luni, 8 iulie 2019

Istoriografia Universului - Constantin Dogaru




"Universul creat din galaxii, sisteme si planete isi va modifica volumul pe care il are, deci se va mari, datorita faptului ca toate galaxiile vor fi mutate de pe pozitiilelor actuale pe alte pozitii, in care traiectoriile lor vor fi mult mai mari, fata de cele actuale. In acest caz este posibil "in anumit grad de dilatare a timpului" chiar si la nivel pamantesc.
Pentru mutarea galaxiilor, pe alte pozitii universale, vor trebui sa conlucreze FORTA de ECHILIBRARE UNIVERSALA, FORTA de SOC UNIVERSAL si OSTIRILE INGERESTI ale Imparatiilor Ceresti. Divinitatea a fost anuntata de acest eveniment la data terestra de 06.09.2018, insa din partea Divinitatii nu s-a auzit nicio reactie.
In orice caz, Ostirile din Cerurile Imparatiei a doua, vor conlucra la asezarea galaxiilor pe noile lor traiectorii universale.
In Imparatia a doua sunt Ostirile Prealuminatilor Gavriil, Rafaell, Uriil, Constantin Viteazul, Amonius si Metatron.
Pe langa aceste Ostiri ceresti, vor mai conlucra Ingerii generatiei a noua, a zecea, Ingerii din Ostirile Cerului Instructional, Ostirea exterioara a Cerului universal, precum si elevii din scoala Sfintei Pertutii Divine.
In Imparatia a treia exista Ostirile Sfintilor Arhangheli si Prealuminati Evgudiil, Salatiil, Serafymuiosss, Ostirea Sfantului Voievod Alfred cel Frumos, precum si Ingerii generatiilor a opta, a unsprezecea ( care sunt cei mai multi lamomentul actual), dar si Ingerii de necesitate, care mai sunt nerepartizati.
Imparatia Intaia are 11 Ceruri, insa fiecare Cer are trei sau patru Ostiri specifice, dar au mai ramas Sfintii Voievozi ai Domniilor, ai Incepatoriilor, ai Scaunelor ceresti, ai Stapaniilor si Sfantul Arhanghel Varahil. De fapt,Imparatia Intaia are cele mai multe ostiri ceresti, daca se aduna toate la un loc.
Depalasarea galaxiilor din structura universului spre marginea Universului extins, nu constituie o problema prea mare, la momentul actual. Cu Ingerii pe care ii avem in Ostirile Imparatiei a doua si cu cei din generatiile a noua si a zecea, putem realiza modificarea traiectoriilor fiecarei galaxii in parte si cred ca vom incepecu galaxia Calea Lactee, apoi cu galaxia de Foc, care este o galaxie calda, dupa care galaxia a zecea din contextulUniversului actual si apoi celalalte.
Sunt sigur ca dupauniformizarea temperaturilorin Univers, mutarea galaxiilor, nu va constitui o problema prea mare.
Fiecare CER din Imparatia Intaia are Ostiri bine puse la punct, dar nu stim inca daca aceste Ostiri interioare din cerurile Intai si pana la cel de-al Noualea, vor participa la mutarea galaxiilor pe pozitiile extinse.
Preasfantul TATA DIVIN a spus cu privire la acest aspect:
Inca nu s-a calculat traiectoria galaxiilor in universul extins, iar administratorul Universului a zis ca se poate stabili o traiectorie imediata,la o distanta de 200 de ani lumina, pe partea interioara, fata de membrana Universului extins, fara prea multe implicatii specifice.



FORTA INTERIOARA UNIVERSALA a spus cu privire la aceast aspect:
Nu este nevoie de calcule complexe, deoarece Universul actual in forma sa extinsa este extrem de stabil si poate asigura o securitate totala a galaxiilor mari si mici.
FORTA de ECHILIBRARE A UNIVERSULUI a spus cu privire la acest aspect:
Universul actual este stabil si nu prezinta niciun pericol,mai ales ca zona extinsa este libera si nu are niciun fel de structuri interioare.
FORTA de REECHILIBRARE UNIVERSALA a spus:
Universul extins este perfect echilibrat,iar DIVINITATEA nu are niciun motiv sa nu accepte mutarea galaxiilor pe o alta traiectorie destul de convenabila la momentul actual
FORTA EXTERIOARA A UNIVERSULUI a zis:
Universul extins este extrem de stabil si nu exista niciun grad de pericol exterior, dar nici din interior la momentul actual. DIVINITATEA nu are cum sa nu accepte mutarea galaxiilor pe o traiectirie extinsa.
PROGRAMULSUPERIOR SECVENTIONAL numarul UNU al Universului a zis:
Elementele universale pentru echilibrarea si reechilibrarea temeperaturilor interioare, levom crea destul de repede, cele noua elemente principale vor fi create intr-un an de zile.
Traiestoriile galaxiilor se vormodifica, fara ca civilizatiile din interiorullor sa aiba prea mult de suferit. Noile conditii universale vor influenta categoric toate aspectele galaxiilor actuale, care au civilizatii, dar si a acelora care nu au niciun feld e civilizatii pe planetelelor.
In acest caz, fortele interioare de echilibrare si reechilibrare, vor trebui sa actioneze favorabil pentru fiecare galaxie in parte.
Administratorul Universului a facut apel catre savantii din intreg Universul actual si au raspuns Imparatul ZURBAS, care este seful Civilizatiei Zurbaniene, Imparatul LEON, care este conducatorul Civilizatiei de Argint, ASER din Civilizatia Astoria, NELS din Civilizatia Casiopiana, seful Civilizatiei Sigma si AFERIM care este seful Civilizatiei Uraniene ( din partea cealalta a Galaxiei noastre)



....Daca cele scrise de Moise in Vechiul testament au fost scoase la iveala dupa 3000 de ani de la scriere,apoi au fost razboaie religioase pe baza cunoasterii biblice, inchipuiti-va acum dragi cititori, care ati citit atat de multe noutati sfinte, ce vor face clericii religiilor actuale"
" Sunt ortodox. Comunic cu divinitatea si cu sf. Pers. Ceresti de 35 de ani. Am scris 211 carti " Constantin Dogaru, scriitor
Cartile: " Planeta Uranium, Planeta Dreptatii Universale,Planeta Perfecta", Ce a fost inainte de Universul pur" , "Istoriografia Universului", "Fericirea Universala si Acatistierul Universului", "Lectiile Domnului Dumnezeu Savaot", "Sfantul Inger Anamabar intai, pedepsitor de duhuri rele", "Activitatea si Psaltirea Preasfantului Duh", " Razboiul din iad si consecintele lui", " Initiere intru cele sfinte dumnezeiesti", " A doua imparatie cereasca", A treia imparatie cereasca"pot fi comandate de la Domnul CONSTANTIN DOGARU prin intermediul Facebook -ului, il contactati pe messenger . Veti primi coletul prin Posta Romana si veti achita cartile prin mandat postal pe adresa OP1, CP10, Cod 805300, deoarece dansul nu a cerut bani pentru aceste informatii. Suma estimata de mine pentru acest colet a fost de 150 de Ron. Avand in vedere care este pretul unei carti din librarii si cam ce nivel are informatia continuta in ele la ora actuala, eu spun ca pentru a cunoaste mai mult, in calea dorintei de a evolua spiritual nu trebuie sa existe niciun fel de retineri. Succes!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu