miercuri, 18 ianuarie 2017

Crucea energetica a Terrei - Melfior Ra


“In acest sistem solar exista, pe fiecare planeta, o piramida captatoare de energii cosmice. Piramida captatoare de energii cosmice aflata in spatiul terestru, pe Pamant se afla in Egipt si este cunoscuta de pamanteni PIRAMIDA LUI KHEOPS. Aceasta a fost construita in urma cu 26 mii de ani in urma in colaborare pamanteni – martieni si a fost numita de catre constructorii ei PIRAMIDA LUMINII  CELESTE.

Ea este in legatura fluidico-energetica cu Soarele acestui Sistem Solar. Piramida capteaza energiile cosmice si le transmite pe axa energetica verticala din interiorul ei, crucii energetic telurice,  cruce care la randul ei are ca puncte terminale alte trei piramide,  care capteaza si emit energia cosmica prin axa lor energetica si verticala.

Aceste piramide se afla in interiorul Pamantului la o oarecare adancime. Una dintre aceste piramide care marcheaza Nordul crucii energetic telurice, se afla in tara noastra in Romania si anume in interiorul Muntelui Retezat unind energetic Egiptul cu Romania, Sudul cu Nordul, trecutul cu viitorul si cunoasterea ezoterica a civilizatiilor trecute, cu cunoasterea initiatica a civilizatiilor viitoare.

SFINXUL din tara noastra a avut rolul de a marca locul si directia unde se afla ascunsa aceasta Mare Taina acestei zone, adica PIRAMIDA NORDICA. Iata inca o data confirmarea axei crucii energetice a Terrei, formata din cele patru piramide care marcheaza terminalul crucii energetice, precum si cei doi sfincsi cel din Egipt si cel din Romania, marcand Sudul si Nordul precum trecutul si viitorul.

Celelalte doua piramide care marcheaza Estul si Vestul se afla de asemeni in interiorul Pamantului, una in Turcia in Podisul Anatoliei, iar cealalta in Sardinia. Patrunderea in interiorul acestor piramide, ascunse ochilor fizici, este posibila deocamdata in corp astral, prin bilocatie, prins separarea corpurilor energetic de cel fizic.

Cele doua piramide care marcheaza Estul si Vestul sunt secundare. Principale sunt cele de pe axa SUD-NORD si sunt insemnate cu cate un Sfinx, care asa cum am mai mentionat sunt PIRAMIDA LUMINII CELESTE (Piramida lui Kheops) si PIRAMIDA NORDICA (Muntii Retezat).

Acolo unde se intersecteaza bratele crucii energetice este un loc de inalta vibratie spirituala si este cunoscut sub numele geografic de MUNTELE ATHOS. Acest munte sfant nu mai are nevoie de prezentare deoarece bine se stie despre energia si luminozitatea lui, despre ceea ce inseamna pentru spiritualitate in general.

Pe cele trei dintre bratele crucii energetic a Terrei sunt marcate cele trei imperii ale omenirii si anume: Imperiul Egiptean, Imperiul Roman si Imperiul Otoman. De asemenea sunt marcate  si marile religii ale omenirii: religiile politeiste egiptene, budismul, islamismul si crestinismul. 

Pe bratul crucii energetice marcat de Piramida Nordica, se stie ca pana in prezent de-a lungul timpului a fost asuprire si supunerea acestor locuitori de catre cele doua mari imperii, Imperiul Roman si Imperiul Otoman.

Alaturi de suferinta si speranta insa, exista o profunzime spirituala si o cunoastere intiatica si ezoterica transmisa prin crucea energetica telurica din indepartatul Egipt prin undele fluidice in plan subtil, iar in plan material transmisa prin spiritul stramosului neamului nostru prin Marele Preot geto-dac Zamolxis, precum si invatatura Scolii Pitagoreice.

Dar ceea ce inca nu a fost infaptuit pe acest brat al crucii energetice telurice, este IMPERIUL care urmeaza sa ia fiinta. Acest imperiu este al cunoasterii si al cuceririlor spirituale si imateriale. 

Ca o confirmare pentru cele ce urmeaza sa se infaptuiasca aici, sunt persoanele prin care se manifesta explozia capacitatilor asa numite “paranormale” din aceasta zona, din apropierea bratului crucii energetice marcat de PIRAMIDA NORDICA .

Prin aceasta si prin rolul acestor piramide se pun bazele viitorului imperiu, imperiu care-si va avea inceputul si va demara de aici din Romania si va fi IMPERIUL PACII si al IUBIRII  intre oameni, intre pamanteni si extrateresti, intre fiinte materiale si fiinte imateriale dar existente, vii, rationale si mult mai inteligente si mai evaluate spiritual, decat noi pamanenii.

Dar cati vor da crezare spuselor mele sau mai bine zis celor transmise prin mine? Cati sunt dispusi sa accepte noul? 

Cati isi vor frange orgoliile si invidia si nu ma vor ataca pentru cele ce am expus aici? 

Dar, sa nu uitam ca de-a lungul mileniilor toti cei prin care a patruns NOUL in omenire au avut aceeasi soarta si in vremea cand isi expuneau punctele de vedere si cunoasterile si nimeni nu era dispus sa creada spusele lor. 

Oare s-a schimbat ceva in ultimul secol? Oare acum la inceputul mileniului III, se intrezareste dorinta de toleranta si incredere?

Ar fi cazul sa privim inainte si sa speram in mai bine, in Cunoastere, in Lumina si Adevar si sa credem in ceea ce nu se poate atinge, pipai, sau vedea cu cei doi ochi ai corpului fizic.

Tuturor celor prezenti atat materiali si imateriali, multa Pace si Iubire spirituala!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu