luni, 15 iulie 2019

Cerurile si Sefii Ceresti - Constantin Dogaru

Sefii Ceresti sunt personalitatile desemnate de catre Divinitate, pentru a conduce cate un Cer ( Dimensiune), ori cate un Subcer ( Subdimensiune) anume.

La infiintarea unui cer anume, se da o binecuvantare speciala, precum si o prezumtie specifica, adica de Cer sau de Subcer.

Un Subcer este in subordinea unui Cer mai mare, insa Subcerul are un sef si un comandament specific, dar are o ostire cereasca, doua, trei, dupa caz.

O Imparatie Cereasca, are mai multe Ceruri cu functii diferite intre ele, iar numarul cerurilor dintr-o Imparatie nu este limitat,insa nu este prea mare, dar nici prea mic.
Imparatia I are 11 Ceruri, iar Imparatia a II a are 21 de Ceruri, iar Imparatia a III a are 5.

La momentul actual, exista 3 Imparatii ceresti, din care Imparatia I este condusa de TATAL DIVIN impreuna cu Domnul IISUS CHRISTOS ( care este si Seful Cerului Christoforic). Din motive bine intentionate de ordin dumnezeiesc, TATAL DIVIN l-a ales Adjunct pe Prealuminatul AVINIUM, iar Domnul IISUS, l-a ales Adjunct pe Prealuminatul Instructorys-79.

Prealuminatul AVINIUM, l-a ales ca Adjunct al lui pe Prealuminatul HAPSANDARIUS.

In Imparatia I sunt 11 Ceruri:

1.     CERUL SUPREM : in care exista si Palatul Superior de Creatie, condus de catre Domnul DUMNEZEU SAVAOT, iar acest Palat are mai mult de 5 miliarde de personalitati instruite in CREATIE, dar are si cele mai multe LINII de CREATIE. Unii (pamanteni) spun ca Palatul de Creatie Superioara, impreuna cu Palatul Linistii Absolute, ar forma un Cer anume, insa Domnul DUMNEZEU SAVAOT, nu a spus niciodata ca are Cerul Suprem de Creatie diferit de Cerul Suprem. Cerul Suprem, este cel mai complicat Cer posibil, avand cele mai multe structuri si cele mai multe ostiri, fiind si cel mai aglomerat Cer. Are SCOLI PENTRU PREGATIREA SUFLETELOR, care sunt promovate ori repartizate. Sefii de scoli Ceresti sunt Ingeri Evoluati, Heruvimi, Serafimi, ori Prealuminati.

2.     CERUL 9 se mai numeste si CERUL SFINTELOR SOBOARE si are la interior Soborul celor 72 de Apostoli, Sanul lui Avraam, Orasul de Aur          (vezi “Cercetari in lumea nevazuta”scrisa de George Vasii), Comandamentul ceresc, Palatul Ostirilor, Palatul de Observatie, precum si alte structuri ceresti. Soborul Maicii Domnului, Soborul celor 12 Sfinti Apostoli si Soborul  Sfantului  Ioan  Botezatorul, s-a mutat in CERUL SUPREM, dupa ce Secretariatul Pertutiei Divine s-a mutat in CERUL SFINTEI  PERTUTII  DIVINE  din Imparatia a II a. Exista Scoli Ceresti si in interiorul Cerului 9, care sunt conduse de catre anumiti instructori care pot fi Ingeri sau Heruvimi. Cerul 9 este condus de catre Prealuminatul Antracs   ( care a fost anterior Heruvim).

3.     CERUL 8 este condus de Prealuminatul DIOMID ( care anterior a fost Heruvim). Are Palat de Comanda, mai multe Ostiri Ceresti, Structura pentru Cercetari si Vindecari, Palat de Observatie si multe alte structuri ceresti. Are Scoli Ceresti in interior ce pregatesc sufletele si personalitatile ceresti in diferite faze de invatare cereasca. Detalii amanuntite se gasesc in volumul meu  “ Cerul al Optulea ”.

4.     CERUL 7 este condus de catre Prealuminatul STIVIMANS ( care a fost anterior Heruvim). Si acest Cer, ca si celelalte are dimensiuni destul de mari, are Palat de Comanda, Palatul Observatorilor, Palatul Ostirilor, insa mai are pe langa scolile specifice si o Structura de Observatie la Nivel Universal. Seful acestei Structuri de Observatie Universala este heruvimul SIU-KARTA ( vezi “Cercetari in lumea nevazuta”scrisa de George Vasii). Ca si celalalte Ceruri, si Cerul 7 are Ostiri Interioare, dar si o Ostire pentru Aparare exterioara. Toate detaliile acestui Cer sunt descries in cartea intitulata  “Organizarea Cerului al Saptelea”.

5.     CERUL 6 este condus de Prealuminatul STEPEN, care a fost anterior Heruvim. Pe langa toate celelalte pe care le au celelalte ceruri,CERUL 6 are o  Scoala pentru Inspiratori Ceresti, foarte bine pusa la punct. Scoala este condusa de Prealuminatul HENIMIXX, care anterior a fost Heruvim de talie inalta, avand calitati ceresti deoasebite.

6.     Cerul 5 este condus de Prealuminatul Stimat, care a fost anterior in Serafim foarte destept. Cerul acesta are, pe langa toate celalalte, o Structura pentru Formarea si Emisia Viselor ( catre omenire), o Scoala pentru Instruirea Sufletelor in 3 faze, precum si o Structura de Concesii Ceresti. Cei care au rude trecute la cele vesnice, pot face apel la Seful Structurii de Concesie, care este Prealuminatul HANDAR. Deci, se pot ridica suflete din Cerurile 1,2,3,4 in Cerul 5, pe baza concesiilor facute de credinciosii telepati. Pentru ridicarea unui suflet in acest Cer, trebuie sa se citeasca un anume numar de Acatiste si de Paraclise, sa se aprinda lumanari si sa se faca milostenii.
7.     CERUL 4 este condus de Prealuminatul STIVINS, care a fost anterior Serafim. Acest Cer are partea finala a Gradinii Raiului ceresc, are Comandament, Ostiri Interioare si Exterioare, precum si Scoala pentru Instruirea Sufletelor.

8.     CERUL 3 este foarte frumos,pentru ca a fost vazut si de Sfantul Apostol Pavel, dar are un Palat pentru Creatia Sufletelor, Scoli pentru Instruirea Sufletelor  si respective a altor personalitati ceresti, care au grija de aceasta parte de Gradinii Raiului.

9.     CERUL 2 este condus de Prealuminatul ARVINTES, care a fost anterior Heruvim din Generatia I. Acest Cer are o parte din Gradina Raiului ceresc, are Scoli pentru Invatarea Sufletelor, are Ostiri Interioare si Exterioare, care au facut si interventii in Univers, pentru a prinde duhurile rele, care erau ratacite sau ascunse intre anumite structuri universale.

10.                        CERUL 1 este condus de Prealuminatul SAVATIE, care a fost anterior Heruvim. CERUL 1 are POARTA RAIULUI CERESC, care este pazita de catre Sfantul heruvim HEXIS, impreuna cu 200 de heruvimi luptatori. In zona din fata Portii Raiului Ceresc, au fost razboaie cimplite, facute contra duhurilor rele, care erau ascunse de catre Satan  si care vroiau stapanirea acestei zone din motivele ambitiilor lor. Pierderile lui satan au fost imensein acele razboaie antidemonice, dar s-a intamplat si prima convertire, in care peste 1000 de duhuri rele s-au lepadat de ideologia draceasca, inaintea lui Satan si a ostirilor lui. Dracul AGHIUTA a fost pus de satan, ca sa faca o “predica de stabilizare”prin care s-a aratat ca Heruvimii HEXIS si HERACES, impreuna cu ceilalti “nu au luptat correct”contra ostirilor dracesti, care au fost perforate cu sulite lungi si au fost lovite cu stalpii Portii Raiului, ce abia erau facuti din elemente constructibile universale. Insasi satan a ramas cu mantaua lui cea neagra despicata si cu “pielea lui de drac”

sfasiata. Lupta lui HEXIS cu Satan a durat o noapte cosmic. Nu putem aprecia la nivel pamantesc, cat a durat acea noapte cosmic de atunci. Razboiul acela condus de HEXIS si HERACES, impreuna cu heruvimii lor, ar fi durat foarte mult, daca nu intervenea ARHANGHELUL MIHAIL cu ostirea lui de Ordin Ingeresc si a despartit Heruvimii Luptatori de dracii inraiti care se luptau cu Heruvimii si chiar daca aveau pierderi nu se dadeau batuti.

 Razboiul din fata Portii Raiului s-a oprit atunci, iar la apelul marelui ARHANGHEL MIHAIL, mai bine de 1000 de duhuri s-au lepadat de Satan, insa a intervenit AGHIUTA cu ideologia lui draceasca, iar dracii ceilalti nu au mai fugit din ostirile lui Satan, care era si el lovit destul de tare.

Satan s-a retras, HEXIS a ramas pe pozitie cu un numar de 200 de Heruvimi care sunt si cum la Poarta Raiului Ceresc, iar MIHAIL ARHANGHELUL impreuna cu ostirea lui, cu HERACES si cu cei convertiti, s-au intors in CERUL SUPREM.

Toate aceste razboaie, au fost descrise in cartea mea intitulata “Infiintarea Portii Raiului”. Cei care doresc ma pot contacta pentru a le pune la dispozitie acest volum in care am scris faptele vitejesti ale Heruvimilor , care au participat la aceste razboaie strajnic de grele. In Biblia Vechiului Testament nu scrie asa ceva, deoarece BIBLIA EVREIASCA NU ESTE ISTORIE CEREASCA.

Mai jos de CERUL 1, pe AXA primei Imparatii Ceresti, este CERUL CHRISTOFORIC, realizat dupa razboiul din Iad, adica dupa anul 2013. Seful  CERULUI CHRISTOFORIC este  Primul FIU DIVIN intrupat la nivel pamantesc, iar Adjunctul lui este Prealuminatul Instructorys -79 care a fost creat in CERUL INSTRUCTIONAL.

In Comandamentul CERULUI  CHRISTOFORIC mai este si Prealuminatul CAVNICUS CEL FRUMOS, provenit din Heruvim Luptator, care a fost in Ostirea de Aparare a ROMANIEI, precum si Heruvimul ROSIANESCUS, care a facut parte tot din aceasta ostire, ce a fost condusa de catre Sfantul Heruvim ANTIM ( acum Prealuminat si Seful CERULUI pentru CONSFATUIRI)


Imparatia a II a este sub comanda SFANTULUI DUH si are urmatoarele CERURI si SUBCERURI
1.     CERUL INSTRUCTIONAL, care a fost creat pentru Instruirea Ingerilor, a  Heruvimilor, a Serafimilor si a Prealuminatilor. Pentru aceasta, acest Cer are multe scoli, Palat de Creatie, Ostiri de Interventie in Univers si la nivel terestru. In subordinea CERULUI INSTRUCTIONAL mai sunt urmatoarele Subceruri:

1A: Subcerul Prealuminatului SANDYS
1B: Subcerul Prealuminatului MEMFYS
1C: Subcerul  Prealuminatului Instructorys al 7 lea
1D: Subcerul Prealuminatului Instructorys al 15 lea
!E: Subcerul Prealuminatului OTNIEL

2.     CERUL de POCAINTA s-a realizat prin modificarea Edificiului de Pocainta si are la conducerea lui pe Prealuminatul APFIMANS

3.     CERUL pentru CONSFATUIRI este condus de Prealuminatul ANTIM, fiind asezat in prima locatie a CERULUI  INSTRUCTIONAL.

4.     CERUL OBSERVATIONAL este un CER al PERTUTIEI DIVINE , facut pentru Observatii Universale, dar are instructor pentru instruirea elevilor  sin anumite clase ale Scolii Pertutiei Divine, in vederea ridicarii la ranguri de Prealuminati ai Pertutiei Divine, insa dupa scolarizarea completa.

5.     CERUL UNIVERSAL a fost realizat pentru primirea sufletelor din CIVILIZATIILE UNIVERSALE din Univers, dupa care se face repartizarea in alte Ceruri.

AL si de CREATIE este condus de catre Prealuminatii GAVRIIL si RAFAELL, care si-au luat Ostirile lor din CERUL SUPREM si le-au adus in Cerul lor. In acest Cer, exista cel mai mare Palat de Creatie, dupa cel din CERUL SUPREM.

7.     CERUL  PREALUMINATULUI CONSTANTIN VITEAZUL si INTELEPTUL este un Cer de la marginea de jos a Imparatiei a IIa. Are rol de aparare si de oprire a dusmanilor,ori a invadatorilor ascunsi in Univers. CONSTANTIN VITEAZUL a fost ridicat la rang de Arhanghel si a preluat Ostirea Sfantului ARHANGHEL MIHAIL. Sfantul ARHANGHEL MIHAIL a fost ridicat la rang de Prealuminat al SFINTEI RAME.

8.     CERUL  PREALUMINATULUI ANYMM, este Cerul cel mai de sus, din cadrul celei de-a II a Imparatii ceresti. A fost realizat dupa modelul Cerului facut de Prealuminatul Uriil si are rol de observatie la nivel universal.
9.     CERUL PREALUMINATULUI CEYS al II lea, este un Cer pentru Cercetare si pentru Observatii Zonale, fiind amplasat dincolo de Labirintul situate in Universul inferior.

10.            CERUL  SFINTEI  PERTUTII  DIVINE este un Cer destul de mare, in care Prealuminatii din Consiliul Divin de Administrare a Universului isi desfasoara activitatile lor. Cerul este destul de mare si are in interior, printre celelalte obiective obisnuite, Scoala Sfintei Pertutii Divine, care are mai multe clase specifice.

11.            CERUL  LUNG este Cerul realizat de catre SFANTUL DUH, cu Ingerii Generatiei a 9 a, pe care i-a creat simultan in mai multe Palate de Creatie. Este un Cer pentru Observatii si Cercetari Universale.

12.            CERUL TEHNIC este un Cer pentru realizari tehnice deoasebite, cu aplicatii directe, pentru cea de-a II a Imparatie Cereasca. Este condus de catre Prealuminatul GANDINUM.

13.            CERUL PENTRU CONSTRUCTII a fost realizat de catre Prealuminatul DEOTIM, cu scopul de a instrui Ingeri Constructori de toate categoriile posibile. Deocamdata se vede eficienta lui, prin participarea Ingerilor Constructori la realizarile din cadrul Imparatiei a II a.

14.            CERUL  PREALUMINATULUI URIIL a fost realizat jumatate in Univers si jumatate in VID, insa la extensia rapida a Universului din luna august a anului 2018, intregul Cer a ramas in interiorul Universului. Este un  Cer cu functionalitati multiple.

15.            CEL DE AL II LEA  CER  DE  ECHILIBRU este cel mai aproape de nordul Universului extins. A fost realizatd e catre Prealuminatul VASILE CEL FRUMOS, care este Seful Ostirii Inspiratorilor din CERUL 1, dar se pricepe excelent la realizarea constructiilor ceresti. Seful Adjunct al acestui Cer este Prealuminatul MIRON. Cerul acesta, are rol de aparare, creatie si instruire.

16.            OSTIREA  SFINTILOR  ARHANGHELI  AMONIUS si METATRON este asezata intre CERUL SFINTEI  PERTUTII  DIVINE si CERUL LUNG. Are un asezamant stabil, destul de bine pus la punct si are rol de aparare zonala in cea de-a II a Imparatie Cereasca.

Cerurile celei de-a II a Imparatii (ceresti) s-au realizat intre anii 2013 si 2019.     Deci in numai 7 ani de conlucrare cereasca s-au realizat Cerurile si Subcerurile unei Imparatii Intregi. Se vede experienta personalitatilor ceresti, viteza de lucru destul de mare si capacitatile exceptionale ale noilor personalitati care se afla la comanda acestor ceruri si Subceruri.

Concomitent cu realizarea acestor Ceruri, s-au creat GENERATIILE  a 5 a, a 6 a, a 7 a, a 8 a, a 9 a, a 10 a, a 11 a de Ordin Ingeresc extinzandu-se CREATIA in alte 7 Ceruri. A mai fost creat 1 miliard de Ingeri de necessitate conlucrativa, in CERUL SUPREM, din care s-au repartizat prea putini.

Imparatia a III a are un numar de 5 Ceruri si anume:

1.     CERUL  PREALUMINATULUI  ORIMUS, care este un CER de ECHILIBRU, fiind asezat pe AXA ORIZONTALA a Universului, dar spre partea de Sud.

2.     CERUL  PREALUMINATULUI  ALFRED  CEL  FRUMOS, a fost proiectat initial, ca un CER de EXTENSIE, insa dupa extinderea Universului ( din luna august anul 2018), acest Cer a ramas pentru Observatii si Cercetari Universale.

3.     CERUL  PREALUMINATULUI  SALATIIL este celmai de sus Cer al Imparatiei a III a, fiind asezat pe AXA VERTICALA a Universului. Are in interior, intreaga Ostire Arhanghelica a Prealuminatului Salatiil.

4.     CERUL  PREALUMINATULUI  SERAFYMUISSS este asezat intre cel al Prealuminatului SALATIILsi cel al Prealuminatului EVGUDIIL. Are in interior, toata Ostirea Superioara de Aparare a CERULUI SUPREM.

5.     CERUL   PREALUMINATULUI  EVGUDIIL se aseamana cu cel al Prealuminatului URIIL, dar a fost asezat la polul sud al Universului, insa odata cu extensia UNIVERSULUI   PRIMAR si acest Cer a ramas in interiorul Universului actual. Are in interior Ostirea Arhanghelica a Prealuminatului EVGUDIIL. Este un Cer de Ordin Observational, deoarece Prealuminatul EVGUDIIL este Observatorul Sef al Imparatiei a III a.

Cel care conduce Imparatia a III a cereasca, este Domnul DUMNEZEU SAVAOT.

La data terestra de 28 martie anul 2019, s-a infiintat cea de-a doua clasa in scoala Prealuminatilor Ceresti, din CERUL INSTRUCTIONAL. Aceasta noua clasa are un numar de 500 de cursanti, veniti din cerurile celor 3 Imparatii Ceresti. Cursurile acestei noi clase, incepcu faza a doua, pentru Prealuminatii Ceresti, deoarece se socoteste ca prima faza este asimilata, datorita instruirilor anterioare.’’

CONSTANTIN DOGARU – CERURILE SI SEFII CERESTI, din cartea “INITIERE  INTRU  CELE  SFINTE SI  DUMNEZEIESTI “
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu