marți, 17 ianuarie 2017

A sosit timpul - Melfior Ra



" Sunt multi cei veniti in misiune in aceasta tara Romania, dar cati dintre cei de veniti isi fac datoria asa cum au stabilit acolo sus inainte sa se incarneze? Cand cel venit in misiune nu isi indeplineste indatoririle, atunci este atentionat prin semenii lui aflati si ei in prima misiune.

De ce sa nu recunosc ca intr-o astfel de situatie ma aflam si eu la finele lunii august 1996, cand stiam ca trebuie sa scriu ceva anume, dar ezitam. De ce? Simplu: nu vroiam sa-mi supar semenii aflati si ei in indeplinirea celor promise si s-au simtit ofensati de mesajele primite si au gasit de cuviinta sa incerce denigrarea mea pentru a-si ascunde astfel nelumina lor.

Iata ca acum, la finele lunii august, stiam ca trebuie sa scriu cele ce urmeaza, dar ezitand, am fost la randul meu atentionata. Mai bine spus mi s-a amintit ce trebuie sa fac. Multumesc si pe aceasta cale Unicului si marelui Prieten si Invatator ca m-a ajutat sa-mi indeplinesc misiunea.

Ajutorul meu a venit printr-o entitate de lumina, incarnata si ea. Nu cunosc in plan fizic entitatea, dar stiu ca se afla in orasul Iasi si indeplineste cele ce trebuie. Acea entitate cu initialele numelui L.S. mi-a transmis prin editorul primelor mele carti mesajul ca      “ A sosit timpul ”. Cand am primit acest mesaj, intr-o clipa am stiut ce inseamna aceasta si ce am de facut. TREBUIA sa fac exact ceea ce ezitam pentru a nu supara pe nimeni cu nimic.

Dupa primirea mesajului, singura mea dorinta era sa fac voia Domnului si nu a omului. Iata ca a sosit timpul, traim in plin apocalips, adica in plina transformare si dumnezeii, cei care se opun Luminii si cunoasterii straini sunt printre noi. Ii putem foarte usor recunoaste daca vrem, pentru ca acestia nu lucreaza spre Slava Tatalui Ceresc, ci spre slava lor.

Acesti dumnezei straini se bucura nespus de cate ori un nepregatit ii urmeaza si prin puterea care o au actioneaza asupra lor, iar acestia din urma sfarsesc daca nu doresc sa se trezeasca, prin a fi ghidati mental de mentorul caruia ii urmeaza sfaturile. Astfel ajung sa gandeasca, sa vorbeasca si sa execute numai ceea ce li se transmite mental de catre seful gruparii, organizatiei sau asociatiei in care au intrat, precum mieii la taiere, nevinovati si nepregatiti sa infrunte lama perfidiei.

Tinerii si nu numai ei, ajunsi intr-o astfel de organizatie, pot discerne si singuri daca se practica metode de evolutie sau involutie spiritual-sociala, deoarece bine se stie ca acolo unde e tutunul, sexul si alcoolul ridicate la rang de credinta, nu este calea adevarata spre evolutia spirituala.

Exemplul omenirii dornica de evolutie spirituala, trebuie sa fie Isus Christos, fiul lui Dumnezeu, nascut din Tatal, Duhul Sfant si intrupat din si prin Fecioara Maria. Iata ca la finele a doua mii de ani dumnezeii straini isi fac aparitia si prin diferite metode si mijloace de acaparare cauta sa-l indeparteze pe om de Dumnezeu Tatal.

Intr-adevar si acestia dispun de puteri paranormal si pot domina si domina mental, dar numai pe cei ce se lasa dominati, iar cei care se inchina Tatalui, Fiului si Sfantului Duh nu vor fi dominate de dumnezei straini. Dar acestia, pentru ca nu s-au supus dumnezeilor straini sunt catalogati “deviati”, iar in gruparile lor se trece la denigrarea si defaimarea acelora care nu urmeaza calea dumnezeilor straini. Iata o dovada a         
“ evolutiei lor spirituale si a iubirii fata de aproapele “.

Cei care pun tigara, alcoolul si sexul in primul plan “spiritual", nu doresc sa-l aibe ca model pe Isus Christos. Intrucat ei nu au renuntat la vicii, le-au ridicat la rand de credinta, nu au dorit sa treaca aceasta proba a renuntarii, le-a fost usor sa transforme viciile in credinte si sa le propovaduiasca si altora care la fel de mici sunt in credinta in Dumnezeu.

Dar oare Isus Christos isi punea cortul mai sus decat ucenicii sai? Sau il confectiona dintr-un material mai durabil, sau mai scump decat al celorlalti? Sau avea prioritate in primul rand la foc? Sau se imbraca altfel decat apostolii? Umbla in trasuri, iar apostolii pe jos? Isus Christos impartasea aceeasi soarta, aceeasi traditie ca apostolii Sai. Se stie ce Iuda l-a vandut printr-un sarut, tocmai pentru ca nu se deosebea cu nimic de cei care-l urmau.

Este spre regretul nostru, al tuturor celor care au suflet curat, care nu au incetat sa se inchine lui Dumnezeu - Tatal, Fiului si Sfantului Duh, este spre regretul acestui neam ales sa indeplineasca o misiune spirituala, ca intre granitele tarii noastre exista organizatii, grupari asa zise spirituale, prin care mii de oameni sunt manipulate mental de cei pe care ii urmeaza si in care cred orbeste.

Rog tineretul din aceasta tara, care este dornic de evolutie spirituala si de puteri paranormale, sa fie foarte atenti pentru ca de multe ori lupul imbraca haina mielului sacrificat, iar cei inca nepregatiti se lasa usor pacaliti.

Doresc tinerii puteri paranormale? Foarte bine, sa ceara aceasta lui Dumnezeu si li se va da dupa meritul lor. Sa nu uita ca insusi Isus Christos a spus: “ Ceea ce pot face eu si voi puteti face, ba mai mult decat atat”, dar pentru aceasta cei dornici sa faca vindecari, sau sa comunice cu fiinte nevazute ochilor fizici, sau sa il vada pe Isus Christos sau pe Maria Fecioara, trebuie sa renunte la pacat, vicii, sa creada in Dumnezeu Tatal, iar darurile pe care le vor primi vor bucura nespus. Nimeni sa nu se astepte sa primeasca raspuns inainte sa ofere. Mai intai ofera si apoi asteapta darul, care va fi in raport cu ceea ce ai de oferit. Sa nu uite ca a oferi, inseamna a primi.

A sosit timpul ca tinerii acestui neam sa fie capabili sa discearna binele de rau, lumina de intuneric, calea spre lumina de cea spre infern Eu sunt Calea, Adevarul si Viata” a spus Isus Christos, deci alegeti tinerilor pe cine vreti sa urmati si cui vreti sa va inchinati, Luminii sau Intunericului. Eu sunt Lumina Lumii”  a mai spus unicul fiu al lui Dumnezeu. Nu va lasati amagiti de falsii invatatori, ii veti recunoaste foarte usor, asa cum pomul se cunoaste dupa roade si omul se cunoaste dupa faptele lui.

Daca faptele celui ce vrea sa va invete sunt placute lui Dumnezeu, atunci acela este cel pe care trebuie sa-L urmati. Dar mai inainte este bine sa-I cunoasteti intr-adevar faptele, nu numai vorbele prin care doreste sa se faca cunoscut, pentru ca altfel el va fi doar un amagitor care se va folosi de cei pe care il urmeaza  si pe care nu-i va conduce spre credinta lui Dumnezeu, ci in cu totul alta parte.


Este pacat a te folosi de trupul cuiva, de a dispune de un om prin dominatie mentala este un pacat si mai mare, insa spre regretul nostru unii practica aceasta cu succes, pana intr-o zi care nu este departe pentru ca  A SOSIT TIMPUL.” Melfior Ra, Crucea energetica a Terrei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu