marți, 3 ianuarie 2017

Isaac Newton - Cercetari din lumea nevazuta


București – 11 Mai 1965
I S A A C  N E W T O N
(1642-1727)
- argintiu luminos, cu triunghi pe frunte;
- Stratul VIII.
" Am cerut binecuvântarea Părintelui Ceresc, să discutăm cu marele
matematician, fizician, astronom şi filosof englez, întemeietorul mecanicii clasice: ISAAC NEWTON.
Veronica: - S-a deschis “Drumul de lumină”... Se apropie doi
bărbaţi...Unul este Siu Karta, celălalt este invitatul nostru. Isaac Newton este îmbrăcat ca un roman...cu capul descoperit, părul scurt, poartă puţină barbă, are ochi foarte pătrunzători...aer de stăpân. I-am salutat.
SIU KARTA: - Cel în Numele căruia venim la voi, să vă binecuvânteze, fraţii şi prietenii mei dragi! Dau cuvântul invitatului vostru!
NEWTON: - În Numele Părintelui Luminilor, în numele pătrunderii
adevărului, în numele muncii, cer binecuvântare pentru voi şi lucrul vostru, iar eu vă îmbrăţişez cu părintească şi frăţească iubire, mulţumindu-vă pentru simpatia ce o aveţi pentru mine!
Am văzut în discuţiile voastre vibrându-vă sufletul în frumosul
descoperirilor făcute de mine. Nu-i totul să înveţi; ceea ce am reuşit, a fost să pătrund şi să las semenilor mei, în urma mea, ceva ce pe timpul meu nu a fost inţeles.
Marele lucru al învăţatului este pătrunderea şi înţelegerea esenţei Legilor de atracţie şi respingere, a Legilor ce guvernează Universul, interpătrunzându-se unele cu altele, fără să se deranjeze unele pe altele.
Desigur, în vremea voastră, ştiinţa fizicii şi matematicile despre care am scris eu, sunt mult mai avansate faţă de timpurile în care am trăit eu pe Pământ. De aceea şi înţelegerea şi pătrunderea sunt astăzi mult mai uşoare.
Nu v-aţi pus întrebarea; “De ce?” Numai pentru că au evoluat oamenii? Nu, prea iubiţii mei, nu! Prin permanenta mişcare, secolul vostru a devenit secolul vitezei.
Această viteză are darul de a da oamenilor energie şi forţă de pătrundere fiecăruia în parte, în domeniul în care se găseşte.
De aceea, zic, că pentru oamenii din secolul vostru, în toate
compartimentele de ştiinţă şi cercetare, este mult mai uşor de lucrat, ca în vremea mea. Anumite descoperiri ale mele, au zăcut sute de ani, până ce au fost descifrate, verificate şi înţelese.
Acum ţin să vă precizez - pentru că mi-aţi dat posibilitatea să vorbim unul celuilalt - trebuie să fii desprins dintr-o forţă puternică, ca să poţi să pătrunzi Legile şi fenomenele, pe care numai un anumit nivel al tău le poate pătrunde.
Pentru acest lucru, meritul tău este că doar munceşti, asculţi comenzile şi le execuţi. Răsplata muncii poate fi şi în viaţa pământeană, ca o satisfacţie ce o ai, dacă munca ta a fost primită şi înţeleasă. Adevărata satisfacţie ţi-o rezervă Creatorul acestor Legi, după ce te reîntorci de unde ai plecat.
E puţin spus “satisfacţie”, dar nu am alt cuvânt potrivit pe care să-l înţelegeţi voi, la nivelul în care poţi să accepţi o înţelegere a locului de unde vin. Din VIII m-am desprins, în VIII m-am reîntors, pentru că în munca mea am fost cinstit.
Ca om de ştiinţă ce eram, eram totuşi nedespărţit de Biblie. Ignoranţa şi ipocrizia păstorilor ce mă înconjurau, îmi puneau tot felul de întrebări, dar îi sfidam pe toţi, privind la ceea ce trebuia să înţeleg: “esenţele” a tot şi toate.
George: - Dorim acum, să-ţi vedem culorile spirituale de bază!
Veronica: - Argintiu luminos, cu triunghi pe frunte... Dar ştii ce e
interesant? Are şi potir pe piept!
Iartă-mă părinte, ce înseamnă triunghiul de pe frunte şi potirul?
NEWTON: Triunghiul cu lumină în mijloc, înseamnă cel de-al treilea ochi al pătrunderii în esenţa faptelor şi fenomenelor, iar potirul – cu toate că nu am fost preot – înseamnă preoţie lucrătoare în lumina adevărului, (adevărul luminii) în folosul semenilor tăi.
George: - Iubite prieten, vrem acum, să-ţi ştim raza de acţiune magnetică!
SIU KARTA: - Lăţimea câmpului magnetic al invitatului nostru, este după metrul pământesc - 2,50 m.
Ţin să vă precizez, că acest câmp magnetic, nu-l au numai marii creatori, ci şi marile spirite a căror vibraţie este deosebit de intensă.
George: - Ai mai venit pe Pământ, după ce ai părăsit corpul pozitiv?
NEWTON: - Nu am mai venit şi nici nu doresc să vin. Sunt pe Pământ destui savanţi acum, care ştiu să descifreze Legile şi fenomenele din natură.
George: - Vă mulţumim, dragii noştri!"
Cercetari in lumea nevazuta, George Vasii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu