luni, 16 ianuarie 2017

Fata nevazuta a Lunii - Melfior Ra



“ Iata-ma in corp astral, spiritual imaterial, urmandu-mi ghidul astral intr-o calatorie. Urcam spre infinit pe o raza de luna argintie … La un moment dat, Zen, ghidul meu astral a spus:

-Priveste, aceasta este fata nevazuta a lunii. Priveste si inregistreaza. Ceea ce vezi exista cu adevarat, inregistreaza in memorie si scrie cand vei fi din nou in trup de pamantean. Cele ce vezi acum trebuie cunoscute de fratii tai pamanteni.

Vedeam pe suprafata lunii multe constructii, pe o mare intindere si ma miram ca nimeni nu a spus, sau scris despre aceste constructii aflate pe luna. Zen mi-a zis:

Ceea ce vezi este echivalentul  bazelor militare terestre , dar mult mai evaluate si mai dotate ca tehica. Pamantenii nu pot deocamdata visa la asa ceva.

Vedeam multe constructii pe o intindere arida, dar toate acestea erau in interiorul unui zid patrulater, acolo in interiorul acelui zid era o lumina nemaivazuta pana atunci, nu exista o centrala electica, lumina era uniforma peste tot, nu existau becuri,  doar niste constructii si intre ele din loc in loc niste piramide.

In apropiera acelor piramide am vazut niste aparate de deplasare pecare le voi numi nave, acestea se aflau acolo pentru alimentarea lor. Combustibilul lor de functionare era acea sursa de lumina. Zen mi-a spus:

-Numeste combustibilul lor de deplasafre in spatiul cosmic energie cosmic. Ea este ceva de care ati putea dispune si voi pamantenii , daca s-ar da un mic indiciu, dar aceasta va este ascunsa, pentru ca inca nu sunteti pregatiti sa il folositi numai in scopuri pasnice si benefice.

Viata voastra va deveni un rai daca ati avea acces la cunoasterea acelei energii cosmic, la prepararea ,la dirijarea ei, dar inca nu meritati aceasta cunoastere de aceea va este inca interzisa.

Am continuat deplasarea noastra pe deasupra acelei “ baze militare ”aflate pe partea nevazuta a lunii. Ma nelinistea si ma nemultumea faptul ca nu vedeam nicio entitate acolo, doar constructii si nave si o lumina stranie si nepamanteana, deci nefamiliara mie. Ei au inceput cercetarea planetelor dinspre exteriorul sistemului solar spre interiorul lui.

Toate constructiile aveau terminatiile in forma de platforma, de patrate, fie dreptunghiulare, fie in forma de cerc, dar cele mai multe erau patrate. Zen mi-a comunicat telepatic urmatoarele:

-Ceea ce vezi este o baza de cercetare intergalactica asezata aici de milenii, cei veniti in aceasta baza se ocupa de cercetarea vietii din acest sistem solar, nu sunt razboinici, nu au venit sa cucereasca, nu au nevoie de asa ceva, sunt ceea ce voi numiti oameni de stiinta, cercetatori. Ei au inceput cercetarea planetelor dinspre exteriorul sistemului solar catre interiorul lui.

Acum au ajuns la planeta Pamant si si-au fixat tabara de la bun inceput aici si tot de aici pleaca in expeditii pe planetele de care se ocupa. Aici au gasit cel mai propice loc pentru a-si indeplini misiunea. Ei nu sunt aceiasi in permanenta, se schimba la un numar de ani, echivalentul a 150 de ani terestri, pleaca o echipa, vine alta.

Acum se afla intr-un asemenea moment de predare a lucarii cercetatorilor, fiecare echipa trebuie sa predea cu lux de amanunte, aici raman copiile activitatilor lor, iar cei care se intorc in locul lor de bastina se duc cu documentatia si mostre ale cercetarii lor.

Ei sunt foarte incantati de descoperirirle referitoare la pamant si pamanteni. Au aici laboratoare  unde au cercetat omul mult mai in amanunt decat cei mai iscusiti cercetatori terestri. Ei va pot aduce multe impliniri si imbunatatiri trupurilor voastre, dar nu au voie sa intervina asupra structurilor voastre nici fizice, nici psihice, desi sunt tentati sa o faca, nu au primit incunviintarea de la superiorii lor.

Tot ceea ce vezi, poate dispare intr-o clipa, toate aceste constructii sunt imateriale, sunt doar energii condensate care se pot dezintegra intr-o fractione de secunda, dar aceasta o pot face doar cei care au comdensat aceste energii isi le-au dat forma de densitate actuala, doar ei cunosc codul si modalitatea dezintegrarii a aceea ce au materializat.

Daca s-ar hotari sa plece intr-o zi, aici nu ar ramane nimic care sa dovedeasca sederea lor. Au poposit pe pamant, dar pentru scurt timp, si-au construit mini baza, dar la plecare acestea au fost dezintegrate, singurele urme ale acestor baze fiind doar o puternica radioactivitate a solului. 

Au si ei instructiunile lor de lucru, pe care le respecta intocmai, sunt foarte constiinciosi si nu indraznesc sa incalce instructiunile.

Asa cum voi aveti nevoie periodic de hrana si somn pentru refacerea energiilor consumate si ei au nevoie de o energizare insa mai rar decat aveti voi nevoie pentru refacere.

Ei acum se afla in perioada de energizare, dar sistemul lor de semnalizare este in functiune si stiu ca doua entitati survoleaza dela distanta baza, dar tot la fel de bine stiu ca aceste entitati nu le pot face niciun rau, ca sunt in corpul imaterial si una din aceste entitati fara posibilitatea de a se materializa, in timp ce cealalta ar avea posibilitatea dar nu o va face intrucat este la un grad de evolutie avansat si nu mai doreste materializarea, sau sa le aduca vreun prejudiciu.

Iata de ce ei nu se deranjeaza sa se arate tie, daca ai fi in corp fizic ai fii interesanta pentru ei, dar in corp astral nu-i  interesezi, nu acestea fac obiectul studiului lor.

Dar asa cum pe pamant exista intotdeauna o straja, o garda, aici in permanenta exista un numar de entitati extraterestre care sunt la datorie sa nu fie luati prin surprindere.

Nu de cei din acest sistem se pazesc ei,  ci de cei pe care ii asteapta dintr-o alta galaxie, despre care au fost anuntati ca se indreapta spre acest sistem solar tot in scopul cercetarilor.

Si aceia au survolat, au incercat sa isi aseze tabara, dar au fost respinsi de catre primii veniti. Acum cei care au fost respinsi vin cu dotarile si armele necesare  supunerii acestora, dar nu pot reusi, insa se va da o lupta intre ei,bineanteles nu cu arme cunoscute de voi pamantenii, ci cu armele galaxiilor mai evaluate, armele energetice.

Voi de pe pamant, la un moment dat veti vedea doua luni , atunci sa stiti ca cei dornici sa ocupe luna sunt aproape de luna dar nu au acces la luna si mult timp vor stationa in apropierea lunii de unde vor incerca indepartarea celor aflati spre ea. Vor survola si ei pamantul si locuitorii pamantului, dar spre regretul meu trebuie sa va spun ca acestia nu vor fi la inaltimea spirituala a primilor veniti.

Acestia vor face multe necazuri pamantenilor, vor semana multa panica si vor aduce multe boli datorita cercetarilor lor. Pamantenii se vor aflia primilor veniti si vor primi ajutorul lor, vor respinge atacurile celor nedoriti. Acestia se vor indeparta de pamant, isi vor aseza dupa un timp baza pe Venus, dar telul lor va fi Terra si locuitorii ei.

Dupa ce s-au asezat pe Venus cei care au creat probleme pamantenilor, iata ca a treia nava intergalactica isi va face aparitia. Aceasta este foarte puternica si foarte bine dotata si mult mai evoluata de cei ce o populeaza. Acestia mult superiori  o vor supune fara dificultate.

De asemeni luptele se vor vedea de pe pamant si vor fii inregistrate cu aparatele pamantenilor. Atata cei de pe Luna cat si cei de pe Venus vor devenii vasalii ultimei nave extragalactice si in ultima instanta vor colabora foarte bine. Pentru voi pamantenii aceasta va va ajuta foarte mult.

Ultimii veniti vor lua legatura cu voi, vor colabora cu voi, mai precis va vor supune, dar aceasta va fi spre binele vostru si totodata spre binele intregului Sistem solar.

Voi sunteti considerati un focar de infectii pentru Univers, de aceea va trebui sa va aliniati lumilor mai evoliate  si sa nu mai poluati Universul si spatiile existente intre galaxii cu reziduurile gandurilor si faptelor voastre.

Aveti marea datorie, vi se impune aceasta sa pastrati curatenia planetei , a spatiului inconjurator, a voastra ca entitati. Tot ceea ce vi se va impune  va fi spre folosul pamantenilor.

 La inceput pamantenii nu isi vor da seama, dar cu timpul vor intelege si mai multe si vor multumi celor vin sa ii ajute sa se purifice, Terra si tot spatiul inconjurator si astfel vor ajuta la curatarea spatiului cosmic.

Pamantenii in cateva sute de ani  vor efectua calatorii intergalactice cu mijloace create de ei in colaborare cu cu cei care urmeaza sa vina din indepartata galaxie creia acum nu ii cunosc nici macar denumirea si nici zona in care se afla in intensitatea Universului.


Multe imbunatatiri va cunoaste pamantul  si locuitori lui cu cei veniti sa survoleze si sa cerceteze acest sistem solar si sa faca ordine acolo unde domneste haosul si impuritatea.

Continuitatea vietii pe pamant se va datora acestor noi veniti din marginea Universului,care acum se afla im drum spre Calea Lactee.

Ei vin aici sa stopeze impuritatea care se rasfrange si asupra altor galaxii, ei sunt ceea ce la voi ar fi politia sanitara, ei raspund de igiena Universlui, iar din acest sistem solar s-au primit reclamatii alarmante si astfel ei vin sa restabileasca igiena.

Ei vin intr-o nava de marimea lunii , au la bord entitati echivalente cu populatia Europei si in curamd isi fac aparitia si aceasta spre binele tuturor.

Si voi pamantenii aveti obligatia sa pastrati curatenia chiar si in casele voastre, in jurul vostru si in tot spatiul ce va revine.

Pacat ca nu ati inteles aceasta singuri, fara sa fie nevoie de interventia celor aflati acum in drum spre voi.” Melfior Ra , Crucea energetica a Terrei


Cumpara cartea AICI!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu