luni, 2 ianuarie 2017

Lumea sufletelor - Florin Gheorghita



" Ilustraţia şi textul acestei cărţi demonstrează existenţa fundamentală - în jurul nostru, peste tot - a unei "alte realităţi"! 

Prea puţin înţeleasă, aceasta determină totusi, în mod profund, viaţa tuturor oamenilor de pe întreaga planetă.

 În sine, această "Realitate a Invizibilului" este superioară, fiind cu mult mai amplă şi chiar mai potentă energetic decât "realitatea noatră a Vizibilului" - care, în fapt, este cuprinsă şi larg invaluită de cadrul mult mai extins al "nevăzutului".

Înţelegând la înalt nivel conceptual sensul fizic al acestei "cuprinderi" - sau "înfăşurări", cum o denumea savantul fizician englez David Bohm, concluzia sa era întru totul semnificativă:

"Realitatea cea mai comprehensivă, mai adâncă şi mai lăuntrică, nu este nici mintea, nici trupul, ci este de o altă dimensiune mai înaltă, care este fundamentul lor comun şi a cărei natura este dincolo de ambele".

Una dintre cele mai şocante, dintre cele mai tulburătoare demonstraţii a superiorităţii prin cunoaştere mult mai avansată şi prin folosirea altor energii care au o "natură dincolo de mintea şi trupul nostru", a fost oferită în mod straniu, la Brasov, de fiinţe venite din spaţiu - dintr-o "a treia realitate" şi mai cuprinzătoare! Înregistrarea fotografică a "demonstraţiei" este probabil un document-unicat la nivelul întregii lumi! "

Cartea domnului Florin Gheorghita - Lumea Sufletelor o poti gasi AICI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu