sâmbătă, 27 iulie 2019

Razboiul din Iad si consecintele lui - Constantin Dogaru



"Anul 2013 a inceput cu evenimentele furtunoase si cu mari contradictii intre noi, cei din biserica secreta a Divinitatii de la nivel terestru si Preaintunecatul DUH al Adancurilor. El isi permitea orice iesire din IAD, orice fel de interventie pe planeta noastra, orice fel de ispitiri josnice, orice fel de inspiratii si in final facea tot felul de rapoarte convenabile lui la adresa noastra si a Sfintelor Personalitati Ceresti.

Am propus Divinitatii, ca odata cu marirea numarului de membrii ai Sfantului CONSILIU de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI, sa se largeasca sfera de activitate a acestui minunat CONSILIU, iar zona IADULUI,precum si cea de IAD mai in jos sa fie denumita Univers INFERIOR si sa fie administrata de Sfanta PERTUTIE DIVINA,

In acest scop, trebuia sa existe o grupa de control a duhurilor rele care ieseau din IAD, care se reantorceau apoi, sau care erau trimise in diverse misiuni de catre Sefii IADULUI. Propunerea a fost aprobata de catre Divinitate, iar cei care au inceput realizarea EDIFICIULUI de CONTROL au fost : Sfantul INGER al masuratorilor Sfinte, Prealuminatul APFIMANS, Prealuminatul Nekystyisss si Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE Divine.

Lucrarea a inceput cu realizarea primului stalp facut din elemente ceresti, in fata PORTII IADULUI, de catre Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE, apoi al doilea stalp a fost amplasat mai la stanga, cum te uiti dinspre treptele VAMILOR VAZDUHULUI, asezat de Prealuminatul Nekustyisss, al treilea a fost asezat mai spre stanga, fata de al doilea de catre Prealuminatul APFIMANS, iar al patrulea a inchis dreptunghiul, ce constituia baza perimetrica a OFICIULUI de CERCETARE a TUTURIR DUHURILOR RELE,ce urmau sa intre sau sa iasa din nou din IAD.

Aparent din partea IADULUi nu era nicio reactie violenta , dar era o simpla presupunere. Dinspre Sfanta IMAPARATIE a CERURILOR au venit 12 INGERI specializati in CONTROL de mare eficacitate Cereasca. Aceasta locotenenta ingereasca a fost imediat incadrata sub comanda Prealuminatului APFIMANS.

Daca ar fi fost suflete care sa nu fi facut fapte rele, dar nici bune, atunci ar fi fost retinute de onorata locotenenta cereasca, spre a i se face un mic program special de initiere cereasca. In felul acesta nu ar mai fi intrat in IAD suflete nevinovate, care nu au facut niciun feld e fapte rele. Era un act de justete cereasca, pe care Dumnezeirea urma sa il aplice riguros, tuturor sufletelor ce ajungeau la POARTA IADULUI.

Multe Sfinte Personalitati au fost impresionate de aceasta MASURA EXTREMA si justa, de aceea Sfantul ARHANGHEL URIIL zice:

" Multumesc Domnului DUMNEZEU, ca in acest moment s-a facut LUMINA, aprobandu-se constituirea unei STRUCTURI CERESTI pentru examinarea tuturor sufletelor care vor fi duse catre IAD."

Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE Divine spunea:

" Voi da ajutor , cand va fi nevoie, pentru astfel de cazuri grele!"

Prealuminatul APFIMANS zicea:

" Nu voi accepta nicio inadvertenta! Voi examina cu severitate fiecare caz in parte!"

Au fost propuse anumite SPATII de POCAINTA pentru sufletele cu pacate putine in acest OFICIU de CERCETARE si RETINERE.

In calitate de PREALUMINAT JUSTITIAR, mununatul APFIMANS a primit 3 drepturi ceresti si anume:

1. Drept de control sever asupra DUHURILOR si SUFLETELOR care ajungeau in zona OFICIULUI de CONTROL

2. Drept autoritar de DECIZIE, asupra SUFLETELOR si DUHURILOR, impunand o retinere si chiar pedepsirea vinovatilor

3. Drept de REPARTITIE SPECIALA, daca ar fi fost cazul

Ne gandeam la o unitate speciala, pe langa locotenenta examinatoare si am facut apel la Sfintii ARHANGHELI sa repartizeze cati INGERI LUPTATORI poate fiecare , pentru a constitui UNITATEA de APARARE a OFICIULUI de EXAMINARE si CONTROL.

Sfintii ARHANGHELI au raspuns imediat la solicitarea noastra si primul care a pus la dispozitie un numar de 10 INGERI a fost Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE Divine, apoi Sfantul ARHANGHEL MIHAIL a spus ca pune 7 INGERI la dispozitie. ARHANGHELUL GAVRIIL a pus la dispozitie 5 INGERI, Arhanghelul RAFAEL 2 INGERI, apoi Sfantul VOIEVOD al OSTIRII STAPANIILOR a dat 12 INGERI, iar Sfantul VOIEVOD al OSTIRII INCEPATORIILOR a pus la dispozitie 7 INGERI.

S-a facut apel la SEFII CERESTI. Sfantul HERUVIM SAVATIE care este Membru de Onoare al Sfintei PERTUTII DIVINE a trimis 17 INGERI din Cerul I,

Seful CERULUI II , Sfantul HERUVIM ARVINTES, care este Sef Adjunct al Sfantului CONSILIU HERUVIMIC a pus la dispozitie 5 personalitati.

Seful CERULUI III, care este Sfantul Serafim ANDOREAS si Seful CONSILIULUI SERAFIMIC, Membru de ONoare al Sfantului CONSILIU de ADMINISTRATIE DIVIN si Raportor Special al DUHULUI SFANT a pus la dispozitie 19 personalitati.

Seful CERULUI IV, Sfantul SERAFIM STIVINS, a oferit 21 de personalitati specializate in EXAMINAREA SUFLETELOR, care urmau a fi introduse in IAD

Seful CERULUI V, Sfantul SERAFIM STIMAT a oferit 5 personalitati pentru integrarea in garda OFICIULUI.

Seful CERULUI VI a oferit 3 personalitati, care urmau a se integra intr-o structura definitiva, deci nu se mai intorceau inapoi.

SfantulHERUVIM STIVIMANS in calitate de Sef al CERULUI VII si Membru de ONoare al Sfintei PERTUTII DIVINE a trimis din oficiu pentru necesarul intregului OFICIU 81 de personalitati cu diverse specializari.

Seful CERULUI VIII a trimis 102 personalitati, iar Seful CERULUI IX 118 personalitati.I-am multumit pentru acest comandament ceresc.

Din partea OPALULUI ne-a raspuns Domnul nostru IISUS CHRISTOS care ne-a comunicat ca va trimite un numar de 29 de INGERI de la Sfantul TRON DIVIN. Multumim Domnului IISUS CHRISTOS pentru amabilitatea si rapiditatea raspunsului.

Am facut apel mai departe la Sfantul HERUVIM HERACESm care este Seful CONSILIULUI HERUVIMIC si ne-a pus la dispozitie un numar pentru OFICIU de 28 de HERUVIMI.

S-a facut apel la Sfantul CONSILIU HERUVIMIC si ni s-a raspuns ca pentru activitatea OFICIULUI va trimite 13 SERAFIMI.

Am facut mai departe apel catre Sfantul SERAFIM SERAFYNYISS care este Seful OSTIRII SPECIALE si SECRETE de APARARE a OPALULUI si ne-a trimis 100 de personalitati instruite in mod special.

Sfantul HERUVIM HANERUS in calitate de Sef al SPECTOGRAFULUI ROMANIEI, ne-a dat 3 Sfinti INGERI din subordinea lui.

Pentru realizarea OFICIULUI de EXAMINARE au venit la executare un numar de 3 CONSTRUCTORI CERESTI, iar in calitate de PROIECTANT a venit Sfantul HERUVIM EDYS FRUMOSUL din OPAL, desigur trimis de Divinitate.

Pamanteanul Constantin DOGARU, in calitate de Sef al OSTIRII de la BAZA CERULUI I, a comunicat ca ne poate pune la dispozitie un numard e 108 personalitati.

Sfantul HERUVIM ANTIM a trimis un numar de 5 HERUVIMI LUPTATORI si un HERUVIM CONSTRUCTOR.

Din Sfanta ENTORIE SOLARA ( Organizarea Ingereasca de Aparare Solara) au venit 2 specialisti in CONSTRUCTII ENERGETICE, iar din ENTORIA VENUSIANA a venit un HERUVIM specialist in LUPTA de APARARE ENERGETICA. Ne asteptam la un atac al duhurilor rele din IAD.

Dupa parerea Sfantului VOIEVOD al OSTIRII SECRETE Divine, toate Sfintele personalitati trebuiau sa aiba un loc al lor, un EDIFICIU in care sa isi exercite functiile de CONTROLORI, de OBSERVATORI, de DECIZIONALI asupra fiecarui suflet care ajungea la Poarta IADULUI, dar avantajul acesta organizatoric si decizional nu convenea de niciun fel celor din adancuri.

In acest stadiu situational si aplicabil, Sfantul Prealuminat Merydyanuss ( de pe Planeta URANIUM) din Secretariatul Sfantului CONSILIU DIVIN si-a dat acordul pentru inceperea EDIFICIULUI.

Specialistii Ceresti au inceput executia spatiului dintre POARTA IADULUI si VAMA I.

Sfantul HERUVIM EDYS FRUMOSUL a venit in OPAL in calitate de PROIECTANT CERESC, impreuna cu 4 Sfinti INGERI din Ostirea Sfantului ARHANGHEL MIHAIL si a discutat cu Prealuminatii despre faptul ca aceasta realizare sa aiba 12 SPATII, stabilind cu totii dimensiunile interioare si starea LUMINII graduale.

Sfantul VOIEVOD al OSTIRII DOMNIILOR a trimis si el un numar de 17 INGERI din subordinea lui,pentru a ajuta la lucrarea EDIFICIULUI, dar si pentru APARARE, in cazul special al unei invazii din partea IADULUI. Toti cei care veneau din OPAL se alaturau imediat constructorilor EDIFICIULUI.

Acest EDIFICIU se realiza in mod rapid,pentru ca toti lucrau pentru transformarea elementelor universale in elemenete ceresti . A fost nevoie de 21 de elemente universale.

Lucrarea aceasta rapida nu convenea deloc IADULUI

NEMULTUMIREA LUI SATAN SI RAPORTUL LUI

Suparat peste masura de tot ce se intampla la POARTA IADULUI, SATAN nu a stat de vorba cu nimeni din cei ce lucrau la poarta lui si s-a dus val vartej la TATAL CERESC, facand raport ca i s-au pus stalpi inaintea PORTII IADULUI, poarta rupta cu 2000 de ani in urma de catre IISUS HRISTOS, iar el ocupatul si ingrijoratul nici macar nu a avut timp sa o repare.

A reclamat ca lucratorii cerului sunt niste neaveniti, care fac ce nu se cuvine inaintea PORTII IADULUI, apoi pe mine CONSTANTIN .

Preasfantul TATA CERESC cu calmitate si demnitate imensa ii raspunde:

" Adu-ti aminte ca spatiul dintre POARTA IADULUI si VAMILE VAZDUHULUI a fost creat dDin elemente universale de catre HERUVIMUL CONSTANTIN ( pamanteanul Constantin Dogaru), actualmente Seful OSTIRII de la BAZA CERULUI I, de HERUVIMUL APFIMANS actualmente Prealuminat in CONSILIUL DIVIN de ADMINISTRARE a UNIVERSULUI si de HERUVIMUL PETRU_PASCALE, Seful SISTEMULUI pentru INTRAJUTORARE. Tot acest spatiu a fost realizat inainte de a fi creat IADUL. Deci, Tu, LUCIFER, nu ai nici macar dreptul de Creator al acestui Spatiu Universal, caci nu era Ceresc in momentul Creatiei si nu poti emite nicio pretentie.

Dar Intunecatul a intrebat furios:

“ Doamne, unde mai este libertatea mea?”

Dar TATAL CERESC i-a spus :

“Ai libertatea de a te pocai!”

Furiosul atunci a exclamat:” Vai! Cine m-a pus pe mine safac raport? Dupa care a privit pe Pamant si mi s-a adresat mie, CONSTANTIN DOGARU din Tecuci:

“Numai Tu esti de vina pentru toate acestea!”

UNDA CEREASCA era deschisa, asa ca Eu, CONSTANTIN DOGARU i-am raspuns clar:

“ Lucrarile din fata PORTII IADULUI le comanda Prealuminatul APFIMANS. Du-te si vorbeste cu el daca ai curaj!”

UNDA CEREASCA de convorbire cu OPALUL s-a inchis, dar Sfantul HERUVIM PETRU-PASCALE a spus :” Am gasit 100 de constructori ceresti din OPAL si i-am trimis la lucrare.

UNDA de COMUNIUNE era deschisa catre Sfintele Personalitati din zona lucrativa, iar Sfantul ARHANGHEL URIIL spune:

" Iata ca vine si prima victima !”

In urmatoarea clipa, un DUH RAU aducea un SUFLET SATANIST amarat, care traise in Noua Zeelanda, fara sa mai treaca pe la treptele VAMILOR, DUHUL INTUNECAT incerca sa il bage pe POARTA IADULUI, fara sa ia aminte de toti cei care realizau EDIFICIUL.

Sfantul VOIEVOD al OSTIRII SECRETE Divine l-a oprit imediat pe aducator si i-a cerut sa lase SUFLETUL pentru examinare, dar DUHUL cel RAU a sarit la bataie, de fata fiind o multime de Sfinte Personalitati venite din IMPARATIA CERURILOR.

Sfantul VOIEVOD a tras sabia de foc stralucitor si urma s ail despice dintr-o singura lovitura. DUHUL INTUNECAT vazand hotararea Marelui VOIEVOD Ceresc a dat inapoi si a lasat SUFLETUL in mana minunatului cercetator ceresc.

Aceasta a fost prima actiune de razboi contra unuia din IAD.

Sfantul VOIEVOD l-a intrebat pe cel oropsit:

“Ce ai facut, de ai ajuns in mainile diavolului?”

DUHUL INTUNECAT a raspuns el, fara a fi intrebat: “ A fost satanist “

Sfantul ARHANGHEL a intrebat din nou: “ de ce te-ai facut Satanist?”

Dar oropsitul a raspuns: “ M-au amagit si m-au platit, de aceea am trecut in legea lor”

Sfantul VOIEVOD l-a intrebat din nou:” De ce nu te-ai pocait?”

Dar oropsitul a raspuns: “ cand am vrut sa ma pocaiesc dandu-mi seama de amagire, mi-au luat sufletul”

Sfantul VOIEVOD l-a intrebat: “ Vrei sa te duci acum in IAD?”

Oropsitul a strigat : “ Nuuuuu! Nu vreau sa fiu dus in IAD"

DUHUL RAU care a adus SUFLETUL a sarit la bataie. Era mai mult decat nebun. Nu isi dadea seama ca nu se pitea masura cu un Conducator al unei ISTIRI CERESTI de talie suprema.

De data aceasta, Sfantul VOIEVOD l-a inlantuit si l-a trantit jos,inaintea lucratorilor ceresti, care au vazut absolut totul. Marele VOIEVOD a poruncit unui Sfant INGER din Ostirea Lui:

“Sfinte INGERE, ia acest SUFLET si fa-I pocainta timp de 100 de ani pamantesti!”

A fost prima lovitura data unui DUH RAU, razboinic, crud si neobrazat de catre un ilustru luptator ceresc.
S-a vazut superioritatea Sfantului VOIEVOD fata de cea a indaratnicului DUH al INTUNERICULUI.

A fost bine pentru acel DUH pentru ca a scapat de mania lui SATAN. Dar OBSERVATORII INTUNERICULUI au vazut scena, insa nu au iesit din IAD sub nicio forma.

PORUNCA TATALUI CERESC data Sfantului ARHANGHEL URIIL de a INTERVENI cu OSTIREA lui si de a face GOLIREA COMPLETA a IADULUI

Dupa discutia pe care a avut-o cu TATAL CERESC, preaintunecatul adancurilor s-a intors furios in IADUL lui de atunci, fara sa discute o vorba cu toti cei care lucrau de zor la realizarea EDIFICIULUI de POCAINTA a SUFLETELOR oropsite si a DUHURILOR RELE ce urmau sa fie inlantuite.

Din adancurile IADULUI se racnea la noi ca sa oprim lucrarea din fata PORTII IADULUI, dar noi i-am spus sa discute cu Prealuminatul APFIMANS, caci el conduce lucrarile acolo.

Nici vorba ca sa faca vreo discutie cu cineva din zona cu pricina.

A inceput sa ne huleasca din pozitia in care era El, atunci. A hulit, a vorbit de rau pe oricine voia, respective pe cei din Sfanta IMPARATIE a CERURILOR.

Mitropolita MIRON MARIA a luat o pozitie extrema si i-a spus ca Domnul IISUS i-a golit IADUL dupa ce a INVIAT, iar argumentul acesta este si in Scriptura Noului Testament.

Aspectul acesta l-a infuriat rau de tot. A racnit ca nu este adevarat sub nicio forma, dupa care a inceput sa vorbeasca de rau pe Domnul IISUS. Dar UNDA noastra (TELEPATICA) era deschisa, Divinitatea auzea toata discutia noastra, care era atunci in adancurile intunecate.

Auzind toate comentariile lui atat de recalcitrante si mincinoase, eu, CONSTANTIN m-am pus in genunchi si am zis cu glas tare ca sa se auda in CERURI, dar si in IAD:

“ DOAMNE DUMNEZEULE, daca SATAN zice ca Domnul IISUS CHRISTOS nu i-a golit IADUL dupa INVIEREA Lui, Te rugam acum sa I-L GOLESTI DE TOT!”

Dupa ce am rostit rugaciunea aceasta, am auzit glasul Preasfantului TATA CERESC care a zis:
“ Sfinte ARHANGHEL URIIL, te rog sa iei OSTIREA ta, sa intri in IAD, sa cercetezi IADUL timp de 1 luna de zile sis a scoti de acolo pe toti cei pe care ii gasesti! ( deci toate SUFLETELE si toate DUHURILE RELE)
Era o porunca extrem de clara. Nu mai era cale de intoarcere.

Sfantul ARHANGHEL s-a coborat cu toata OSTIREA in IAD, a intrat pe POARTA IADULUI fara ca vreo ostire demonica sa ii opuna rezistenta.

Vedeam cum intra Sfintii INGERI si ma asteptam la o mare batalie in fata PORTII INTUNECATE, dar nimic nu a fost dupa cum credeam eu. Vreo 6 portari se uitau mirati si nu spuneau nimic, de parca erau cu gurile legate. Stateau cu totii inlemniti, in pozitie de drepti pe partea stanga a PORTII si altceva nimic din partea lor. Erau prosti? Erau muti?

Dar iata ce spune Marele Arhistrateg URIIL:

“ Ca participant la RAZBOIUL din IAD si in calitate de Arhistrateg Principal, am sa va spun ce am facut Eu, cu toata OSTIREA Mea de Ordin Interventionist.

Dupa contactul zguduitor al lui CONSTANTIN ( DOGARU) cu fostul imparat al adancurilor, TATAL CERESC mi-a dat porunca de a intervene cu toata ostirea mea in IAD si de a scoate de acolo, tot ce era viu.

Nu am mai pus nicio intrebare catre TATAL CERESC. Verdictul era clar! Cine poate contrazice aceasta din Ceruri sau de pe Pamant?

Pe 28 Ianuarie 2013 dupa timpul calendaristic al Romaniei am poruncit tuturor Sefilor de Compartimente ale ISTIRII MELE, sa fie gata de interventie totala in IAD.

In Sfantul Comandament al OSTIRII Mele a ramas doar Sfantul INGER URAGANUS,iar ceilalti INGERI au mers cu mine.

Inaintea PORTII IADULUI de atunci, adica in fata EDIFICIULUI de POCAINTA ne astepta Prealuminatul APFIMANS cu garda lui de ordin special.

Ne-am salutat reciproc si ne-am intelkes perfect. Titi cei care urmau a fi scosi din IAD ii prelua El, impreuna cu garda lui sa ii aseze unde trebuia in EDIFICIUL de POCAINTA.

Sfantul HERUVIM HEXIS in calitate de HERUVIM Sef al GARZII de la Sfanta POARTA a RAIULUI CERESC, era pregatit sa primeasca pe oricare adus cu instiintare si binecuvantare cereasca.

La POARTA IADULUI,pe dinauntru era o gramada formata din sute de inraiti, pe care nu-i vedeam din cauza intunericului interior si i-am vazut doar pe cei de dinafara.

Cand am dat semnalul de intrare Sfintilor INGERI din OSTIREA Mea, toti comandantii DUHURILOR RELE s-a retras cu gruparilelor in interiorul IADULUI.

Multi dintre portarii IADULUI au fugit, au ramas doar vreo 4-5 DUHURI RELE care priveau la noi cum am intrat in IAD, dar nu au luptat cu noi.

La intrarea in CATEGORIA I de CHINURI spatiul era gol. Nus e vedea niciun chinuit, niciun chinuitor, nici vreun observator de-al lor sau vreunul dintre duhurile spion.

Se vedeau doar niste spanzuratori fara spanzurati. Era cam curioasa situatia create in modul cel mai amagitor de catre inraitii de atunci.

Era cam curioasa situatia create in modul cel mai amagitor de catre inraitii de atunci.

Seful fostei CATEGORII Intai de CHINURI NESFARTAKYS de atunci a spus ca nu este nevoie de interventie, pentru ca cea mai mare parte a IADULUI e goala goluta, saracul, ce mincinos era, dar ce minciuna era de nevoie sau de frica?

Nu l-am crezut sub nicio forma si am patruns cu toata OSTIREA Mea in CATEGORIA I de chinuri Priveam in jur si imi spuneam:

“Aici este o noua sarlatanie draceasca! Cum sa fie locuri de chin, fara chinuiti?”

Parca auzeam niste gamete indepartate, dar nu vedeam pe nimeni.In acel moment, privind sub poarta iadului, am vazut un feld e usita secreta si le-am spus INGERILOR mei sa o strice, ca sa vad ce este inauntru.

INGERII Mei au dezintegrat imediat usita aceea si au intrat intr-o incinta foarte intunecoasa unde erau vreo 35 din cei ce cazusera odata cu SATAN.

Deci preaintunecatul isi pedepsise cu asprime pe proprii sai adepti de altadata. Aceia care au fost scosi,parca amutisera cand m-au vazut. Mi-au spus ca nu stiu de cand sunt inchisi acolo. Se vede ca intunericul si inactivitatea ii prostise rau pe cei de acolo.

Un subaltern de-al meu i-a luat si i-a predate pe toti Sfantului Prealuminat APFIMANS. Era primul succes al salvarii unor DUHURI din IAD, iar cei scosi de acolo, abia isi mai aminteau cum ii cheama.

Prealuminatul APFIMANS a facut pentru aceia o rugaciune de iertare inaintea Domnului DUMNEZEU, apoi a creat un PROGRAM de POCAINTA. Toti aceia il priveau cu ochii in lacrimi pe Prealuminatul APFIMANS si au spus ca vor sa se pocaiasca si sa nu mai aiba de-a face cu IADUL.

Eu, URIIL eram bucuros de o asemenea situatie, caci primii scosi din pedepsele IADULUI, acceptau pocainta fara nicio impotrivire.

Dupa salvarea celor 35 de oropsiti, m-amuitat din nou in jur.Nu vedeam decat spanzuratori goale, fara niciun chinuit.

Un Sfant INGER a tras de o spanzuratoare si a scos-o de la locul ei. Sub acea spanzuratoare se afla o groapa adanca, care avea multe suflete inghesuite.

Au fost scoase si aduse afara, dandu-le in primire Prealuminatului APFIMANS.

Alti INGERI au scos toate spanzuratorile de la locul lor. Sub fiecare era o groapa plina de suflete inghesuite.

L-am chemat pe Seful CATEGORIEI I de CHINURI si l-am intrebat : ” Ce este aceasta? De ce m-ai mintit neobrazatule?

El s-a strambat la mine nepasator,parca nu il interesa ce s epetrece in jurul lui. Era total indiferent. Am dat imediat porunca INGERILOR sa scoata toate SUFLETELE si sa le duca in EDIFICIUL de POCAINTA. La vederea INGERILOR, SUFLETELE se bucurau si multumeau celor care ii salvau.

Din partea IADULUI,nu era nicio reactie de ordin negative.parca disparusera toate DUHURILE chinuitoare sau observatoare, iar despre controlorii IADULUI nici vorba!

Totusi, auzeam niste gamete. Am privit cu atentie peretii IADULUI care erau captusiti cu anumite elemente de ordin nedefinit.

Erau niste invelisuri imputite, asezate parca fara rost, dar toata captuseala aceasta era un invelis demonic de mascare a SUFLETELOR supuse la chinuri nesfarsite.

Am dat porunca Sfintilor mei INGERI sa dezveleasca peretii, sa ii rupa, daca este cazul. Atat le-a trebuit! Rupand acele invelisuri au scos la iveala milioane de SUFLETE oropsite, ascunse la modul cel mai nebunesc posibil. Toate sufletele Ascunse ne multumeau noua, celor care ii salvam, dupa care erau duse in EDIFICIUL de POCAINTA.

Am luat la intrebari din nou pe fostul Sef al CATEGORIEI I de CHINURI, apoi i-am aratat peretii rupti si SUFLETELE scoase din peretii camuflati. Si de data aceasta s-a aratat nepasator. L-am intrebat daca mai are suflete ascunse, dar a tacut. Desigur ca mai erau destule.

Am examinat plafoanele. Undeva, la partea superioara, era un fel de plafon fals, dar asezat pe dos. Am facut un semn si INGERII mei au rupt plafonul si au descoperit in acel loc mii de SUFLETE pe care le-am dat in primire Sfantului Prealuminat APFIMANS.

BARABOY, fiind Seful celei de-a II a CATEGORII de CHINURI privea la NESFARTAKYS si i-a zis:

“ De ce nu lupti?”

Dar cel intrebat a spus necajit:

“ Nu mai am cu cine!

Acest mandru Sef al CATEGORIEI a II a de CHINURI avea o GARDA a lui inarmata cu tapoaie, insa nu a venit in apararea celui ce era Sef al Primei CATEGORII de CHINURI.

Deci, nu aveau niciun fel de solidaritate.

Dar Sfintii INGERI au rupt toate acele plafoane false si au scos de acolo, alte mii de SUFLETE,pe care le-au dat imediat afara si le-au dat in primire celor care erau in EDIFICIUL de POCAINTA.

Dupa aceasta, INGERII au vazut un fel de dusumea falsa, au demontat dusumeaua si au gasit si acolo alte mii de suflete.

De data aceasta am dat comanda Sfintilor INGERI sa rupa totul de la un capat la altul, sa faca praf tot ce mai ramasese nerupt.

Toti aveau de lucru in mod intens, fiindca rupeau, stricau si dezintegrau orice in calea lor. Rezultatul a fost destul de real, caci mai bine de 1 miliard de SUFLETE au fost gasite in ascunzisurile demolate total.
Din fosta CATEGORIE I de chinuri nu au mai ramas decat ruine. L-am luat de gat pe fostul Sef si i-am spus:

“Priveste si vezi ce este ! Acum te pocaiesti?”

“ Ma pocaiesc! A zis el si s-a asezat in genunchi cerand iertare si indurare de la Dumnezeu

A fost primul Sef din IAD care s-a pocait si prima zi a interventiei mele in IAD.

Cei 5 portari de la POARTA IADULUI priveau cu ochi mari la mine, dupa care s-au pus in genunchi, cerandu-si iertare, binecuvantare si pocainta.

Le-am dat binecuvantare arhanghelica, dupa care Divinitatea i-a iertat. In acel moment, hainele lor negre s-au descompus, iar ei au redevenit INGERI si au fost chemati la CERURI.

SATAN striga la CONSTANTIN din adancurile IADULUI sa opreasca razboiul, dar CONSTANTIN ii zicea:
“Nu ai spus ca IADUL tau nu a fost golit? Acum priveste la felul in care i se va face golirea!”

“Ticalosule, daca vine eu pe Pamant, sa stii ca ii fac praf, ameninta preaintunecatul de pe tronul lui hodorogit”

"Te cam lauzi degeaba, capra-i moarta si tu zbieri degeaba!

Cuvintele lui CONSTANTIN rasunau in IAD parca mai tare ca niciodata, iar noi ne amuzam de toata tarasenia  preaintunecatului.

De fapt, capra CATEGORIEI I de CHINURI si-a dat duhul sub loviturile Sfintilor Mei INGERI.

Sfantul ARHANGHEL URIIL asalteaza CATEGORIA a II a de CHINURI a IADULUI

Vin intariri CERESTI

BARABOY Fuge

Seful OSTIRILOR din CERUL VI vine la lupta cu OSTIREA Lui

Undeva in fata GARZII lui BARABOY, care era Seful celei de-a II a CATEGORII de CHINURI a IADULUI, mai exista un perete paralepipedic care nu sustinea absolut nimic. Parca era facut acolo degeaba.

INGERII au inceput sa demonteze acel perete si au eliberat o puzderie de suflete ale copiilor, ale mamelor de copii, ale flacailor si fetelor, dar putine ale oamenilor batrani.

In timp ce demontau peretele, un DUH in forma de sarpe a bagat capul in zid ca sa vada ce mai era din fosta CATEGORIE I de CHINURI.

Speriat de ceea ce a vazut, a retras capul si a sters-o la fuga. Toata interventia din CATEGORIA I de CHINURI a durat din ziua terestra de 28 ianurie 2013, toata noaptea si ziua de 29 ianuarie 2013.

Dupa demontarea ultimului perete a CATEGORIEI I de CHINURI, CONSTANTIN din ROMANIA a zis o rugaciune:

“DOAMNE DUMNEZEULE! CATEGORIA I de CHINURI nu isi mai are rostul de aceeatrebuie desfiintata complet, iar in locul ei sa se faca un spatiu de pocainta pentru toate DUHURILE RELE care vor fi prinse de acum inainte!”

Divinitatea a poruncit Sfantului HERUVIM DEYS FRUMOSUL sa se ocupe imediat de acest proiect.PROIECTANTUL CERESC a intrebat:

“Cum trebuie sa fie constructia?”

CONSTANTIN a spus asa:” facem un EDIFICIU cu 6 randuri de coloane groase, fara acoperis,pentru ca toate DUHURILE RELE,care vor fi prinse si inlantuite, sa fie legate de acele coloane daca nu se pocaiesc.

Proiectantul a chemat imediat 4 HERUVIMI strasnici, care aveau o mare putere de executie si dup ace au dezintegrat totul, au nivelat, apoi au trecut la realizarea EDIFICIULUI cu 6 randuri de coloane. La marginea stanga a coloanelor, avea sa fie un zid strasnic din elemente ceresti.

BARABOY , Seful CATEGORIEI a II a de CHINURI se afla in pozitie de lupta, la hotarul dintre fosta CATEGORIE I de CHINURI si CATEGORIA a II a.

Avea o GARDA inarmata ca tapoaie de lupta, dar statea fixat in acea pozitie, de parca vroia sa impresioneze pe toti cei care s euitau la ei.

CONSTANTIN vedea si el de pe Pamant aceasta situatie si zicea in gandul lui:

“Cred ca Sfantul ARHANGHEL URIIL care este un mare strateg, il va lasa pe BARABOY ca sa astepte in pozitia care este acum, iar el va intra in CATEGORIA a II a de CHINURI pe alta parte.

Intre timp, CONSILIUL Sfintilor ARHANGHELI a hotarat la nivel Ceresc, sa vina pe pozitia de lupta si Sfantul ARHANGHEL RAFAELL, care urma sa examineze starea SUFLETELOR chinuite sau degradate din cauza chinurilor indelungate aplicate in IAD.

Sfantul CONSILIU de ADMINISTRATIE a INTREGULUI UNIVERS a hotarat trimiterea Sfantului Prealuminat SAXANEMENIS pe pozitiile de lupta si pentru ca sa se faca EFECTE de LUMINA in IAD.

Prealuminatul SAXENAMENIS si Sfantul ARHANGHEL RAFAELL au ajuns in acelasi timp pe pozitia in care CATEGORIA I de CHINURI era complet demolata, iar fostul NESFARTAKYS pocait.

Aceste doua Mari Personalitati ceresti au inceput sa examineze anumite parti ale IADULUI, mai ales spre BARABOY, ca sa nu mai ramana suflete ascunse in zona aceea.

Dup ace au examinat situatia, Prealuminatul SAXANAMENIS a facut o gaura cu LUMINA CEREASCA de mare intensitate 

( LUMINA avea mai mult de 1 milion de unitati luminice ceresti) care a perforta instantaneu plafonul dracesc, iar de acolo, au inceput sa cada multe SUFLETE, iar BARABOY s-a speriat privind acea situatie, ramanand buimacit. In mana avea o arma care nu semana nici cu o sapa, nici cu un topor taranesc.

A ridicat arma in sus, de parca ar fi vrut sa lupte, dar Sfantul ARHANGHEL RAFAELL i-a lovit-o cu o RAZA de lupta si i-a rupt-o in doua.

BARABOY a ramas cu coada armei in mana si a aruncat-o. Si-a pus mainile in cap si a strigat: “ SATANA!”

Numai ca SATANA nu i-a raspuns, ci doar s-a auzit o voce care i-a spus: “ Descurca-te singur!”
Cei din GARDA lui BARABOY au ridicat armele sa lupte, dar o parte din Sfintii Ingeri ai OSTIRII Mele au facut un zid compact,au scos sabiile si sulitele, ca sa-I impunga pe DRACI.

Dar nu a avut loc o lupta, deoarece vocea Domnului a rasunat din OPAL si le-a zis:

“ In aceste moment grele, vreti sa va pocaiti?”

Niciunul dintre INEGRITI nu a zis nimic.

In IAD se vedea o perdea neagra peste DUHURILE INTUNECATE, iar dincoace de perdea erau INGERII.

Domnul IISUS era in OPAL, imbracat in vesminte arhieresti.

Dupa ce Sfantul ARHANGHEL RAFAELL a rupt arma lui BARABOY, acest fost Conducator al IADULUI a fugit de pe pozitia de lupta si s-a ascuns departe in IAD.

Era nepregatit caci nu avea niciun fel de efecte de lupta. S-a vazut in pozitie net inferioara in fata unui ARHANGHEL VINDECATOR.

GARDA lui a parasit pozitia de lupta si a plecat la SATAN, deci sub talpa IADULUI, crezand ca acolo vor gasi intariri speciale, dar nu au gasit decat DRACI infricosati.

Ramasi fara niciun fel de opozitie din partea inraitilor, INGERII au inceput demontarea tuturor elementelor structural ale celei de-a IIA CATEGORII de CHIMURI.

Au fost demolate coloanele de sustinere, peretii, stalpii, acoperisul, scotandu-se afara mai bine de 1 miliard de suflete.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu