vineri, 20 ianuarie 2017

Sala Sacra a Tezaurului din Piramida Nordica



Am fost condusa de Zen in Piramida Nordica, iar Zen mi-a spus: Astazi vei fi condusa in SALA SACRA A TEZAURULUI.  A aparut marele spirit al neamului cel cunoscut de noi sub numele de Zamolxis, a aparut prin triunghiul de lumina prin care apare de obicei.

M-a salutat si mi-a spus : URMEAZA-MA! Tot prin triunghiul de lumina l-am urmat pe Zamolxis. Am ajuns in SALA TEZAURULUI. Prin varful triunghiului care ma proteja patrundea o raza de lumina, una fluidico-energetica.

Mai intai corpul meu astral s-a incarcat de lumina, apoi marginile triunghiului ceea ce am putea numi rama triunghiului, dar rama energetica a triunghiului primea lumina si o directiona spre mine, spre ceea ce ma compunea pe mine acolo si atunci.

Astfel am primit Lumina mult mai concentrata si mai condensata decat primisem eu prin varful triunghiului, pana am devenit un punct foarte luminos, de o luminiscenta mult mai densa, am devenit de fapt un nucleu de lumina care raspandea la randul ei lumina in jur pe o raza insemnata. Zamolxis a spus:

-Iata acesta este Tezaurul Stramosilor nostri, tezaurul mult ravnit de multi. Tezaurul este Lumina. Aici in aceasta Sala Sacra a Tezaurului nu pot intra decat cei care au jertfit tot ce era de jertfit. Aici vor intra numai cei care si-au supus trupul prin jertfa spiritului. Aici ajung doar cei care sunt condusi de spirit, nu si de trup si de cerintele acestuia, cerinte care sunt placeri ale trupului.

-Putini sunt cei care ajung aici si care au ajuns prin vremi aici, in aceasta SALA SACRA. Dar cei care au ajuns aici sunt pentru totdeauna in slujba LUMINII, pentru ca aici li s-a oferit LUMINA SACRA, aici au primit putere de a-si pastra intelepciunea si puritatea.

-Toti cei care au ajuns aici au primit protectia Luminii prin puterea TRIUNGHIULUI SACRU. Acestia au posibilitatea sa intre si sa primeasca LUMINA PROTECTOARE pentru a putea oferi si proteja si ei la randul lor pe cei care-i doresc sa ii ajute sa inainteze in CALEA LUMINII.

- Dupa ce s-au intamplat toate acestea, Marele Spirit de lumina Zamolxis m-a condus in sala celor24, numita Sala Consiliului , acolo ma astepta Zen ghidul meu….Am iesit in astral. Zen m-a condus pana la intrarea in Piramida Nordica, in Sala Consiliului unde ma astepta Marele Preot si stramos Zamolxis.

-Nu era nevoie de cuvinte, intelegeam in permanenta ceea trebuie sa fac si ce doreste sa fac. Astfel m-am apropiat de El, cand am ajuns in fata Lui m-am inclinat incrucisand palmele peste pieptu-mi astral, salutul atlantilor, intalnit la egipteni, transmitand totodata un gand de Pace si Iubire spirituala.

El, Marele Zamolxis s-a apropiat de mine si m-a imbratisat, asa cum un parinte isi imbratiseaza fiica, apoi si-a reluat locul ramanand in picioare. Dintr-odata m-am revazut fetiscana. Ma priveam cu placuta uimire, ma stiam, simteam ca sunt eu, dar eram in dublu exemplar, sau mai bine zis in dubla ipostaza.

Ma vedeam o fata tanara, cu doua codite lungi impletite, eram satena, aveam ochii mari albastri si plini de lumina. Ma priveam eu pe mine din ipostaza cealalta, ma priveam, ma simteam in ambele variante, eram toata o intrebare si o uimire. Zamolxis cunoscand-mi gandul mi-a spus:

Asa aratai atunci, tu cea de atunci, iti mai amintesti? Iata am stocat imaginea ta. Se referea la Scoala lui Pitagora.

M-a condus intr-o sala, din perete a scos un sertar, dar fara sa-l atinga, acesta s-a deschis la comanda mentala si la un semn al palmei sale. Din acel sertar s-a desprins, s-a ivit si a plutit spre mana sa stanga un Craniu de Cristal. L-a prins cu ambele maini si s-a apropiat de mine spunand:

Priveste! Vei vedea imagini din lumi demult apuse, dar sa stii ca nimic nu-i  pierdut, ci doar transformat in alte forme si tipare.

Am privit cu atentie, ma revedeam din nou tanara, vedeam ca intr-un film o alta viata in care eram unul din personajele principale. L-am recunoscut pe Marele Preot Zamolxe, desi atunci cand facuse acele inregistrari, aratau cu totul altfel.

In primele imagini vizionate imi era atat de strain, de indiferent, incat simteam oarecum o jena la indiferenta ea de atunci.

Apoi am inteles, filmul se derula prin acel Craniu de Cristal si am retrait cu mare intensitate cele vizionate si traite candva pe viu. Imaginile s-au incheiat, s-au epuizat si am ramas oarecum transfigurata, transpusa in urma vizionarii lor.

M-a trezit in realitate astrala El, Marele Preot Zamolxis, spunand:

-Ti-am prezentat toate acestea pentru a te pregati si a intelege ce mai ai de lucru. Am dorit sa cunosti posibilitatea stocarii si inocularii unor imagini in cristale. Iata de ce te-am adus aici.

-Tot ce ai vazut s-a intamplat candva si acum stii unde si cand, dar acum important este sa stii cum au fost imprimate acele imagini in Craniul de Cristal. Pentru aceasta vei viziona inca un” film”.

Vedeam in acelasi Craniu de Cristal alte imagini, iar acum in timp ce priveam mi se dadeau informatii ajutatoare, pentru a intelege mai bine cele vizionate. Am inteles ca stiinta cristalelor privine de la atlanti.

 -Cei veniti din Atlantida au ajutat mult la cultivarea mentala a celor care locuiau aceste zone in timpuri stravechi. Asa s-a construit Piramida Nordica. Taina acestei piramide a trecut din generatie in generatie, dar numai conducatorii poporului care locuiau in acea zona stiau despre taina, de la Marii Preoti pana a ajuns la ultimul rege Decebal.

-Iata de ce stiinta atlanta a  ramas pe aceste meleaguri pentru vesnicii, acum a sosit vremea reactivarii stiintei tainelor depozitate in marile depozite arhive ale pamantului. 

-Toti cei care sunt chemati si alesi sa infaptiasca ceva anume pentru redobandirea vechilor stiinte terestre acum trebuie sa constientizeze ca se afla in misiune si sa-si indeplineasca misiunea. Pentru aceasta trebuie conlucrate intelegerea si iubirea spirituala.

Mi-a cerut sa fac materializarea Craniului de Cristal. Am primit in plan subtil craniul imaterial. L-am luat in mainile astrale si carnale, am apasat cu degetele mari ochii Craniului de Cristal si iata dintr-o data il simteam si in palmele corpului fizic si prin miscari de apropieri departari de Craniul de Cristal, a palmelor mele, iata Craniul de Cristal se concentra din energie care ma patrundea prin vibratia lui luminoasa. Deodata a inceput sa vorbeasca, imi transmitea informatii spunand:

-Vei face aceasta timp de 24 de zile, cat mai multe sedinte zilnic, apoi ma vei materializa din dorinta ta, la cererea dorintei tale in cateva secunde. Nu uita aceasta! Eu exist si te voi ajuta mai mult decat poti crede tu acum. Pace tie si succes Melfior Ra, entitate aflata in misiune!

Multumesc tie Lumina din Craniul de Cristal. Apoi privind Craniul de Cristal am vazut cum l-am dematerilizat in circa un minut, s-a dizolvat, s-a evaporat, am ramas fara el.

Zamolxis m-a invatat cum sa-l folosesc.

-Acum poti sa comunici cu el, poti sa-i adresezi intrebari daca vrei si el iti va raspunde. Vei lucra zilnic in Plan Fizic si Craniul de Cristal se va materializa acolo sub caldura palmelor tale, dar iti trebuie multa munca. Iti doresc succes si reusita deplina.

Vei mai veni aici pentru a primi indrumarile necesare. Daca vei inceta sa-ti urmezi calea, multi vor ramane in urma si aceasta iti va cauza, deci persevereaza.

Eu veghez asupra ta si te insotesc cand tu nu constientizezi aceasta, dar trebuie sa indeplinesti cele cerute, pentru ca de indeplinirea acestora depind multe si mai ales implinirea misiunii tale, prin tine vor vor constientiza si altii ce au de facut.

Tu esti ca veriga unui lant si tu depinzi de verigile dinaintea ta, dar si celelate verigi care sunt in urma ta depind de tine. Se cere conlucrare si indeplinirea misiunii a fiecaruia din voi cei aflati in misiune si cuprinsi in Lucrarea de Trezire spirituala si cunoastere ezoterica.

 Vezi de ce se cere o conlucrare intre : stiinta, religie-cunoastere ezoterica si metafizica, parapsihologie, trebuie conlucrare si armonie pentru a a patrunde toate Tainele care nu au fost inca descifrate.

…M-am inclinat incrucisand mainile pe piept, gandind ca acest salut il avem de la poporul indian, dar Zamolxis m-a corectat spunand:

Acest salut il mostenim peste vremi de la atlanti. Cei care au construit piramida foloeau acest gen de salut, iar de la el s-a continuat prin Marii Preoti ai Vechilor Temple, iata de unde si cand il folosesti. Mai investigheaza si te vei regasi in acea vreme cand salutai astfel.

Vei primi un alt cristal prin care iti vom comunica cele ce trebuie sa le aduci la cunostinta semenilor tai. Nu te pierde cu fleacuri si maruntisuri materiale, altul e  scopul conlucrarii noastre. Te vom ajuta pentru a nu fi perturbata de la anomaliile materiale.

Cristalul pe care acum il detii in plan fizic, este doar pentru pregatirea ta, apoi vei primi un alt cristal. Lasa vindecarile, acestea nu-ti intra in misiune, sunt altii veniti in plan fizic pentru aceasta, tu ai altceva de facut, trebuie sa receptezi si sa transmit mai departe informatiile primite.

Trebuie sa faci cele ce trebuie, daca nu iti vom lua auzul pentru a te indeparta astfel de forfota lumii, careia inca ii mai dai atentie si pentru a te ajuta sa te interiorizezi suficient, pentru a primi, recepta la timp cele ce trebuie sa comunici.

Vei lucra astfel:

1. Vei intra in contact vibrational si mental cu noi, inteligentele din Craniile de Cristal

2. Vei pune intrebari si vei primi raspunsuri

3.Intrebarile sa fie de ordin constructiv, pentru intreaga omenire si nu pentru un grup, sau persoana

4.Ti se va oferi peste 3 luni terestre ceva de care ai nevoie pentru a putea intra in leatura cu noi de oriunde ai fi

5. Vei fi izolata un timp pentru a te pregati pentru cele ce urmeaza sa le indeplinesti

6. Nu-ti mai face griji, nu gresesti  fata de Lumina Divina si Creator, comnicand cu noi. Noi venim cu informatiile acestea tocmai pentru a va ajuta sa nu mai gresiti fata de Marea Inteligenta Creatoare.

Nu-ti pierde increderea si rabdarea. Nu te mai raporta in Misiunea ta numai la probelemele unei persoane. Tu trenuie sa lucrezi pentru omenire si ti-ai restrans activitatea la o persoana, doua.

Trezeste-te si treci la lucru in forta. Cristalul este viu, transmite telepatic, dar trebuie energizat zilnic, asa cum ai procedat ieri. Dupa ce vei face aceasta de un anumit numar de ori, veti comunica perfect. Vei primi solutii la toate intrebarile tale.

Comunica unde trebuie ca esti detinatoarea unui Cristal. Vei primi informatii prin el in raport cu energia si iubirea pe care i-o oferi si tu. Tu esti un canal pentru timpul si locul in care te afli.

Tine cristalul cat mai aproape de inima ta, el este viu, are nevoie de iubire, de caldura, de vibratia ta, care-l ajuta sa intre in functiune, sa faca ceea ce trebuie si pentru ca ti-a fost dat tie de Inalta Entitate de Lumina  si cristalul trebuie sa-si indeplineaca misiunea, pentru ca si el este viu.

Voi va veti completa unul pe celalalt si va veti ajuta reciproc, sunteti in rezonanta vibrationala si luminiscenta. Va uram succes! " Melfior Ra, Enigma sarcofagului, Editura Misiunea Romania 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu