vineri, 13 ianuarie 2017

Maretia Universului - Crucea Energetica a Terrei



Sunt din nou in calatorie astrala in compania INVATATORULUI, pentru a cunoaste o parte  a Universului. Plecarea spre aceste spatii, mult prea indepartate am facut-o ca de obicei de pe platforma de deasupra Piramidei Luminii Celeste (Piramida lui Keops), unde INVATATORUL mi-a spus: “ Acum iti voi prezenta Universul”.

In acea clipa am simtit ca ne ridicam, ne inaltam din ce in ce mai sus. Viteza cu care ne deplasam este greu de precizat, poate ceva asemanator cu viteza gandului. Am iesit din sistemul nostru solar, treceam prin diferite galaxii, constelatii, diverse roiuri de stele, de astri, de nori gazosi.

Vedeam imensitatea universului. Astfel am constatat ca si Universul este o organizare cosmica asa cum fiintele umane terestre sunt grupate in familii, rudenii, natii, tari,  continente si apoi la scara planetara Universul este grupat in sisteme solare, galaxii, constelatii si grupari de constelatii.

Am simtit ca acolo este ceea ce se poate numi ACASA.  Deci de acolo Calea Lactee putea fi numita CASA MEA….Apoi INVATATORUL mi-a spus: “ In acest angrenaj cosmic exista 12 roiuri de galaxii, fiecare galaxie are un numar de sisteme solare si fiecare sistem solar un numar diferit de planete, astrii.

 In mijlocul acestui cerc imens de constelatii, dar undeva mult mai sus  se afla DIVINITATEA SUPREMA, CREATORUL INTREGULUI. De la  CONSTIINTA si INTELIGENTA COSMICA  INFINITA pleaca raze, unde energetic sustinatoare ale angrenajului, spre fiecare galaxie.

In fiecare galaxie exista o axa energetica de sustinere a galaxiei. Din acea axa energetica se emit raze energetice spre SORII care activeaza la randul lor sistemele solare din galaxii.

Soarele fiecarui sistem solar este captatorul cat si emitatorul fluidului energetic de legatura intre galaxie si planetele care compun sistemul solar. Legatura dintre Soare si planetele din sistem se face prin axa energetica a soarelui.

Din axa energetica  sunt emise alte raze, unde energetice de legatura spre fiecare planete. La randul ei fiecare planeta are de asemeni o axa energetica si un punct de captare a undei energetice de legatura dintre Soare si planeta respectiva.

 Soarele este captatorul si emitatorul fluidului energetic de legatura dintre sistemul solar si axa energetica a galaxiei care si ea la randul ei este atat captator cat si emitator de unde energetice, pentru sustinerea intregului angrenaj cosmic, atata  doar ca axa energetica primeste undele fluidice energetice direct de la sursa energetica, de la infinita inteligenta si CONSTIINTA COSMICA spre a o emite mai departe.

Asa cum exista fire de legatura intre planetele unui sistem solar si soare si intre soare si axa energetic a galaxiei si intre galaxie si Divinitate, CONSTIINTA COSMICA INFINITA, tot asa exista un fir de legatura intre fiintele umane, spiritele incarnate si DIVINITATEA ABSOLUTA, TATAL CERESC CREATOR.

Aceste fire de legatura exista si descend din INALTA DIVINITATE prin DUHUL SFANT si FIUL CUVANTULUI  INTRUPAT, LUMINA DIN LUMINA TATALUI si patrund in fiecare fiinta omeneasca prin crestetul capului.

Tatal ceresc Creator in marea Sa iubire fata de creatia Sa in urma cu 2000 de ani a oferit posibilitatea spiritelor incarnate pe pamant sa isi poata consolida firul de legatura si sustinere prin HRANA SPIRITUALA , prin primirea Luminii Divine in trupul, sufletul si spiritual lor,  prin ceea ce se numeste in plan fizic SFANTA IMPARTASANIE.

Cei care inteleg aceasta isi intaresc firul de legatura cu LUMINA CREATOARE iar cei care nu se vor mai hrani cu Lumina din Lumina, firul se va subtia si in cele din urma se va rupe.

Vedeam ca intr-un film cum trupul de Lumina al INVATATORULUI emitea mii, milioane, miliarde de raze luminoase, iar acestea erau directionate prin picioarele Sale si se uneau cu crestetele pamantenilor. 

Vedeam cum unii pamanteni nu dadeau importanta acestor fire de lumina  se indepartau, apoi firul se subtia si se rupea.

Acestia sufereau, cadeau, erau tavaliti in mocirla si in noroiul intunecat al pamantului.

Erau si pamanteni care priveau cu smerenie Lumina si o adorau, mai cereau si li se dadea ca urmare a cererilor. Primeau si deveneau tot mai multa Lumina, deveneau COLOANE DE LUMINA.

In  jurul acestor STALPI DE FOC  si LUMINA se adunau totmai multe spirite incarnate pentru a se hrani cu luminozitatea emisa de acestia. 

Spiritele incarnate au posibilitatea sa primeasca direct de la Sursa de Lumina de la TATAL CERESC PRIN FIUL SAU SI PRIN DUHUL SFANT, hrana celesta precum au posibilitatea sa se hraneasca cu lumina emisa de la Sfanta Sursa prin slujitorii sai aflati aici pe pamant, prin aceia de care Divinitatea se serveste in acest plan fizic prin cei care fac VOIA SA.

Am avut posibilitatea sa vad legatura energetica a MICROCOSMOSULUI si a MACROCOSMOSULUI cu DIVINITATEA, cu INFINITA CONSTIINTA si INTELIGENTA  A TOATE CREATOARE.

Aceste fire exista si cu ajutorul lor unele spirite incarnate se desprind si se detaseaza de trupul carnal, de vehiculul terestru si efectueaza calatorii astrale in starea de veghe , asa cum faci tu Melfior Ra, dar pentru asta trebuie sa ajunga la puritatea si supunerea trupului prin spirit.

Am dorit sa cunosti toate acestea si sa lecomunici semenilor tai pamanteni pentru ca multi nu tin seama de CUVINTELE MELE, prin care am spus : “EU SUNT CALEA, ADEVARUL si VIATA. NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE ” Ioan 14:6

“ EU SUNT PAINEA CEA VIE, CARE S-A COBORAT  DIN CER. CINE MANANCA DIN PAINEA ACEASTA VIU VA FI IN VECI. IAR PAINEA PE CARE O VOI DA PENTRU VIATA LUMII E TRUPUL MEU.  ADEVARAT, ADEVARAT ZIC VOUA, DACA NU VETI MANCA TRUPUL FIULUI OMULUI SI NU VETI BEA SANGELE LUI, NU VETI AVEA VIATA IN VOI. CEL CE MANANCA TRUPULMEU SI BEA SANGELE MEU RAMANE INTRU MINE SI EU INTRU EL” Ioan 6:51, 53,56

Trebuie sa stii ca TATAL CERESC, DIVINITATEA vede tot, absolut  tot ce se intampla  pe fiecare planeta din tot acest angrenaj cosmic si totodata vede-stie pe fiecare fiinta dotata cu inteligenta , ce face,cu ce greseste sau cu ce ajuta la evolutia cosmica, spirituala.

Ceea ce am simtit pur si simplu m-a coplesit in intensitatea Puterii Divine, a puterii de patrundere in acelasi timp peste tot. 

Mintea omeneasca nu poate cuprinde si imagina acea putere imensa de patrundere in acelasi timp in tot Universul si totodata in toate fiintele dotate cu inteligenta. 

Doamne cat suntem de mici si de neimportanti, de neansemnati in intensitatea Universului! 

Si totusi Divinitatea Suprema ne are in vederea sa Atotvazatoare si Atotputernica, in fiecare clipa.

Sufar nespus intrucat cuvintele mele nu pot reda ceea ce am vazut si simtit, trait acolo. Abia acum inteleg pe deplin ce insemnatate au cuvintele prin care este desemnat Invatatorul Invataturilor Tuturor Lumilor Vazute si Nevazute.”


Melfior Ra , Crucea energetic a Terrei 

Cumpara cartea AICI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu