marți, 17 ianuarie 2017

Misiunea si Misionarii - Melfior Ra

“In acest spatiu dimensional, in planul fizic se afla  multi misionari prin care se face voia Luminii. Acestia sunt vazuti ochilor carnali cat si nevazuti ochilor, deoarece sunt misionari aflati in corpuri imateriale.

Pe unde trec acesti purtatori ai Luminii, ofera pace in sufletele pamantenilor, iar cei care le asculta cuvantul si ii inteleg, le simt curatia, puterea luminii lor, iar acestia doresc sa fie cat mai mult in preajma unor asemenea fiinte purtatoare de Lumina.

Desigur ca nu intotdeauna toti cei care le asculta cuvantul se trezesc imediat si accepta cele spuse de Purtatorii Luminii, dar unde ar fi meritul acestora daca ar intalni in calea lor numai flori, numai trandafiri fara spini, sau numai miei, nu lupi.

Misionarii, Purtatori ai Luminii  sunt directionati si calauziti sa ajunga acolo unde se doreste din Inalt. In raport cu evolutia lor spirituala, pamantenii vor avea ghizi spirituali, iar ei ghizii spirituali terestri tot in raport cu evolutia lor spirituala vor avea si ei la randul lor ghizi spirituali astrali si totodata vor avea discipoli sau auditoriu  si toate acestea nu sunt la voia intamplarii.

Ghizii astrali se vor ocupa de ghizii terestrii si le vor oferi acestora tot in raport cu evolutia lor spirituala, cunoasterea. Intotdeauna de-a lungul timpului au existat ghizi terestri, fie ca acestia s-au nimit misionari, calugari, samani, preoti, oameni de stiinta, cercetatori, dar toti au contribuit la instaurarea sau mai nou la reinstaurarea Luminii pe Pamant.

De asemenea de-a lungul vremii au existat Profeti care au comunicat lumii mesaje divine. De cele mai multe ori nu li s-au dat crezare, ba mai mult decat atat au fost oprimati, denigrati si supusi la oprobiul public, iar cand cele spuse de acestia s-au adeverit, ei demult nu se mai aflau in planul fizic.

Au fost multe cazuri in vremi cand cei ce spuneau anumite adevaruri bazate pe munca lor de cercetare, au fost arsi pe rug si considerati vrajitori, dar afirmatiile lor s-au adeverit dupa cateva sute de ani. Un asemenea exemplu  de o covarsitoare cunoastere si pedeapsa a fost Giordano Bruno care la17 februarie 1600, in Piata Campo Dei din Roma a fost ars pe rug pentru ca a sustinut urmatoarele:

“Exista o infinitate de sori, cu planetele invartindu-se in jurul acestora, tot la fel si cele sapte planete ale noastre se invart in jurul Soarelui….fiinte vii traiesc in aceste lumi”

Iata Lumina si Misionarul care a platit cu propria-i viata cunoasterea Sa si totodata si intunericul de pe pamant care nu dorea Lumina si refuza raza oferita  de cei ce zarisera Lumina, dar se pare ca asa se intampla cand multi nu vor sa accepte noul.

Chiar in zilele noastre multi nu cred si nu accepta ca exista viata si pe alte planete si ca exista si alte forme de fiinte inteligente si mult superioare noua in Univers. Pamantenii nu vor sa accepte ca exista alte fiinte care arata altfel decat pamantenii, iar cei ce stiu cu certitudine ca exista si alte forme de viata si de inteligente in Univers. nu sunt lasati sa spuna, iar cei care spun sunt denigrati si discreditati.

Desi multi contemporani stiu si detin date, aceste informatii nu sunt facute publice si anumite puteri terestre doresc sa detina numai pentru cercuri restranse aceste informatii si sa le foloseasca in scopuri de dominare a omenirii.

Misionarii zilelor noastre au misiunea de a oferi cunoasterea celor care nu dispun inca de forte proprii la informatiile tainuite de organizatiile si puterile lumii care au pus sechestru pe acestea. 

In acest scop se scriu multe carti despre fiinte extraterestre si despre lumile nevazute ochilor carnali, pentru ca se doreste ca toti pamantenii sa primeasca informatii despre lumile si fiintele inteligente si unele mult superioare noua, care exista in Univers.

Marile organizatii duc o campanie asidua de denigrare si compromitere a celor care incearca sa trezeasca omenirea din hibernarea si necunoasterea in care se afla cea mai mare parte a omenirii. Cei care sunt implicati in trezirea omenirii mai sunt inca discreditati, umiliti sau chiar redusi la tacere.

 Acestea sunt metodele folosite chiar si in zilele noastre impotriva celor care incearca sa spuna, sa scoata adevarul la Lumina.

Multi dintre ce care detin fel de fel de informatii cand vad la ce calvaruri sunt supusi semenii lor care ofera informatiile primite, nu mai doresc sa fie si ei supusi la aceleasi “tratamente”si prefera sa tainuiasca cele ce detin pentru a se proteja de cei care fac “jocul” puterilor din umbra, spre a nu fi tinta denigrarii si discreditatrii.

Dar acesti misionari care pentru a se proteja nu ofera lumii cunoasterile lor, nu isi indeplinesc misiunea pentru care se afla acum aici si in acest caz vor suporta candva consecintele faptelor lor. 

Deci sa retinem mai bine ca: nu suntem singuri in Univers si nici in  acest sistem solar. Nu toate fiintele inteligente din Univers au corpuri materiale, iar cele care totusi sunt materiale nu trebuie neaparat sa fie asemanatoare cu ale pamantenilor.

Exista posibilitatea calatoriilor pe alte planete, in alte sisteme solare si in alte galaxii, prin detasarea de trupul terestru, prin extracorporalizare si sunt persoane care fac aceasta.

Nu exista MOARTE, ci o trecere intr-un alt spatiu dimensional, luand forma corpului material sau imaterial necesar si adecvat spatiului dimensional respectiv, dar pastrandu-si constiinta-constienta si cunoasterea acumulata prin vremi, spatii si diferite forme de viata prin care am trecut de-a lungul vietilor noastre, fie ca avem cunoastere despre aceasta sau nu, ele isi lasa amprenta asupra spiritului nostru.

Tuturor care au primit aceste informatii, Pace si Iubire! Pace si Lumina! Pace si Adevar! “ Melfior Ra , Crucea energetica a Terrei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu