joi, 25 iulie 2019

Facerea Ingerilor - Constantin Dogaru






BINECUVANTAREA CEREASCA
“ Eu, Domnul DUMNEZEU SAVAOT, binecuvantez pe Fiul CONSTANTIN sa scrie aceasta Carte, incepand de azi 4 Decembrie 2014. “
FACEREA INGERILOR – DISCUTIA SFINTELOR PERSONALITATI DIVINE
“ Universul era in forma primara, iar Cerurile nu erau inca facute, Pe platoul de ordin divin din Univers, care era de o frumusete splendida, existau Sfintele Personalitati Divine (Domnul DUMNEZEU SAVAOT, TATAL CERESC si PREASFANTUL DUH) care discutau calm dupa ce studiasera toate elementele UNIVERSULUI PRIMAR.
Timpul nu exista nici in exprimarea Divinitatii de atunci, despre notiunile de viteza si acceleratie nu se spunea nimic. Din cele mai pure elemente inteligibile se realizasera ALUETE, dupa care TATAL CERESC a creat prin puterea Dumnezeirii sale primii Prealuminati ( Fondatori - Sal Rachele)
Primul Prealuminat a fost denumit IZMOR ( IISUS) adica FIUL din care izvoraste FERICIREA CEA VESNICA. Al doilea creat a fost Prealuminatul HORIUS, al treilea creat a fost Prealuminatul NORIUS, iar al patrulea creat a fost Prealuminatul MARCIUS.
Dup ace l-a creat pe IZMOR ( IISUS), Tatal Divin a inceput s ail invete notiunile primare ale Universului.
Puritatea elementelor de atunci genera fericire si inteligenta primara de ordin superior.
Nu exista contradictie sau vinovatie si dincolo de acestea era GANDIREA PURA si IMENSA a Sfintelor Personalitati Divine.
Sfintele Personalitati vorbeau intre ele, iar Preasfantul TATA a spus ca vorbirea trebuie sa ramana imprimata sau exprimata, dar notiunile Universului vor trebui explicate nu numailui IZMOR, ci si celorlalti Prealuminati ( create cu aceleasi capacitate de ordin inalt).
Domnul DUMNEZEU SAVAOT a zis: Va trebui sa trecem la unitatea divina de Grup Sfant , pe masura ce Prealuminatii vor evolua in cunoastere si aptitudini de ordin divin.
TATAL CERESC a incuviintat, iar PRESFANTUL DUH a pronuntat in mod solemn si respectuos :
"Unitatea Puterii Sfinte de ordin Suprem ne apartine, dar trebuie sa o impartasim cu demnitate si cu multa delicatete. ( se intelege ca trebuie sa o impartaseasca Prealuminatilor/ Fondatorii cu care s-a inceput Marea Creatie)"
Domnul DUMNEZEU SAVAOT a intervenit spunand in limbajul divin,deoarece altul nu exista la momentul acela al consfatuirii supreme:
“Prioritatea suprema consta in respectarea Sfintelor Legi ale Universului si apoi respectarea solidaritatii Divine. Ce stie Unul din Noi, trebuie sa stie si Ceilalti, iar ceea ce face Unul, va trebui acceptat pentru totdeauna. Acesta este aspectul Comunional Divin."
Asa este si asa va fi pentru totdeauna a confirmat cu demnitate Preasfantul TATA CERESC, realizand unitatea comuniunii vesnice.
Unitatea in conceptul nostru va ramane pentru totdeauna, a conchis PREASFANTUL DUH ( pecetluirea unitatii comunionale vesnice).
Atunci gandirea noastra trebuie sa fie unitara, de ordin multilateral sip e modalitate extinsa, de aceea vointa noastra o impunem pe modelul necesitatilor evolutive, a explicat Supremul Domn SAVAOT ( aici este vorba despre evolutia continua a Dumnezeirii si a celor ce sunt in accord totalcu Sfintele Planuri si cu ideile Divinitatii).
Gandirea suprema si unitatea noastra cea Sfanta, vor fi elementele solidaritatii supreme, dar pentru aceasta este nevoie de o prima creatie constructive, a zis Preasfantul TATA CERESC ( aici e vorba despre baza conceptionala, creative, aplicativa si de stabilitate)
Da, este momentul realizarii PALATULUI LINISTII si al CONCEPTIILOR SUPREME, a spus Domnul DUMNEZEU SAVAOT ( prima realizare constructiva de ordin divin care exista si este perfecta)
Vom incerca realizarea din cele mai fine si mai delicate elemente constructive primare, a explicat PREASFANTUL DUH ( elementele Universului sa fie extrase si apoi comprimate, apoi modelate de catre Sfintele Personalitati Divine /Fondatorii in raport cu planul propus).
Incercarea noastra trebuie sa fie reusita sigura, a remarcat Preasfantul TATA ( este vorba de siguranta maxima a obiectivului creat pe motivul necesitatii divine absolute)
Aceasta este o conditie care ne-o impunem, dar ea va trebui sa ramana scrisa pe foi sau in desfasurator, de aceea vom comprima elemental GORBATYM, deoarece se poate folosi cu success la asa ceva, a spus Domnul DUMNEZEU SAVAOT, dupa care a facut prima extractie a acestui element de ordin universal.
Desigur ca Sfintele Personalitati stiau sa vorbeasca sis a scrie, sa citeasca, deoarece au inventat vorbirea, scrierea, desenul, socotitul, proiectarea, extractia, comprimarea, modelarea, respective aranjarea in planul de atunci, pe platoul frumos de ordin primar.
Am intrebat pe Supremul Domn SAVAOT despre acest platou de ordin primar, daca l-au gasit,ori l-au creat. Mi s-a raspuns ca l-au gasit, apoi l-au studiat, gasindu-l bun pentru asezarea bazei comunionale, care mai tarziu a devenit CERUL SUPREM DIVIN.
Elementul GORBATIM este alb mat, foarte rezistent, se poate comprima usor si este foarte stabil ( dar nu il putem denumi hartie superioara in niciun caz. Hartia se obtine din celuloza, iar celuloza este un compus chimic, dar GORBATIMUL este un element universal PUR. Se poate scrie pe el cu ENERGIA GANDIRII sau folosind ENERGIA MAINILOR DIVINE. Deci, absoarbe scrisul ENERGETICO-MENTAL, dar suporta si scrisul ENERGETICO-MANUAL ( la nivel ceresc si dumnezeiesc)
Planul de conceptie al PALATULUI LINISTII a fost realizat in forma SPECTRALA pe model unic, deci nu se poate copia si nu se poate repeta. Pentru realizare au fost analizate un numar de 14 elemente PURE care au fost extrase, apoi comprimate si asezate conform planului spectral, conceput anterior.
Evenimentul acesta a fost scris de catre PREASFANTUL DUH ( pe desfasuratorul de Ordin Divin) in traducere se pronunta astfel:
“ Noi, Sfintele Personalitati Divine, pe propria raspundere a noastra si fara a deranja spectrul energetic al Universului, am procedat la extractia si comprimarea elementelor necesare Sfantului PALAT al LINISTII si al CONCEPTIEI ABSOLUTE. Extractia a fost facuta fara a deranja celelalte elemente primare si nici starea lor energetica.
Acest inscris exista in Cartea SFINTELOR INCEPUTURI ale Sfintelor ACTIVITATI DIVINE, dar este vorba de prima activitate constructiva de ordin Divin, pe cand NICI INGERII NU EXISTAU. ( este vorba de o extractie pe model nederanjabil, fara a ramane goluri in Univers)
Creatia pe model constructiv unic a ramas si va ramane pentru totdeauna, dar atunci au fost discutate pentru prima data notiunile de frumusete constructiva si de utilitate a frumusetilor elementelor constructive de ordin ceresc. Tot atunci a fost initiate idea de CER, de constructivitate cereasca si de realizare unica.
VOINTA UNITARA a fost o necesitate de prim Ordin Divin.
Suportul TEHNICO-CERESC ( proiectul) a fost scris si desenat pe MODEL SPECTRAL pentru prima data, iar unitatea ideilor conlucrative a fost confirmata cu acest prilej de inceput constructive.
Scrisul si desenul ceresc erau deja puse la punct in conceptul unitar Divin, deci erau in forma perfecta de folosire, in acel moment de folosire de inceput instructie.
SFANTUL PALAT AL LINISTII SI AL CONCEPTIILOR SUPREME . SPATIILE DE ACTIVITATE SUPREMA
Realizarea PALATULUI a fost facuta in conformitate cu planul Sfintei Vointe a Sfintelor Personalitati ( din elementele Universului)
Spatiile PALATULUI sunt destul de mari si fiecare din ele are cate o denumire specifica, in functie de utilitatea de Ordin Suprem.
PRIMUL SPATIU este al PRIMIRILOR CONFIDENTIALE si are culoarea soarelui pe timp de vara, dar cu o intensitate a stralucirii de 2000 de ori mai intense.In acest spatiu se primesc PREALUMINATII ( FONDATORII) din SFANTA RAMA DIVINA actual, precum si cei din Sfanta PERTUTIE DIVINA ( Consiliul de Administrare al Universului). Acest prim spatiu, este pentru consfatuiri de ordin inalt.
Al DOILEA SPATIU este pentru CONSFATUIREA Domnului DUMNEZEU SAVAOT cu Preasfantul TATA CERESC, ori cu Preasfantul DUH. Acest al doilea spatiu, are o stralucire mai mare ca a celui dintai. Toate consfatuirile sunt inregistrate pe Model Suprem si analizate, ori reanalizate.
Al TREILEA SPATIU este pentru ANALIZA Sfintelor ACTIVITATI si a Sfintelor CONSFATUIRI de ORDIN DIVIN. Rezultatele analizelor raman scrise o data pentru totdeauna. Rezultatele pot fi aplicative sau neaplicative, in functie de concept si de situatie ( este vorba despre situatia de moment).
AL PATRULEA SPATIU este pentru PROIECTE SUPREME, cat si pentru ANALIZA Sfintelor PROIECTE de ORDIN SUPREM. Rezultatele analitice se pot face cunscute Sfintelor Personalitati ceresti, sau nu se pot face cunoascute, daca nu exista prerogative Divine in acest sens.
AL CINCILEA SPATIU este pentru ANALIZA SITUATIILOR CONTRADICTORII care se ivesc in Sfanta IMPARATIE a CERURILOR sau chiar in cadrul DIVINITATII. Analiza se poate executa in peste 120 de modalitati diferite,incluzandu-se toate aspectele interioare, exterioare si adiacente. O astfeld e analiza poate dura mai mult de un veac intreg. Concluziile analitice se aplica imediat, dupa ce analiza a fost realizata in intregimea ei conditionata. In acest caz nu ramane niciun aspect neanalizat complet.
AL SASELEA SPATIU este cel al ANALIZELOR PROFUNDE si de ORDIN CONCEPTUAL. Aici se analizeaza cele mai inalte si mai grele conceptii ceresti, sau cele mai grele PROGRAME de ORDIN DIVIN.
ORICARE CIVILIZATIE si ORICE ORANDUIRE ARE UN PROGRAM AL EI. Aplicarea analitica sau aplicarea direct anus e poate fece decat dup ace aqu fost stabilite toate conceptele applicative, este vorba despre aplicarea capacitativa si nu de aplicatie rezonabila in timp.
AL SAPTELEA SPATIU este cel de URMARIRE APLICATIVA a INFAPTUIRII Sfintelor PROGRAME CERESTI la orice nivel in Ceruri sau in Univers.
In PALAT nu vin decat Sfintele Prsonalitati invitate,iar in rest nimic si nimeni nu poate patrunde ( este vorba despre atitudinea suprema).
In Sfantul PALAT al LINISTII si al CONCEPTIILOR SUPREME au fost puse la punct PROGRAMELE de CREATIE ale tuturor INGERILOR, dar tot aici este urmarita si activitatea de CREATIE si de instruire a tuturor Sfintelor Personalitati Ceresti.
Conceptul si PROGRAMELE de CREATIE au fost realizate in totalitate de catre Domnul DUMNEZEU SAVAOT, iar procesul de CREATIE si de EVOLUTIE INGEREASCA au fost realizate de catre Preasfantul TATA CERESC , impreuna cu PREASFANTUL DUH.
Inainte de a concepe Procesul de CREATIE al INGERILOR, Divinitatea a trebuit sa faca o instruire a PREALUMINATILOR care acum sunt in SFANTA RAMA DIVINA.
Dar iata numele ceresti ale PREALUMINATILOR:
1. IZMOR ( acum fiind Domnul IISUS, care are acest nume la nivel pamantesc)
2. Prealuminatul HORIUS
3. Prealuminatul NORIUS
4. Prealuminatul MARCICUS
5. Prealuminatul MARCINIUS
6. Prealuminatul ANGIUS
7. Prealuminatul SERVIUS
8. Prealuminatul SEPTIMUS
9. Prealuminatul HARISS-BRADD
10. Prealuminatul HONORIUS
11. Prealuminatul SAMPDALUS
12. Prealuminatul SERVIMITIUS-SERCTUS
13. Prealuminatul HARPSANDARIUS
14. Prealuminatul ANGELICUS-FORTUS
15. Prealuminatul NORIMUS-NORIGUS DE AVINO
16. Prealuminatul SENDELUS
17. Prealuminatul SERTIUS
18. Prealuminatul SECUS
19. Prealuminatul HORIANUS-STELL
20. Prealuminatul HORIANUSS BRADD DE AVINO
21. Prealuminatul AVINIUM
22. Prealuminatul GHESTUS
23. Prealuminatul GIBAEL
24. Prealuminatul NEMUS
25. Prealuminatul ORIMUS
26. Prealuminatul NORIGUS CEL FRUMOS ( ADELAID)
27. Prealuminatul DIVIGATUS –SERT
28. Prealuminatul FESTUM – DIUM
29. Prealuminatul DIOSUS
30. Prealuminatul DINARIUM
31. Prealuminatul DIMINARIUM – STEL ( STELEA)
32. Prealuminatul ARPAGONIUS – STEn
33. Prealuminatul TRISTAN – LOIUS
34. Prealuminatul ARPIMFICOXED – DIOS
Actualmente exista in SFANTA RAMA DIVINA si Prealuminatul LIGURDA, care a fost promovat din cadrul Sfintei PERTUTII DIVINE.
( La momentul la care scriem aceste randuri sunt 36 de Prealuminati).
Prealuminatii impreuna cu Preasfantul TATA si cu Preasfantul DUH, au inceput instruirea INGERILOR din GENERATIA INTAI.
(Instruirea a inceput cu invatarea miscarilor ingeresti la nivel inalt, de ordin Divin)
Deci, toti Prealuminatii, inclusiv IZMOR (IISUS) au fost Profesori Ceresti ai Ingerilor din Prima Generatie, cat si a acelora din prelungirea primei generatii ( au invatat miscarile pe Ingeri, apoi gandirea si obiectele).
Acum in 2015, dupa nasterea pamanteasca a Fiului IISUS pe Pamant, in cadrul Sfintei IMPARATII a CERURILOR se creeaza cea de-a PATRA GENERATIE de INGERI din SFINTI si SFINTE, precum sic ea de-a CINCEA GENERATIE de INGERI cu 7 ALUETE ( elemente divine ceresti).
Dupa cea de-a PATRA GENERATIE de INGERI care au 5 ALUETE, au fost create 1007 INGERI de Ordin Superior care au 7 ALUETE.
Deocamdata se executa PROGRAMUL de CONCEPTIE al INGERILOR de ORDIN SUPERIOR, iar creatia lor va incepe dupa ce programul va fi gata, dar si Instructorii specifici in acest sens, trebuie sa aiba toate pregatirile specific Ceresti pentru a-i instrui. In august 2015 , cei 1007 Ingeri, au inceput sa fie instruiti de catre Prealuminatul AVINIUM din SFANTA RAMA.
PREGATIREA PREALUMINATILOR
Dupa CREATIE, toti INGERII trebuiau instruiti si de aceea a fost si este nevoie de Instructori Ceresti in acest sens. Instrurea INGERILOR create o putea face Preasfantul TATA impreuna cu Preasfantul DUH, dar procesul ar fi durat prea mult, deoarece numai in PRIMA GENERATIE au fost create peste 10 miliarde de INGERI.
Toti acesti INGERI au cate 5 ALUETE adica : CONSTIINTA, VOINTAm RATIUNE, STABILITATE si FORTA CAPACITATIVA CEREASCA.
TOTI INGERII AU FOST si SUNT CREATI din ALUETE INGERESTI.
ALUETELE INGERESTI sunt diferite de ALUETELE SUFLETELOR OMENESTI.
Toti oamenii sunt cu ceva mai prejos de INGERI din motive de CONCEPTIE CEREASCA, cat si din motive CREATIVE.
Toti PREALUMINATII au fost creati din ALUETE SUPERIOARE si fiecare din ei au cate 12 ALUETE fiecare de Ordin Superior.
Exista si acum programele creative de atunci.
PREALUMINATII au fost CREATI in PALATUL CREATIILOR CONCEPTIVE.
Acest PALAT a fost realizat tot de catre noi, la nivel foarte inalt din elementele PURE ale Universului.
Spre sfarsitul realizarii acestui PALAT de Ordin Divin a participat si IZMOR ( IISUS) pentru ca a fost primul dintre PREALUMINATI, care a primit cele mai multe invataturi, atat din partea Preasfantului TATA, cat si din partea Preasfantului DUH, dar si a mea Domnul DUMNEZEU SAVAOT, cu privire la creatie,conceptivitate si realizari Ceresti.
PALATUL CREATIILOR CONCEPTIE are un spatiu foarte mare pentru INSTRUIRI si CONFERINTE, apoi un alt spatiu pentru ARHIVARE a tuturor SCRIERILOR si PROGRAMELOR de CREATIE si PERFECTIONARE.
SPATIUL de CREATIE estede o calitate suprema, iar alaturi exista un spatiu in care au fost asezate ALUETELE PREALUMINAULOR si apoi ale INGERILOR in vederea realizarii PROCESULUI de CREATIE.
Acum acel spatiu este amenajat pe o modalitate superioara, este vorba despre SALA CREATIEI SUPREME realizata la nivel foarte Inalt.
Exista si un spatiu de ANALIZA si CERCETARE a INGERILOR CREATI.
Toate elementele matriceale ale INGERILOR au ramas in acel spatiu de ordin superior, din motive de control si de evident creative.
PROGRAMELE de PERFECTIONARE ale PREALUMINATILOR au fost realizate in PALATUL LINISTII si al CONCEPTIILOR ABSOLUTE de catre Domnul SAVAOT.
Prealuminatii ( CREATORII / FONDATORII) au inceput destul de greu cu perfectionarile, pentru ca au trebuit sa invete pe langa vorbire, scriere, toate atributele de ordin Divin, Ceresc pe care le aveau de indeplinit fiecare in parte ( atributele Dumnezeiesti sunt foarte greu de invatat, ca sa nu mai spunem despre aplicarea lor la nivel Ceresc si Universal).
Daca scrierea si desenul Ceresc le-au invatat usor sau chiar destuld e repede,mai grele li s-au parut PROGRAMELE de CERCETARE si de DEZVOLTARE CEREASCA.
Nu era vorba atunci de o Sfanta IMPARATIE a CERURILOR, cum este cea de acum, ci era vorba doar de partea OPALICA,precum si despre cunostintele despre UNIVERSUL PUR in care existau cele 3257 de ELEMENTE PRIMARE in stare necombinata.
Dupa ce au asimilat cunostintele specifice, PREALUMINATII/ CREATORII/FONDATORII au trecut la invatarea matematicilor Ceresti de atunci care erau doar 5 la numar : aritmetica cereasca, geometria plana, geometria in spatiu, trigonometria si algebra simpla.
Mai tarziu, a fost create trigonometria cereasca si universala, matematica diferentiata si apoi matematica superioara de ordin ceresc.
In domeniul fizicii, nu era decat fizica cereasca primara si fizica elementelor universale, iar cand a inceput chimia, se studia doar chimia elementelor universale.
Studiile de fizico-chimie si de electro-chimie cereasca au inceput ceva mai tarziu.
Pentru a putea face deosebiri tehnice a trebuit ca sa se puna la punct fizica spectrala si teoria spectrelor universale. Acest fapt ne-a pus inainte un alt studiu despre FIZICA LUMINII.
Fiecare element emite un alt spectru de ordin specific, iar daca se impune un anumit element de ordin luminos de o intensitate mare, spectrele elementelor se modifica destul de repede.
A trebuit sa realizam mai multe categorii de spectre luminoase cu diferite intensitati si sa aplicam reflexiile lor asupra mai multor categorii de elemente universale si am vazut ca obtinem o modificare fizico-chimica substantiala.
Pe langa toate acestea a trebuit sa dezvoltam chimia moleculara si chimia atomica.
Numai duoa aceste studii si experimentari am reusit sa transformam elementele Universului in elemente Ceresti.
Poate ca aceste studii au durat mai mult de 1 miliard de ani, daca am face o aproximatie in raport cu timpul terestru.
Dar notiunile de timp si de acceleratie nu existau inca, nici dupa ce am trecut la electro-chimia Cereasca. Toate studiile de atunci au fost scrise si arhivate.
Ne-a trebuit sa realizam o mare BIBLIOTECA CEREASCA in care sa asezam toate inscrisurile cu studiile de atunci, deci BIBLIOTECA CEREASCA din CERUL SUPREM este o alta realizare constructive a Dumnezeirii.
Preasfantul TATA Ceresc a facut primul aranjament al BIBLIOTECII CERESTI, a fost un eveniment de care ne-am bucurat.
La inceput au fost 24 de compartimente ale BIBLIOTECII,iar acum sunt peste 50.000 in BIBLIOTECA OPALICA, insa fiecare CER in parte are BIBLIOTECI si SISTEME COMPLEXE de ARHIVARE.
Prealuminatii incepusera sa foloseasca din plin BIBLIOTECA, iar pentru ca nu gaseau scris atunci, ne puneau intrebari.
Studiul elementelor fine, capacitative ale Universului il faceam cu totii. Sunt 3 categoriid e astfeld e elemente:
PRIMA CATEGORIE o formeaza elementele BERNIUM, care sunt de 6 feluri
A DOUA CATEGORIE sunt elementele PLENYUMM, care sunt de 3 feluri
A TREIA CATEGORIEsunt elementele DOVYASS, care sunt de 2 feluri
Toate aceste elemente au forme structurale diferite de viata, dar nu se poate folosi una sau doua, ci minimum trei pentru fiecare ALUETA.
Se gasesc sub forma de particule extrem de fine, in anumite zone ale Universului si nu peste tot.INGERII nu le vad, ci numai Dumnezeirea.
Deci exista : BERNIUM 1, BERNIUM 2, BERNIUM 3, BERNIUM 4, BERNIUM 5 si BERNIUM 6, dar aceste elemente sunt diferite intre ele, chiar daca au forme structural de viata.
Se deosebesc prin marime si forta capacitativa de coeziune primara ( care se pot masura numai de catre Personalitatile Divine in conditii Ceresti , vezi Cartea “CALITATILE SUFLETULUI” indicatori pamantesti si ceresti)
Elementele PLENYUMM sunt PLENYUMM 1 sau ADVANTIDIS, PLENIUM 2 sau KARETUM si PLENIUM 3 sau NOVIAS. Se deoasebesc intre ele prin marime, capacitate de coeziune si de asociere rapida.
Cea mai rapida este KARETUM, care se poate asocia doar cu PLENYUMM 1 si cu DOVYAS 1 sau KANDELEM. Acest element este pentru intarirea CONSTIINTEI. DOVYAS 2 este pentru stabilitatea VOINTEI. Vointa nestabilizata duce la imprevizibilitate.
BERNIUM 1 sau INCEPYTYSS are particularitatea de a stimuli CONSTIINTA, fie umana fie de ordin ingeresc.
BERNIUM 2 se mai numeste AKEPSYTYSS si se foloseste o singura data, la un singur concept. Este pentru unitate si intarire. Doua elemente de acest fel, reactioneaza intotdeauna pe o modalitate imprevizibila.
BERNIUM 3 se mai numeste si DOMENN si este un element de austeritate creativa, de aceea nu poate fi folosit intotdeauna.
BERNIUM 4 se mai numeste si ELAMYMUSS care activeaza CONSTIINTA si VOINTA, dar se poate asocial cu KENDELEM si cu elemental KARETUM.
BERNIUM 5 este cel mai asociabil element sis e numeste ASOMYTYSS, are calitatea de a se conforma in orice structura combinative. Nu se pun niciodata doua elemente structural ASOMYRYSS intr-o ALUETA ci numai una, din motive d erationament divin.
BERNIUM 6 se mai numeste ASSEMM. Este un element structural e asemanare si nu de diferentiere conceptive. ALUETELE sunt foarte diferite intre ele si este foarte greu sa realizezi doua ALUETE identice, deoarece particulele sunt diferite intre ele.
O ALUETA se formeaza din minimum 3 ELEMENTE, dar poate avea si 19 sau mai mult.
Toti Prealuminatii din SFANTA RAMA DIVINA au cate 12 ALUETE a cate 13 ELEMENTE fiecare. De aceea au capacitate Divine extrem de mari in raport cu Ingerii.
PROGRAMUL lor de CREATIE a fost diferit in raport cu PROGRAMELE INGERESTI.
Asezand ALUETE IDENTICE in procesul de CREATIE, rezulta GEMENI PERFECTI, care uneori nu se deoasebesc intre ei.
De aici a inceput realizarea ALUETELOR INGERESTI si ne-am ferit de a realize ALUETE INGERESTI IDENTICE.
A trebuit sa facem studii de interactiune ale aluetelor ingeresti, inainte de a crea INGERII.
Ne interesa stabilitatea si recorectarea, procesul trebuia sa fie foarte bine pus la punct. Stabilitatea ALUETELOR INGERESTI a fost studiata mai bine de 1 miliard de ani.
Am scris FIZICA STABILITATII ALUETELOR si am ajuns la concluzia reala a reuniriilor folosind ENERGIA PURA a FERICIRII CERESTI si nu energia complexa cereasca.
FERICIREA PURA are 15 elemente caracteristice, iar ENERGIA COMPLEXA CEREASCA peste 200, unele foarte greu detectabile.
FERICIREA IN STARE PURA,apare simpla insa are foarte multe elemente ascunse.
Inversand elementele FERICIRII apare discordanta si apoi NEFERICIREA. Dupa NEFERICURE isi face aparitia GROAZA si DEZASTRUL.
ENERGIA FERICIRII trebuie dirijata extrem de bine.
ENERGIA FERICIRII este SCANTEIA DUHULUI SFANT, despre care vorbea Sfantul APOSTOL PAVEL, la inceputul Crestinismului, dar pe langa SCANTEIE mai trebuie si elemente care dau viata si o intretin.
Aceste elemente sunt ALUETELE pe care teologii crestini nu le accepta.
Pentru ei SUFLETUL ESTE DOAR O MICA PARTICICA CREATA PRIN PUTEREA DUHULUI SFANT si atat, dar pe Pamant nu sunt multi interesati de Creatia Sfanta.
In aceste situatii trebuia sa facem cercetari special pentru a mentine STAREA de ECHILIBRU, 70 de STARI in total.
Exista un volum in acest sens care se numeste STARILE DE ECHILIBRU. Il folosesc PREALUMINATII, SAVANTII CERESTI si Sfintii ARHANGHELI. Este foarte greu de lucrat cu starile dezechilibrate, dar nimic nu este imposibil.
Cu totii a trebuit sa invatam situatia starilor simple si complexe. Nu este usor sa faci parte din Divinitate,deoarece trebuie sa rezolvi tot felul de situatii care apar, fie in CERURI, fie in UNIVERS, sau in CIVILIZATIILE UNIVERSULUI INTREG. ( este vorba de situatii grele)
In cazul cand apar situatii complexe se impune cercetarea din maimulte unghiuri ceresti. RATIUNEA, CLARITATEA si CALITATEA CONLUCRARII DIVINE s-au impus dintotdeauna, ca fiind reale si perfecte.
La un moment dat a trebuit sa introducem in invatare STUDIUL ANALITIC al situatiilor grele si foarte grele la care PREALUMINATII/ CREATORII/FONDATORII au ramas impresionati de multitudinea starilor situationale ce puteau aparea in multe ocazii Ceresti si Universale.
Dupa toate aceste studii, elucidari si cercetari Divine, am spus Personalitatilor Divine ca putem incepe procesul de creatie al Ingerilor, fara greseli.
Inainte am facut cu totii un CONSILIU in care am aratat multitudinea necesitatilor si a dezvoltarilor ceresti. In acest CONSILIU fiecare si-a exprimat parerea si a pus intrebari.
In Scriptura voastra de ordin pamantesc scrie ca DUMNEZEU A FACUT PE INGERI SI ATAT.
Este prea putin pentru voi, dar lucrarea a fost imensa pentru Divinitate.
Sper ca acest Volum sa aduca putina lumina in mintile celor interesati de acest PROCES al CREATIEI Divine.
INCEPUTUL PROCESULUI DE CREATIE A INGERILOR
GENERATIA I
Dupa ce am facut imense studii, am facut o revizuire a spatiului de creatie si a ALUETELOR gata pregatite.
Am facut un experiment cu prima suta de Ingeri, am luat 500 de ALUETE carora le-am aplicat PROGRAMUL FERICIRII CERESTI CONTROLATE direct de catre Preasfantul TATA si de catre Preasfantul DUH.
Ne asteptam cu totii la un process rapid de creatie, dar ALUETELE reactionau incet la conformarea creatiei ingeresti, deoarece asa era programul.
In acest sens Preasfantul TATA si cu Preasfantul DUH au accelerat PROCESUL de ordin CREATIV folosind o ALUETA in plus de ordin creativ.
Procesul s-a accelerat si a rezultat prima suta de Ingeri pe care am inceput sa ii invatam vorbirea cereasca. INGERII au primit fiecare cate un nume si un numar de ordine.
Dupa vorbire i-am invatat miscarile, dar nu toti se miscau la fel, unii mai repede, altii mai incet, desi PROGRAMUL de CREATIE a fost acelasi. A trebuit sa le aplicam un PROGRAM de UNIFORMIZARE.
Programul a reusit destul de bine, dupa care a trebuit sa ii invatam alfabetul si sa foloseasca scrierea cereasca.
Am pus Prealuminatii sa le dea cate o lectie cereasca de citire, de scriere, de desen, de comportament, de aritmetica.
Fiecare INGER de atunci se comporta diferit in procesul de invatare, desi ALUETELE erau realizate in aceleasi conditii, iar procesul de creatie era identic, eis e comportau diferit.
Aparuse PROCESUL DIFERENTIERII PERSONALE, la care noi cu totii trebuia sa luam aminte si sa facem studii speciale.
Am facut un studiu al caracterelor individuale, dar era prea putin in raport la acel nivel de atunci, insa studiul foloseste si acum.
De la acei INGERI de atunci, au rezultat mai tarziu PRIN EVOLUTIE Prealuminatii SFANTULUI CONSILIU de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI,iar altii sunt la Sfantul TRON DIVIN.
Ne-am bucurat cu totii ca PRIMUL EXPERIMENT al CREATIEI noastre de Ordin Divin a avut success rapid.
Am lasat cei 100 de INGERI in grija Prealuminatului ORIMUS ca sa-i instruiasca si am trecut la un nou proces de creatie , incepand cu aranjarea aluetelor in spatiul de creatie si cu aplicarea programului specific.
Am inceput cu numerele de la 101 la 1 miliard, apoi am asezat cu totii cel de-al doilea milliard de ALUETE.
Ca sa nu asteptam prea mult, la fiecare milliard de ALUETE aranjate pentru CREATIE am pus cate un program identic de ordin creative.
Cand am terminat de aranjat cel de-al 10 lea milliard de ALUETE pentru INGERI in vederea creatiei, cei din primul milliard incepeau deja sa vorbeasca.
Era un avantaj de aranjament divin.
Randurile care incepusera vorbirea s-au pus pe invatarea alfabetului ceresc si scris, dupa ce au invatat miscarea.
De data aceasta, spatiul pentru instruire si invatare devenise insufficient, asa ca am extins spatiul imediat impreuna cu Prealuminatii, iar cei care invatau scrierea ne-au intrebat pe noi ce anume facem.
Le-am explicat ca lucram pentru ei in vederea perfectionarii lor. Multi dintre ei au fost bucurosi, dar unii dintre ei care abia invatau atunci, au spus ca vor sa lucreze si ei pentru binele cel Sfant.
Din nou ne-am bucurat cand am vazut INITIATIVA lor, desi nu stiau constructii si elemente ceresti, ei cereau insistent sa conlucreze cu noi, erau ravnitori si interesati.
Am oprit PROCESUL DE EXTINDERE si i-am pus pe cei care cerusera sa conlucreze cu noi la un mic examen.
Le-am cerut ca sa execute fiecare cate ceva, asa cum se pricep ei.
Fara ca sa fi primit lectii de extractii si de executie.
Primii 10 dintre ei au fost CONSTANTIN (DOGARU) , MIHAIL, RAFAELL, GAVRIIL, EVGUDIIL, VARAHIIL, URIIL, SALATIIL, ALFRED si TYENDELL.
CONSTANTIN ( DOGARU) a facut o casuta mica
MIHAIL a realizat o sabie aurie fara ca sa ii arate cineva asa ceva
GAVRIIL a facut o floare alba
EVGUDIIL a facut o farfurie alb-aurie
VARAHIL a facut o carte mica de foi
URIIL a facut un scut
SALATIIL a facut un vas frumos transparent
RAFAELL a facut un potir
ALFRED a facut o sulita
iar TYENDELL a facut un obiect de forma unui ban stralucitor.
Obiectelelor exista si acum.
A fost primul EXAMEN PRACTIC la care au participat INGERII care abia invatau sa scrie.
Desi ei nu stiau nimic despre elementele ceresti, nici chimie,nici fizica cereasca atunci, dar au facut din proprie initiative, fara ca sa fi invatat atunci ceva cu privire la extractii si la constructii.
Am zis ca acestia vor evolua strasnic de bine, dar ii vom invata impreuna cu ceilalti si nu diferit.
Asa a fost in decursul timpului atemporal ceresc. Dupa scriere am avut un program de desen, apoi de comportament.
DIFERENTIERILE au inceput sa apara dupa ce au inceput exercitiile de comportament si de dictie cereasca. Foarte greu li s-au parut exercitiile de stabilizare a gandurilor si a miscarilor.
Am facut o lectie cu ei in Univers despre cunoasterea elementelor in vederea aprofundarii lor, am spus fiecaruia ca poate pleca oriunde in orice directie, numai cu conditia ca fiecare sa isi memorize drumul, pentru a se putea intoarce inapoi.
Nu era pe atunci scrisa georgrafia cosmica, pentru ca nu existau planetele. Au fost atunci mai bine de jumatate de milliard de INGERI care au cutezat sa plece in directii diferite dupa cum au socotit fiecare dintre ei.
Nu i-am chemat prea repede pentru ca am vrut sa vad ce ii intereseaza pe fiecare dintre ei.
Foarte multi erau impresionati de culorile spectrelor pure din Univers, de culorile si de starea elementelor , sau de zonele multicolore care fascinau prin frumusetea lor.
Eram foarte atent la ceea ce faceau INGERII atunci. Era foarte frumos sa iti analizezi CREATIA si sa o vezi activand din proprie initiativa.
A fost prima lectie in libertatea lor de la inceputurile existentei ingeresti, lectie scrisa mai tarziu de Mine, exista in PALATUL LINISTII ABSOLUTE, scrisa pe foi de KYNESTIS.
INGERII vorbeau intre ei, discutau, aratau, sau ma intrebau pe mine despre anumite elemente sau despre anumite structure elementare de atunci, din cadrul UNIVERSULUI PRIMAR.
Ma bucuram ca sunt interesati de existenta elementelor Universului, de culorile spectrelor, de anumite structuri si de multele frumuseti de atunci, dar CONSTANTIN (DOGARU), MIHAIL, RAFAELL ma intrebau despre felul in care am realizat Sfantul PALAT al LINISTII, iar eu le-am explicat cate ceva pe intelesul lor, iar ei au fost multumiti, dar mai multumit am fost eu.
Ii interesau constructiile frumoase si foarte mari.
RAFAELL si CONSTANTIN ( DOGARU) au spus ca vor sa plece mai departe, la o asemenea distanta incat PALATUL LINISTII ABSOLUTE, abia sa se vada.
Am incuviintat sibi-am lasat sa plece pe amandoi. Au mers mai bine de 1000 ani lumina amandoi, dar ii auzeam vorbind.
Le placeau elementele stralucitoare si spectrele Universului de atunci. Dupa ce au trecut de 1000 de ani lumina distanta, i-am chemat inapoi, dar ei au spus ca SfantulPALAT inca se mai vede din pozitia in care erau ei atunci.
Le-am zis sa se intoarca ca sa nu deranjeze situatia. Au inteles si au revenit foarte repede. Credeam in sinea mea ca ei au descoperit VITEZA si ACCELERATIA, dar cand i-am intrebat au spus ca au venit datorita unui IMPULS pe care si l-au impus singuri.
Aveau notiunea de AUTOCONTROL si asta ma bucura. I-ampus pe amandoi sa explice ce au simtit in drumul lor . Au explicat ca au simtit o bucurie de nedescris, iar ca PALATUL TACERII si al LINISTII ABSOLUTE se vede extrem de frumos de la distanta de 1000 de ani lumina.
De ce ati spus ca este PALATUL TACERII?
Pentru ca nu se aude nimic de acolo, au spus ei nevinovati.
Le-am dat dreptate, asa era, in PALAT nu mai era nimeni altcineva.
Am intrebat pe GAVRIIL ce ii place si a spus ca ii plac sunetele frumoase si culorile deosebite.
GAVRIIL este un sensibil, un bun slujitor si acum un bun ARHANGHEL, este un mare admirator al lucrurilor frumoase, dar sensibilitatea lui s-a vazut inca de atunci.
VA URMA
Pentru cei care nu l-au vazut aseara pe 6Tv repostez link-ul emisiunii "Omul si Universul" de la ( MIN : 18 ) http://bit.ly/2SDTb8d
"Va puteti intreba de ce i-am transmis lui CONSTANTIN TRONICERU acest volum? CONSTANTIN TRONICERU care pe Pamant este CONSTANTIN DOGARU din orasul Tecuci, Romania, a fost SCRIITOR la Sfantul Tron Divin si face parte din Sfantul Consiliu Ingeresc.
CONSTANTIN a fost Ingerul de Prima GENERATIE a DUMNEZEIRII si a facut miliarde de ani de activitate cereasca, dupa care a devenit HERUVIM.
Noi, nu l-am exclus din Consiliul Ingeresc, ci l-am pastrat colaborator. Ca HERUVIM, a facut multa activitate cereasca care este scrisa in Consiliul Heruvimic, dar si Consiliul Heruvimic este o Structura Cereasca autoritara, asa cum este CONSILIUL INGERESC.
CONSTANTIN este Omul INGERILOR si al CERURILOR si ne bucuram ca a scris atat de multe despre Ceruri si despre Sfintele Personalitati Ceresti.
Chiar daca oamenii nu l-au apreciat, Sfintele Personalitati au facut si fac in continuare colaborare cu el.
Acum, el face parte si din Sfantul CONSILIU al SEFILOR CERESTI. Desigur ca toti Sefii Ceresti au dorit aceasta si au spus DA la primirea lui in acest minuna CONSILIU. Acest eveniment s-a intamplat atunci cand la nivel terestru CONSTANTIN DOGARU a implinit 64 de ani pamantesti.
Iata de ce Sfintele Personalitati au incredere in CONSTANTIN, pe cand oamenii nu il cunosc si nu au incredere in el. Dar increderea omeneasca a scazut in aceste vremuri grele, mai ales pentru crestinism.
Datorita activitatii sale scriitoricesti si interventioniste, CONSTANTIN este Membru cu drepturi depline in CONSILIUL SFINTILOR SERAFIMI.
Orice doleanta cereasca a lui CONSTANTIN se indeplineste mai degraba sau mai tarziu.
CONSTANTIN a fost Constructor Ceresc, apoi Analist la SFANTUL TRON DIVIN, dupa aceea a fost Controlor Suprem al Constructiilor Ceresti si noile Ceruri care se realizeaza acum: CERUL INSTRUCTIONAL, CERUL CHRISTOFORIC, CERUL OBSERVATIONAL, tot cu contributia interventionista a lui CONSTANTIN se fac. Fiind om, el nu s-a desprins de noi si nici noi nu ne-am despartit de el.
Chiar daca CERUL INSTRUCTIONAL s-a realizat aproape in intregime, sa stiti ca Sfintele Personalitati fac apel la el pentru rezolvari special, dar si EDIFICIUL de POCAINTA al tuturor duhurilor si sufletelor, tot cu interventia lui CONSTANTIN s-a facut.
RAZBOIUL din IAD si DESFIINTAREA COMPLETA a IADULUI cu interventia si prin lupta Sfintelor OSTIRI CERESTI s-a facut. Pana si CERUL OBSERVATIONAL, care este un CER al CONSILIULUI DIVIN de ADMINISTRARE, tot cu interventia si cu precizarile lui CONSTANTIN s-au facut.
Si ce sa spunem? Curatirea planetei Pamant si sfarsitul civilizatiei acesteia tot prin contributia cereasca a lui CONSTANTIN si a Sfintelor Personalitati Ceresti se va face.
Intr-un cuvant, CONSTANTIN este Omul Cerurilor si al lui DUMNEZEU in aceasta perioada grea pentru intreaga omenire. Si noi Ingerii din CONSILIUL INGERESC vom veni la curatirea definitive a intregului Pamant." din Cartea Sfantul Inger ANAMABAR INTAI, pedepsitor de duhuri rele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu