duminică, 22 ianuarie 2017

Cutremurul vazut in plan astral



Cutremurul nu este altceva decat o eliberare a vechilor energii negative telurice, intrucat noua energie care se emite asupra Terrei, nu poate fi asimilata pana ce Terra nu cedeaza vechea energie care trebuie sa elibereze locul ce va fi ocupat de noua energie.

Cu cat Pamantul are o mai mare incarcatura energetic negativa, cu atat cutremurul va fi mai puternic. De asemenea cu cat locuitorii Pamantului emit ganduri pozitive si faptelelor sunt mai pozitive, cu atat eliberarea vechii energii va fi mai blanda si mai lenta si nu va mai cauza neplaceri pamantenilor.

Pamantul trebuie sa expulzeze vechile energii, iar acestea nu pot fie eliberate in conditii blande, fara sa produca neajumsuri si aceasta se intampla acolo unde pamantenii isi controleaza gandurile, cuvintele, faptele, iar acolo unde la suprafata pamantului sunt conectate energii negative, acolo impactul este distrugator.

Energiile care se emit asupra Terrei sunt cele care produc schimbari de frecvente in undele electromagnetice telurice. Aceste frecvente energetic-vibrationale noi, care se instaureaza si le asimileaza Terra, sunt percepute si de persoanele extrasenzoriale precum si de aparatele cele mai performante ale inregistrarii undelor electromagnetice ale Terrei.

Pe Terra se produc mari schimbari, mari transformari, acestea sunt de ordin energetic. Omenirea emite ganduri, energii benefice, luminoase, armonioase, precum si energii nebenefice si intunecoase, ganduri de ura, de dizarmonii distructive. Toate aceste energii Pamantul le asimileaza,el este detinatorul energiilor create de om.

Terra, precum Sistemul Solar si intregul Macrocosmos, fac parte dintr-un Program Divin. Acum se emit pe Terra din Inalt, Noi Energii pentru ca Terra sa fie in armonie si in aceeasi frecventa vibrationala, echivalenta cu intregul Macrocosmos. Aceste energii care se emit, prin presare, patrund in interiorul pamantului, aici Pamantul este fortat sa elibereze vechile energii nelumnioase, iar aceasta se intampla prin miscarea placilor tectonice, care prin deplasarea lor, dau posibilitatea vechilor energii accumulate sa se elibereze.

Intrucat se emit energii de frecvente vibrationale inalte, pamantul le asimileaza cu bucurie, iar acestea cand intalnesc energiile negative, dau pamantului prin miscari tectonice care favorizeaza eliberarea vechilor energii de joasa frecventa vibrationala din interiorul Terrei. Aici se produce ceea ce numim CUTREMUR.

Daca omenirea ar fi emis numai ganduri pozitive, incarcate de energia iubirii si a armoniei, intre cele doua energii, de frecvente diferite, nu s-ar produce impactul, intrucat acestea ar fi de aceleasi frecvente vibrationale, sau de frecvente asemanantoare, dar intrucat omenirea a emis unde energetice de joasa frecventa, acestea au un impact dur cand intalnesc undele noilor energii care se emit de Terra prin Soare, pentru ca Terra sa fie in armonie cu intregul Macrocosmos.

Schimbarea frecventei vibrationale a undelor energetice si electromagnetice telurice este iminenta, deoarece face parte din Programul Divin de evolutie a intregului Macrocosmos si nimic nu se mai poate opune Voii Divine. Intregul Macrocosmos evolueaza si odata cu el evolueaza si Terra pentru a avea posibilitatea de a se mentine in ansamblul si circuitul Macrocosmic.

Aceasta Noua Energie aduce cu ea transformarea si schimbarea frecventei vibrationale a omenirii, iar cand omenirea va emite ganduri si fluxuri energetic numai de inalta frecventa vibrationala, pe Terra nu se vor mai produce cutremure, si acum in unele zone ale Terrei unde omenirea a emis fluxuri energetice de frecvente mai inalte, acolo eliberarea vechilor energii si asimilarea celor noi se realizeaza fara ca omenirea sa aiba de suferit, ca urmare a eliberarii vechilor energii.

Iata de cine depinde magnitudinea unui cutremur pe Terra, de noi toti, de om, de omenire in primul rand, de ceea ce omul a creat si a emis ca flux energetic gandCand omenirea va emite fluxuri energetice de iubire si armonie,Terra se va elibera si va face schimbul energiilor pentru a fi in concordanta cu intregul Macrocosmos, fara sa cauzeze omenirii suferinte.

De fapt nu Terra cauzeaza suferintele,  ci omul isi suporta consecintele gandurilor si faptele lui. De multe ori cand Terra elibereaza vechile energii create de om, cand acestea sunt expulzate se produce dezantruparea celor care le-au creat, de-a lungul timpului, vremurilor, si a intruparilor, daca acestia au fost intrupati pe Terra.

Iata de ce omenirea trebuie sa gandeasca la modul pozitiv, iata de ce omul nu trebuie sa mai introduca in interiorul pamantului nici energii neluminoase si nici trupuri infecte de joase vibratii si infecte.

Trupurile fara viata si infecte, Terra le doreste purificate prin ardere si numai apoi sa i se ofere ei cenusa prin purificare. Terra nu doreste sa i se introduca in corpul ei tot felul de virusi, microbe si tot felul de infectii.

Aceasta este echivalent cu a introduce in corpul omului sanatos si la modul voit, microbi si virusi. Carui om i-ar conveni aceasta? Dar Terrei cum sa-i convina asa ceva? Si Terra este o fiinta vie. Pamantul are nevoie de iubirea si afectiunea noastra, de energiile emise de noi, de frecvente cat mai inalte, pentru elibererarea energiilor vechi din interiorul Terrei, fara suferinte si cutremure, pentru a ne incadra in frecventele armonioase ale intregului Macrocosmos.

Cei care nu vor intelege ca trebuie sa se schimbe nu vor mai putea supravietui pe Terra, intrucat Terra face parte dintr-un angrenaj Macrocosmic si totodatata dintr-un Program Divin de evolutie.

Omul zilelor noastre trebuie sa inteleaga si sa accepte marea transformare si schimbare care se deruleaza acum pe Terra. Numai cei care vor intelege, vor accepta si pune in practica vor mai fi demni sa vietuiasc ain acest plan tridimensional care acum face saltul cuantic in cea de-a patra dimensiune, caci se pregateste trecerea in cea de-a cincea dimensiune si frecventa vibrationala.

Iata ca transformarea (apocalipsa) se produce. Vechiul Pamant dispare si apare Noul Pamant cu frecvente vibrationale din ce in ce mai inalte, “cutremurul” consta in eliberarea de vechile conceptii si prejudecati si asimilarea noului prin frecvente vibrationale din ce in ce mai inalte emise in ganduri si manifestari.

Iata deci, ca rolul cutremurelor este imens si totdata necesar in transfirmarea Omului Vechi in Omul Nou pe un Pamant Nou, de alta frecventa vibrationala. Nu se poate produce Noul pana nu se elibereaza Vechiul. Cu cat oamenii se vor manifesta din ce in ce mai Inalt, la modul pozitiv, cu atat intensitatea cutremurelor va fi minimizata si fara efecte neplacute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu