duminică, 22 ianuarie 2017

Thoth Atlantul - Piramida Luminii Celeste



“Ne aflam in anul de gratie 2006. Am intrat in mileniul trei. A inceput un nou cliclu cosmic. S-a schimbat ceva in privinta undelor electromagnetice ale Terrei. Se face cunoscuta, simtita si asimilata noua energie care acum se revarsa spre Terra si odata cu ea nimic nu mai este ca inainte. Transformarea este prezenta, dar aceasta nu inseamna apocalipsa cea de temut, ci transformarea, schimbarea mentalitatii omului terestru, evolutia lui. 

De cateva zile, ba chiar sapatamani am in apropierea mea, cartea “Tablitele lui Toth Atlantul”.

Am primit aceste informatii, mai intai in copii xerox. Nu prea imi venea sa ma apuc de citit, deoarece era doar o copie xerox si altfel parca citesti cand ai in maini o carte….dar intamplare fericita, la conferinta ANATECOR din toamna anului 2005 la un stand de carte, am vazut editata cartea “TABLITELE LUI THOTH ” si subtitlul “Tablitele de smarald ale lui Thoth atlantul”. Am perceput ca un impuls interior dorinta de a achizitiona aceasta carte si am cumparat-o, dar au trecut cateva luni bune pana sa ajung sa o citesc.

Iata-ma in tren, intr-o calatorie de 3 ore, singura in compartiment. Citeam si nu imi venea sa cred ca am in mana pretioasele informatii. Energia degajata de aceste informatii, de ceea ce transmit cuvintele prin vibratie este extraordinara. Ea vibreaza si declanseaza in cititor punandu-i in functiune cele mai tainice circuite energetice si i se produc niste conexiuni in mentalul sau, in circuitul neurocerebral, incat si celui mai neavizat cititor i se declanseaza anumite capacitati de care el habar n-are ca le poseda, dar cand e vorba de cititorul avizat acestea se aprofundeaza si slefuiesc.

Binecuvantata este hartia care a primit aceste cuvinte, care au menirea sa Lumineze si binecuvant este omul care ajunge sa citeasca aceste informatii, deoarece nu vor fi citite decat de cei carora le-au fost destinate peste vremi. Citeam, eram fericita si multumeam Divinitatii ca pot citi si strabate cu gandul chiar dincolo de tainica poarta energetica a cuvantului scris. Patrundeam energia si rezonanta vibrationala, dincolo de cuvinte. Deodata in fata mea au aparut doua fiinte. Eram oarecum bulversata de faptul ca aceste doua fiinte nu purtau vesminte, dar erau de o perfectiune a corpurilor nemaivazuta.

 Au raspuns gandului meu:

“Trebuia sa ne vezi astfel ca sa intelegi perfectiunea celor care au trait in Atlantida, deoarece noi am ajuns prin stiinta si cunoastere sa perfectionam corpurile materiale, iar voi cei din civilizatia asta sunteti inca departe de asemenea realizari. Si ce este rusinos in a arata si a prezenta ceva ce a atins perfectiunea? Cand o sa terminati cu prejudecatile voastre? Cand o sa ajungeti sa nu va mai rusinati de fiintele voastre?Cand o sa  ajungeti sa le iubiti, sa va iubiti pe voi insiva? Ooo veti ajunge si la acest stadiu, dar mai e ceva de lucru cu voi pana atunci.

Mai inati stiinta trebuie sa ajunga si sa aduca prin regenerare, la perfectiunea trupurilor umane. De asemenea tot stiinta trebuie sa va ajute sa integrati in constiintele voastre ideile pozitive pe care acum le respingeti cu brutalitate. Tot o anume ramura a stiintei va trebui sa ajute aceasta civilizatie sa inteleaga Marele Adevar, care acum va scapa si care este respins de aproape toti pamantenii. Putini sunt cei care il accepta si foarte putini sunt cei care il propaga. De ce? Pentru a nu-si pereclita situatiile sociale, viata, pentru a nu-si atrage asupra lor oprobiul comunitatii. A carei comunitati? A celor surzi si orbi? Da. Asa este.

Te salutam acum Melfior Ra. Tu ai fost desemnat sa afli toate acestea. Marele Thoth, vrea sa iti transmita prin noi ai cale libera spre locul in care EL se afla acum, dar aceasta numai se va inplini cand vei dori tu. Ai liber arbitru. De tine depinde intalnirea ta cu Marii Maestri si in primul rand cu Marele Thoth care te asteapta de mii de ani. Te salutam acum, Melfior Ra”

 Cele doua frumuseti si perfectiuni atlante au disparut vederii mele. Am ramas intr-o stare de contemplatie a amintirii lor….o doamna care a intrat a risipit vraja si de cum a intrat a inceput sa turuie. Ce vreme, ce oameni, ce tren. A venit cu o incarcatura vibrationala destul de joasa. In sfarsit s-a asezat si cand am crezut ca normalitatea reintra in normal, a dat cu ochii de cartea mea, aproape ca mi-a smuls cartea spunand: “ Sa vad ce cititi, ca parca erati tare transpusa cand ati intrat in compartiment”.

A privit titlul si subtitlul cartii, a zambit intr-un fel anume, superior a conchis: “ Doamna v-am crezut o persoana serioasa, cum se face ca cititi asa ceva? Astea sunt povesti de adormit copiii, nu lectura pentru oameni seriosi. Eh, dar pe tren, asa ne omoram timpul…”

Si iata asa s-a incheiat prima zi, dupa mii de ani, cand am reintrat in legatura cu cel care candva mi-a fost un tata, un maestru si un invatator si coordonator, cand lucram impreuna la constructia Piramidei Luminii Celeste. El marele Thoth, a dorit ca acum sa se realizeze reluarea colaborarii noastre. De ce? Ramane de vazut.

Din acea prima zi a urmat o alta avalansa de informatii si cunoastere. Citeam si reciteam “TABLITELE LUI THOTH”. Simteam o mare atractie pentru anumite cuvinte cheie. Intr-una din zile, aceasta mantra m-a ajutat enorm la decorporalizare.

Deodata eram undeva in spatiul astral, dar intr-un astral de o inalta incarcatura vibrationala. In fata mea a aparut un faraon, s-a inclinat si mi s-a adresat telepatic

“ Nu inseamna ca daca sunt egiptean, asa cum ma arat tie nu suntem in foarte stransa legatura. Tu stii ce mare legatura exista intre Egipt si Dacia, Romania numita acum? Iata aici s-au intrupat cei mai multi dintre cei care au avut o misiune candva in Egipt. Acum sunt aici, au venit la intrupare pe firul undei energetice, care este aceeasi cu a vechii Dacii. Toti acestia au trecut prin Inalta Scoala, stii la ce scoala ma refer. Cativa sunt chemati sa-si reia energiile de acolo, din locul initierii sacre. Numai dupa aceea vor dispune de intreaga lor forta.

La fel ca atunci, le-ai dat semnalul. Tu, steaua lor calauzitoare, ii vei conduce intr-un loc anume, va trebui sa-i cuprinzi in simbolul puterii noastre. Iata simbolul. Mi-a desenat un simbol anume si mi-a comunicat ca acest symbol reprezinta cuvantul cheie, apoi mi-a transmis ca acest simbol sunt eu, suntem noi, e imprimat in corpul nostru energetic.

Entitatea ma privea, imi citea gandurile  si imediat a raspuns gandului meu comunicandu-mi urmatoarele:

“ Da, asa aratam eu cand traiam in Egipt. Asa eram cand am fost tatal tau si am construit impreuna Piramida Luminii Celeste, prima scoala de initiere oculta de pe Terra. Da, eram si lucram in colaborare cu fiintele de pe Marte, specialistii nostri care ne-au asistat si ajutat la infaptuirea edificiului, noi atunci veniseram din Atlantida.

Si atunci, ca si acum, am folosit multe simboluri si chei. Te duci in curand sa le revezi si sa reanozi firele energetice. In curand vei ajunge acolo. Pana atunci trebuie sa afli multe care te vor ajuta in ceea ce ai de facut, ca nu te deplasezi in corp fizic in Egipt numai ca sa te plimbi.

Scopul tau este reconectarea, declansarea si deschiderea energiilor care iti apartin tie, pentru a pune in functiune si a continua ceea ce se cere ACUM. Numai cei care au fost initiati in aceasta scoala si a caror corpuri materiale au ramas de veghe in piramida, numai aceia pot reanoda si deschide energiile care vor declansa inceperea LUCRARII

Vedeam drumul meu spre inalta si vechea scoala. Eram insotita de o parte din constructorii ei, de catre cei a caror corpuri au fost incinerate si a caror cenusa a devenit liant in imbinarea blocurilor de granit. In cateva zile s-a conturat grupul de plecare spre Egipt.  Era surprinzator, intrucat persoane pe care nu le vazusem de mult timp, ma anuntau ca vor sa participe in aceasta excursie initiatica, desi aproape toti sustineau ca este foarte costisitoare excursia, iar alte persoane se retrageau invocand diverse motive.
Eu asteptam, mai reciteam din tablitele lui Thoth si mentalizam mantra cheie care imi deschidea portile si pe care o simteam ca un magnet.

Am accesat una din mantrele de mare putere din cele transmise prin informatiile cartii si iata ca la mentalizarea acelor cuvinte, a acelei mantre, s-a creat un fir de legatura intre mine si Marele Maestru Thoth. Pe acel fir energetic am ajuns transportata pe raza lui energetica, in Sala de Amenti, dar inainte sa intru in imensitatea Salii, o fiinta a aparut in fata mea. S-a efectuat o curatare a fiinitei mele, desi spirituala si decorporalizata de trupul carnal. Fiinta m-a curatat, ceva egal cu ceea ce se intampla aici in spatiul fizic cand cineva intra intr-un locas sacru. Am fost verificata si curatata vibrational, am vizualizat cum entitatea parca a turnat peste mine un fel de apa lumina dintr-un ulcior de lumina.

Am intrat in imensa Sala. La o mare distanta de la intrare, pe un fel de tron de lumina se afla, Tata-Thoth. Il stiam, ii cunosteam vibratia. Resortul interior era in functiune, ma apropiam de mijlocul Salii. Acolo m-am oprit putin, nu stiu de ce, dar percepeam chemarea magnetic, simteam dorinta de a ma apropia, de a ma contopi cu Marele Thoth. Dupa o scurta pauza in care am fost pregatita energetic-vibrational, am inceput din nou sa ma apropii de cel din fata mea. Am perceput ca mergeam prin plutire.

Cu cat ma apropiam mai mult de punctul destinatiei mele, cu atat ma inaltam mai sus pana am ajuns la nivelul picioarelor Maestrului. El, Maestrul era invesmantat intr-un vesmant de energie lumina, auriu-verzui, o culoare tare nepamanteana, erau niste esarfe imense de energie lumina. Fata sa era de lumina, doar stiam unde trebuie sa-i fie obrajii, fata, dar totul era o lumina intensa, care contura un chip asemanator celor umane, dar era mult mai mare, mai mai imens, mai amplu.

M-am asezat la baza picioarelor Sale. Dupa un timp cand energiile noastre au fost suficient de intrepatrunse si uniformizate in rezonanta, mi-a cerut prin acel resort interior sa ma apropii. Am inceput din nou sa ma inalt, dar in plutire lina, pana am ajuns in dreptul inimii Sale. Am simtit ca un fulger-fior care m-a patruns, m-a cutremurat profund.

Ciudat acel fulger l-am simtit pana in trupul meu, care ramasese intins pe patul meu din camera. Fulgerul a fost atat de intens incat am deschis ochii trupului si am gandit ca pot face infarct, pentru ca am simtit ceva puternic, nu neaparat ceva placut in corpul carnal, ca o electrocutare.

Maestrul ma privea cu multa intelegere si multa iubire. M-a facut sa inteleg ca stie ce am simtit  si ce am trait pe frecventa vibrationala atat de puternica. Maestrul ma privea si eu stiam exact ce gandeste. Era extraordinar. Stiam ce gandeste, ce simte, ce traieste, precum si El stia totul despre mine. Stia exact ceea ce simt, traiesc, gandesc. Eram un TOT cu THOTH. Da, eram acum un TOT si intelegeam acum perfect ce inseamna sa fii THOTH  si de ce EL are acest nume. Eram o singura fiinta si puteam ramane asa eoni impreuna. Era minunat, traim o stare de implinire, pe care nu o mai traisem demult pe Terra, ci doar in spatii astral de nenumarate ori. Traiam clipele Unicitatii in Sala de Amenti, acolo unde eram asteptata demult.

Acum intelegeam fericirea traita cu mult timp in urma cand eram impreuna cu tatal meu, cand eram fericita ma simteam ocrotita si am exclamat “tata” si apoi m-am trezit. Acum intelegeam semnificatia acelui “tata”care de fapt era “Thoth”,dar eu ii dadusem interpretarea de “tata pamantean”. Pe atunci eram fiul lui, al Marelui Thoth si arhitectul lucrarii, iar El era ceea ce am putea numi CTITORUL si coordonatorul  lucrarii. Iata viata noastra pe Terra care ne leaga profund.

Acum stateam in preajma Sa si ma simteam din nou copilul, desi eram fiinta de lumina, ma simteam din nou arhitectul si constructorul maretului edificiu, precum ma simteam si aveam in mine ceva din femeia pamanteana. Si eram un THOTH si as fi ramas un tot, dar cuvintele cheie s-au interrupt pentru o clipa in muzicalitatea ecoului lor si atunci am iesit din raza sa, am inceput coborarea in plutire lina, pe langa fiinta sa, am ajuns la picioarele Sale, dar simteam totodata si unda iubirii Sale care ma conducea ca o mare binecuvantare  si cu o mare iubire si protectie.

Am ajuns in Sala jos, cam pe la mijlocul Salii, am mai privit minunatia de la inaltime. Era doar o lumina intensa  in mijlocul careia il vedeam pe El, pe Tata –Thoth, iar din el tasneau fire, fluxuri de lumina  si vedeam si constientizam ca aceste fire duceau catre ceilalti 9 Mari Maestri. Ca un ecou cuvintele cheie imi rasunau ca o muzica divina in interiorul fiintei mele  si iata am inceput sa ma deplasez catre iesire cu regret, dar cu o mare bucurie si pace in suflet. Raza transportoare m-a adus in trup. Sa nu uitati ca NU SUNTEM SINGURI NICIODATA si ca exista o lume a Marilor Maestrii care ne vegheaza la evolutia noastra pe Pamant, ba mai mult decat atat, sunt lumi in alte lumi, cu fiinte vii inteligente, constiente de existenta lor si a noastra, dar nevazute ochilor fizici ai fiintelor umane terestre. “




Melfior Ra, Enigma Sarcofagului, Editura Misiunea Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu