luni, 8 iulie 2019

Planeta Uranium - Planeta Dreptatii Universale - Constantin Dogaru

Multumesc Ingerului intrupat CONSTANTIN DOGARU!

Este prima carte pe care am ales-o fara sa stau prea mult pe ganduri din coletul primit astazi. Recomand!




"Cine este Comandorul Astar? El are MISIUNEA de a pazi CALEA LACTEE de invadatori si de cei care nu se supun Dumnezeirii. In acest scop, detine o flota galactica formata din 219 nave, care zboara cu viteza luminii si pot intercepta multe alte nave neavenite. Comandorul este supus PERTUTIEI DIVINE ( Consiliul Divin de Administrare a Universului ) si executa impreuna cu toti cei din flota zburatoare, ordinele ceresti. Flota supravegheaza intreaga galaxie si poate interveni ori de cate ori este nevoie, fara sa ii stea nimeni impotriva.

Comandorul ASHTAR are in timpul actual 313 ani planetari ( nu pamantesti), este casatorit cu savanta NASTA dar nu are inca copii. Cunoaste foarte bine Universul si circulatia lui, geografie cosmica, fizica universala si aerodinamica cosmica si universala. Ca studii el are la baza Facultatea de Aerodinamica Universala de pe planeta lui si este inginer aeronaval, mai detine o diploma a Facultatii de Medicina Cosmica si o alta a Facultatii de Destinatie Militara.

In urma examenelor el a ajuns general de exceptie cu specific aeronaval. Comandorul este foarte credincios, crezand in Pertutia Divina, iar Consiliul l-a selectat sa conduca Flota de aparare a Galaxiei Calea Lactee. Fiind un bun geograf si un bun cosmonaut, el isi realizeaza misiunile in proportie de 90%. Este tototdata si un bun telepat, comunicand din galaxie cu alesii lui Dumnezeu de pe Pamant, fara insa a face interventii, decat cu acordul Pertutiei Divine.

Eu, ONESCUS, Inger Supersavant la Sfantul Tron Divin, va dau toate aceste informatii si sunt gata sa prepar pentru neincrezatori un medicament de vindecare a prostiei omenesti, boala de care sufera cam 80% din populatia globului pamantesc. Asa ca eu stiu de ce valoare sunteti si pentru ce optati. Foarte multi dintre voi oamenii, opteaza pentru pierderea vremii si trecerea timpului in zadar, care va sunt doua obiective fara de folos. In acest scop indic pentru compensare postul,rugaciunea si smerenia. Daca nu va place recomandarea mea, va rog sa ma raportati la Domnul Dumnezeu.

NASTA s-a casatorit cu Comandorul ASHTAR, dupa traditiile planetei pe care ea locuieste. Aceasta este PLANETA URANIUM sau Planeta perfecta, care se afla vis a vis de Pamant, dar in partea cealalta a Galaxiei Calea Lactee. Amandoi locuiesc intr-o casa inalta de 57 m cu acoperisul de forma PIRAMIDALA de 37m. Acoperisul este format din placi fotovoltaice cu rolul de a acumula energia luminoasa si cea termica si de a o transforma in functie de necesitati.Pe URANIUM nu se circula pe jos, nu sunt masini cu cauciucuri si nici senile si nici cu perna de aer. O zi si o noapte pe PLANETA URANIUM are aproape 82 de ore.
NASTA este savant biolog si medic telepat. Ea se ocupa de cercetarea unor boli si elaborarea de medicamente specifice. Ea are 235 de ani, dupa timpul ei planetar si s-a casatorit in urma cu 30 de ani cu ASHTAR pe care l-a cunoscut la o intrunire pe planeta sa. NASTA a invatat pana la 71 de ani, a absolvit mai multe facultati din domeniul biologico-medical. Ea este o cercetatoare si o savanta apreciata. este o buna telepata, cu o mare putere de concentrare atat pe planeta ei cat si in galaxie.

Datorita lui ASHTAR l-a cunoscut pe CONSTANTIN DOGARU pe Pamant, pe care l-a urmarit cu mare interes, fiind atenta la fluxul energetic dat de rugaciunile si slujbele acestuia. A invatat foarte repede limba romana, in mai putin de o sapatamana dupa timpul lor.

A facut peste 200 de inregistrari, in numai 10 zile pamantesti, cu impresii, cuvinte, slujbe si rugaciuni, pe care le-a dat pe posturile mass-media uraniene. Cu privire la "Sfanta Liturghie a Maicii Domnului" , transmisa pe Planeta perfecta, doua miliarde de persoane au apreciat-o si au acceptat-o.. Rugaciunea "Tatal Nostru" a depasit insa numarul celor care au acceptat-o ajungand la numarul de patru miliarde, iar "AcatistulLuminic al Tronului Divin" care a fost tradus in limbajul lor a fost cel mai bine primit.

Asa cum Pamantul face parte din Sistemul Solar,PLANETA URANIUM face parte din Sistemul Kondorian si are un singur satelit natural ZEMINAR. Lumina se cheama kondoreana si astrul este de 1,5 ori mai mare decat SOARELE nostru. Radiatia kondoreana este ceva mai intensa decat cea solara,iar lumina este de o calitate superioara, incalzind uniform cele 9 planete din sistem.

Savanta NASTA despre TANDRETE si IUBIRE UNIVERSALA

Voi pamantenii spuneti ca dragostea este un dar de la Dumnezeul cel Mare si Atotputernic. Noi,medicii, am demonstrat ca dragostea are un caracter profund la toate fiintele. Fiecare categorie, de la cele mici, pana la cele mai mari, are o anumita caracteristica a dragostei, care se manifesta intr-un felanume. Va rog sanu radeti dar exista dragoste si la gandaci, la rozatoare, dar miemi s-a parut deosebita dragostea la pasari. Avem o grupa de savanti care studiaza mai bine de 1000 de ani, dragostea pasarilor.

S-au analizat cantarile lor, sunetele, zborul si miscarile, starea de duiosie, dar si starea de razvratire. Masculii au de exemplu, reactii foarte diferite si se bat pentru aceeasi femela. Un grup de savanti a urmarit dragostea la caii salbatici, care este foarte furtunoasa si zguduitoare. mai e un soi de dragoste foarte curioasa la feline. Femelele sunt tare smechere. Fac tot felul de miscari ca sa atraga masculii frumosi, insa cea mai complicata este dragostea la persoanele umane.

S-a realizat un studiu de mai bine de 2000 de ani si el nu s-a terminat nici pana acum, pentru ca apar mereu inadvertente.Adica se iese din tipar. Specialistii au obtinut un tipar psihologic al dragostei, in care au fost examinate peste 1500 de caractere. In linii mari s-a examinat dragostea la prima vedere, dragostea lenta, platonica, dragostea furtunoasa, dragostea nemarturisita, dragostea inchipuita, dragostea expusa si neexpusa, dragostea incatusata si descatusata, oameni fara dragoste, oameni cu idei nebunesti,oameni care refuza dragostea, oameni care se blocheaza in fata sentimentului de dragoste, oameni care nu pun niciun pret pe dragoste.

Sunt in acelasi timppersoane care iubesc prea mult, dar la nivel universal, se mai si moare din dragoste,precum la voi Romeo si julieta, tristan si isolda, Ana Karenina si de ce nu l-as aminti pe Imparatul Atila, care a avut aproape 100 de neveste, dar a pierdut la sfarsit razboiul gandindu-se la ultima sa iubire.

Cat priveste Elena din Troia, este o poveste antica. Se stie ca in urma unei idile cu Paris, s-a declansat razboiul troian si s-a distrus o astfel de cetate. Au exista si la noi cazuri de fete frumoase rapite de pe planeta de catre persoane neidentificate si carora li s-a pierdut urma in Univers. toate cautarile noastre au fost zadarnice.

Ce urmaresc sa arat in aceasta lectie, este ca psihologia dragostei intrece uneori tiparul creat de savanti, iar acum veniti voi cu dragostea voastra dumnezeiasca, care este diferita de cea umana. Constantin chiar a facut o expunere in clasa profesorului Kan.

De aceea il vom invita pe Constantin la o discutie cu savantii nostri in dragoste, pentru a ne explica dragostea dumnezeiasca pentru omenire si pentru intreg Universul. Ne bucuram ca avem o relatie directa cu pamantenii. In plus credem ca pe Pamant, dragostea este furtunoasa si poate deveni pentru noi un obiect de studiu.

Ca medic telepat, biolog, cu atestat in medicina iubirii universale, ma pot apuca oricand de acest studiu, respectiv de cel al dragostei la persoanele pamantene."

Cartile pot fi comandate de la Domnul CONSTANTIN DOGARU prin intermediul Facebook -ului, il contactati pe messenger . Veti primi coletul prin Posta Romana si veti achita cartile prin mandat postal pe adresa OP1, CP10, Cod 805300, deoarece dansul nu a cerut bani pentru aceste informatii. Suma estimata de mine pentru acest colet a fost de 100 de ron. Avand in vedere care este pretul unei carti din librarii si cam ce nivel are informatia continuta in ele la ora actuala, eu spun ca pentru a cunoaste mai mult, in calea dorintei de a evolua spiritual nu trebuie sa existe niciun fel de retineri. Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu