vineri, 20 ianuarie 2017

Tinutul Binecuvantat Romania - Melfior Ra

" Aceasta zona terestra numita Romania, este un tinut binecuvantat de Dumnezeu, desi viata aici nu a fost, nu este si nu va fi usoara inca o vreme. Dar bine se stie ca nimeni nu se poate inalta spiritual,fara sa sufere, sa jertfeasca ceva pretios.

 Jertfa neamului din aceasta zona este suferinta acumulata in mii de ani prin astfel de asupriri, dar prin suferinta indurata de popor, si-a construit in plan subtil o inalta treapta pe scara evolutiei spirituale.

Multe popoare, printre care cele care ne-au asuprit si ne-au facut sa suferim doresc sa se infrupte din realizarile noastre spirituale. Multi sunt cei care stiu ca Romania este tinutul din care va rasari Lumina erei viitoare, Lumina prin care se vor trezi cei dornici de Adevar.

De asemeni se stie ca tinutul este populat de entitati invizibile ochilor fizici carnali si ca aceste entitati au misiunea de a conlucra cu anumite persoane aflate in Plan Fizic si in trup carnal, prin care pot sa comunice pamantenilor cele necesare, in scopul indeplinirii misiunii, atat a lor cat si a noastra ca natiune.

Nu putini au fost profetii care au spus de-a lungul vreacurilor despre neamul aflat “la gurile Dunarii” despre misiunea lui. De asemenea nu putini si sunt cei care in zilele noastre stiu de aceste profetii si stiind ca a sosit timpul, incearca sa se infiltreze in scopuri nu tocmai benefice, in spiritualitatea acestei zone.

Multi au venit si multi vor veni (este abia inceputul) pentru a se adapa de la izvoarele noastre, dar in mandria lor nelimitata declara ca vin sa ne ofere inalte cunoasteri spirituale, pentru a ne ajuta.

Multi dintre acestia au venit in Romania si-au facut aparitia dornici sa ne dea cursuri de spiritualitate, sa ne predea ceea ce am avut dintotdeauna: credinta in Dumnezeu. Unii si-au facut aparitia dornici sa ne preda modalitati de vindecare, de tratamente prin fel de fel de metode  care mai de care mai inalte, dar acesti mari vindecatori uita un moment ca vindecarile nu se pot face fara credinta in Dumnezeu.

Bineanteles ca ei dispun de teorii, dar pentru a-si verifica veridicitatea teoriilor le trebuie practicanti curati, pusi in fata lui Dumnezeu si iata-i strabatand miile de km pentru a veni aici sa ofere cunoasterea lor teoretica, pentru ca acolo de unde vin, nu are cine sa le verifice teoriile si astfel considera ca ne fac un mare serviciu, ca ne ridica spiritual si ne ofera cunoasterea si Calea spre Lumina.

Dar adevaratul interes este acela de a invata de la noi ceea ce le lipseste si le-a lipsit Credinta in Dumnezeu, iubirea fata de semeni, toleranta, smerenia.

Noi romanii, ce facem? Ii primim cu bratele deschise, cu inimile descoperite, le oferim dragostea noastra, multumirile noastre, respectul nostru.

Credem exact ceea ce ei doresc sa credem despre ei si iata ca ceea ce nu au reusit sa castige cu armele,  poate castiga usor prin metode si modalitati , mult mai blande . Desi spun blande, aceste arme in fata lui Dumnezeu sunt de condamnat, pentru ca prin ele nu se atinge trupul unei natiuni, ci insusi spiritul ei.

Pentru toti acestia care au venit si vor mai veni sa ne ofere spiritualitate le zic:

Fratilor, poporul roman este un popor iubit de Dmnezeu. Nu incercati sa asupriti acest neam, ca veti fi asupriti voi, nu incercati sa dominati mental acest popor, pentru ca acesta este cel ales de Tatal Ceresc sa infaptuiasca ceva ce voi nu puteti pricepe, iar ceea ce oferiti, veti primi voi si nu va veti bucura cand veti primi ceea ce dorit sa dati acestui neam.

Nu fiti necinstiti cu cei care v-au primit cu paine si sare, ca entitatile de lumina care supravegheaza aceasta zona nu pot fi mintite si pacalite de nimeni, ele nu suporta necinstea. Nu incercati sa luati unui Neam ceea ce Dumnezeu i-a dat in marinimia sa. Pentru cine lucrati voi? Unde este credinta voastra? Cui va inchinati? Pe cine slujiti?

Iata pentru ce se inghesuie la portile tarii noastre multi cu aparaturi sofisticate sa ne invete spiritualitate, sa obina ceva ce aici oamenii simpli au reusit fara organizatii si fara aparate, doar cu puritatea si credinta in Dumnezeu.

Aceste spirite mari, incarnate aici si acum, tin legatura cu entitatile de lumina care supravegheaza aceasta zona. Dureros este ca cele mai multe spirite incarnate isi incalca misiunile, punandu-se in slujba celor carora le ofera pe langa spiritualitate si avantaje materiale.

Devenind astfel sensibile la “arginti”. Iata ca in Planul Fizic, pana si spiritele venite in misiune se pot pierde in hatisul materiei si prinse in plasa intunericului sa complac in hibernarea mentala dictata de cei care au cautat si au gasit punctual vulnerabil al celui netrezit.

Dumnezeu a dat fiecarei natiuni ceea ce ii este necesar. Noi nu vom avea nevoie de nimic de la nimeni, nu cerem nimic, dar altii doresc sa ne ofere inaltimile micimii lor. Cata iubire! Cata perfidie!

Iata prin cei care detin legaturi cu entitatile de lumina care supravegheaza aceasta zona, printre care ma numar si eu si am avut privilegiul sa fiu initiata si contactata de acestea, se anunta ca A SOSIT TIMPUL ca Misiunea Romania sa demareze spre implinirea celor hotarate SUS, din vrere Divina.

"In urma cu 2000 de ani ati avut pe pamant etalonul, vi s-a dat si invatatura, a ramas doar sa tindeti spre CALE, ADEVAR SI VIATA. Cel care va vrea sa urmeze aceasta se va apropia de PERFECTIUNE si nu va regreta, dar aveti si libertatea de a va alege CALEA."

Melfior Ra, Enigma sarcofagului, Misiunea Romania http://melfiorra.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu