duminică, 14 iulie 2019

Elementele vietii vesnice si creatia aluetelor - Constantin Dogaru

Domnul DUMNEZEU SAVAOT a descoperit ELEMENTELE VIETII VESNICE atunci cand era singur in UNIVERSUL PRIMAR si le-a dat denumiri pe langa denumirea universala, punand si denumirea dumnezeiasca.
PLENIUM 1 sau ADVANTIDIS este un element universal cu VIATA VESNICA, pentru RAPIDITATE, dar se foloseste la ALUETELE are au forta capacitativa mica, sau pentru activarea unor ALUETE mai mari sau foarte mari. Se foloseste si in aluetele mici, in cazuri speciale. Coeziunea este de grad mijlociu, iar forta capacitativa o are de 21 de unitati. Are culoare alba la nivel superior, pe care o vad personalitatile dumnezeiesti.

PLENIUM 2 sau KARETUM se foloseste in ALUETELE pentru RATIUNE. Are culoarea alba sau belu deschis, coeziunea este mica, dar are un GRAD ENERGETIC inalt si forta capacitativa de 819 unitati elementare.

PLENIUM 3 sau NOVIAS, are culoarea alb aurie si un GRAD ENERGETIC inalt, cu forta capacitativa de 900 unitati energetico elementare. Este elementul de ordin inalt care se asociaza destul de bine cu elementele VOINTEI si CONSTIINTEI. Aceste elemente se deosebesc intre ele prin marime, capacitate de coeziune si de asociere rapida. Cea mai rapida asociere o face elementul KARETUM, care se poate asocia repede cu PLENIUM 1 si DOVIAS 1 sau KANDELEM.

Elementul KANDELEM sau DOVIAS 1 este pentru intarirea CONSTIINTEI si are cu,oarea alb auriu stralucitor. Coeziunea o are de ordin inalt si forta capacitativa are de 29 unitati ( masurate de Domnul SAVAOT). Se poate folosi la orice tip de ALUETA a CONSTIINTEI omenesti, ingeresti sau dumnezeiesti.

DOVIAS 2 este pentru stabilitatea VOINTEI si se mai numeste VANIUMM. Vointa nestabilizata duce la impreviziune. Elementul VANIUMM are culoarea alb aurie cu o tenta de roz, un grad inalt de coeziune si forta capacitativa de 29 de unitati elementare. Se poate folosi la orice ALUETA a VOINTEI sau pentru intarirea expresa a VOINTEI divine, ingeresti si omenesti.

BERNIUM 1 sau INCEPITIS are particularitatea de a stimula CONSTIINTA, fie umana , fie de ordin i geresc. Are culoarea alb stralucitor, o foarte buna coeziune si forta capacitativa de unitati elementare.

BERNIUM 2 se mai numeste si AKEPSITIS si se foloseste o singura data, la un singur concept. Are culoare auriu stralucitor, o foarte buna coeziune si forta capacitativa de 22 de unitati elementare. Doua elemente de acest fel rdactioneaza intotdeauna pe o modalitate imprevizibila. Este un element pentru unitate si intarire specifica.

BERNIUM 3 se mai numeste si DOMEN si este un element de austeritate CREATIVA, de aceea nu pote fi folosit intodeauna, ci numai la ALUETE cu caractere extrem de puternice, sau la ALUETELE Marilor Pesronalitati Ceresti. Are culoarea alb argintie si forta capacitativa de 92 de unitati elementare.

BERNIUM 4 se mai numeste si ELAMIMUS, are un caracter singular si se foloseste la ALUETELE VIZIONARILOR activand strasnic CONSTIINTA si VOINTA. Culoarea alb aurie cu o nuanta spre argintiu stralucitor. Forta capacitativa este de 600 de unitati.

Elementul BERNIUM 5 se mai numeste si ASOMITIS. Nu se pun niciodata doua elemente structurale ASOMITIS intr-o ALUETA, doar una. Forta capacitativa este de 800 de unitati elementare. Elementul  ASOMITIS stimuleaza CONSTIINTA, VOINTA, RATIUNEA.

Se poate folosi la orice fel de ALUETA de complexitate medie sau de complexitate inalta. Se poate asocia cu KANDELEM si cu KARETUM. ( P2, B4, D1 formeaza ALUETA VIZIONARA cu cele mai putine elemente posibile).

Elementul BERNIUM 5 se mai numeste si ASOMITIS. Nu se pun niciodata doua elemente structurale ASOMITIS intr-o ALUETA, ci numai una. Forta capacitativa este de 800 de unitati elementare. Elementul ASOMITIS stimuleaza VOINTA, CONSTIINTA, RATIUNEA.

BERNIUM 6 se mai numeste si ASSEMM. Este un element structural de asemanare si nu de diferentiere conceptiva. Are culoare aurie stralucitoare si forta capacitativa de 812 unitati. Elementul ASSEMM se foloseste la ALUETELE VOINTEI SUPREME, imprimand un plus de caracter.

NOTA: In anul 2018, s-a finalizat creatia a inca 5 elemente noi, cu VIATA VESNICA, iar aceste elemente noi sunt DOVIAS 3, DOVIAS 4, DOVIAS 5, PLENIUM 4 si BERNIUM 7.

Elementul DOVIAS 3 este folosit la creatia ALUETELOR ACTIVE, cat si la creatia ALUETELOR CONSTIINTEI SUPREME. Are valoarea fortei capacitative de 92 de unitati.

Elementul DOVIAS 4 se foloseste la realizarea ALUETELOR cu caracter VIZIONAR si de AUSTERITATE. Are o valoare a fortei capacitative de 118 unitati elementare.

Elementul DOVIAS 5 se foloseste la realizarea ALUETELOR pentru SUPERVOINTA, cat si la realizarea ALUETELOR REACTIVE. Are forta capacitativa de 865 de unitati energetice.

Elementul PLENIUM 4 se foloseste la creatia ALUETELOR pentru CONSTIINTA si VOINTA SUPERIOARA si are valoarea fortei energetice elementare de 714 unitati.

Elementul BERNIUM 7 se foloseste la creatia ALUETELOR pentru CONSTIINTA, VOINTA, RATIUNE si de SUPERPUTERE ENERGETICA ACTIVA, avand o valoare ENERGETICA de 900 unitati elementare. Deci se vede ca este destul de eficient la creatia multor ALUETE.

Prima ALUETA creata de Domnul DUMNEZEU SAVAOT in Univers a fost cea a CONSTIINTEI, formata din elementele P1, B1 si D1, pe care le-a unit si le-a supus CREATIEI ALUETICE cu PROGRAMUL TRIUNGHI ( pentru creatia aluetelor).

O ALUETA poate avea dimensiuni intre 25 cm si 3m sau chiar mai mult, in functie de marimea esantioanelor de viata vesnica extrase. Se vede ca ALUETELE CONSTIINTELOR pot fi diferite ca marime, chiar daca au aceleasi categorii de elemente cu viata vesnica.

La realizarea unei ALUETE, se iau ESANTIOANE de dimensiuni egale, sau apropiate ca marime. Nu se pune un esantion din elementul P1 de 25 cm cu B1 de 1m si cu D1 de 2m, ci esantiaone cu dimensiuni apeopiate, iar valorile dimensionale pot fi diferite intre ele, doar cu cativa cm, dupa masura noastra pamanteasca.

Se respecta ordinea de asezare ale esantioanelor din ELEMENTELE VIETII VESNICE, caci daca punem elementele D1, B1 si P1, nu mai rezulta o ALUETA a CONSTIINTEI, ci rezulta o ALUETA reactiva, chiar de ordin instabil, iar daca asezam in ordinea B1, P1 si D1, rezulta o ALUETA capacitativa, cu valori destul de mici.

Din nou va spun ca preotii, teologii sau ierarhii credintelor crestine si necrestine, nu stiu absolut nimic despre ELEMENTELE VIETII VESNICE si nu cunosc nimic despre creatia ALUETELOR de catre Sfintele Personalitati Divine ori Ceresti. Cand mitropolitul ortodox de la Iasi a citi pentru prima data cuvantul ALUETA, a Is ca alueta inseama pasarica si nu un element de ordin sufletesc si ingeresc.

De la creatia primei ALUETE pana la creatia primei PLANETE au trecut mai bine de 140 de miliarde de ani, daca ne referim la timpul terestru.

TRIUNGHIUL FERICIRII este alcatuit din FERICIREA PERSONALA ( FP) cu FERICIREA ELEMENTARA ( FE) si FERICIREA UNIVERSULUI ( FU). Marimea este cat a unui bloc cu 4 etaje. Asa a realizat Domnul SAVAOT primul PROGRAM.

Lungimea fiecarui element era cam de 12 m fiecare. TRIUNGHIUL FERICIRII  a functionat destul de bine, asa ca a introdus in interiorul lui 3 ESANTIOANE din primele elemente cu viata ADVANTIDIS, INCEPITIS si KANDELEM, adica P1, B1 si D1.

 A fost PRIMA MEA ALUETA, zice Domnul DUMNEZEU SAVAOT are se misca, imi asculta toate comenzile, dar nu vorbea, numai auzea si se misca.

Ma bucuram ca ALUETA MEA se departa, se apropia si se aseza langa MINE.

 ALUETA avea forma cilindrica si era PRIMA ALUETA a CONSTIINTEI, creata de MINE si care se misca la comenzile MELE. 

Era bucuroasa cand ii vorbeam dumnezeieste si ma simtea cand eram aproape. Ma bucuram nespus de mult de acest prim rezultat de ordin creativ, aluetic.

Ceva mai tarziu, am luat alt element ADVANTIDIS si apoi INCEPITIS si le-am pus pe o pozitie alaturata, deci unul langa altul. Si aceste elemente vibrau, dar am desprins un esantion VANIUM ( DOVIAS 2). Elementele DOVIAS se asemanau ntre ele, dar aveau diferentieri de comportament. Am asezat elementul VANIUM inainte de INCEPITIS si ADVATIDIS si de data aceasta elementele au inceput sa vibreze. Vazand aceasta le-am asezat in PROGRAMUL FERICIRII, pe care il facusem anterior. De data aceasta unificarea elementelor s-a facut parca mai i cet, a rezultat o alta ALUETA, deosebita de prima, datorita elementului VANIUM are este expresiv. Am inceput sa vorbesc si cu aceasta a doua ALUETA. Ma auzea si ma intelegea. Se deplasa parca ceva mai incet decat prima, dar executa ceea ce ii spuneam si vibra.

Am adus ambele ALUETE langa MINE, dar ele s-au deplasat, una la stanga mea si alta de-a dreapta. Vorbeam xu ele si mi se pareau destul de inteligente. Cand plecam si le lasam singure se i torceau in directia in care plecam. Am incercat o observatie asupra zonelor Universului care aveau elemente de viata vesnica, deoarece simteam un impuls interior. Elementul KARETUM este cel mai rapid si extrem de sensibil. Elementul NOVIAS mi s-a parut foarte atasabil. Uni du-le pe toate trei cu PROGRAMUL FERICIRII, am obtimut o alta ALUETA, foarte sociabila, care se misca repede. Am pus toate trei ALUETELE impreuna, dar ultima se rotea in jurul celorlalte doua, dupa care statea si iar se rotea. Am intre at : De ce faci asta?

ALUETA a stat pe loc vibrand si schimbandu-si parca culoarea din alb in auriu si din auriu in alb. Mi s-a parut deosebit si am chemat-o la MINE. A venit, s-a asezat langa MINE, apoi am chemat si celelalte doua ALUETE langa MINE si au venit. Toate VIBRAU.

ALUETELE AUZEAU si VIBRAU, DECI SE EXPRIMAU.

Dar cate trebuiau pentru o FIINTA VIE? "

VA URMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu