duminică, 22 ianuarie 2017

Scoala initierii astrale - Misiunea Romania




"Priveste. Aceasta este Piramida Luminii Celeste construita in urma cu 26 mii de ani in urma. La cel de-al 6–lea nivel subteran se afla numarand de jos in sus, o singura sala ca un labirint. Dupa ce a fost asezat Cubul – AXIS la mijlocul piramidei, s-au facut doar intariri pentru plafonare, dar fara sa se imparta in incaperi spatiul acestui nivel.

Am vazut in acele clipe cum aratau acele intariri pentru plafonare. Dinspre zidurile exterioare existau doar niste prelungiri inspre interiorul mijlocul Cubului – Axis piramidei, iar niste prelungiri in forma de Z, tot astfel erau si cele dinspre Cubul Axial inspre exterior.

 INVATATORUL a spus :

-Aici la acest nivel nu exista camere. Exista doar un spatiu energetic , Energia Cosmica Pura ajunge acolo prin Cubul – Axis. De la acest nivel 6, este alimentata cu energie cosmiac partea de jos a Piramidei Luminii Celeste. Aici este inmagazinata o mare parte din energia cosmica pe care la nevoie o preiau cuburile axa pentru partea de jos a acestei constructii.

Acest nivel a fost acoperit cu blocuri de piatra, apoi a fost montat urmatorul Cub Axial adus de Nava Nor, punanadu-se bazele nivelului 7 si ultimul din cele 7 existente subteran, in aceasta constructie gigant multdiscutata, neanteleasa de pamanteni.

Aici la cel de-al 7-lea nivel nu exista camere separate prin ziduri despartitoare, ci exista o sala mare de trecere. Si aici la acest nivel se afla spatiul de supraveghere a partii de jos a Piramidei Luminii Celeste. Vegherea o fac Entitatile de Lumina Pura. Acestea au diferite forme. Tu, Melfior Ra le-ai vazut cu cateva luni in urma intrand in piramida insotita fiind de Eli,  primul tau ghid spiritual astral.

-Da, mi amintesc, erau pe mai multe nivele, nu se supuneau legii gravitatiei, se deplasau unde vroiai, lateral, orizontal, vertical, am comunicat cu ele fara un cuvant. Intelegeam perfect ceea ce doresc sa transmita, percepeam fara cuvinte, le intelegeam gandurile. Erau luminoase,alb-argintii, aveau diferite forme: bastonase, triunghiuri, sfere, cercuri, patrate, corpurile lor erau foarte asemanatoare cu o beteala.

INVATATORUL a spus:

Entitatile de Lumina vegheaza ca enigmele existente in Piramida Luminii Celeste sa nu fie descoperite si folosite in scopuri negative Aceste Entitati se schimba din 7 in 7 ani terestri. Cand vin aici ele isi cunosc in amanunt indatoririle, vin aici in serviciul inchinat Divinitatii, din dorinta de a ajuta la desavarsirea Marii Opere Divine Universale. Acesta este nivelul al 7-lea din partea de jos a Piramidei Luminii Celeste.

Peste acest nivel s-au pus 4 randuri de blocuri de piatra, care pentru pamanteni reprezinta temelia piramidei, dar ele au cu totul o alta menire.
Multi dintre cei care au lucrat aici au incercat sa patrunda in subteranele piramidei au fost dezamagiti gasind numai piatra si iar piatra si au renuntat. Acestia erau cei care incercau sa patrunda in subteranele Piramidei in scopuri necinstite.

Cele 4 randuri de blocuri de piatra reprezinta cele 4 nivele dimensionale ale lumii terestre: mineral, vegetal, animal, uman. La fiecare rand de blocuri de piatra –temelie s-a asezat mai intai Cubul Axis, laturile exterioare si peretii interioir care delimitau incaperile. Acesta a fost modul de ridicare a intregii Piramide, atat cea subterana cat si cea vizibila, cea de la suprafata Pamantului.

In acest mod s-a ajuns la primul nivel al Piramidei Luminii Celeste, aflat la suprafata solului. De aici incepe constructia care se vede cu ochii corpului fizic.

DISCIPOLII VIN ZILNIC LA SCOALA INITIERII ASTRALE 

La constructia Piramidei Luminii Celeste, primul nivel de jos al partii vizibile a piramidei este identic cu cel de la nivelul 7 al partii de jos. Numerotarea nivelurilor si pentru partea de sus a piramidei se face incepand de la sol, deci ,la primul nivel de deasupra solului.

Aici exista o intrare foarte aproape de muchia stanga a piramidei dinspre partea de rasarit si foarte aproape de de muchia din partea stanga de la baza piramidei. Aici exista un culoar in ascensiune, care strabate in urcare nivelele 1 si 2, ajungand pana la nivelul 3 la intrarea in Camera Regala, unde se gaseste acel sarcofag, echivalentul celui de la nivelul 5 a lpartii de jos al Piramidei.

Aici, la nivelul 1 al partii de sus a Piramidei, se intra pentru initierea facuta de Marii Preoti. Discipolii veneau sa studieze stiintele ezoterice si oculte. La acest nivel se instruiau timp de 1 an de zile terestru, treceau apoi la nivelul 2 pentru a aprofunda stiintele astrologice. La primul nivel veneau cei dornici de lumina. Studiul lor dura 3 ani pentru cele 3 nivele, pana ajungeau la nivelul 3 pentru a-si da examenul in sarcofagul din Camera Regala.

Spatiile Piramidei sunt ocupate, populate de entitati invizibile, in mare parte spirite ale celor initiati care si-au dedicat viata pentru a transmite si altora cunoasterea lor, dar peparcursul celor 26 de mii de ani, numarul celor dornici de cunoastere a scazut simtitor si astfel noile entitati incarnate nu si-au mai exprimat dorinta de a se initia in Piramida Luminii Celeste. Numarul Marilor Preoti si a Marilor Initiati s-a diminuat de asemenea, pana s-a ajuns la destramarea celei mai mari scoli de inititere care a existai vreodata pe pamant.

Acum in aceste timpuri de Apocalips transformator, multi dintre cei care au fost Initiati in Piramida Luminii Celeste sunt incarnati  si se afla in misiune pe pamant in Planul Fizic, iar acestia avand la baza cunostintele dobandite anterior, vin in aceasta inalta scoala, dar vin in forma astrala, pentru a-si reaminti cele stiute de ei candva, insa pierdute odata cu trecerea prin lumile nevazute in corp fizic din dimensiunile unde vietuiau dupa trecerea din Planul Fizic.

Sunt multi care acum prin aceste vremi vin zilnic aici in aceasta inalta scoala. Vin zilnic pentru a-si face prezenta si pe parcursul reinitierii lor, a evolutiei lor spirituale, a-si reaminti ceea ce au cunoscut candva se apropie de sarcofagul sacru si primesc intrand investitura  in tainele lumii nevazute.
Marii Preoti acum Spirite Superioare se afla in Piramida pentru a-si primi discipolii si a-i ajuta pe acestia sa recapete ceea ce au pierdut prin incarnarea grosiera terestra. Toti cei care vin acum aici sunt in misiuni de trezire a spiritelor aflate acum la incarnare pe Pamant.

In ultimii 6500 de ani, aici s-a lucrat, s-a format, s-a realizat transmiterea stiintelor oculte doar entitatilor astrale care veneau aici in corpuri astrale, a celor care prin evolutie spirituala si purificare proprie ajungeau aici prin metoda dedublarii, a decorporalizarii, obtinand astfel cunoasterea.

In ultimii 6500 de ani, au fost putine entitati in corp fizic care au ales asemenea cale pentru initiere. Aceste entitati sunt rare si foarte greu incercate. Cei care au fost initiati aici sunt cei care pot detine si detin legaturi de prietenie, de schimb de cunoastere cu entitati din alte lumi, atat vazute cat si nevazute. Acestea pot parea incredibile pamantenilor neinitiati, dar cu timpul va fi dovedit si atunci va urma schimbarea mentalitatilor pamantenilor, a acelora care au considerat ca numai ce pot pipai exista.

Abia atunci isi vor da seama cat de gresita a fost calea lor spre civilizatie. Cei putini, care totusi au fost de-a lungul vremilor, au incercat sa deschida ochii mintii celor multi si orbi, acestia au fost indepartati nu cu blandete, deoarece nu blandetea este insusirea celor lipsiti de evolutie spirituala, sau a acelora care se inchinau intunericului crezandu-l lumina…

Si acum, se vor indoi multi, citind acestea, dar cum puterea intunericului se destrama, se diminueaza cu o viteza uimitoare si timpurile necunoasterii trec si in locul lor apare Lumina. Lumina care va patrunde pana in cele mai adanci cute ale necunoasterii, iluminarea a inceput si va continua vertiginous.

Toate se intampla conform planului stabilit la nivel de Univers, nimeni, nici toate puterile unite ale acestei lumi la un loc,nu pot opri evenimentele de urmeaza sa se intample , indiferent daca acestor puteri le convine sau nu.
Planul Divin care cuprinde Universul, intregul angrenaj Macrocosmic functioneaza perfect si astfel Lumina Divina se face cunoascuta.

CONCENTRAREA

Priveste cum se lucreaza la constructia acestei piramide:

Am vazut o forfota de oameni imbracati foarte sumar, entitati fizice care duceau blocuri de piatra de la mari departari, de la miazazi, transportate prin tractiune. Acestia le trageau cu funii lungi, pana la loculpurificat, dar numai pana acolo. Cei care intrau loculpurificat, nu mai paraseau acel loc. Nimeni din cei purificati, nu s-a mai intors vreodata printre cei impuri. Cei care au facut purificarea, au renuntat de bunavoie la viata lumeasca: mama, tata, copii, familie in general. Din momentul intrarii lor in locul pur, nu-i mai interesa lumea, ci numai indeplinirea misiunii. Alimentatia celor puri se realiza prin ducerea cosurilor de alimente ale celor impuri pana la granita, la fel ca blocurile de piatra.

Ridicarea blocurilor de piatra o faceu cei 12 initiati. Pentru fiecare bloc de piatra se mobilizau toate grupurile si formau un singur cerc yang. Prin concentrarea tuturor asupra blocului, acesta era ridicat pe vertical si transportat pana la longitudinea si latitudinea calculate initial de initiati. Acolo blocul de piatra era fixat de cei care faceau “cimentarea”definitiva printr-un aliaj de ei stiut. Ora ridicarii, a concentrarii pentru ridicarea blocurilor de piatra se stabilea la indicatia entitatilor din Nava Nor.

Ele comunicau celor 12 initiati cand sa inceapa concentrarea pentru ridicare. Nu au fost folosite niciun fel de macarale gigant sau scripeti, sau alte mecanisme tehnice sau mecanice, totul s-a facut prin putera gandului cu ajutorul Entitatilor de Lumina din Nava Nor. In ce proportie erau ajutati atlantii de catre cei din Nava Nor nu are importanta, important este ca s-a realizat cea mai grandioasa lucrare care a existat vreoadata pe Terra si nu numai pe Terra si totdata cea mai durabila si mai rezistenta in timp.

Durabilitatea lucrarii este proportionala cu vibratiile cuprinse in constructie, cu vibratiile inalte ale celor care au lucrat cu daruire si nu din obligatie sau interes, singurul lor interes a fost daruirea totala,in scopul realizari Operei Divine. Cei 100 de ani terestri, inmultiti cu numarul entitatilor purificate cuprinse in lucrare, in medie pe un an, ne dau suma celor 26 de mii de ani care s-au prevazut pana la reenergizarea Piramidei Luminii Celeste, iar aceasta perioada se incheie cu acest secol si acest mileniu doi. (iata ca s-a incheiat).

Dar pentru reenergizarea ei nu va fi nevoie numai de munca fizica ci si de munca spirituala. Pentru aceasta repunere in functie, lucrarea deja a inceput si cei alesi pentru aceasta nu sunt alte entitati decat acelea  a caror cenusa rezultata din incinerarea lor, se afla incorporata in aceasta constructie careia nici macar denumirea corecta nu i s-a pastrat peste veacuri…

De aici din Piramida Luminii Celeste, se emit ordinele Entitatilor de Lumina din Tibet precum si din toate locurile sacre ale Terrei, iar acelea transmit mai departe entitatilor din interiorul pamantului, care actioneaza conform ordinelor, iar acestea se aplica in raport cu vibratiile manifestate de pamantenii aflati in zonele respective, in raport cu gandurile, faptele, greselile sau evolutia lor spirituala. De acolo de la nivelul 3 al piramidei se propaga pe intregul pamant Ordinul Divin si manifestarea echivalenta cu vibratiile emise de entitatile din Planul Fizic.

Divinitatea Suprema dispune, comunica acestor Entitati Superioare din Lumina Celesta ceea ce a hotarat referitr la zona Terrei, apoi aceste Entitati Superioare comunica entitatilor superioare de la suprafata pamantului, iar acestea comunica la randul lor entitatilor superioare din interiorul pamantului, dar subordonate Luminii si acestea din urma pun in practica Ordinul Divin.

Entitatile de Lumina de la nivelul 3 au corpuri de lumina pura asemanatoare cu corpurile entitatilor din Planul Fizic, dar sunt diafane, imateriale, nu sunt dense, parca le simti transparente, o percepi, privindu-le cu cel de-al treilea ochi, cu ochiul mintii. Sunt foarte asemanatoare cu Entitatile de Lumina din Tibet si din alte locuri sacre.

Nu va dura multpana cand aceste entitati vor trece la desavarsirea misiunii lor, la cea mai importanta parte a misiunii lor si anume alegerea boabelor albe de cele negre. Aceasta asteapta Entitatile de Lumina Pura pentru a-si incheia misiunea pentru care au fost pregatite, desavarsirea lucrarii pentru care s-au pregatit 26 de mii de ani terestri.

Cand se va da semnalul, nimeni nu stie decat Divinitatea, Puterea Suprema, care a angrenat, in circuitul spiralat intreg Sistemul Solar, intregul Univers, Entitatile de lumina asteapta semnalul atunci cand Divinitatea Suprema va fi dispusa sa-si faca cunoscuta toata maretia Puterii Sale Supreme, Putere ignorata de entitatea numita om, entitate care a ajuns sa se creada mai presus de Creatorul care a conceput-o.

INVATATORUL a spus:

-Aici la nivelul al 2-lea al Piramidei sunt tot atatea incaperi cate planete exista in acest Sistem Solar, din care faceti parte voi cu planeta voastra. Dar acestea sunt invizibile pentru ochii corpului fizic. In aceasta incapere exista un numar de entitati de Lumina proportional cu fiintele umane existente pe planeta pe care acestea o reprezinta. Aceste entitati nu pot fi vazute de oricine, numai de cei alesi de mine din Planul Terestru. Cei alesi de mine sunt purtatori ai semnului meu in palma dreapta. Ei trebuie sa stie ca a sosit timpul intrarii in contact cu Entitatile de Lumina din Piramida Luminii Celeste.

Purtatorii semnului meu au misiunea sa ia legatura cu superiorii mei din Piramida, din aceasta inalta scoala a initierii si ocultismului. Tu esti una din verigile care uneste vazutul cu nevazutul. De la acest nivel 2  al piramidei vor pleca stafetele catre lumile care va inconjoara.

Tu ai vazut ca intre entitatile de lumina de aici nu exista pereti despartitori ca in casele pamantenilor, ele sunt grupate pe vibratii, nu trec dintr-o vibratie in alta, vibratiile lor au corespondentul vibratiei planetei pe care o reprezinta. Cei alesi de mine de pe Terra, purtatorii semnului meu, vor ajunge exact acolo la entitatile cu ale caror vibratii rezoneaza.

Purtatorii semnului meuvor veni la fratii lor intru vibratii, pentru a afla cum sa-si continue misiunea pentru care s-au incarnat la cererea lor spre a aduce Slava Tatalui Ceresc, pentru ca se apropie vremea secerisului si putini sunt seceratorii si multa e holda.

Toate cele 26 de mii de entitati care au fost purificate si au lucrat la aceasta constructive gigant, se afla acum incarnate in Romania, iata de ce aceste devaluiri au privilegiul sa fie cunoscute in primul rand de catre romani.

Cele 26 de mii de entitati care au fost purificate si au lucrat la inaltarea acestei Piramide, se afla incarnate la cererea lor in Romania si sunt in misiune speciala, vizand repunerea in functie a reenergizarii acestei Piramide.

Tot in Romania se afla inca 19 mii de entitati care au fost purificate si au lucrat prin timp la alte constructii sacre. Deci cele 45 de mii de entitati incarnate la cererea lor in Romania, au venit in Planul Fizic al Terrei pentru reenergizarea Piramidei Luminii Celeste.

Aceste entitati au deja in maini primul volum–comunicare necesar indeplinirii misiunii lor. Toate acestea sunt in misiune, oparte a misiunii lor consta in a indrepta Lumina catre oentitate, desi in total vor trebui indreptate spre Lumina pura inca 45 de mii de entitati. Astfel, 90 de mii de entitati aflate in misiune sunt detinatoare ale mesajului de fata.

Aceste entitati sunt incarnate pentru infaptuirea celor ce urmeaza sa se intample , ceva prevazut cu 26 de mii de ani in urma, de catre Puterea Divina Suprema. Tototdata acesta este numarulvolumelor care trebuie editate pentru ca fiecare entitate sa primeasca cate un exemplar. Fiecare entitate care va parcurge cuprinsul acestei carti si prin ea “Cuvantul meu” va fi patrunsa de dorinta de purificare.

Prin aceasta carte, li se vor transmite fiintelor pamantene ceea ce entitatile din Nava Nor au transmis celor 26 de mii de entitati, in urma cu 26 de mii de ani in urma, pentru a deveni apte sa infaptuiasca lucrarea spre Slava Tatalui Ceresc.

Aceste entitati nu se afla intamplator in acest perimetru si in traiectoria Luminii. Ele se afla aici pentru ca asa a fost hotarat de Inalta Putere Suprema – Divinitatea Absoluta, careia ii datoram totul: Lumina,Viata, Cunoasterea, atat noi, cei din lumile vazute, cat si cei din lumile nevazute, precum si material care sustine aceste lumi.

Tu, Melfior Ra, grabeste-te, prioritatea misiunii tale este aducerea la cunostinta a celor care asteapta aceste cuvinte. Nu ai alta misiune mai importanta ca aceasta. Pentru a o indeplini te afli acolo unde esti acum si nu esti singura. Cele 45 de mii de entitati insemnata asteapta cuvantul meu,transmis prin tine, tu esti transmitatorul, glasul trambitei care va trezi pe multi din somnul uitarii si din cosmarul intunericului.


Cei care se vor trezi la timp, se vor ghida dupa lumina emisa din palma a alesilor mei. Pacea sa coboare in sufletele voastre! "

Melfior Ra,Enigma Sarcofagului,Misiunea Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu