miercuri, 18 ianuarie 2017

Sistemul Solar - Melfior Ra, Crucea energetica a Terrei



“ Ca acest sistem solar sa existe, sa functioneze a fost nevoie de un sistem care sa-l sustina. Sistemul de sustinere si functionare este energia solara de o anumita frecventa. 

Soarele emite o raza – sursa de sustinere spre fiecare planeta din acest Sistem Solar. Nu stiu daca stiinta, religia sau parapsihologia – metafizica are cunostinta de existenta acestei raze de sustinere a Sistemului Solar, dar stiu ca ea exista si poate fi vazuta prin intermediul calatoriilor astrale efectuate nu in nave materiale, ci prin desprinderea spiritului de trupul carnal.

Nu prea m-a interesat vreodata in aceasta viata astrologia, sau astronautica si totusi am calatorit printre stele si am luat cunostinta despre multe fenomene care au intrat in sfera mea de activitate sau interes. Astfel am vazut ceea ce urmeaza sa descriu:

Din soare se emit niste raze, fluide energetice de o imensa concentratie spre toate planetele din sistem. Acum vorbesc despre Sistemul Nostru Solar. Aceste fluide se strecoara in solul fiecarei planete printr-un edificiu in forma de piramida. Acest edificiu poate fi construit, sau poate fi natural. 

Edificiul prin care planeta Pamant capteaza acest fluid, aceasta unda de sustinere in sistem este edificiul cunoscut sub numele de PIRAMIDA LUI KHEOPS sau MAREA PIRAMIDA, dar niciunul dintre acestea nu este adevaratul nume dat de catre constructorii edificiului.

Daca constructia ar fi fost demolata, Pamantul ar fi inghitit de imensul hau si ar fi fost pierdut in neantul imens al Marelui Cosmos. Bineanteles ca aceasta constructie nu este de la inceputul pamantului in sistem. 

Cand s-a constatat aceasta s-au luat masurile necesare si constructia a luat fiinta, prin ea s-a consolidat ramanerea noastra in Sistemul Solar. Cine a luat aceasta hotarare si decizie? Pai cine altul decat DUMNEZEU TATAL CREATOR! ATUNCI NI S-A ACORDAT inca o sansa de vietuire pe aceasta planeta.

Cine are posibilitatea si isi acorda sansa calatoriilor astrale prin desprinderea spiritului de trup, poate vedea ca toate sistemele solare din intregul si imensul UNIVERS sunt sustinute de fluide energetice emise de soarele in jurul carora se invartesc planetele din fiecare sistem solar.

Acum ma tot gandesc cata dreptate a avut GIORDANO BRUNO cand a spus : EXISTA O INFINITATE DE SORI, CU PLANETE INVARTINDU-SE IN JURULA CESTORA, TOT LA FEL CUM SI CELE SAPTE PLANETE ALE NOASTRE SE INVART IN JURUL SOARELUI….FIINTE VII TRAIESC IN ACESTE LUMI”

Dar Giordano Bruno a platit cu viata cele sustinute de el la 17 februarie 1600 in Piata Campo Dei, din Roma a fost ars pe rug pentru cele afirmate. Iata nu au trecut de atunci decat aproximativ 400 de ani si intre timp multe s-au schimbat, dar nu intr-atat incat sa accepte stiinta calatoriile astrale, dar peste alte cateva sute de ani si acestea vor fi acceptate asa cum astazi stiinta accepta ca pamantul este rotund si se invarte in jurul soarelui, desi in urma cu sute de ani cineva a platit cu viata pentru aceasta afirmatie.

Dar, sa nu uitam ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui printr-un Sistem care ne-a fost acordat si pentru care s-a inaltat la un moment dat o impunatoare constructie pe aceasta planeta, tocmai pentru ca noi sa vietuim si sa ramanem in Sistem.

Intregul Univers este format din asemenea Sisteme care la randul lor sunt cuprinse in alt Sistem mult mai mare si mai amplu. Un Sistem Solar este asemanator unui carusel. Este o asemanare foarte pregnanta intre un Sistem Solar si un carusel dintr-un parc de distractii pentru copii. Dar oare acel carusel functioneaza asa la voia intamplarii?

 Asa cum acel carusel este supravegheat  si sutinut  de cineva care se ocupa de bunul mers, tot asa s-a intamplat si se intampla si cu Sistemul nostru Solar, iar cand s-a constat ca ceva nu merge la invartirea planetei noastre, s-a efectuat acel edificiu prin care primim energia necesara invartirii in jurul emitatorului de energie, emitator numit  Soare.

Energia captata prin acel edificiu de forma piramidala este emisa apoi prin axa energetica a piramidei, pamantului, iar aceasta se difuzeaza acolo unde trebuie si unde este prevazut sa ajunga pentru a indeplini aceasta trebuinta.

In calatoriile mele astrale prin intregul Univers am vazut un imens numar de Sisteme Solare asemanatoare cu al nostru, am cunoscut viata pe alte planete si din alte Sisteme Solare, iar dupa revenirea mea in asa numita Casa Terestra, mi-am dat seama cat de mici si neansemnati suntem si ca de fapt pentru imensitatea Universului chiar disparitia unui Sistem Solar ar trece drept un fapt banal.

Dar, iata marea uimire, cu toate ca la nivel de Univers suntem aproape neansemnati, pentru Tatal Creator, fiecare spirit, oriunde s-ar afla acesta, conteaza si este tinut in evidenta divina. Ma folosesc din nou de asemanarea dintre caruselul din parcul de distractii si Sistemul Solar. Oare cel care supravegheaza caruselul nu ar suferi daca un copil ar cadea din carusel si s-ar accidenta sau ar sucomba? Deoarece caruselul este facut special pentru bucuria copiilor, la fel si Sistemul Solar este facut tot pentru bucuria si intregirea vietii celor care se afla in acest imens carusel.

Cum ar fi sa traiasca numai unii la Lumina si altii in intuneric, unii la temperature foarte ridicate si altii la temperaturi foarte scazute? Iata ca s-a gasit modalitatea ca toata lumea sa se bucure si de Lumina si de intuneric, pentru a avea posibilitatea alegerii intre Bine si Rau, iar pentru a ne bucura de toate acestea a fost nevoie de un carusel imens numit SISTEMUL SOLAR. Pentru aceasta a fost nevoie de niste fire fluidico-energetice care leaga planetele de sursa emitatoare, adica de Soare. Acolo unde s-a erodat “locul” prin care se facea legatura s-a construit un edificiu prin care sa se reface legatura  cu sursa de emitere si sustinere.

Pe planeta Pamant cand s-a distrus acel sistem de legatura s-a construit altul, care se afla in central masei continentale a Pamantului, numit de catre constructori PIRAMIDA LUMINII CELESTE, cunoscut in zilele noastre sub denumirea de PIRAMIDA LUI KHEOPS - MAREA PIRAMIDA

Aceasta piramida este enigma pamantului si nu i se cunoaste rolul si scopul. Nici pana astazi stiinta nu a descoperit de ce si de catre cine a fost construita aceasta contructie si iata ca s-a dorit sa se afle aceasta printr-un muritor de rand, un muritor pe care nu il interesa aceasta pentru ca era prea mic si simplu si nici nu visa vreodata sa-l preocupe asa ceva.

Dar toate cele scrise in CARTEA CARTILOR trebuie sa se implineasca si sa se adevereasca si acolo este scris.

Pierde-voi intelepciunea inteleptilor si stiinta celor invatati voi nimici-o. Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este creatorul acestui veac? Au n-a dovedit  Dumnezeu nebuna intelepciune lumii acesteia?


Ci  Dumnezeu si-a ales pe cele nebune ale lumii, ca sa rusineze pe cei intelepti, Dumnezeu si-a ales pe cele slabe ale lumii, ca sa rusineze pe cele tari. Dumnezeu si-a ales pe cele de neam jos ale lumii, pe cele nebagate in seama, pe cele ce nu sunt, ca sa nimiceasca pe cele ce sunt. (Corinteni ; 19,20,27,28)  Melfior Ra, Crucea energetica a Terrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu