miercuri, 18 ianuarie 2017

Pietrele Doamnei




PIETRELE DOAMNEI, trei stanci masive aflate la inaltimi de 2800 m peste nivelul marii, stanci care marcheaza gura energetica a celui de-al doilea unghi din TRIUNGHIUL LUMINII. Entitatea cunoscuta noua ca FECIOARA MARIA si MAICA DOMNULUI se arata celor curati si luminosi. Ea este DOAMNA LUMINII si acolo unde este lumina, este nelipsita.

Aici, in apropierea acestor pietre se materializeaza si se fac vazute si ochilor carnali entitati de inalta vibratie si luminozitate, dar numai celor curati si pregatiti sa primeasca asemenea daruri celeste. In plan fizic se vede doar pentru toti care trec pe acolo maretia muntelui si a celor trei stanci,  dar in plan subtil sunt foarte multe de vazut, simtit si trait aici si multe chiar de admirat.

PIETRELE DOAMNEI sunt de fapt baza unui sediu energetic care sustine o Piramida energetica  prin care se comunica cu lumile astrale, populate de fiinte atat materiale cat si imateriale. Prin aceasta Piramida energetica se primesc si se emit informatii, mesaje pentru omenire.

Aceasta piramida este de fapt sediul unor fiinte mult superioare noua pamantenilor, iar aceste fiinte supravegheaza zona aflata sub TRIUNGHIUL LUMINII. Fiintele care locuiesc in aceasta Piramida energetica sunt si ele in misiune. Misiunea lor este de a directiona omenirea spre PACE si IUBIRE SPIRITUALA, spre intelegere si conlucrare atat intre pamanteni, cat si intre pamanteni si extrapamanteni.

In mai multe calatorii astrale am fost condusa in puncte energetice si acolo mi s-au aratat informatii cu privire la informatiile din acel loc si ceea ce se intampla acolo. Astfel, am fost condusa in repetate randuri in calatoriile astrale catre cele trei centre energetice corespondente ale celor trei unghiuri ale TRIUNGHIULUI LUMINII. In aceste locuri se afla marile taine atat ale trecutului cat si ale viitorului, taine care la timpul potrivit sunt aduse la cunostinta omenirii.

Unghiul care este marcat cu PIETRELE DOAMNEI este un loc de inalta vibratie. Multi se duc acolo afland de aceasta, dar “ multi sunt chemati, putini sunt alesi”, daca nu dovedesti prin faptele tale, te deplasezi degeaba. Trebuie sa discerni binele de rau, lumina de intuneric, stanga de dreapta. Multumesc cerului ca am fost ajutata sa discern, sa ma afiliez luminii si caii drepte ce duce la ADEVAR.

Cu ajutorul INVATATORULUI INVATATORILOR si a Entitatilor de Lumina, a ghizilor spirituali astrali si terestri, am ajuns sa cunosc, sa mi se dezvaluie anumite taine despre care se doreste sa se stie in lumea terestra.




Entitatile din Piramida energetica aflata deasupra Pietrelor Doamnei mi-au comunicat urmatoarele:

-ESTE VREMEA SCHIMBARII, cei care nu se vor incadra frecventei vibrationale a Terrei vor fi trecuti fara corp material, in alte spatii dimensionale. Este schimbarea vibrationala a Terrei si totdata a locuitorilor ei. Multe se vor intampla intr-un timp foarte scurt. Cei care nu vor tine seama de Invataturi, vor regreta pentru ca nu li se va mai oferi aceasta posibilitate. Sunt alesi cei care a fost desemnati sa comunice acestea, iar daca nu vor pleca urechea singuri isi vor suporta consecintele faptelor si ale necredintei lor. Multi pamanteni sunt limitati si nu accepta cele ce li se comunica prin anumite canale de receptive-emisie, canale pamantene, dar contactate de noi cei care veghem asupra voastra.

 Dar toate limitarile pamantenilor ar fi depasite, daca acestia ar renunta la orgoliile si senzualitatea animalica la care a coborat pamanteanul. Daca cei doritori de a-si repune in functiune la intreaga capacitate toate circuitele cerebrale ar renunta la acestea, atunci s-ar reinstaura pe Pamant armonia, iubirea dezinteresata, pacea si toleranta si s-ar apropia prin frecventa vibrationala de fiinte imateriale si luminoase si cu ajutorul lor de la Tatal Creator, de la Divinitate, multi ar vedea atunci ca in jurul vostru al pamantenilor roiesc atatea fiinte imateriale, mult mai inteligente decat voi pamantenii si ca acestea    v-ar putea ajuta in diferite probleme, v-ar directiona sa nu mai faceti greseli care apoi sa va aduca suferinta, dar pamanteanul singur isi hotaraste suferinta sau implinirea.

Multi sunt dornici de realizari metafizice, dar daca nu reusesc sa-si supuna trupul spiritului, desigur ca prin marea lor dorinta vor avea realizari metafizice dar acestea se vor cota la nivel inferior al planurilor subtile si astfel vor intra in contact cu entitati neluminoase care ii vor devia. Niciodata un spirit aflat in corp carnal daca nu se va purifica mai intai prin curatire trupeasca si sufleteasca nu va avea acces la informatii din spatii inalte.

Pentru a ajunge acolo se cere multa purificare, multa rugaciune, multa iubire fata de aproapele, multa ingaduinta, toleranta, multa blandete si iubire spirituala. Cei care doresc sa se incadreze in Misiunea SPIRITUALA A ROMANIEI trebuie sa inteleaga aceasta si sa se conformeze normelor Celeste. Misiunea Romania a fost conceputa in plan astral si se doreste ca din aceasta zona sa se declanseze evolutia spiritual ce va caracteriza Era Varsatorului.

Nimeni nu are nevoie pentru initiere si cunoastere ezoterica sa se departeze de aceasta zona. Aici aveti Tibetul vostru care este acest loc PIETRELE DOAMNEI, mai aveti Himalaia voastra care este MUNTELE RETEZAT. Iata aveti locuri de inalta vibratie, unde va puteti intalni si comunica usor cu MISIONARII INTERPLANETARI care doresc nespus sa va ofere ajutorul.




Iata, noi locuitorii acestei PIRAMIDE CELESTE stim cand cineva doreste sa comunice cu noi. Aici receptam toate gandurile pamantenilor, cand receptam un asemenea gand-dorinta incercam sa directionam fiinta incarnata spre purificare pentru a putea comunica cu pamanteanul. Daca acesta refuza purificarea vedem cu mare regret cum ramane subordonat entitatilor din astralul inferior a caror vibratii sunt pefrecventa lui. Sunt multi dornici de cunoastere, dar putini dornici de purificare. Noi ne aflam aici special pentru a conlucra cu voi si a va ajuta.

Noi nu asteptam recompense pentru aceasta, singura noastra recompensa este EVOLUTIA VOASTRA SPIRITUALA. Iata Melfior Ra, datorita muncii noastre si dorintei tale de evolutie spirituala prin purificare, prin supunerea trupului spiritului, tu ai posibilitatea sa receptezi si sa vezi ceea ce semenii tai nu pot vedea sau macar crede ca este posibilasa ceva, dar fiecaruia i se da dupa masura lui. Tu ai fost condusa si cunoscut diferite forme si moduri de viata in Univers. Acestea  ti-au fost date ca o recompensa a purificarii tale, a luptei dusa intre spiritual tau si trup.

A invins spiritual si  INTREGUL  a castigat din lupta data de tine si prin tine si ai fost rasplatita cu CUNOASTEREA si INITIEREA in tainele ezoterice si aceasta fara un maestru permanent prezent in planul terestru, dar nu ti-au lipsit ghizii astral, ghizi invatatori care se prezentau tie la raport in functie de pasii facuti spre LUMINA.

Tu pentru noi esti o implinire a muncii noastre si ne bucuram ca prin tine am reusit si noi sa directionam spirite spre lumina. Niciodata nu vei mai fi singura, dar sa stii ca lupta nu va fi incheiata si cei cu care nu vei mai fi in rezonanta datorita frecventei tale vibrationale inalte, vor incerca sa te loveasca si te vor agresa, ei nu stiu ca pentru tine aceasta nu mai are nici o putere, nimic nu te poate atinge. Ei te vor lovi, iar tu le vei oferi flori, flori de lumina asa cum faci acum. Te vei ruga pentru ei ca sa fie Luminati, sa vada si ei adevarul, dar daca ei nu doresc sa-si purifice trupul si continua sa se complaca in nelumina , acolo isi vor duce zilele. Daca Tatal Ceresc a dat fiecaruia libertatea de a alege, nimeni nu are voie sa intervina, sa forteze pe cineva sa se indrepte spre lumina. Fiecare este liber   sa-si aleaga locul pe care doreste sa-l ocupe in Univers in spatiile dimensionale existente.

Am fost condusa in Piramida energetica si mi s-a revelat cum se fac transmisiile dintre Pamant si Lumile astrale. Am vazut cand cineva emitea un mesaj spre lumile astrale, aparea un fel de ecran, imaterial, niste semnale atat optice cat si acustice, asa erau receptate, ceva asemanator acestora.

Acestea erau inmagazinate, apoi emise printr-o unda luminoasa prin varful Piramidei energetice spre Inalt. In momentul in care mesajele apareau pe acel ecran se vedea o unda luminoasa intre pamant, intre cel ce emitea unda gand si Piramida energetica. Entitatile care se ocupa cu receptarea si emiterea acestor unde cunosc vibrational informatia care se recepteaza si se emite mai departe.

Frecventa vibrationala arata calitatea mesajului, calitatea formei gand a luminii sau a neluminii formei gand. Astfel am avut ocazia sa viziualizez diferite CERERI, RUGACIUNI si tot felul de forme gand emise spre Inalt. Daca frecventa vibrationala a mesajului se incadra intre anumiti parametrii vibrationali, era transmis din acea statie de emisie-receptie, dar  daca aceasta nu se incadra in frecventele vibrationale necesare, forma gand ramanea in spatiul terestru, pana cand primea starea vibrationala necesara de emitere spre spatii de inalta vibratie.

Muntele Retezat este UNGHIUL TRIUNGHIULUI LUMINII. O puternica unda energetica uneste “ varful” muntelui cu cerul, mai precis cu soarele. Pe aceasta unda energetica se poate calatori atat in trecut cat si in viitor. De aceasta unda energetica se folosesc cei care vin din alte spatii dimensionale, sau alte galaxii, precum si de pe alte planete din sistemul nostru solar.




Asa cum pe pamant exista cai ferate, sosele, tot asa exista si in Universul imaterial unde energetice pe care se efectueaza calatoriile intre planete, sisteme solare si galaxii. Pe Terra exista multe triunghiuri energetice, noi romanii avem marea sansa de a avea deasupra tarii noastre un triunghi de lumina, spun marea sansa deoarece nu toate sunt favorabile noua pamantenilor, dar una este sa fii calator in umina si alta e sa calatoresti in nelumina si fara posibilitatea reantoarcerii.

Undele fluidico–energetice care unesc cele trei guri energetice formand Triunghiul Luminii si cele trei unghiuri intre ele, acestea sunt pe langa lumina pe care o emit pamantului si caile de acces de la un unghi la celalalt, de la o BAZA la alta. Fiinte vii, mult superioare noua pamantenilor, circula pe aceste unde energetice, benzi transportoare. Nu de putine ori am calatorit si eu cu ajutorul acestor benzi transportoare, prin metoda dedublarii, a eliberarii spiritului din trupul carnal terestru.

Multi dintre cei care sunt atrasi de Muntele Retezat au vazut multe acolo in noptile senine, cat si in zilele mai putin insorite. Nu de putine ori au fost vazute chiar cu ochi fizici entitati de lumina sub forma unor sfere, sau triunghiuri de lumina, entitati inteligente care au stabilit coduri de comunicare pentru cei pregatiti pentru aceasta.

Deasupra Muntelui Retezat se afla unghiul cel mai important al Triunghiului Luminii, iar in interiorul muntelui se afla baza cea mai importanta din intreaga zona. Tototdata aici se afla principal arhiva copie a principalei piramide terestre care detine toate tainele ale tutror civilizatiilor care au populat Terra de-a lungul vremurilor de la inceputul vietii pe pamant si pana astazi.” Melfior Ra,Crucea energetica a Terrei





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu