marți, 23 iulie 2019

Comandorul Ashtar al Flotei Galaxiei Calea Lactee despre aparatele de la bordul unei nave cosmice ( Duminica, 26 aprilie 2015, orele 9:00)




“Au trecut trei luni de zile de la ultima comunicare a Comandorului Ashtar, dar iata-l acum cu un nou subiect legat bineanteles tot de nave cosmice de zbor. Asa ca ii dau cuvantul, iar voua, celor care il urmariti, va  cer sa-i acordati intreaga atentie.

“Dragii mei prieteni pamanteni, Christos a Inviat!

Va spun inca de la inceput, ca am tot planuit sa fac impreuna cu sotia mea Nasta, o incursiune pe planeta voastra, iar aceasta nu cu o nava militara, ci cu una speciala, numai ca au intervenit multe situatii la nivel galactic ce trebuiau rezolvate. Pana atunci, iti voi vorbi Ana Maria, despre unele aparate de la bordul unei nave cosmice performante.

Din totalul de 240 de aparate, o parte din ele au un caracter general,I ar altele special, care masoara si detecteaza tot ce este in jur: adica planete, nave, sisteme cosmice, gauri negre, verzi si albastre.

Comandor Ashtar, ce sunt aceste gauri verzi si albastre? Poti sa ma lamuresti?

Gaurile verzi, au intr-adevar culoarea verde, ele nu sunt insa rotunde, ci spiralate. Daca intri cu nava in interior, datorita inertiei si spiralei, ea se invarteste, ca sa te eliberezi, trebuie sa fii un bun cosmonaut.

Acum te intreb, ai avut vreodata ghinion?

Nu am intalnit in drumurile mele decat doua astfel de gauri verzi, dar nu cand comandam Flotila, ci cand faceam misiuni de unul singur. Cat priveste gaurile albastre, ele pot fi vazute in Universul indepartat, de care foarte greu te poti apropia, pentru ca a o energie respingatoare.

Mi-a fost dat sa privesc o asemenea gaura albastra de la o distanta de 50 de miliarde de ani lumina, fata de Sistemul vostru Solar, fara insa sa  trec prin ea.

Dar sa ne intoarcem la tema noastra. Din cele 240 de aparate de la bordul unei nave complexe, ma voi referi doar la cateva, deoarece nu gasesc cuvinte in limba romana sa le pot denumi.

Astfel, voi incepe cu VITEZIOMETRUL care indica viteza de mers. Urmeaza ALTIMETRUL care arata inaltimea fata de planeta de la care s-a plecat. Odata indepartata nava, intra in functiune un nou aparat ce prezinta drumul pe care se merge si obstacolele pe care le are de intampinat.

Alt aparat este un fel de calculator, care sintetizeaza semnalele de la senzorii navei, caci exista mai multe categorii de senzori, ce transmit semnale. Inchipuieti ca sunt 300-400 de senzori, pentru asta trebuie sa ai desigur un computer extrem de complex.

Mai exista la bordul unei nave performante un SUPERTELEMETRU, cu care se masoara distanta sau distantele pana la planetele sau galaxiile din apropiere.

Un alt aparat foarte complicat este cel pentru determinarea elementelor din mediul inconjurator. Este mai complex decat un supercomputer, pentru ca el iti pune la dispozitie totalitatea elementelor prezente, calitatea lor precum si felul de actiune al acestora.

Astfel, acolo unde sunt planete cu gaze sau substante radioactive, nu intram cu navele, pentru ca s-ar putea deregla majoritatea aparatelor de la bord.
Mai exista un aparat de control al sanatatii cosmonautilor, in cazul in care unul din ei se imbolnaveste este invelit cu o manta speciala.

Si care ar fi bolile?

Sunt boli datorita vitezei, gravitatiei si mediului prin care se trece. Daca un cosmonaut se indragosteste de cineva, aparatul indica dragostea lui ca boala.
Ce se intampla daca un cosmonaut moare?

Acela este asezat intr-o capsula si expulzat din interiorul navei. Pe capsula se prinde un aparat de detectie, care emite semnale vreme de 2000 de ani, dupa timpul vostru planetar. Capsula poate circula mai mult sau mai putin, asta depinzand de starea atmosferei galactice, a Universului, sau de intalnirea cu un asteroid.

Orice cosmonaut mort se inregistreaza si se transmit in eter data, semnalmentele mortii si zona in care a fost lansata capsula.

In final, amintesc de un sistem computerian pentru analiza populatiilor din zonele observate si sa nu uit de aparatele de comunicatii audio si vizuale, prin care vorbim cu planeta de baza de unde pleaca, cu celelalte nave care zboara in formatie si ma rog, cu alti parteneri din Univers.

Cu aceasta inchei cuvantul meu si te binecuvantez, ca si pe Constantin! Iti doresc success in misiunile tale.

Christos a Inviat!

Multumesc Comandorului Ashtar pentru tema expusa si raspunsurile la intrebari. Totodata il astept sa coboare  pe pamantul nostru romanesc impreuna cu Nasta si de ce nu cu En Dire si cu alte personalitati de pe Planeta Uranium. "




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu