marți, 16 iulie 2019

Zenda, Imparateasa Imperiului Zurbanian despre aparatele de zbor cosmice si alte civilizatii din Univers



Duminica, 21 septembrie 2014, ora 8,30 dimineata
" Binecuvantata sa fie lucrarea voastra! Binecuvantat sa fie Universul! Binecuvantat sa fie Dumnezeul cel Mare!
Imperiul condus de ea, impreuna cu Imperatorul ZURBAS se afla la aproximativ doua miliarde de ani lumina, in Galaxia STIMENIANA. Sistemul ZURBANIAN fata de Pamant se gaseste la o margine de Univers, avand in vecinatate Galaxia Ascunsa,cum o mai numeste ea. In continuare Imperatoarea ZENDA a spus:
"Deoarece intre noi si voi s-a stabilit o relatie directa, noi, cei din Imperiul Zurbanian, ne bucuram si va doresc doar satisfactii si implinirea misiunilor voastre. In calitate de imparateasa sau imperatoare, am tot dreptul de ordin cosmic sa stapanesc Imperiul Zurbanian, care este format dintr-o Planeta centrala si alte 18 planete afiliate.
Conducerea o execrcitam noi, cei de pe planeta centrala,avand in subordine insa un Consiliu cu unul sau doi reprezentanti de pe fiecare planeta. Intreaga Imparatie are 90 de miliarde de persoane, dar fiecare planeta este populata diferit.
In ceea ce priveste nivelul de dezvoltare, el este acelasi pretutindeni, dar mai inaintat ca al vostru de 1000 de ori. Comparativ cu voi, la noi toti sunt apreciati dupa merit, dupa cunostinte si dupa sarguinta lor.
Sa nu crezi Ana Maria ca nu avem si noi puturosi, dar ai nostri sunt mai harnci decat ai vostri. Avem si neascultatori, avem si bolnavi si situatii deosebite.
Deci, iata ca ne confruntam si noi cu tot feluld e probleme, unele grele,chiar daca suntem foarte dezvoltati, fata de voi pamantenii. asa ca avem si noi mare nevoie de ajutor,pentru vindecarea in special a tineretului bolnav, caci exista la noi tineri care invata bine,sunt ascultatori, dar la un moment dat se imbolnavesc, si fug sa mai asculte pe cineva si fug din imparatie cu navelelor si ataca pe altii la intamplare.
Din cauza aceasta avem probleme cu sistemele invecinate, precum Sistemul Umanis sau Sistemul Kaprinios. Tinerii nostri au ajuns chiar pana la Planeta Uranium, din Sistemul Kondorian, care se afla la 20.000 de ani lumina distanta, dar aceia nu s-au mai intors acasa. de fapt nici nu era de dorit,pentru ca altfel, trebuia sa ajungem cu ei la tribunal si sa judecam partile implicate in momentul in care aveam reclamatii.
In acest sens, exista laora actuala, sute de reclamatii din partea sistemelor invecinate si este neplacut sa nu ai o siguranta din pricina celor bolnavi si bolnavi sunt maimultbaieti, dar si fete pe care incercam sa-i vindecam.
Intr-o convorbire cu CONSTANTIN, mi s-apromis ca va veni o mare Personalitate Vindecatoare din Imparatia lui Dumnezeu Cel Mare, Sfantul Arhanghel RAFAELL si Ostirea sa Vindecatoare. Este o speranta si cred ca va trebui sa ne folosim de ea.
La niveld e Univers, exista un Consiliu, in care fiecare Sef de Civilizatie trimite cate un reprezentant, sau merge el personal. Consiliuldiscuta problemele Planetelor dezvoltate din univers, fara sa se implice in interventii armate si aceasta este o Lege pe care noi toti trebuie sa o respectam.
Din anumite motive principiale,am examinat situatia voastra pe Pamant . ce pot sa spun este ca nu sunt multumita deloc de conducatorii vostri de state,iar lor le zic "Rusine!" ca si Consiliilor existente. Nicio Planeta din Univers nu are asemenea conducatori, care isi exploateaza propriile populatii.
De aceea, la urmatoarea intrunire a Consiliului din Univers,voi ridica aceasta problema.
Planeta pamant, este ultima din Univers in care mai exista exploatarea omului de catre om si a omului de catre stat. In rest, asuprirea a fost demult eradicata. Din acest motiv si din altele, VOI NU AVETI NICIUN FEL DE LEGATURA CU CONSILIULUNIVERSULUI. Sunteti in afara de acesta.
Da, pentru ca stim ca SUNT CIVILIZATII care nu fac parte din Consiliul nostru, dar CARE SI-AU TRIMIS INTRUSI PE PAMANT , vom dezbate si situatia lor, pentru a intra in acord cu intreg Universul. In final, vreu sa iti spun ca putem stabili o relatie decolaborare, celputin la nivel prietenesc si personal."
MIC ISTORIC AL AVIATIEI COSMICE
Intrucat am ajuns la o inalta performanta de zbor, va pot spune ca mai toate populatiile au renuntat la vehicolele cu roti si au trecut la aparate de zbor performante. Consiliul Imperial a luat decizia ca fiecare persoana sa beneficieze de un astfel de aparat, cu conditia sa renunte la circulatia planetara de mari dimensiuni, dupa 1000 de ani de circulatie la sol, in care s-au inregistrat zece miliarde de accidente.
Dupa 1000 de ani de studiu in domeniul aviatic, s-a ajuns la concluzia ca trebuie sa renuntam la aviatie si sa perfectionam aparatele de zbor circulare, caci ele au avantajul manipularii usoare in deplasarea rapida in orice directie si al aterizarii lor pe verticala, fara a mai fi necesare amenajari speciale.
Aparatele de zbor circulare de ordin personal au dimensiuni intre 2-20m diametru.pentru o persoana mica este necesara o nava de 2m diametru. pentru o persoana mai inalta este necesara o nava de 3-4m in diametru.Unei familii i se atribuie o nava de 5-6m in diametru,iar pentru o clasa de elevi, una de 12m in diametru,
Navele de zbor pot fi grupate astfel:
1.Personale
2.De grup
3.Pentru scolarizare
4.Pentru activitati sportive
5.Militare
6.De observatie
7.Cu destinatie speciala: de control, de cercetare, extractii de materiale din Univers
Cele mai vechi nave aveau manete si butoane fata de cele actuale.
PREZIDENTUL AFERIM al Planetei URANIUM
( Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 9,30 dimineata)
"Binecuvantarea Universului sa fie peste voi si a Dumnezeului cel Mare! Incep prin a va spune ca avem si noi probleme deosebite, dar nu am sa le dezbat acum, mai degraba am sa va vorbesc despre faptul ca fac si eu parte din acest Consiliu al Universului
Inteleg ca o cunoasteti pe aceasta minunata Imparateasa. ce ne puteti spune despre ea?
Este inalta, cam de 1,80m, are un corp frumos daltuit, fata este alba,cu ochi scanteietori, paruleste negru, lung de 1m. ZENDA are trei facultati. Este o foarte buna TELEPATA si cu o mare putere de impunere. Pe ea am vazut-o la o conferinta zonala, cand a venit cu sotul sau.
Cum arata Imparatul?
Are cam aceeasi inaltime, ca si ZENDA, dar este putin mai plin, in schimb este foarte destept. se pare ca in tinerete a absolvit vreo cinci facultati.
Cam cati anis e traieste in Imperiul Zurbanian?
Cu aproximatie 500 de ani,dupa timpullor.
ZENDA are copii?
Da,impreuna cu ZURBAS are trei copii, doi baieti si o fata. cel mai mare face deja parte din Consiliul Imperial si seamana cu ea.
Comparativ cu starea atmosferica de pe URANIUM, care este situatia in Imperiul ZURBANIAN?
La ei,atmosfera este mai proasta decat la noi,avand doar 17% oxigen. In schimb,au trecut la impaduriri si reampaduriri imense.
Facand o comparatie, ZURBANIENII sunt mai drastici cu cei care gresec. de pilda, cel gasit vinovat in extremis, este bagat imediat pe usa Oficiului de Dezintegrare si inchipuieti ca la o temperatura de doua miliarde de grade, nu mai ramane nimic, se topeste orice implant aflat in trup,facut din supermetale. In Univers sunt unii care detin o inalta tehnologie si se pare ca ZURBANIENII au atins acest nivel.
Dar nu va pot ajuta in acest sens si cei de pe URANIUM?
Deocamdata relatiile noastre sunt reci si asta din cauza
"zurbagiilor" care ataca navele noastre de zbor. Ampurtat o discutie cu Imperatorul ZURBAS,prin intermediullui CONSTANTIN,in care el a recunoscut ca are bolnavi pe care nu-i poate stapani. Si-a cerut scuze pentru incidente, dar am ramas fiecare cu pierderile avute. Bineanteles ca niciuna din navele lor nu s-a mai intors inapoi. daca Dumnezeul cel Mare il va trimite pe ARHANGHELUL RAFAELL cu Ostirea sa faca vindecari la ei, poate va veni si la noi. Deoacamdata noi facem apel la voi CA SA VA RUGATI CA VINDECATORII CERESTI SA INTERVINA SI IN ZONA NOASTRA. Sa fiti binecuvantati!
KONSTANT YN - SEFUL GALAXIEI de FOC
(Duminica 21 Septembrie 2014,orele 11,30)
Binecuvantarea Universului sa fie peste voi si de asemenea Binecuvantarea Dumnezeului cel Mare!
Fac si eu parte din ConsiliulUniversului si am discutat cu AFERIM despre situatia voastra, drept pentru care el si-a exprimat dorinta de a va ajuta incat sa faceti un SALT EVOLUTIV cu adevarat la nivel universal.
Voi sunteti Planeta din Univers cu cele mai teribile FORME de EXPLOATARE.
Toate celelalte civilizatii au eradicat-o demult timp si aceasta pentru bunul mers al lucrurilor si pentru buna armonie si daca ar fi sa comunicam cu Terra, toti desteptii de pe Pamant ar trebui sa invete limba romana, caci draga mea colaboratoare sa stii ca desteptii mei, in numar de 200,cunosc limba voastra. In Galaxia noastra exista un SUPERCOMPUTER urias, cu tot felul de informatii din intreg Universul, printre care se afla si limba romana cu tot fondul ei de cuvinte. Avem si harta Pamantului. Avem si harta Romaniei. Avem studii despre Terra, inclusiv un studiu despre sitiatia tarilor inarmate la refuz.
De aceea, NU DORESC sa trimit o delegatie care sa vina pe Pamant, pentru ca cei mai inteligenti si mai bine pregatiti din punct de vedere miliatr ai vostri ar distruge nava noastra,cu tot cu delegati, asa ca ma multumesc deoacamdata sa fac o TRANSMISIE in linie directa de ORDIN TELEPATIC. Sper ca linia noastra sa n-o intercepteze multi.
Cu alta ocazie o sa va fac o descriere a catorva obiecte de zbor plate, cum se circula, cum se folosesc caracteristici de zbir, cum se vietuieste in asemenea nave, ce se consuma si ce nu ca alimente si alte detalii, precum si ceva din teoria fizicii cosmice.
Cu privire la dezvoltarea voastra tehnica,pot spune ca de acum inainte, trebuie s apuneti la punct ca obiect de studiu FIZICA SPECTRALA, caci ORICE ELEMENT CHIMIC ARE SPECTRU. Daca nu cunosti spectrul fiecarui element, nu inaintezi prea mult si ramai la stadiuld e plafonare.
Alt studiu pe care voi trebuie sa vi-l impuneti, este cel al MOTOARELOR NEPOLUANTE.Motoarele voastre polueaza fonic, cat si chimic,afectand atmosfera. Motoarele noastre nu fac niciun feld e poluare. Cand functioneaza,nu se aud deloc. Acesta este insa, stadiul nostru. Cu aceste idei inchei si va trimit acum din garda mea o persoana, care sa comunice cu voi in continuare"
PAPICI YN - Profesor de Zbor si Antrenament Cosmic
( Duminica, 21 Sepetembrie 2014, orele 12, 30)
"In primul rand, binecuvantarea Dumnezeului cel Mare si binecuvantarea Universului sa fie peste voi toti!
Va urma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu