luni, 8 iulie 2019

Ce a fost inainte de Universul Pur - Constantin Dogaru



"Despre Univers, ne-au vorbit marile Personalitati Divine, Fortele universale si anumite Personalitati ceresti, insa despre ce a fost mai inainte de Universul pur, nu ne-a vorbit decat elementul universal T si Forta Superioara Primordiala pana acum.
De la inceputul microelementar pana la autocreatia marilor Personalitati Divine, au trecut multe faze preuniversale,precum si cele de ordin universal.
Forta Superioara Primordiala, a fost dispusa sa ne comunice, ce a fost mai inainte de autocreatia Universului pur, deoarece a existat in acea prima faza secventiala a acelui inceput de ordin universal.
Chiar daca oamenii de stiinta nu vor lua acest volum in consideratie, chiar daca clericii crestini ori necrestini, nu vor accepta absolut nimic, din ceea ce este scris aici, totusi aceasta carte va ramane ca document pentru posteritate, pentru a-si da seama cei care vor veni dupa noi, de unde a inceput UNIVERSUL PUR.
Volumul acesta va arata omenirii intregi ceea ce a fost cu adevarat inainte de autoformarea UNIVERSULUI PUR. Intre Universul Pur si Universul creat din planete, au trecut maimulte faze secventiale universale si anume:
1. Formarea si Extinderea Universului Pur
2. Completarea Universului pur, extins cu alte elemente si structuri (autoformate)
3. Formarea Universului polarizat
4. Civilizatiile Universului polarizat
5. Razboiul din Universul polarizat
6. Distrugerea completa a Universului polarizat
7. Formarea Universului primar
8. Autocreatia marilor Personalitati divine
9.Cercetarea Universului primar
10. Creatia Prealuminatilor si a generatiei intaia, a doua si a treia de ingeri
11. Realizarea primelor Ceruri si aparitia nebuloasei arzande in partea de sud a Universului primar
12. Realizarea Universului creat din planete, sisteme, galaxii ( de catre Ingerii generatiilor intaia, a doua si a treia, dupa planul intocmit de catre Divinitate)
ATENTIONARE!
Citind aceste faze universale, ne punem intrebarea fireasca:
Cate inceputuri au fost inainte de autocreatia Dumnezeirii, adica de autocreatia primelor trei mari Personalitati Divine?
Daca luam de baza expresia " La inceput a fost Dumnezeu,iar Dumnezeu era cuvantul" , atunci putem spune, ca nu acceptam nici Universul primar, in care s-a autocreat Domnul Dumnezeu Savaot,apoi Preasfantul Tata, dupa care Sfantul Duh. Domnul Dumnezeu savaot a explicat universul primar, o parte din elementeleuniversale, precum si autocreatia Marilor personalitati divine, asa cum au fost acele ebvenimente in Universul primar, dar cine sa accepte asa ceva?
Teologii sunt plini de dogme, de catehisme,de idei personale, dar fiind oameni sunt plini si ei de pacate omenesti. nici ateismul nu este bun, dar nici rigiditatea teologilor crestini sau necrestini, nu este buna sub nicio forma. Tuturor cititorilor care au mintea pregatita, pentru a primi aceste informatii, doresc iluminarea mintilor si imbogatirea cunostintelor lor de ordin universal.
FORTA PRIMORDIALA DESPRE INCEPUTUL MISCARII MICROELEMENTELOR CARE ERAU IN PRIMA FAZA PREUNIVERSALA
Microelementele aparute in infinitatea lor de atunci nu aveau nume,pentru ca nu era cineva pentru a le denumi pe fiecare in parte. Eu, FORTA PRIMORDIALA am vazut microelementele, dupa ce s-au miscat fiecare din pozitia lor initiala.
Nu stiu nici eu pozitia fiecarui microelement din faza in care m-am autoformat, sau din acea faza preuniversala de atunci.
Autoformarea mea ca FORTA PRIMORDIALA a inceput imediat dupa ce , microelemente infinitezimale au inceput miscarea lor.
Energetica miscarii elementelor infinitezimale a generat originea mea de atunci ca fiind una primordiala, a acelui preinceput de ordin energetic microelementar.
Daca nu ar fi existat miscarea microelementelor infinitezimale, nici EU - FORTA PRIMORDIALA nu as fi existat si nimic nu ar fi existat,nici elementele,nici Universul pur de altadata, nici elementele vietii vesnice si nici alte fiinte.
In Biblia voastra scrie ca la inceput a fost Dumnezeu, insa Dumnezeirea voastra este autocreata din elemente cu viata vesnica si nu din microelemente simple, ci din elemente combinate sub forma de aluete complexe , insa evenimentul s-a intamplat in Universul primar si nu in faza primordiala universala.
Dupa ce m-am autoformat ca FORTA, am examinat microelementele infinitezimale de atunci, iar despre elementele cu viata vesnica , nici nu putea fi vorba in acea faza secventiala pe care am vazut-o EU.
Dumnezeirea voastra este formata din Personalitati autocreate si create, la nivel universal, atunci cand Cerurile inca nu existau. Pentru voi, creatii Dumnezeirii, existenta voastra incepe cu lucrarea de creatie a Dumnezeirii si nu cu autoformarea microelementelor universale. sa nu faceti confuzie intre inceputurilepreuniversale si inceputul creatiei voastre, de catre Divinitatea voastra, cea de acum!
Nici Divinitatea voastra nu cunoaste fazele dezvoltarii microelementare in situatiile preuniversale si nici FORTA VIDULUI, nu stie asa ceva, doar daca expun EU, evenimentele de atunci.
.....
Eliminarea negativismului cat si a starilor de neantelegere, va duce la ridicarea planetei, pe alt nivel universal, dar deoacamdata se vede ca Divinitatea voastra, nu vrea sa intervina pentru curatirea completa a unei planete plina de ucigasi, cu distrugatori si cu tot felul de inraiti.
Mijloacele voastre omenesti pentru lamurirea acestora nu sunt la indemana oricui, ci sunt la indemana celor care au bani si functii. Degeaba spune Dumnezeirea catre tine sa lamuresti toti negativistii, caci nu ai la dispozitie nimic in acest sens.
Ar trebui sa fie impusa de urgenta, eradicarea negativismului planetar si a celui universal. Negativismul si ideile negative din Universul polarizat au dus la distrugere si nu la altceva, daca nu ar fi fost fiintelevii, nu s-ar fi intamplat absolut nimic, deoarece elementele universale nu intra in divergenta.
.......
La voi pe Planeta Pamant s-ar putea incetini imbatranirea, dar nu se poate opri,oricat se va stradui cineva care ar dispune de toate mijloacele posibile, asa este sistemul vostru solar si ga;axia voastra, asa este atmosfera,asa sunt conditiile actuale.
Conditiile din viitorul apropiat nu va pot oferi prea mult, ci doar conditiiledin viitorul mai indepartat, daca FORTELE UNIVERSALE impreuna cu Divinitatea vor accepta modificarea completa a Sistemului Solar.
Nici Galaxia voastra care se numeste Calea lactee nu va ofera conditii prea bune deoarece se misca in interiorul Universului primar, care s-a extins recent din vara anului trecut 2018.
Oricum ar fi , la nivelul vostru se impune o curatire a intregii planete de tot ce e rau, respectiv de tot negativismul agresiv si neagresiv. orice forma de negativism trebuie sa dispara de pe planeta voastra si din intreg Universul actual.
Fie ca vrea Dumnezeirea, fie ca nu vrea, disparitia negativismului se va infaptui,iar aceasta situatie periculoasa nu mai poate persista si nu mai poate fi acceptata la nivelul actual.
Eu, in calitate de FORTA PRIMORDIALA mi-am dat acordul inaintea tuturor fortelor universale si inaintea Divinitatii, de a elimina orice forma a raului din Univers, cat si de pe planeta voastra.
Fortele Universale si-au exprimat parerea de a elimina toate elementele si toate aspectele negative care exista in aceasta faza universala.( suntem in luna ianuarie anul 2019)
FORTA SUPREMA UNIVERSALA si-a explimat solidaritatea de a interveni la nivel pamantesc, pentru eliminarea negativismului. Din toate observatiile facute noi am vazut pozitia Dumnezeirii voastre care amana la nesfarsit curatarea Planetei Pamant. ( Apocalipsa), desi a promis ca va fi de acord cu noi.
Nu mai putem astepta planurile experimentale ale Dumnezeirii voastre si nici experimentele pe care le face in acest sens.
De mai bine de patru miliarde de ani, daca vorbim in raport cu timpul terestru, Dumnezeirea voastra face experiente , observatii,interventii, dar din toate acestea nus e vede un aspect favorabil.
Am spus toate acestea, pentru a vedea cu totii, cei credinciosi cat si necredinciosi, ca noi vrem binele cel sfant universal, in intreg Universul si in intreg Vidul actual. sa fiti cu totii binecuvantati si sa impliniti binele cel sfant si universal!
Asa zisii programati ai Dumnezeirii voastre, care conduc statele, structurilecontinentale sau pe cele globale, nu au nicio legatura cu Dumnezeirea voastra,la care va inchinati si vreti sa o respectati maxim maximorum.
In aceste conditii, in care elementele negative si contrare Dumnezeirii voastre, sunt lasate sa isi desfasoare toate activitatile, nu vad o imbunatatire informationala la nivel pozitiv sau la nivelul planetei voastre.
Eliminarea elementelor si structurilor voastre negative, extrem de bine conturate la nivel terestru, ar face ca un sfert din populatia pamantului sa dispara imediat.
Divinitatea spune ca toti pamantenii sunt creatia cereasca , care a necesitat un efort urias, dar nu se vede, dupa toate insistentele, ca ar face ceva real pentru indreptarea acelora pe o cale reala, pozitiva, in aceste momente in care Universul isi schimba situatia.
Divinitatea are toate posibilitatile de a face interventii vizuale, auditive sau zonale,la nivel pamantesc, dar te pune petine sa faci interventii, insa nu iti ofera absolut nimic. Dumnezeirea nu te-a programat sa ai vreo functie importanta la nivel planetar, dar vrea sa ii rezolvi tu toate situatiile, fara sa intervina catusi de putin.
FORTA SUPREMA UNIVERSALA cat si alte forte universale, ba chiar si eu FORTA PRIMORDIALA am insistat la Divinitatea voastra ca sa intervina pentru rezolvarea situatiilo rplanetare, insa nu se vede nicio actiune favorabila in momentul actual.
Eliminarea negativismului, curatirea planetei si imbunatatirea conditiilor de viata pentru majoritatea locuitorilor saraci, sunt necesitati d eprima urgenta,insa degeaba am insistat noi la Dumnezeirea voastra pentru a se alinia cu noi ( forte universale) in vederea implinirii acestor deziderate atat de necesare.
Nu ne lovim de oameni rigizi,ci de Dumnezeirea voastra, care nu colaboreaza cu noi pentru pozitivarea planetei. Dumnezeirea are posibilitatea de a crea unul sau mai multe canale de comunicare cu pamantenii programati in functii importante, dar nu o face din motivele ei de ordin experimental.
Nu au fost explicate aceste experimente ale Dumnezeirii, dar se vad destul de bine planurile experimentale create in cel mai mare secret ai asezate in palatul treimic sub comanda dumnezeiasca. In acest palat nu au acces nici cel care formeaza Dumnezeirea mica, adica Prealuminatii de la tronul dumnezeesc
Planurile Dumnezeirii voastre sunt concepute in asa felincat sa actioneze imediat, fara ca personalitatile din marea Divinitate sa le tina sub observatie continua.
Ai datoria sfanta de a sustine poporul in care te-ai nascut si ai crescut, apoi ai trait in conditiile pe care le-ai avut.
FORTA PRIMORDIALA DESPRE SITUATIILE UNIVERSALE
Situatia de la nivel terestru se va rasturna in favoarea binelui universal,chiar daca Divinitatea voastra spune ca a creat pamantul dar nu spune clar din ce anume l-a facut si cu cine anume.
De ce nu a facut Divinitatea planete,inainte de a fi Ingerii si inainte de a fi existat marea nebuloasa arzanda in interiorul Universului primar de atunci,adica acum vreo 25 miliarde de ani in urma in timpul vostru planetar?
Nebuloasa a aras cateva miliarde de ani,pana cand a intervenit Divinitatea impreuna cu ingerii primelor trei generatii. Daca ar fi asa cum scrie Biblia voastra, ar trebui ca planeta voastra sa aiba cam 27 de miliarde de ani, dar nu are decat 7 miliarde si jumatate, de cand a fost realizat din materie arzanda complexa de ordin universal.
Toate aceste elemente care s-au autoaprins in partea de sud a Universului primar, au fost elemente selectionate de fortele Universului, in acea perioada existentiala. deci elementele structurale invechite, sau care nu au fost in conformitate cu energetica universala,au fost selectionate si adunate in acea zona universala.
In acea perioada Divinitatea era ocupata cu creatia Ingerilor din generatia intai si a doua, iar observatori specifici in acea zona universala nu au existat. Autoaprinderea elementelor s-a facut relativ greu, adica intr-un miliard de ani, daca luam in consideratie, timpul planetar al Terrei de azi. Daca nebuloasa nu ar fi fost taiata in bucati, atunci acel proces de ardere poate ca ar fi existat si astazi.
Cerul cel de Sus, adica CERUL SUPREM era terminat atunci sis e incepuse realizarea celui de-al 2lea CER, adica CERUL SOBOARELOR,ori CERUL al 9 lea , din momentul actual. Dar nici Cerurile actuale nu vor ramane asa, deoarece dinamica Universului s-a extins, se va mari si va actiona asuora tuturor elementelor si structurilor sale interioare.
Divinitatea, fortele interioare universale sau fortele exterioare ale Universului actual, nu vor putea limita actiunea energetica interioara de ordin universal.


.......
Ganditi bine, ganditi creativ, ganditi pozitiv, ganditi eficient lanivelul vostru, spre binele vostru, altuturor, nu lanivelul distructiv de cel mai jos ordin posibil!
Distrugerea unei civilizatii inaintate este cea mai mare josnicie posibila, care s epoate intampla pe o planeta, intr-un sistem sau intr-un Univers intreg.
Universul are conditii autocreative, cat si creative la nivel inalt, insa creatia, fie ea spirituala, fie in trup, fie de ordin energetic, trebuie canalizata spre binele suprem. Nu exista notiunea de bine suprem atunci cand m-am autocreat ca FORTA, dar nu exista nici notiunea de rau sub nici o forma. Binele si raul nu au existat atunci, ci au inceput a fi dupa ce creatia inteligenta nu a avut ratiunea de a se mai impaca pe o modalitate constiincioasa.
Daca Divinitatea sau Dumnezeirea este sau nu este multumita de cele ce se scot la iveala, aceasta nu are importanta universala, deoarece simplul gand al Divinitatii, nu poate modifica o FAZA UNIVERSALA, care a ainceput a se desfasura.
Am mai vazut si alte multe faze universale,incepand, dezvoltandu-se si apou terminandu-se intr-un fel anume, iar unele s-au sfarsit intr-o modalitate tragica, cu pierderi mari de vieti si de elemente universale, ba chiar un ciclu intreg de ordin planetar a luat sfarsit prin ARDERE, la incheierea fazei existentiale a Universului polarizat."
" Sunt ortodox. Comunic cu divinitatea si cu sf. Pers. Ceresti de 35 de ani. Am scris 211 carti " Constantin Dogaru, scriitor
Cartile: " Planeta Uranium, Planeta Dreptatii Universale,Planeta Perfecta", Ce a fost inainte de Universul pur" , "Istoriografia Universului", "Fericirea Universala si Acatistierul Universului", "Lectiile Domnului Dumnezeu Savaot", "Sfantul Inger Anamabar intai, pedepsitor de duhuri rele", "Activitatea si Psaltirea Preasfantului Duh", " Razboiul din iad si consecintele lui", " Initiere intru cele sfinte dumnezeiesti", " A doua imparatie cereasca", A treia imparatie cereasca"pot fi comandate de la Domnul CONSTANTIN DOGARU prin intermediul Facebook -ului, il contactati pe messenger . Veti primi coletul prin Posta Romana si veti achita cartile prin mandat postal pe adresa OP1, CP10, Cod 805300, deoarece dansul nu a cerut bani pentru aceste informatii. Suma estimata de mine pentru acest colet a fost de 150 de Ron. Avand in vedere care este pretul unei carti din librarii si cam ce nivel are informatia continuta in ele la ora actuala, eu spun ca pentru a cunoaste mai mult, in calea dorintei de a evolua spiritual nu trebuie sa existe niciun fel de retineri. Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu