vineri, 13 ianuarie 2017

Piramida Vestica - Crucea energetica a Terrei



Priveste. Suntem deasupra Sardiniei si deasupra Piramidei Vestice. Trebuie sa se stie ca atlantii au construit Piramida Luminii Celeste (Piramida lui Keops) in colaborarare cu vamfienii (martienii).

Mai intai trebuie sa se stie ca Piramida Luminii Celeste detine cele mai multe taine referitoare la civilizatiile apuse si la stiintele folosite de acestea. Este bine sa stiti ca pamantenii din aceste zile nu au ajuns la gradul de cunoastere a atlantilor.

Atlantii aveau ambarcatiuni care se deplasau pe apa, prin apa si aer facand aceste deplasari fara sa polueze atmosfera. Nu aveau trenuri si masini ca cele existente azi pe Terra, nu aveau nevoie de asa ceva deoarece fiecare familie de atlanti aveau doua-trei aparate de zbor  pentru a se deplasa pe distante mici sau mari.

Tocmai aceste realizari au vrut sa le lase imortalizate pe cristalele lor, acumulatoare de imagini, sa transmita viitoarelor civilizatii cunoasterile lor. de aceea marii initiati atlanti au poposit in Muntii Pirinei.

Acolo au facut un popas, acolo  au amplasat acel cristal imens care va fi descoperit si va fi pus acolo unde ii este locul, pe platforma existenta deasurpa Piramidei Luminii Celeste (Piramida lui Keops), platforma construita cu acest scop.

Atlantii au lucrat acel cristal in scopul transmiterii cunoasterii lor. Au lucrat cristalul in Atlantida, l-au transportat bucata cu bucata in Muntii Pirinei, au pregatit locul, l-au asamblat si l-au invelit in foita de aur, ingropandu-l acolo.

Ei stiau ca acest cristal va ramane zeci de mii de ani tainuit si l-au pregatit special pentru a asigura rezistenta imaginilor in timp. Ei stiau de piramida care il va sustine ... Dupa ce au depus cristalul la loc sigur, cei mai multi atlanti au parasit Muntii Pirinei.

Cei care totusi au ramas erau desemnati sa asigure timp de cateva generatii securitatea cristalului arhiva, detinatorul tainei tainelor. Atlantii care trebuiau sa se ocupe de construirea Piramidei Luminii Celeste au plecat spre locul indicat pentru aceasta realizare - spre actualul Egipt.

Aici s-a ajuns cu 26 de mii de ani in urma. Apoi,  pentru o si mai mare siguranta a transmiterii tainelor au conceput proiectul de a construi mai multe piramide - copii ale primei piramide in care se afla copii ale  documentelor existente in prima si cea mai importanta piramida.

Astfel s-a ajuns la construirea celor patru piramide amplasate in forma de cruce, cu directii in cele patru puncte cardinale si in diferite zone ale Terrei. Iata de ce Piramida Luminii Celeste se afla in Egipt, Piramida Nordica in actuala Romanie, Piramida Estica in Turcia (Anatolia) iar Piramida Vestica in Italia (Sardinia).

Chiar si numarul literelor acestor locuri indica ceva, de aceea spun actuala Romaniei, pentru ca atlantii nu au luat in considerare transformarea denumirii zonei si romanizarea ei (Dacia - Romania).

Deci Egipt - Dacia cate cinci litere in cuvant; Turcia, Italia. Trebuie sa stiti ca poporul dac, prin initiatii sai era detinatorul tainei Piramidei Nordice, piramida existenta in Muntele Retezat. Lor dacilor, le-a fost incredintata aceasta taina si o transmiteau din generatie in generatie cercului de mari preoti.

Marii initiati ai Daciei cunoasteau aceasta, doar nu intamplator puterea lor era muntele, insa odata cu invazia romana taina a fost ingropata odata cu Decebal.

Am privit spre Terra, nu am fost niciodata in Sardinia sau Italia. Am privit si am vazut un loc stancos, niste stanci albe si pustii si ma intrebam unde o fi piramida.

INVATATORUL a raspuns gandului meu:
- Iata cum va fi descoperita...

Am vazut ceva de neimaginat. Acele stanci inalte s-au ridicat spre inalt, apoi au coborat la loc, la a treia lor ridicare o forta din interiorul Pamantului si-a concentrat toata puterea. Stancile au inceput sa se faramiteze si sa cada la vale, iar ridicatura cea mai inalta a ramas sus; tot ce o inconjura s-a prabusit, iar din mijlocul edificiului a rasarit o frumusete de piramida alba.

Parca ar fi fost construita din nea, sau ar fi ornat-o cineva cu argint, sau ceva metalizat foarte alb. Pur si simplu daca as fi privit-o cu ochii fizici, imi face impresia ca imi lua vederea de atata stralucire.

Apoi INVATATORUL a spus:

Aceasta piramida a fost construita concomitent cu piramida din podisul Anatoliei. Acestea doua detin cu exactitate aceleasi documente. Piramda Nordica (Muntii Retezat) detine mai multe taine decat ceea ce se afla in acestea doua.

Aceste piramide sunt ascunse ochilor pamantenilor pana se va gasi de cuviinta ca ei pot folosi in scopuri benefice ceea ce se ascunde in aceste piramide. E bine sa stii ca entitatile telurice care au lucrat la aceste piramide sunt in numar de 90 de mii iar acum, in curand vor detine cele descrise de tine pentru a-si reaminti existentele lor pe Terra.

Prin cartile pe care ai misiunea sa le scrii vei ajuta multe entitati sa se regaseasca, asa cum ai ajutat la ridicarea Piramidei Luminii Celeste (Piramida lui Keops) acum 26 mii de ani. Aceste entitati se afla in apropierea uneia din cele patru piramide, dar nu-ti face griji, mesajul tau va ajunge exact acolo unde si la cine trebuie sa ajunga.

Aceste brate ale Crucii Energetice au insemnat un rol pentru omenire. Aceste piramide v-au oferit hrana energetica si spirituala prin vibratiile lor, prin religiile infiintate pe pamant spre hrana spiritului.
Multe s-au dat omenirii terestre, iar aceasta le-a calcat in picioare, iar acum a venit scadenta.

Este mare durerea Mea pentru neantelegerea si calcarea in picioare a MARGARITARELOR.  A mai ramas doar clipa regretului pentru cei care se vor trezi in ultima clipa, dar Iubire nemarginita vi se va oferi. Acest brat al Crucii Energetice m-a durut cel mai tare de aceea piramida care se afla in acest loc este atat de alba precum argintul lunii.

Cand aceasta  piramida se va arata, multi nu o vor putea vedea, pentru ca nu au vrut sa vada Calea spre Lumina. Prin acest brat al crucii energetice si prin Piramida Vestica s-au pus bazele crestinismului. S-a pus piatra de temelie pentru cel care s-a lepadat de mine de trei ori intr-o noapte, desi ma iubea.

Aceasta a fost ca o prefata la ceea ce urmeaza sa indeplineasca omenirea prin intermediul Invataturii lasate de mine pe Pamant. Multi s-au lepadat de Mine cand interesele le-o cereau si ma regaseau cand le era greu. Dar Eu am fost mereu Acelasi. Cu aceiasi iubire i-am inconjurat si in momentele lepadarii de MINE precum si in momentele cand se lepadau de greselile lor.

Fiecare brat al crucii reprezinta un mare imperiu terestru si o mare religie. Din apropierea acestei piramide s-a extins o ramura a religiei crestine care Mi-a incitat fiinta prin puritate si ofranda adusa prin vremi. Piatra de temelie a stralucit, desi multe noroaie au trecut peste ea.

Miscarea tectonica prin care s-a deviat de la unghiurile drepte ale crucii energetice reprezinta devierea din plan fizic a rostului si rolurilor religiilor de la cel spiritual la cel material. Dar toate se vor indrepta cand va fi vremea.

Imperiul Roman a avut multe cuceriri, dar si multe pierderi. Dar cucerirea lui cea mai insemnata a fost spiritualitatea care s-a infiripat in acea zona dupa multe varsari de sange. APOSTOLII PETRU si PAVEL au sfintit locul si astfel s-a curatat si s-a spalat o mare pata a nelegiuirii omenirii. Dar s-a luat puterea imperiului care nu a inteles Mesajul Meu.

Dar acolo unde au fost indarjiti impotriva Mea si a invataturilor Mele, acolo am dorit sa-MI asez alesii si sa lucrez prin ei. Iata Roma cea vestita in asuprirea supusilor Mei a devenit prin vremi scaunul de domnie a urmasilor Apostolului Petru. Astfel am insemnat locurile si nu numai locurile ci si fiintele care au vrut sa-MI fie Marturie. EU Mi-am ales de-a lungul vremii locurile de slava si pe cei care sa ma slaveasca. Toti cei care s-au dezis candva de Mine am dorit sa-i readuc si sa-i reasez in Lumina pentru a nu se indeparta niciodata.

Fiecare mare imperiu terestru a fost inzestrat cu cate o piramida din bratele Crucii Energetice si a avut cate un restaurator, un profet care sa puna bazele unei noi religii si sa legifereze acea credinta pentru ca aceasta sa aiba continuitate.

Aceasta a incercat in apropierea PIRAMIDEI LUMINII CELESTE  faraonul AKHNATON si sotia acestuia NEFERTITI, trecerea de la politeism la monoteism in Egiptul Antic. Aceasta a facut si profetul MAHOMED, prin instaurarea religiei islamice si imperiul roman a trecut de la politeism la monoteism, prin instaurarea religiei crestine  a carui piatra de temelie este APOSTOLUL PETRU.

Iata deci cata insemnatate a avut crucea energetica a Terrei prin cele patru piramide puncte terminale a Crucii Energetice. A ramas ca Piramida Nordica (Muntii Retezat) si acel brat al crucii energetice  sa-si infaptuiasca rolul pe pamant. dar despre toate acestea....cand va veni vremea potrivita.

Melfior Ra, Crucea energetica a Terrei

Cumpara cartea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu