sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Sumii - Oamenii pasare



"Priveste cum s-a lucrat pentru a se infaptui aceasta constructie care este la picioarele noastre!

Am privit Piramida era la o oarecare distanta. Vedeam sclavii care transportau acele blocuri masive de piatra, aduse de la mari departari, siruri, siruri de sclavi trageau de funii. Un numar de sclavi puneau in permanenta lemnele peste care trecusera blocurile de piatra, iar cand acestea ramaneau in urma, un numar de sclavi luau lemnul si il puneau din nou in fata blocului de piatra formand astfel in permanenta o punte de rulare, peste care treceau blocuri masive de piatra, dar nu aceasta era ceea ce m-a uimit ci faptul ca acele blocuri de piatra aveau niste funii care urcau spre vazduh pe verticala, iar la capatul funiilor, am vazut minunea minunilor ceea ce m-a uimit pur si simplu, inhamate la acele funii verticale niste fapturi pe care nici nu stiam cum sa le numesc.

Erau niste oameni pasare. Acestia aveau maini, picioare, dar aveau niste aripi enorme. Acele fapturi erau de lungimea oamenilor, dar de pe omoplati aveau crescute aripi enorm de mari. Tot corpul era acoperit cu un puf, doar degetele mainilor, talpile picioarelor si mameloanele femelelor nu aveau puf, fata, fruntea, gura, nasul. In rest in totalitate aceste fiinte erau acoperite cu puf. Unele erau pestrite, altele in totalitate albe si altele negre.

INVATATORUL a spus:

Trebuie sa stiti ca acesti oameni pasare au ajutat foarte mult la transportul blocurilor de piatra, ei ridicau in permanenta aceste pietre masive pentru a nu cadea toata greutatea pe seama oamenilor sclavi. Oamenii pasare se schimbau la cateva ore, deoarece ei nu aveau rezistenta oamenilor terestri.

Acesti oameni pasare au fost adusi din Atlantida. Acolo, atlantii netematori de Divinitate, cei care au lucrat impotriva Divinitatii au creat prin experiente genetice in scopul folosirii lor ca sclavi, aceste creatii apartinand atlantilor care nu respectau Legile Divine.

Acesti Sumi au fost adusi de pe continent in numar de cateva zeci de mii, dar au pierit cu totii inainte ca aceasta lucrare sa fie incheiata. Sumi nu aveau voie sa atinga blocurile de piatra, doar funiile la care erau inhamati, ei erau fiinte impure, pentru ei nu existau modalitati de purificare fiind rezultatul a doua specii diferite.

Sumii traiau in jur de 30 de ani terestri, dar dupa ce au venit pe continet vietile lor s-au scurtat din ce in ce mai mult pana au disparut de tot. Mai mult, a fost o molima printre ei care i-a distrus in mare parte. Isi pierdeau puful si penele si nu mai puteau zbura,  li se ulcera pielea si astfel se stingeau.

Clima si hrana erau foarte diferite aici. Sumii nu aveau grai articulat, scoteau un fel de croncanituri, insa nu aveau voie sa croncaneasca in preajma oamenilor, dar marele lor avantaj era ca intelegeau ceea ce li se spunea. Sumii erau sclavii atlantilor.

In comunitatea lor se intelegeau prin sunete croncanitoare. Ei erau organizati in carduri pe triburi si familii. Fiecare trib isi avea casa lui si un sef de card. Casele trib-card erau foarte inalte. Erau ca niste blocuri turn,rotunde, cilindrice, foarte inalte, Se intra in ele pe deasupra.

In exterior nu aveau niciun fel de ferestre, intrarile in camerele proprii se faceau din interior  spre exterior. Casele lor erau de piatra. In interior erau niste etajere construite tot din piatra. Acolo erau locurile lor de odihna. Ei nu aveau in interiorul caselor altceva.

Hrana lor era formata din tot felul de seminte, fructe, cereale si anumite vegetale. Sumii stiau ca ei trebuie sa se supuna oamenilor. Ei puteau sa se deplaseze si mergand ca oamenii, dar nu aveau rezistenta necesara, erau mai obisnuiti sa zboare. Aripilelor le acopereau tot trupul. Cand erau in zbor si aveau picioarele intinse, aripile lor  le ajungeau pana la genunchi.

Gura lor semana cu ceva intre cioc si gura, desi aveau dinti, formatul gurii lor era foarte ascutit. Constructiile facute de Sumi au existat pana nu demult in anumite zone ale pamantului, in America de Sud mai exista si acum cladiri care au fost locuite candva de Sumi.

Aceste fiinte inferioare atat omului cat si pasarilor, se inmulteau prin contact sexual. Femelele nasteau unul sau doi pui, dar nu aveau mai mult de o nastere sau doua toata viata lor. Puii erau alaptati. Cand se nasteau aveau aripile formate, iar puful si penele le cresteau ulterior. De la 6-7 ani, era considerati majori, apoi isi formau la randul lor alta familie.

Tribul card le asigura o camera in interiorul blocului care era proprietatea intregului trib. Casa era rotunda in exterior, iar in mijloc goala, o curte interioara. Intrarile erau din interiorul blocului curtii pentru fiecare incapere in parte. Constructia era pe nivele, pe etaje, cele mai bune nivele erau considerate nivelele superioare. Cei nemultumiti se apucau de constructia unei noi case si constructorii ocupau ei nivelul superior.

Sumi cand mureau erau dusi de semenii lor si depusi pe ape curgatoare. Sumi erau programati de conducatorii sclavilor cat si cate grupuri sa se prezinte la lucru, restul sumilor se ocupau de gasirea hranei. Ei stiau ca nu aveau voie sa ia ceva din ceea ce cultivau oamenii, tocmai de aceea isi faceau casele cat mai departe de asezarile omenesti si cat mai aproape de paduri,deoarece erau in permanenta in cautare de hrana.

Acestia au fost sumii, fiinte create de om si nu de Divinitate. Divinitatea a creat fiinte si specii perfecte, adaptabile conditiilor de viata de pe pamant, insa fiintele hibrizi create de oameni nu sunt adaptabile.

Divinitatea nu este incantata cand omul incearca sa combine speciile, mai ales cand e vorba de combinatii intre om si animale, pasari. Divinitatea a lasat oameni, animale, plante, arbori, toate specifice speciei respective, cu caracteristici bine definite  si nimeni nu trebuie sa incurce  ceea ce a fost creat perfect, pentru ca nu vor fi rezultate care sa bucure Divinitatea si nici omul. Atlantii au platit scump amestecul lor in creatia de specii pentru a le supune vointei lor.

Trebuie sa se stie ca incrucisarea intre specii este degenerativa si daunatoare oricarei specii. Am vrut sa stiti acestea, pentru ca in imaginile din cristal sunt inclusi si Sumii, fiinte care au existat cu adevarat, dar pentru ca nu au fost create de Divinitatea Suprema, nu au rezistat in timp. Numai Divinitatea Suprema are voie sa creeze specii noi, sau sa le distruga pe cele pe care le-a creat.

Atlantii au facut multe combinatii genetice intre oameni si animale, cu scopul de a folosi aceste fiinte la munci grele. Ei au creat si fiinte care nu s-au supus lor, ba chiar au atacat creatorii si au fost nevoiti sa ii suprime. S-au multumit cu Sumii care erau mai docile si puteau fi supusi.

Multi dintre Sumi dupa ce au vazut cum se sting multi dintre semenii lor datorita eforturilor la care erau supusi, au dezertat si si-au construit asezari in indepartata America de Sud, s-au reorganizat. Viata lor nu a fost usoara si nu au rezistat multe generatii in timp, intrucat nu a fost voia  Divinitatii sa dureze in timp ceea ce nu Divinitatea a creat.


Ca marturie a trecerii temporare au ramas pana in zilele noastre casele sumiene din America de Sud si imaginile imortalizate in cristalele existente in Piramida Luminii Celeste, ca un omagiu pentru munca si sacrificiile vietii lor in aceasta lucrare Divina. "

Melfior Ra, Enigma sarcofagului, Editura Misiunea Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu