miercuri, 18 ianuarie 2017

Granitele energetice ale Romaniei



“Iata-ne deasupra Muntilor Retezat. Ne-am oprit pentru scurt timp, iar Zen ne-a aratat ceea ce nu mai vazusem, nu sesizasem, nu constientizasem pana atunci. Am vazut un triunghi imens de energie cosmica. 

Acest triunghi are ca baze in unghiurile inferioare Sfinxul din Muntii Bucegi si Piramida Nordica din Muntii Retezat, iar al treilea unghi, varful triunghiului se afla in Inalt, in exteriorul spatiului terestru. 

Zen ne-a facut sa intelegem ca prin ceea ce se transmite din varful triunghiului, se executa aici prin cei desemnati sa primeasca si sa ofere date cu privire la Tainele detinute de cele doua obiective de mare importanta si nu numaipentru tara noastra, dar si pentru intreaga omenire.

 Zen ne-a cerut sa respectam cele cerute de Marele Spirit Zamolxe, intrucat trebuie sa se indeplineasca cele necesare ca Tainele sa poata fi scoase la lumina in timp util si prevazut din Inalt. El ne-a cerut sa nu ne neglijam misiunea in plan fizic, deoarece este de mare importanta ceea ce avem de facut in privinta trezirii semenilor nostri.

La un semn facut de Zen, s-a creat o raza de lumina, un cordon fluidic energetic, deviat parca din unda principal a coloanei de peste munte, si pe acel fir fluidic    ne-am indepartat de Muntele Retezat si de Piramida Nordica.

 Am fost condusi in fata trupurilor noastre terestre, dar inainte de a reintra in trup, Zen ne-a cerut sa oferim trupurilor noastre terestre o raza de lumina primita din Inalt. Prin palma dreapta, prin raza de lumina emisa din palma dreapta, ne-am curatat si energizat trupurile noastre, executand cele cerute si indicate de Zen.

Iata ca Zen nu ne-a permis sa revenim in trupurile carnale, ci ne-a cerut sa-l urmam din nou. Ne-am ridicat in vazduh de unde am cuprins intreaga zona a tarii noastre si ne-a cerut sa oferim Lumina granitelor energetic ale tarii, dar ne-a rugat sa urmam unda fluidica a acestor granite materializate de stramosii nostri, dacii. Noi nu puteam si nici nu doream sa facem altfel decat ne indruma Zen, el era acolo in acel plan, ghidul.

Iata ca astfel energizam vechile granite energetice care aveau nevoie de Lumina si energie cosmica. Am vazut ca unda energetica trecea dincolo de ceea ce astazi numim Republica Moldova, dar acolo granitele energetice erau mult mai firave. Zen ne-a cerut sa insistam la energizarea acelei portiuni extrem de firave.

Am facut ceea ce ni s-a cerut, dupa care Zen ne-a condus din nou in fata trupurilor noastre si ne-a oferit Lumina din palma sa dreapta. Zen ne-a spus ca ceea ce am facut energizand granitele Vechii Dacii Mari, a fost din dorinta lui Zamolxis care a creat si sustinut energetic acele granite, iar acum doreste sa o faca prin discipolii discipolilor sai de atunci.


Ne-am reluat locul in trupuri, dar fiind incarcati la maximum energetic, simteam trupul fizic neancapator, insa am avut rabdare si tact sa diminuam surplusul energetic, oferindu-l mental unor persoane cu deficit energetic si astfel am reintrat in “normalitatea” planului terestru. Pentru a respecta indicatiile ghidului meu Zen, am inceput sa scriu cele ce ati citit. Pace si Iubire tuturor! “ Melfior Ra , Crucea energetic a Terrei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu