joi, 18 iulie 2019

Sfantul Inger ANAMABAR Intai, pedepsitor de duhuri rele - Constantin Dogaru




Exista un numar de 12 Ingeri cu numele acesta. Fiecare Inger isi are locul si misiunile lui in Sfanta Imparatie a Cerurilor.

Sfantul Inger EXCELSIOR, de la stanga Tronului Divin ne da detalii despre Sfantul Inger ANAMABAR despre Sfantul Consiliu Ingeresc

“ Dragi crestini! Fiti binecuvantati cereste! Despre mine, care sunt Ingerul EXCELSIOR de la stanga Tronului Divin s-a mai scris cate ceva in decursul ultimilor 30 de ani de crestinism si poate ca se va mai scrie si de aici inainte.

Fiind de aceeiasi parte cu mine, Sfantul Inger ANAMABAR Intai, face parte si el ca multi alti Sfinti Ingeri din marele Consiliu Ingeresc.

Dar de ce Consiliu Ingeresc?

Pana acum nu s-au spus prea multe despre Sfintele Structuri Ceresti, dar acum este timpul ca toate Structurile ceresti sa se faca cunoscute pe Pamant.

CONSILIUL INGERESC este o Sfanta Structura Cereasca, care are un comandament propriu si cuprinde majoritatea Ingerilor din Sfanta Imparatie a Ingerilor.

Aceasta Structura Ingereasca sau Angelica s-a format cu aprobarea Divinitatii. Deci, suntem o structura autoritara in contextual ingeresc care implinim misiuni specifice si bine trasate de Divinitate, sau implinim misiuni de maxima necessitate cereasca dar si crestineasca. Sa nu credeti ca Domnul DUMNEZEU ne tine permanent sub observatia Lui!

Noi ne implinim toate misiunile din motivele CONSTIINTEI INGERESTI, dar si din motive de PROGRES SFANT.

Nu am primit porunca speciala sa va comunic acest volum cu un puternic caracter ingeresc, ci eu o fac din motivele CONSTIINTEI mele ANGELICE, dar si din motive de colaborare cu crestinatatea.

Pentru stradania mea de a transmite in LIMBA ROMANA acest volum, eu nu cer nimic de la Domnul DUMNEZEU SAVAOT si nici de la Domnul IISUS CHRISTOS.

Cartea va ramane asa cum o transmit catre CONSTANTIN, dar va ramane scrisa si in analele Sfantului Consiliu Ingeresc.

Va puteti intreba de ce i-am transmis lui CONSTANTIN TRONICERU acest volum?

CONSTANTIN TRONICERU care pe Pamant este CONSTANTIN DOGARU din orasul Tecuci, Romania, a fost SCRIITOR la Sfantul Tron Divin si face parte din Sfantul Consiliu Ingeresc.

CONSTANTIN a fost Ingerul de Prima GENERATIE a DUMNEZEIRII si a facut miliarde de ani de activitate cereasca, dupa care a devenit HERUVIM.

Noi, nu l-am exclus din Consiliul Ingeresc, ci l-am pastrat colaborator. Ca HERUVIM, a facut multa activitate cereasca care este scrisa in Consiliul Heruvimic, dar si Consiliul Heruvimic este o structura cereasca autoritara, asa cum este Consiliul Ingeresc.

CONSTANTIN este omul Ingerilor si al Cerurilor si ne bucuram ca a scris atat de multe despre Ceruri si despre Sfintele Personalitati Ceresti.

Chiar daca oamenii nu l-au apreciat, Sfintele Personalitati au facut si fac in continuare colaborare cu el.
Acum, el face parte si din Sfantul Consiliul al Sefilor Ceresti. Desigur ca toti Sefii Ceresti au dorit aceasta si au spus DA la primirea lui in acest minunat Consiliu. Acest eveniment s-a intamplat atunci cand la nivel terestru CONSTANTIN DOGARU a implinit 64 de ani pamantesti.

Iata de ce Sfintele Personalitati au incredere in CONSTANTIN, pe cand oamenii nu il cunosc si nu au incredere in el. Dar increderea omeneasca a scazut in aceste vremuri grele, mai ales pentru crestinism.
Datorita activitatii sale scriitoricesti si interventioniste, CONSTANTIN este membru cu drepturi depline in Consiliul Sfintilor Serafimi.

Orice doleanta cereasca a lui CONSTANTIN se indeplineste mai degraba sau mai tarziu.

CONSTANTIN a fost Constructor Ceresc, apoi Analist la Sfantul Tron Divin, dupa aceea a fost Controlor Suprem al Constructiilor Ceresti si noile Ceruri care se realizeaza acum: Cerul Instructional, Cerul Christoforic, Cerul Observational, tot cu contributia interventionista a lui CONSTANTIN se fac.
Fiind om, el nu s-a desprins de noi si nici noi nu ne-am despratit de el.

Chiar daca Cerul Instructional s-a realizat aproape in intregime, sa stiti ca Sfintele Personalitati fac apel la el pentru rezolvari speciale, dar si Edificiul de Pocainta al tuturor duhurilor si sufletelor, tot cu interventia lui CONSTANTIN s-a facut.

Razboiul din Iad si Desfiintarea Completa a Iadului cu interventia si prin lupta Sfintelor Ostiri Ceresti s-a facut. Pana si Cerul Observational, care este un Cer al Consiliului Divin de Administrare, tot cu interventia si cu precizarile lui CONSTANTIN s-au facut.

Si ce sa spunem? Curatirea planetei Pamant si sfarsitul civilizatiei acesteia tot prin contributia cereasca a lui CONSTANTIN si a Sfintelor Personalitati Ceresti se va face.

Intr-un cuvant, CONSTANTIN este Omul Cerurilor si al lui DUMNEZEU in aceasta perioada grea pentru intreaga omenire. Si noi Ingerii din Consiliul Ingeresc vom veni la curatirea definitive a intregului Pamant.

DESPRE CONSILIUL INGERESC. ATRIBUTII, CONCEPTII, DETALII

Nu pot vorbi despre un Inger maret cum este Sfantul Inger ANAMABAR Intai, daca nu spun cate ceva si despre Consiliul din care face parte, despre calitatile si minunile lui.

Intr-un cuvant, vreau sa va arat ca un Inger, nu este un simplu duh slujitor asa cum s-a scris in Scriptura voastra acum 2000de ani in urma. Un Inger, oricat de mic ar fi, este o personalitate cereasca care implineste misiuni specific ceresti in raport cu pamantenii sau cu Universul intreg.

Dar sunt Ingeri si Ingeri si nu toti sunt la fel. Ingerii se deosebesc intre ei prin calitati, virtuti si structura. Sunt si Ingeri giganti, dar si Ingeri de marimea oamenilor de pe Planeta Pamant. Ingerii fac ascultare perfecta si implinesc misiuni sau porunci specifice.

Oamenii nu implinesc, ei se subjuga intre ei, se cearta, se hulesc si se ucid. Prea putini sunt oamenii care traiesc spre a implini Vointa Divina. Din cele 7 miliarde de finite pamantesti, cate credeti ca sunt devotate DUMNEZEIRII? Prea putini! Nici 2 milioane nu sunt pe tot globul.

Cati oameni au colaborare cu cerurile si cu Sfintele Personalitati?

Prea putini sau extrem de putini! Nu sunt nici macar 10.000 pe tot globul. Cati au conditii de a transpune in fapte marete poruncile Divine? Dar Divinulnu vrea feude,nu vrea sclavie, nici capitalism, nici imperialism, nici democratie perversa. Domnul DUMNEZEU doreste uniformizarea intregii lumi, asa cum o dorim si noi.

Oranduirea voastra se va sfarsi imediat, dar ce va mai ramane? Noi care suntem alaturi de Divinul, nu dorim moartea oamenilor ci intoarcerea lor catre Sfantul Adevar Ceresc, dar in loc de Adevar se face jaf, exploatare, ucidere si tot felul de nedreptati.

Vor proteja Ingerii pe cei alesi sau pe cei binecuvantati cereste? Desigur ca da! Pentru ca aceasta este una din misiunile lor specifice. Poate modifica Consiliul Ingeresc evolutia in viitor? Desigur ca poate si cu siguranta o va face.

NOTA Autorului: Sfantul Inger Excelsior are dreptate cereasca, a expus aceste idei in contextul autonomiei Sfantului Consiliu Ingeresc, dar DUMNEZEIREA aproba intotdeauna lucrarea perfecta, in orice conditii ceresti, terestre sau universal.

Conditiile expuse anterior se bazeaza pe aplicarea directivelor dreptatii Sfinte. Aceste directive sunt scrise si aplicate intotdeauna, dar numai la nivel terestru nu sunt respectate.

CALITATI SI VELEITATI INGERESTI

Ingerii sunt personalitati ceresti ascultatoare care implinesc poruncile ce li se dau sau atributiile ceresti pe care le au. Nu exista Ingeri in Sfanta Imparatie a Cerurilor sa nu aiba atributii specifice incadrarii lor. Orice Inger este incadrat undeva anume. Noi suntem la Sfantul tron Divin, altii sunt incadrati in Ostirile Ceresti, unii Ingeri sunt in Comandamente, altii in Soboare, in Structuri Secrete sau in diverse Sisteme Ceresti. 

Toate Sistemele Ceresti sunt functionale.

Toti Ingerii sunt trasi la raspundere prin Consiliul Ingeresc, dar nu avem ce sa cerem celor care isi implinesc misiunile cu exactitate si perseverenta. Nu tragem la raspundere Ingerii care pedepsesc pe potrivnicii lui Dumnezeu. Daca unul sau mai multi Ingeri pedepsesc potrivnicii Sfintei Imparatii Ceresti, sau ai Divinitatii, sa stiti ca Atotputernicul nu ii opreste, ci doar le cere un raport, daca doreste sau e necesar acel raport.

Sunt Ingeri care au AUTONOMIE cereasca si universala.

Daca un Inger cerceteaza planetele si vietatile din Univers, sa stiti ca nimeni nu-l opreste, iar dupa incheierea activitatii misionare, face un raport specific. Si noi am facut misiuni pe Pamant, drept pentru care am facut tot felul de rapoarte specifice.

Sunt cazuri in care suntem trimisi in misiuni rapide sau fulgeratoare, atunci lasam totul la o parte si executam misiunea sau misiunile incredintate, iar daca ni se cere raport, noi il intocmim, iar daca nu ni se cere, noi ne inregistram misiunile in Consiliul Ingeresc.

Misiunile inregistrate raman pentru totdeauna. Nu le sterge nimeni, nici Domnul DUMNEZEU nu le sterge, ci lasa ca sa se vada faptele ingeresti. Pentru Ingerii care promoveaza fiind facuti HERUVIMI, SERAFIMI sau ARHANGHELI dupa caz, li se face o intronizare specifica. Toti cei care au fost Ingeri, raman scrisi pentru totdeauna in Secretariatul Consiliului Ingeresc.

NOTA Autorului: In aceasta expunere, Sfantul Inger EXCELSIOR ne arata foarte clar ca in Ceruri, totul este perfect organizat si nu este nimeni neancadrat. Tot ce se implineste se scrie, dar nimic nu se sterge. Se vede perfectiunea misiunilor implinite de Sfintele Personalitati. Raufacatorii isi vor primi plata pentru toate relele facute.

PROMOVARI IN RANDUL INGERILOR

Am spus anterior ca sunt Ingeri care promoveaza datorita calitatilor sau datorita misiunilor pe care le-au implinit. Ar trebui ca numarul Ingerilor sa scada, dar nu este asa, pentru ca sunt Sfinti care promoveaza si iau locul celor care s-au ridicat la nivele superioare.

Nu orice Sfant este promovat Inger, ci doar cei care au facut progrese deosebite, sau cei care sunt instruiti pentru a deveni Ingeri.

Fiecare Sef Ceresc sau fiecare Sef de Sobor poate instrui sau poate promova Ingeri din randurile Sfintilor pe care ii are in subordine. Instruirile se pot face singular, in grup sau in anumite structuri specifice.

Acum sunt scoli de promovare in Cerul Instructional, in Cerul 1, in Cerul al 6 lea, dar mai exista o scoala extrem de inalta si de pretentioasa care este cea a SFANTULUI CONSILIU de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI.

Noi, cei care suntem in structura de conducere a Consiliului Ingeresc nu putem pleca de aici, pentru ca posturile noastre sunt fixe, dar daca acumulam experienta foarte multa si ne cresc calitatile, putem deveni membri de onoare a acestui Sfant Consiliu.

Se vede ca promovabilitatea cereasca nu se opreste nicaieri. Nu este foarte greu ca sa ajungi din Inger in Prealuminat. Ingerul CONSTANTIN – HANIMAS a fost promovat HERUVIM si apoi a ajuns Prealuminat in CONSILIUL DIVIN de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI. Ingerii HERCIMUS si SAXANAMENIS, precum si CIMBUS- ENEAS au ajuns Prealuminati.

Cinste lor! Cinste misiunilor lor si apoi cinste lui CONSTANTIN! De ce nu? Pentru ca el a fost cel ce a impus situatii grele, complexe si fulgeratoare. Nu laud un pamantean, ci laud Ingerul de altadata, 

HERUVIMUL de la SFANTUL TRON, pe Supremul Controlor Ceresc si pe marele impotrivitor al lui Satan de altadata. Era lui Satan s-a terminat odata cu RAZBOIUL DIN IAD.

Procesul lui Satan, l-am vazut cu totii. Am vazut si lipsa lui de responsabilitate. Ce-i drept, dupa razboiul din Iad, mai bine de 15% dintre cei invinsi au cedat imediat si au redevenit Ingeri.
Cu totii i-am rescris in Consiliul Ingeresc, chiar daca unii se reinstruiesc in Cerul Instructional sau in Cerul 1, ei tot Ingeri sunt.

Socotim aceasta ca un progres revenibil din motive ceresti. Am sustinut si vom sustine promovabilitatea cereasca, dar odata cu realizarea Cerului Christoforic, intreg Pamantul se va transforma. Vom participa si noi la aceasta mareata transformare cereasca si universala.

Desigur ca Sfantul Inger ANAMABAR INTAI, fiind in Consiliul Ingeresc si avand functii de conducere va lua decizii specifiec in cadrul misiunilorlui singular sau de grup.

El este un foarte bun implinitor si un aspru pedepsitor al tuturor dusmanilor Domnului DUMNEZEU. Si ce sa mai zic de Sfantul Inger SCATULAR, sau de ceilalti care au astfel de misiuni specifice. Pe noi nu ne poate opri nimeni din misiunile noastre, ci doar Domnul DUMNEZEU.

Avem deci drepturile noastre specifice si nu ne poate sta nimeni impotriva, mai ales cu cei care nu vor sa faca milostenie, suntem necrutatori.

Avem misiunea de a intreba pe cei in cauza, unde sunt faptele lor si daca nu au fapte bune, ei nu pot raspunde nimic. Vrem sau nu vrem, misiunile trebuie sa le indeplinim. Niciunul din noi nu face absolut niciun comentariu, ci implinim absolut totul.

Suntem Ingerii de la stanga SFANTULUI TRON DIVIN si aceasta este caracteristica noastra cereasca, rapiditatea. Noi nu asteptam, ci implinimfara ezitare orice misiune.

ANAMABAR INTAI este Ingerul expresivitatii totale.

El se exprima clar in orice conditii sau in orice fel de situatii, dar cam asa suntem si noi cei de la stanga SFANTULUI TRON DIVIN. Dupa noi, nimeni nu mai face nicio cercetare specifica. Ce am facut, asa ramane!

NOTA Autorului: In fata unor astfel de Ingeri, nu se comenteaza. Cei ce nu au fapte bune, nu au loc nici in Ceruri. Daca in ceasul mortii ai parte de un asemenea Inger, nu mai ai nicio sansa de iertare. Atentie clericilor! Nu luati in ras numele Sfintelor Personalitati Ceresti, caci in ceasul mortii nu veti putea da niciun raspuns bun.

Nici ateii, nici satanistii sau antihristii nu vor avea o soarta mai buna in ceasurile din urma a vietiilor. Pocaiti-va nepocaitilor, caci nu stiti ce fel de Inger va veni la voi in ceasul de pe urma al vietii voastre!

CALITATILE SFANTULUI INGER ANAMABAR INTAI:

Orice Inger are calitatile si demnitaile lui ceresti in functie de pozitia cereasca pe care o are in Sfanta Imparatie a Cerurilor, dar toti Ingerii de la Sfantul TRON DIVIN sunt alesi in functie de calitatile lor, de inteligenta si de rapiditatea cu care isi executa misiunile.

Puterea de inspiratie, precum si calitatea de a impresiona, reprezinta anumite specializari specific pentru lucrarile spirituale ce sunt de facut pe modalitate misionara directa sau indirect in raport cu pamantenii.
Calitatea de DETRUPATOR, adica de SCOATERE a SUFLETELOR din trupurile oamenilor in orice conditii este din nou primordial.

Forta de lovire a duhurilor rele, precum si puterea de a le anihila complet, reprezinta din nou un element de ordin tactic ( taktykus cerescus) nu numai la nivel terestru, ci oriunde in Univers.

Pe langa toate acestea, Sfantul Inger ANAMABAR INTAI, mai este si un Analist de mare clasa cereasca, dar si pentru noi toti.

Fiind un bun SUPERPSIHOLOG, el si-a executat misiunile cu cea mai mare rapiditate, avand rezultate optime sau mai presus de cele optime. Pentru noi, el este un foarte bun PSIHOLOG, un bun ANALIST si un foarte bun TACTICIAN.

Posibilitatile lui sunt imense, iar viteza lui de reactie este extrem de mare, drept pentru care este asezat langa noi,in stanga Sfantului Tron Divin. Gradul de hotarare cu care isi executa misiunile este aproape de nemasurat, fapt ce ne impresioneaza pe toti.

Are un COEFICIENT de INTELIGENTA INGEREASCA de 3001,98 ( unitati inteligibile ingeresti, masurate la nivel OPALIC cu intelimetrul tronic Divin, deci este la nivel de ARHANGHEL.

Nu poate fi numit ARHANGHEL, datorita functiei pe care o are in cadrul Sfantului CONSILIU INGERESC. Cunoaste destul de bine LIMBA ROMANA, dar si multe alte limbi vorbite de pe glob. Stie geografie cosmic si poate calatori oriunde in Univers.

Poate ca in viitor va avea mai multe MISIUNI in cadrul CIVILIZATIILOR CARE INCA NU SUNT STIUTE PE PAMANT.

Vom realiza in viitor si problema celor infiltrate in diverse populatii. Despre MISIUNILE pe care le-a facut in raport cu Pamantul si pamantenii va va spune el pe model personal.

NOTA Autorului: Sfantul Inger ANAMABAR INTAI este un bun prieten al crestiniloriubitori de DUMNEZEU care nu voiesc altceva decat sa imlineasca cele Sfinte la nivel pamantesc. Ajuta pe orice rugator devotat Sfintei Imparatii a Cerurilor. Ne poate ajuta in cazuri de mare nevoie personala.

INTERVENTIA SFANTULUI ARHANGHEL RAFAEL 

10 Februarie 2014, ora 11:30

Fiind la computer, scriam Acatistul Sfantului Inger DEVIANUS cel FRUMOS si apare Sfantul ARHANGHEL RAFAELL care imi zice sa scriu un mic capitol despre Sfantul Inger ANAMABAR

“ Binecuvantata sa fie Dumnezeirea si binecuvantat sa fie Sfantul CONSILIU INGERESC ! Si eu RAFAELL sunt scris in Sfantul CONSILIUL al INGERILOR de pe vremea cand eram Inger Vindecator si examinam toate particulele din intreg Universul, dar noi fiind ARHANGHELI, Sfantul Consiliu nu ne poate da porunci directe ci numai porunci colaterale si uneori discutam situatii stricte.

Ei au o evidenta tuturor Ingerilor din toate structurile ceresti si din toate Sfintele Ostiri Ceresti.. Acolo, in CONSILIUL INGERILOR conlucreaza zilnic cate cel putin 2000 de Personalitati Ceresti, pentru ca informatiile vin de peste tot si trebuie sa le centralizeze. Ei inregistreaza misiunile ingeresti ale Sfintelor Ostiri care au Ingeri, ale Ingerilor din Entorii sau ale celor care au misiuni in Universul indepartat.

Sunt Ingeri plecati din SFANTUL CONSILIU de acum 5000 de ani in urma, dar misiunilelor inca nu s-au implinit. Cei plecati in Universul indepartat raporteaza uneori starea misiunilor lor, sau starea de fapt din pozitia in care ei exista.

Si Sfintele ENTORII raporteaza misiuni specific, dar Ingerii Observatori fac si ei raport de executie a tuturor misiunilor incredintate.

RAZBOIUL DIN IAD este scris de ei cu lux de amanunte si nu cum ai scris tu, adica pe anumite parti structurate.

Ei rescriu si fac o examinare personala a celor reveniti in Ceruri ca sa vada ce mai stiu din cele ce au facut inainte de cadere.

Sa-i auzi pe cei examinati, te-ai prapadi de ras, ce raspunsuri neasteptate si hazlii dau la intrebarile puse. Cel putin cu ultimii 500 a fost de pomina.

Toti au spus ca au redevenit Ingeri, doar pentru faptul ca tu le-ai garantat existenta pentru totdeauna.
La auzul acestor raspunsuri,Ingerii au dat drumul la muzica cereasca de bun venit si au pus Marsul Ingeresc creat de tine. Ei au ramas uimiti de melodie, dupa care au fost repartizati cu totii in Cerul Instructional.

Niciun Sef Ceresc si niciun Sef de Ostire Cereasca nu a vrut sa primeasca pe niciunul din ei. Cu totii au ajuns la Ingerul VERONYKOS, care i-a cam speriat putin.

Multumiri pentru comunicare, Sfinte ARHANGHEL RAFAELL! Sa fii binecuvantat!

CATEVA INTAMPLARI IN RAPORT CU PAMANTENII COMMUNICATE DE SFANTUL INGER ANAMABAR INTAI

Cum spuneam si dupa cum stiti, eu si ceilalti Ingeri de la SFANTUL TRON DIVIN facem DESTRUPARI la cei care nu sunt in conformitate cu doleantele ceresti ale Divinitatii.

Ca slujitor, in calitate de implinitor al Sfintelor Porunci Directe, nu pot spune NU celor ce mi se poruncesc. Domnul DUMNEZEU este bun sau foarte bun cu noi, Ingerii de la SFANTUL TRON nici nu putem refuza ceea ce El doreste.

Intr-un cuvant, noi suntem asa in Cer si realitate, pusi in situatii grele si uneori extreme. Nu suntem extremist, dar Vointa Divina nu trebuie refuzata in niciun caz. Noi suntem acolo si existam datorita proniei Divine, iar voi sunteti pe Pamant si traiti in conditii pamantene.

Ca ANALIST Ceresc din partea Divinitatii sau din partea Ingerilor, stau si eu in dilema de multe ori. Ce este si ce nu este! Ce fac sau ce pot realize in conditii extreme? Nu sunt habotnic, ci un ANALIST si cei mai destepti Ingeri ma considera UN ANALIST BUN. Ma rog! Este parerea lor! Divinul nu mi-a zis niciodata cum sunt, dar poate imi zici cum sunt.

( Bine! Daca nu te superi pe mine,atunci se vor supara pamantenii si vor zice: Cine esti tu, ca sa caracterizezi Ingeri? Papa nu esti, Patriarh nu esti, Sef de Religie nu esti, Sef de Tara nici atat, Sef de Guvern nici nu incapi, intr-un cuvant, nici Sef de Moara nu esti, pentru ca nu ai asa ceva, dar eu ca un muritor pot spune ca esti un Inger harnic, saritor la mare nevoie, care poti scapa pe oricine de necazuri, datorita priceperilor tale de ordin Ceresc. Si daca Domnul DUMNEZEU ti-a dat AUTONOMIE la nivel pamantesc de a interveni, ce sa mai spun. Iti doresc succes!)

Unii m-au analizat, altii m-au descris si altii au spus cele ce face eu. Eu ma straduiesc Cereste. Nu imi place de mine, caci sunt cam nemultumit. Sa nu credeti ca nu spun adevarul.

EU SCOT SUFLETE, LE SMULG, LE DUC INAPOI LA ATOTPUTERNICUL SI LE VAD CUM TREMURA DE FRICA
.
Dar asa sunt eu.

Eu vad ceea ce a facut cel in cauza si intreb, dar nu primesc un raspuns favorabil Si ce pot face?
Parca a tunat si ne-a adunat! Si tu esti la fel. Daca te-am fi trimis noi in MISIUNEA aceasta, era ceva!
Dar, te-au trimis altii, adica HERUVIMII, si eu nu pot zice nimic. Doar colaboram la nivelul acesta. Sper sa fim colaboratori si in alte situatii.

Intre POZITIA TA CEREASCA si CEA PAMANTEASCA parca este o prapastie de nedeslusit!
Esti Colaboratorul meu Ceresc, iar de la nivel pamantesc clericii TE-AU DECLARAT ERETIC fara sa discute cu tine. Este o situatie SINISTRA.

OMUL CERURILOR ESTE ERETIC LA NIVEL TERESTRU.

Nu-i asa ca este strigator la Ceruri?

Dar intre ei si tine nu mai este impacare sub nicio forma.

Ei te vor ERETIC, iar tu ii vrei morti pe toti si aceasta este prapastia nedeslusita a omenirii actuale. EI NU ACCEPTA CERURILE si NICI SFINTELE PERSONALITATI CERESTI, dar ei sunt slujitorii lui Dumnezeu pentru banii care le intra in buzunarele lor adanci.

Tu esti un slujitor fara plata, dar si un conlucrator cu noi in Ceruri, in schimb esti ERETIC pentru ei toti si asa se adanceste prapastia dintre voi.

In loc de colaborare, este cea mai crunta dezbinare si cea mai neanteleapta neantelegere. Dar unde se va ajunge? Ce intorsatura va fi in viitor? Va urmamarele dezastru, sau marea impacare?

Ca ANALIST CERESC nici eu nu-mi dau seama. VAVIOV!

NOTA Autorului: Consideratia Ingerilor in cazul ANAMABAR INTAI ca ANALIST Ceresc de mare valoare este cat se poate de reala si la nivel terestru.

Ca DESTRUPATOR este strasnic de bun, afirma marele ARHANGHEL MIHAIL, dar eu as spune ca a fost un aspru pedepsitor a tuturor duhurilor rele, dar mai este si acum.

Prapastia spirituala creata de clericii crestini in special, este reala, dar clericii au la indemana toate mijloacele de a ma denigra, pe cand eu nu am, insa marele ANAMABAR nu spune nimic, decat ca ei au buzunarele pline de bani.

Clericii manipuleaza masele credinciosilor in favoarea lor de pe pozitia lor, dar eu nu am o astfel de pozitie avantajoasa.

Marele ANALIST spune clar despre faptul ca ei ma vor ERETIC, dar eu nu sunt destrupator ca sa ii vad fara suflare.

Dar marele ANALIST si prietenul meu ceresc, nu este si un Inger al profetiilor, drept pentru care nu se exprima exact ce va fi intre impacare si dezbinare.

In cazul Domnului IISUS, pot afirma ca marea majoritate a evreilor, nu il accepta nici acum, in anul 2015.
Adevarul Ceresc nu este acceptat nici acum.

Dar Dumnezeu mi-a trimis porunci si Ingeri ca sa ma ajute, ori sa ne analizeze si fac aceasta de mai bine de 30 de ani.

CONFERINTA INGEREASCA PREZIDATA DE DOMNUL IISUS CHRISTOS

Astazi,4 ianuarie, Domul IISUS a facut o Conferinta cu toti Ingerii, in care a discutat situatia Planetei Pamant, a pamantenilor si a reconfigurarii intregii planete.

Au fost de fata toti Sfntii Arhangheli, toti Sefii de Ostiri Ceresti si toti Sefii de Soboare Ceresti.
S-au dat ordine clare si precise fiecaruia in parte. S-a discutat despre felul in care va incepe lucrarea de configurare.

Au participat ca invitati, toti Sefii Ceresti: Prealuminatul Nekystyss si ingerii Inspiratori din Cerul al 6 lea.
S-au pus multe intrebari si s-au dat raspunsuri exacte. Cel care conduce intreg procesul de reconfigurare este Domnul Iisus Christos.

Toti Ingerii si toate Ostirile Ceresti sunt implicate in acest PROCES DE MARI DIMENSIUNI :
(Apocalipsa/Inaltarea/Ascensiunea)

Au venit Sefii ENTORIILOR (Conducerilor Ingeresti) : Lunara, Venusiana, Terestra, Mercuriana, Solara si Plutoniana.

De fapt, toate detaliile au fost puse la punct mai demult. Acum s-au dat porunci stricte fiecaruia.
Si noi ( Ingerii de la Sfantul TRON DIVIN) suntem implicate, nu numai Ingerii DESTRUPATORI, ci si in calitate de Ingeri ACTIVI la acest mare Proces ( INALTARE/ ASCENSIUNE etc)

Nu mai ramane decats a primim porunca de incepere a intregii activitati.

Toate zonele terestre vor avea DESTRUPATORI, dar vor avea si Ingeri PROTECTORI si OBSERVATORI.

Executantii vor rupe placile tectonice si vor deplasa continentele, asa dupa cum este PLANUL CERESC.

Vei conlucra cu noi la fiecare faza in parte, dar nu ai voie sa pleci din ROMANIA,

Pentru reconfigurarea EUROPEI raspunde Sfantul ARHANGHEL URIIL.

Pentru reconfigurarea ATLANTICULUI de NORD, zona dintre Anglia si Groenlanda, raspunde Sfantul ARHANGHEL EVGUDIIL.

Pentru zona ASIATICA raspunde Sfantul ARHANGHEL MIHAIL.

Pentru zona AFRICII raspunde Sfantul ARHANGHEL VARAHIL.

Pentru AMERICA de SUD si Oceanul Pacific raspunde Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE DIVINE.

Pentru AMERICA de NORD raspunde Sfantul Arhanghel GAVRIIL.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu