joi, 19 ianuarie 2017

Enigma Sarcofagului - Piramida Luminii Celeste



“Intalnirea aceasta mi se anuntase cu o luna in urma. Mi se comunicase pe mai multe canale de receptie ca in ziua de 17 Octombrie 1994 sa retin acestea…asadar iata-ma din nou in Astral.

Zen m-a condus in Egiptul de azi, la intrarea in Marea Piramida. La inaltimea de 2/3 a Marii Piramide s-a deschis o intrare, iar in interiorul acelei intrari era EL, INVATATORUL, da INVATATORUL INVATATORILOR TUTUROR LUMILOR vazute si nevazute, Isus Christos.

Am simtit, am auzit, desi nu s-a rostit nici un cuvant intelesul cuvintelor Sale, am perceput si am auzit : URMEAZA-MA!

-Astazi 17 Octombrie 1994, este o zi insemnata pentru tine, pentru ca iti vei incepe partea a doua a misiunii tale care consta in DESCIFRAREA ENIGMELOR existente in interiorul acestor blocuri de piatra.

Numai cei alesi de mine vor descifra enigmele acestei piramide numita gresit Piramida lui Kheops, ea este PIRAMIDA LUMINII CELESTE.

Aceasta este denumirea ei adevarata. La un semn al meu, aceste blocuri de piatra se vor transforma in cristal, in blocuri de cristal, care vor emana lumina si energie. Aceasta piramida va deveni ENERGIZATA.

Construirea acestei piramide s-a facut in urma cu 26 de mii de ani, la constructia ei tu Melfior Ra ai avut o mare contributie, aceeea a fost misiunea ta. Piramida Luminii Celeste a fost construita spre Slava Divinitatii, a Tatalui Ceresc.

Pe parcursul vremilor piramida si-a schimbat stralucirea, datorita vibratiei oamenilor, dar va veni vremea si aceasta nu e departe cand Piramida Luminii Celeste isi va recapata stralucirea de altadata. Insa putini din cei care sunt astazi o vor putea vedea. Putini din cei care sunt acum, vor putea sa isi bucure ochii de stralucirea ei.

Mai intai, va trebui sa se ridice vibratiile celor existenti, a celor carora li se va fi dat sa-i vada stralucirea. Cei care nu se vor schimba vor disparea, fiindca aceasta este voia Tatalui Ceresc, spre Slava caruia s-a ridicat aceasta piramida.

Tu Melfior Ra, ai misiunea de a duce la cunostinta tuturor fiintelor omenesti, despre ceea ce cuprinde aceaasta Piramida a Luminii Celeste si despre ceea ce vor trebui sa faca cei dornici sa-i vada stralucirea.

Te-am ales pe tine pentru aceasta, deoarece credinta ta e mare si puternica. Tu crezi in Mine si te-ai oferit din proprie initiativa sa ma slujesti: trup, suflet si spirit. Nimeni nu trebuie sa se indoiasca de spusele Mele.

INVATATORUL a mai spus:

-Piramida Luminii Celeste a fost construita in urma cu 26 mii de ani terestri. Ea a fost construita de catre atlanti. Printre cei veniti din Atlantida, te aflai si tu, pe atunci te numea Melfior Ra si ai fost arhitectul acestei piramide. Tu ai condus lucrarile timp de 50 de ani terestri.

Toti cei care lucrau in munci de raspundere se aflau direct sub indrumarea ta si au venit cu tine din Atlantida. Atunci ati lucrat mult prin puterea cristalului.

Aceste blocuri de piatra pe care acum le considerati foarte grele, greu de miscat si transportat, atunci erau foarte usoare si aratau cu totul altfel.  Erau transparente si emiteau lumina.

La aceasta lucrare s-a muncit zi si noapte fara intrerupere timp de 100 de ani terestri. Noaptea locul era iluminat de luminiscenta emisa de blocurile de piatra (impropriu spus de piatra), mai aproape de adevar este materie luminoasa. Lucratorii, executantii, erau bastinasi ai locului.

Acesti prizonieri transformati dupa obiceiul timpului in sclavi, munceau pana erau rascumparati de conationalii lor, e vorba de cei care aveau acest noroc, fiindca multi dintre ei ramaneau in sclavie, iar toata viata lor erau obligati sa faca muncile cele mai grele.

Atlantii conduceau lucrarile, aveau mana libera in aceasta lucrare, ei dispuneau ce, cum si cand sa se execute. Aceasta a fost voia Divinitatii, a unicei si supreme forte Divine, la constructia piramidei.

Mai intai a fost ales locul. Apoi locul a fost purificat. Purificarea s-a facut astfel: din cer, din Inalt a venit, a tasnit un jet de foc purificator care a purificat prin flacara lui Divina timp de trei zile si trei nopti acest loc pe care urma sa se construiasca Piramida Luminii Celeste.

Dupa cele trei zile, acel foc purificator a fost ridicat spre Inalt, apoi timp de alte trei zile a plouat peste acel loc, a cazut o ploaie de picaturi albe –argintii. Acele picaturi cand atingeau pamantul produceau un sunet Divin, un sunet placut, purificator, curatitor.

Vibratia acelui sunet ii patrundea pe cei care urmau sa lucreze, pe atlantii care se aflau in apropierea acestui teren pe care urma sa se ridice constructia.

Doar atlantii auzeau acele sunete, sunetele luminoase si astfel se purificau si ei si deveneau apti in fata Divinitatii de a li se permite sa inceapa lucrarea celei mai mari si mai plina de insemnatate lucrari de pana atunci pe Terra, constructia prin care unica Putere, Forta Divina, va fi inteleasa si careia I se vor inclina multe generatii datorita puterii si luminii ei.

Dupa cele trei zile de ploaie Divina, au urmat trei zile de adiere celesta – un fluid o unda aurie, care a patruns timp de trei zile acel teren  pe care urma sa se ridice constructia. Acel fluid auriu se rotea in sens orar si patrundea pamantul prin puterea lui spiralata si vibratorie.

Aceasta unda vibratorie se simtea de la mari departari de catre cei ce urmau sa-si petreaca tot restul vietii lucrand la aceasta mare si unica opera gigant conceputa spre Slava Divinitatii. Cei care simteau puterea fluidului stiau ca sunt alesi pentru a da viata proiectului Divin.

Dupa trei zile de foc sacru, trei zile de ploaie Divina, trei zile de adiere celesta, atlantii care statusera la o oarecare distanta in apropierea acelui loc devenit sacru, au stat in tot acel timp in cercuri de cate 12 entitat, inconjurand locul.

Intr-un cerc stateau cu fata spre interiorul cercului, iar in cercul urmator erau cu fata spre exterior. In tot acel timp, atlantii au stat jos in pozitia de baza pentru meditatii, pozitia Lotus. Erau 12 cercuri de cate 12 entitati in fiecare cerc, cercuri YIN si YANG.

In tot acest timp nu s-au hranit cu nimic, decat cu Hrana Celesta. Nimeni nu a avut voie si nici nu a putut sa se apropie de ei. Astfel, s-a facut purificarea lor, devenind apti, competeni in fata Divinitatii, pentru a atinge acel loc sacru si pentru a conduce lucrarea destinata lor, spre infaptuire. Dupa purificarea locului timp de 12 zile…

-Cum douasprezece zile, nu noua zile?

-Douasprezece zile. Dupa noua zile, au urmat douasprezece zile de purificare decurgand in felul urmator: dupa cele noua  zile, atlantii s-au indepartat din ordin Divin, primit prin Nava Nor. S-au indepartat la o mai mare distanta de locul destinatiei constructiei, mentinandu-si aceleasi caracteristici de cercuri YIN si YANG.

Dupa indepartarea lor a tasnit din Inalt pe acel loc sacru o Lumina. Lumina lua forma piramidei, atat in interiorul cat si in exteriorul pamantului.

Timp de 12 zile, acea lumina se materialize timp de cate 3 ore zilnic, la amiaza iar atlantii au vazut astfel cum trebuie sa arate lucrarea pe care urmau sa o execute in Plan Fizic, material. Dupa cele 12 zile de vizualizari, de perceptive vizuala, atlantii au inceput lucrul.

Trebuie spus ca piramida atat cat se vede in exterior este si la interior. Pe acel loc unde s-a proiectat Lumina, pamantul care trebuia indepartat era colorat, asa ca atlantii stiau exact cat pamant trebuie sapat si indepartat. Pamantul scos a fost transportat timp de trei zile si trei nopti spre Nord.

Pamantul care trebuia scos si indepartat avea culoarea maro-brun si diferenta de culoare fata de pamantul care nu trebuia escavat era semnul dupa care se orientau constrctorii.

 Aceasta culoare maro brun se poate vedea si in zilele noastre, este culoarea pe care o au organele extirpate din corpul omenesc. Dupa scoaterea si indepartarea a ceea ce trebuia sa fie indepartat, s-a facut din nou o purificare.

Purificarea interiorului acelui loc a durat 3 zile. Purificarea consta  intr-un jet de lumina venita din Inalt. Pe parcursul lucrarii, Nave Nor cu entitati de lumina la bord, supravegheau lucrarea.

In fiecare cerc de initiati atlanti, care conduceau lucrarile, exista un initiat ales, care comunica cu Nava Nor, cu entitatile de lumina de pe Nava Nor. In felul acesta atlantii primeau instructiunile de lucru.

Dupa purificarea interiorului locului de constructie, a urmat introducerea unui cristal imens care este la baza piramidei. El este varful partii de jos a Piramidei Luminii Celeste. Acest cristal al partii de jos a piramidei si cel care urmeaza sa se descopere in scurt timp si care va fi pus in partea de sus a piramidei.

Cele doua cristaluri vor forma o axa de energie pura care va reenergiza Piramida Luminii Celeste, la timpul potrivit, atunci cand va fi clipa reenergizarii pentru ca Piramida Luminii Celeste sa-si primeasca asa cum se cuvine stapanul, Stapanul Luminii si al tuturor cunoasterilor vazute si nevazute.

Cristalul care se afla la baza varfului piramidei din interiorul pamantului, a fost adus si depus acolo de catre o Nava Nor. Acel cristal este invelit intr-o foita de iur. Dar partea care face face contact direct cu platforma de jos a piramidei, a ramas descoperita pentru a realiza contactul care urmeaza sa se produca atunci cand va fi pus si cristalul care urmeaza sa fie descoperit in Muntii Pirinei si care acum lipseste din varful piramidei, a partii de sus a piramidei, de pe platforma Marii Piramide.

In acel scop a fost facuta constructia cu aceasta platforma, careia multi i-au dat diverse interpretari, care nu corespund realitatii. Apoi peste acest cristal imens depus de Nava Nor, asezat in partea de jos a piramidei s-au asezat 4 blocuri de piatra.

Cele 4 blocuri de piatra formeaza primele incaperi ale partii de jos a piramidei. Trebuie stiut ca fiecare bloc de piatra are in el canale energetice. Acele canale au fost executate prin jeturi de lumina emise de Navele Nori.

Cristalele energetice din toate blocurile de piatra se imbina perfect, de la un varf la celalalt varf al piramidei. Acele nervuri  care strabat piramida, in spirala de la un varf la celalalt sunt in numar de 24 de spirale. 12 spirale in partea de sus si alte 12 spirale in partea de jos, dar exact la aceleasi dimensiuni si distante. Totul este exact si sus si jos, impartirile interioare si aspectul, constructia exterioara. Spiralele canalelor energetice sunt executate-orientate in sens orar.

Ele au fost executate pe fiecare bloc de piatra, dupa ce erau asamblate pe fiecare nivel, pe fiecare parte in rand, incepand cu primele 4 blocuri de piatra de jos puse peste cristal.

Executantul stia exact la fiecare nivel de blocuri de piatra ce are de facut, ce canale, la ce distanta, la ce inclinatii si ce dimensiuni sa aiba aceste canale, acele nadisuri ale piramidei. Aceasta era sarcina si munca celor ce supravegheau lucrarile din Navele Nor.

Ei faceau aceasta prin acele jeturi de lumina albastruie, dupa ce se indepartau toti pamantenii, la o distanta apreciabila. Durata executiei acestor canale se diferentia de la un nivel la altul al constructiei.

Daca la primele 4 blocuri de piatra, cele care sunt imediat puse peste cristal, s-au executat canalele in patru ore, se poate spune ca durata executie ar fi de o ora pentru fiecare bloc de piatra, daca se doreste sa se afle durata executiei acestor canale energetice.

Totul a fost calculat la milimetru si micron si nimic nu a fost gresit si nimic nu s-a facut la intamplare.

Dupa construirea primului nivel cu cele patru incaperi, inexistente pentru pamanteni, a urmat nivelul al dolea care s-a facut astfel. Pentru fiecare nivel, mai intai se punea un bloc masiv de piatra la mijlocul constructiei, bloc cubic reprezentand “coloana vertebrala”a acestei piramide, coloana prin care va circula energia Luminii Pure, la timpul potrivit stabilit de Divinitate.

Apoi s-a facut impartirea spatiilor. Peste cele 4 incaperi, prin extensia spatiului la nivelul al doilea, s-au facut 7 incaperi. Intr-una din cele 7 incaperi se afla cele 3 sarcofage, depozite ale Marilor Enigme, atat de mult ravnite de pamanteni si cautate de-a lungul timpurilor.

Cunosc modul de acces acolo, dar intrarea nu trebuie fortata deoarece se deschide doar la o anumita vibratie, vibratia fiind a unei entitati care a lucrat acolo si si-a implantat propria vibratie in acele dispozitive de inchidere deschidere. La anumite nivele vor intra anumite entitati ale caror vibratii se gasesc acolo.

Pentru pamantenii de azi va fi imposibil sa creada ca niste blocuri gigantice de piatra se pot inchide si deschide la apropierea unei entitati, cu care sunt in rezonanta vibrationala, si totusi acest adevar exista, dar numai cand va fi timpul sa fie puse in pracica acestea.

Orice interventie brutala de deschidere prin forta a incaperilor Piramidei Luminii Celeste, este o rana, un sacrilegiu de neiertat, pentru intreaga omenire, la adresa Divinitatii.

Intr-una din cele 7  incaperi de la nivelul al doilea subteran se afla 3 mari sarcofage depozite ale celor mai ravnite enigme de pe pamant. Intr-unul din sarcofage se afla papirusuri puse in tuburi transparente, in al treilea sarcofag se afla niste cristale, predomina culoarea galbena. Mi s-a spus:

-In primul din cele doua sarcofage se afla documente din care rezulta cum s-a construit Piramida Luminii Celeste. In al doilea sarcofag, sunt documente in care sunt descrise civilizatiile demult apuse  printre care si Civilizatia Atlantidei si a Continetului Mu, precum si alte civilizatii care au fost in trecere pe Terra cu multe zeci de mii de ani inaintea acestei constrctii.

In cel de-al treilea sarcofag este ceea ce voi ati numi “filmoteca de aur”.  Aici se afla cuprins in imagini ceea ce in primele sarcofage exista cuprins in cuvinte.

 In acele obiece de diferite marimi si forme, din diferite substante rezistente confectionate nu neaparat pe Terra, se pot vedea intr-un film imagini cuprinzatoare ale oamenilor altor civilizatii, felul lor de viata, cum aratau,cu ce se ocupau, precum si asezarile lor, mijloacelelor de deplasare in diferite spatii si timpuri.

Toate acele obiecte, asemeni unor casete video din zilele noastre, au diferite forme geometrice, diferite marimi, culori, la fel transparentele cristale sferice cu forme si straluciri de diamante.

Este ceva greu de descris in cuvinte simple, mai ales cand iti lipseste o buna pregatire in domeniul artelor, picturii, imbinarii culorilor, sau a ceea ce defineste frumosul, nemaivazutul. Cele mai multe cristale au forma celui care urmeaza sa fie pus pe platforma Piramidei Luminii Celeste….

Dupa incursiunea la cel de-al doilea nivel, s-au pus bazele nivelului al treilea continuandu-se piatra vertebrala din cuburi special de materie densa. Acele cuburi-axa au fost aduse cu Navele Nor si sunt de provenienta terestra.

La nivelul al treilea au fost facute impartiri in 10 incaperi. Acele incaperi nu sunt toate de aceeasi marime. Pana la acest nivel nu exista culoare, la vedera pamantenilor, prin care sa se poata trece de la un nivel la altul.

Trecerea se face prin deschiderea trapelor, la o anumita vibratie. Mi-a fost aratat modul de trecere, precum si locul prin care se pot face aceste treceri.
In aceste 10 incaperi sunt 5 sarcofage, in acestea se afla multe bogatii pamantene. Nimeni nu a ajuns nici macar sa le gandeasca pana acum si nici nu au fost vazute cu ochi fizici pana in prezent.

Ele reprezinta o bogatie inestimabila ametalelor din care sunt confectionate, executate si exprima gradul de cultura a civilizatiilor demult apuse.

Cine va incerca fortarea peretilor acelei incaperi, va pieri. Totul e prevazut sa functioneze fara fortare, totul e pregatit sa iasa la lumina cand va sosi timpul prestabilit, de catre cei desemnati pentru aceasta, de catre cei ce detin Inalta Putere Divina.

Acolo in acele lacasuri vor ajunge vii numai entitatile care au lucrat, care si-au inoculat vibratia in aceste lacasuri de taina si slava. Cei care vor trebui sa intre acolo vor avea cunostintele si puterea necesare purificarii lor, pentru a patrunde in acele locuri sacre. Purificarea o vor face la fel ca atlantii la constructia Marii Piramide. 

O vor face identic pana la un anumit punct, fiindca urmeaza ceea ce inca nu trebuie stiut…apoi entitatile vor patrunde in interiorul piramidei fara sa faca vreo investigatie, vor stii ceea ce au de facut deoarece vor fi aceiasi din vremea constructiei, spiritele celor care au fost conducatorii principali, cei care au condus lucrarile, executantii principali ai acestei constructii Divine.

Iata pentru toti acei care au studiat modul de construire a piramidei au ramas uimiti de precizia imbinarii blocurilor de piatra, de precizia executiei unei astfel de lucrari nemaivazute pe Pamant.

-INVATATORULE, am inteles bine ca locul unde  este cristalul imens, care urmeaza sa fie asezat pe platforma de deasupra Piramidei Luminii Celeste, este in Muntii Pirinei?

- Da. Ai inteles bine. Acel cristal este in adancul scoartei pamantului, in locul numit de voi Muntii Pirinei. Cristalul va fi descoperit in curand.

Felul cum va fi descoperit nu va fi pe placul pamantentilor, dar nici faptele pamantenilor nu sunt intotdeauna pe placul Divinitatii si pentru aceasta entitatile terestre nu prea isi fac mustrari de constiinta…

Cristalul va aparea curand. Priveste cum va fi transportat acolo unde ii este locul cuvenit, dar numai la timpul potrivit….

Undeva la mare inaltime fata de nivelul marii, am vazut o poiana cu iarba verde. De jur imprejur erau copaci, totul era in panta, pe partea de apus a muntelui.

Am vazut acel cristal imens scos la suprafata pamantului. Era invelit in foita de iur. Foaia de iur era de culoare alb-argintie, asemanatoare cu staniolul, era de o rezistenta foarte mare, era modelat ca un fagure cu forme octogonale perfecte, arata ca o sfera imensa, un diamant gigant cu mii si mii de fatete.

Apoi, din doua parti au fost introduse sub el doua bucati mari de metal dur sub el care s-au imbinat perfect. De jur imrejur au fost ridicati niste pereti din acelasi material, care aratau ca niste obloane puse peste un camion pentru a nu cadea marfa transporata.

Cristalul a fost ridicat si transportat deasupra piramidei. Transportul s-a efectuat de catre 4 aparate de zbor, care aveau in partile terminale niste cabluri de metal cu care ancorasera platforma transportoare pe care se gasea cristalul.

Cand s-a ajuns deasupra piramidei, folia de iur a fost taiata, apoi s-a fixat exact locul unde trebuia depus cristalul, s-au deschis cele doua table care sustineau cristalul, s-a indepartat folia de iur.

Cristalul si-a aratat luminozitatea la lumina zilei terestre spre incantarea celor prezenti din timpurile viitoare.

In momentul in care cistalul a atins platforma, s-a simtit o puternica vibratie, inaltatoare, care a patruns, care s-a repetat prin tot ceea ce exista pana la o distanta la care s-a facut purificarea acum 26 de mii de ani.

Toti cei prezenti au simtit si au trait acele clipe care i-au ingenuncheat in fata celui fara de inceput si fara de sfarsit. Nu au putut altfel, decat sa se contopeasca c u pamantul, intrucat isi simteau fiinta atat de impura, de insuportabila in fata acelei unice, preacurate si prea inalte vibratii pentru care nu erau intrutotul pregatiti sa o primeasca.

Dupa un timp nedefinit, greu de exprimat in cuvinte si intelesuri terestre, puterea vibratiei s-a diminuat si acele entitati aflate acolo, au simtit ca se pot ridica si pot privi, isi pot ridica privirea catre lumina si puritatea cristalului, care astepta de 26 de mii de ani sa fie asezat acolo unde se afla dintotdeauna unde a fost proiectat sa se afle.

Conducatorul acelei operatiuni a primit mesaj telepathic ce are de facut cu foita de iur, care a imbracat cristalul timp indelungat, pentru ca nimeni nu trebuie sa o atinga.

Cine o va atinge din curiozitate pentru a-i studia compozitia se va volatiliza pur si simplu. Folia de iur se va contopi cu solul in timp de 3 zile terestre.
Se va anunta ziua si ora la care foita de iur a fost intinsa pe sol si din acel moment nu trebuie atinsa de nimeni.

Nici pe acel loc nu are voie sa calce nimeni timp de 12 zile. Cine va nesocoti aceasta va suporta consecintele.

INVATATORUL a spus:

Sa nu se clatine nimeni, sa nu se indoiasca nimeni de cuvintele mele, ca toate vor trece, dar cuvintele mele vor ramane marturie vie peste vremi."

Melfior Ra, Enigma Sarcofagului, Editura Misiunea Romania 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu