luni, 16 ianuarie 2017

Crucea energetica a Lunii




“Intr-o calatorie in astral , care a avut loc in mijlocul lunii ianurie 2018, calatorie efectuata prin decorporalizare, condusa fiind de Zen, ghidul si prietenul meu astral, iata-ma plutind deasupra astrului care ne incanta noptile terestre cu enigmatica sa luminozitate.

Stiam din calatoriile anterioare ca pe fata nevazuta a Lunii se afla asezata o baza de cercetare extragalactica. Acum Zen, a dorit sa-si indeplineasca misiunea oferind maimulte informatii cu privire la ceea ce observau  unii pamanteni pe fata vazuta a Lunii si nu isi putea explica.

Stim deci ca pe fata nevazuta a Lunii, se afla o baza de cercetare si ca cercetatorii nu doresc sa fie deranjati. Ei se ocupa de cercetarea pamantului si pamantenilor.  Locuitorii Lunii au fost anuntati ca o nava intergalactica se apropie tot in scopul cercetarilor  de sistemul nostru solar si ca acei cercetatori doresc sa isi aseze tabara tot pe Luna. Cercetatorii au construit energetic, prin condensarea energiei cosmice, ceea ce de pe pamant s-a vazut sub forma unei cruci de lumina.

Crucea de lumina vazuta de pe Terra, este de fapt o insiruire de constructii piramidale dispuse sub forma de cruce. La intersectia bratelor crucii, se afla piramida principala,care capteaza energia cosmica si emite energia captata celorlalte piramide, celor secundare pentru inmagazinare.

Luminozitatea este uniforma, intrucat campurile enegetice se intrepatrund si astfel se creeaza un tot luminos unitar si vibrator. De pe pamant s-a vazut o Cruce de lumina.
Scopul construirii acelei cruci energetice, din energie cosmica condensata sub forma unei piramide, este de a dispune de o rezerva de energie cosmica prelucrata intr-un anumit fel intr-o concentrare anume pentru a se dispune de ea la nevoie.

Cercetatorii asezati pe Luna stiu ca urmeaza o lupta intre ei si cei care vin sa se aseze pe Luna. In vederea acestei intalniri, locuitorii actuali ai lunii, fac provizii, sau mai bine zis se inarmeaza. Ei stiu ca cei ce vin sa studieze sistemul solar, vin cu gandul cercetarii planetelor si locuitorilor neevoluati din punctual lor de vedere (pamantenii).

Prin constructia de Cruce piramidala, cercetatorii selenari au dorit sa aduca la cunostinta celor care se apropie de Luna, ca Luna este ocupata. Stim ca pe fata nevazuta a Lunii sunt multe constructii energetice de diferite forme si dimensiuni, dar acum cercetatorii au inteles ca este imperios necesar sa ocupe Luna in intregime, pentru a arata celorlalti dornici de popas pe Luna, ca ei nu doresc alti locuitori pe Luna, indiferent cine ar fi acestia si de oriunde ar veni.

Prin Crucea Piramidala Energetica , ei, locuitorii Lunii, se inarmeaza impotriva celor care se apropie si despre care au fost anuntati.Iata ca spionajul si contraspionajul galactic si intergalactic este in floare functionand mult mai profund decat cel terestru.
Zen, ghidul meu astral, continua sa-mi furnizeze informatii despre Luna si nu numai, dar deoacamdata despre aceasta imi cere sa va comunic:

-Pamantenii vor mai vedea “minuni”energetice in ceea ce priveste Luna. Inca se vor mai construi edificii energetice piramidale, dar dispuse in alt fel. Acestea vor fi observate de catre cercetatorii pamanteni prin aparatele lor, dar nu vor stii sa le dea interpretarea corecta, vor continua sa se scalde in prognoze eronate, ca cele referitoare la Crucea energetica.  

Luna va deveni o BAZA energetica de mare intensitate, in acest sistem solar. Aceea energie cosmica prelucrata si inmagazinata de Luna, depasind anumiti parametrii, poate avea supra pamantenilor si pamantului reactii nedorite si chiar daunatoare vietii terestre.

Cercetatorii de pe Luna stiu cu mare exactitate cata energie cosmica pot acumula si la ce intensitate pentru a afecta viata fiintelor pamantene. Ei mai stiu ca trebuie sa respecte cu strictete niste norme cosmice. Sa speram ca nu iau exemplul pamantenilor de a intrece masura inarmarilor.

Zen a continuat:

-Voi pamantenii ramaneti specatatorii intalnirii dintre cele doua deocamdata baze extragalactice de cercetari a vietii din acest sistem solar. Veti vedea lupta pentru teritoriul numit de voi Luna.

In seara zilei de 8 februarie 1998 in jurulorei 20,20 privirea mi-a fost atrasa de luminozitatea si vibratia Lunii. Zen mi-a comunicat urmatoarele:

-Tu, Melfior Ra stii ca aceasta Cruce Energetica este o constructie captatoare de energie cosmica. Iata, acum a ajuns la saturatia energetica si pentru ca nu a fost deconectata s-a extins  si-a intins bratele energetice peste suprafata Lunii, acestea fiind sustinute de consistenta energetica a Crucii.

Aceasta Cruce energetica va fi proiectata pe cer cand nu va mai ajunge la voi lumina soarelui, cand vor fi acele zile de intuneric (din Biblie, anuntate si de NASA). Atunci ea va  fi lumina voastra a pamantenilor si aceasta datorita celor care acum se afla pe Luna si stiu exact cele ce urmeaza sa se intample pe pamant.

Este bine sa mai stiti ca cei aflati pe Luna au construit o cupola energetica peste luna, de o mare intensitate si duritate. Aceasta ii va proteja in fata invadatorilor cand se vor apropia de acest sistem solar.

Nu ti-ai pus intrebarea de ce nu au mai facut pamantenii incursiuni pe Luna? Vezi,ca nu se mai doreste sa se cerceteze Luna? De ce? Afla  ca cercetatorii pamanteni stiu ca Luna este ocupata si ca nu mai are rost sa incerce survolarea ei. Stiu ca nu li se mai permite sa poposeasca pe Luna. A fost o intelegere in acest sens intre cercetatorii terestri si cei asezati pe Luna, cei selenari si intelegerea se respecta.

Oricum pamantenii au inteles ca nu au sanse sa ajunga pe Luna, daca cei aflati acolo nu le permit asta, mai mult decat atat, pamantenii au inteles ca cei de pe Luna nu doresc sa fie deranjati. Acum cercetatorii selenari se pregatesc de lupta, se pregatesc sa ii respinga pe cei care se apropie de Luna in scopul cuceririi ei.

Voi pamantenii veti vedea si primii multe informatii referitoare la Luna, pentru ca Luna este un punct strategic de mare importanta in acest sistem solar.” Melfior Ra , Crucea energetic a Terrei

Despre Crucea energetica a Lunii a scris si Mariana Gheorghiu

Noapte de 31 Martie - 1 Aprilie 2016 !

                                             Dragii  mei,

În aceasta noapte,în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, văd dragilor într-o clipită,precum vedem fulgerul pe Cer, eu văd LUNA de pe Cer, alba ,densa si perfect rotundă.

Stele nu existau deloc pe Cerul senin de noapte, doar LUNA plina,alba precum zăpada. În mijlocul LUNII curate ca lacrima, a apărut O Sfântă Cruce,de culoarea fagureleui de miere.

Fanta Cruce era perfect pe mijlocul Lunii, asezată la vertical.

De jur împrejurul ei, în interiorul Lunii, sub Cruce ,atât de-a stanga cât si de-a dreapta,erau asezate ramuri frumoase si înflorite, ramuri de maslin.

Asa încât LUNA de pe CER, era împodobita cu ramuri cu flori de măslin.
Dragii mei, după cum vedeti DUMNEZEU ne dă multe semne divine, chiar si in LUNA de pe CER.

Stim cu totii că la 24 Aprilie 2016, sarbatorim cu totii INTRAREA  DOMNULUI in IERUSALIM. 

Scumpul nostru MÂNTUITOR a înfaptuit o Mare Minune, si ne-a asezat SFANTA SA CRUCE împodobita cu flori de maslin,in Astrul Ceresc, Luna. 
După care ,i-a facut si un asternut de flori de maslin.

Dragii mei, sa ne inchinam cu dragoste infinita PREA  SFINTEI CRUCI, si Prea Sfintei Treimi, iar prin Rugaciuniule noastre sa ajungem si sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu. Cu dragoste , Maria.  ""Vezi articolul AICI



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu