sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Calatorii pe Vamfim, pe Marte



Am facut multe calatorii in astral, in diferite dimensiuni spatio-temporale, atat in trecut cat si in prezent si in viitor. Mai recent am fost tentata, determinata sau poate mi s-a sugerat sa vizitez o alta planeta careia noi pamantenii ii spunem Marte, iar cei de acolo o numesc VAMFIM.....

Asadar ajunge doar sa gandesti si acel ceva prinde viata imediat. De multe ori nici nu-ti manifesti in intregime gandul ca ai si fost inteles si primesti raspunsul.

Bineanteles ca m-au interesat la un anumit moment navele interplanetare, vroiam sa stiu cum arata si in interior....

Am fost condusa intr-o asemenea nava. Ei vamfienii le numesc Nave Nori.

Atunci cand sunt gata, aceste nave pot lua diferite forme si culori: alb argintiu culoarea lor de baza cenusiu sidefiu, portocaliu, azuriu, atat forma cat si culoarea pot fi schimbate la comanda.

Comanda se face pe baza de vibratie. navele lor pot fi de forma cilindrica, elipsoidala, in forma de pipe, cupole, cupole simple sau duble, precum si in forma literei H, dar cele mai interesante mi s-au parut Navele Nori, pareau nori de diferite forme si marimi.

Toate aceste nave au posibilitatea sa-si schimbe culoarea si forma, dupa cum sunt programate. Aparatele cele mai des folosite cand vin in spatiul nostru sunt Navele Nori.

Ei vamfienii ne viziteaza cel mai des pentru ca aparatele lor nu sunt usor de interceptat. Astfel stiu ce masuri de protectie sa-si ia.

 De multe ori se joaca cu noi, cu cei care se lanseaza in urmarirea lor.  Ii amuza faptul ca nu sunt vazuti atunci cand nu vor, ei ne considera pe noi pamantenii ca pe un fel de surzi si orbi si se distreaza copios cand "aero-spatialii" nostri, in urmaririle sau misiunile lor trec pe langa vamfieni (martieni) fara sa-i vada.

Astfel s-au jucat vamfienii cu cei de la NASA, NATO, JAPONIA si din fosta URSS. Au preferat sa se "joace" astfel cu ei din cauza ca ii considerau nesinceri, neloiali fata de ...fratii lor pamanteni.

 Au constatat cu stupoare ca acestia nu fac cunoscute lumii descoperirile lor referitoare la intalnirile cu extraterestri.

Tocmai de aceea s-au hotarat sa intervina direct, sa contacteze fiinte umane, de care sa se apropie  si sa-si transmita mesajele de prietenie si de afectiune, pentru toti pamantenii.

 In acest scop au intervenit ei cu acele operatii de deschidere a centrilor energetici pe corpurile astrale ale catorva zeci de pamanteni.

Vamfienii sunt foarte evoluati, dispun de o mare inteligenta, de o inalta vibratie spirituala, de multe informatii in ceea ce priveste evolutia vietii pe pamant, precum si de stiinta cunoasterii si transformarilor galaxiilor in circuitul spatial timp-dimensiune.

Dar, au si ei nemultumirea si dezavantajul lor. Ei ne invidiaza pentru frumusetea, armoniile si dimensiunile corpurilor noastre fizice.

Ne considera detinatorii primului loc in Univers la frumusetea fizica, insa nu si la inteligenta si spiritualitate, motiv pentru care nu de putine ori stationeaza in apropierea plajelor, unde nudurile terestrilor pot fi admirate in voie.

Sunt vamfieni care au facut pasiuni pentru fiinte terestre si se deplaseaza mereu pentru a le vedea. Doresc o combinatie genetica cu pamantenii pentru a-si infrumuseta specia.

Au fost cazuri intre noi si ei, insa rodul acelor incercari nu au supravietuit acolo pe Vamfim in special datorita compozitiei aerului si intr-o masura mai mica a hranei.

Dar acest esec nu i-a descurajat, ei spera ca pana la urma experimetul sa dea rezultatele dorite, adica armonia si dimensiunea trupurilor terestre si inteligenta si posibilitatile spirituale ale vamfienilor.

Ei sunt total impotriva modului nostru de viata, mai ales al modului de alimentare al pamantenilor. Nu pot concepe ca o entitate sa ingurgiteze mai mult decat minimul necesar.

Nu pot concepe ca cineva sa foloseasca ceva in scop nutritiv, cand stie precis ca acea substanta, sau acel produs alimentar dauneaza  si totusi omul o mananca. Ei nu pot intelege asa ceva.

Vamfienii au incheiat prietenii durabile cu spirite superioare care au fost in vietile anterioare incarnate pe Pamant. Spiritele ii ajuta mult pe vamfieni sa se apropie de noi,chiar le furnizeaza multe date care ii ajuta sa ne contacteze.

- Aici nu este ca pe Terra sa aibe fiecare un nume si un prenume, noi ne cunoastem, ne simtitm, ne stim dupa vibratii, nu dupa nume, semne conventionale ca la voi. Trebuie sa stii ca vamfienii nu mor, ei trec doar fiind in deplina cunostinta de cauza in alte spatii dimensiuni, timp, insa numai dupa ce aici ajung la cunoasterea absoluta.

- Ce se intampla cu corpurile lor , atunci in marea trecere?

- Nimic, se volatilizeaza prin purificare. Pe cei care ii vezi plutin pe orizontala sunt mai aproape de purificare. Cum ziceti voi pamantenii, mai aproape de marea trecere spre moarte, numai ca noi stim ca nu exista moarte, noi constientizam aceasta pe toata durata existentei noastre in aceasta dimensiune spatiu timp. 

Aici nu plange nimeni cand cineva a fost purificat  si trecut intr-o alta dimensiune, comunica in permanenta cu cei dragi lui aflati inca aici. Mai mult chiar avem posibilitatea sa ne alegem dimensiunea spatiala in care trecem  si pentru ca stim multe despre dimensiunile spatiului urmator si facem ceea ce trebuie pentru a atinge nivelele cele mai inalte ale dimensiunii spatiului urmator.

Diferenta dintre noi si voi, dintre scolile noastre si scolile voastre  este ca noi lucram pentru cucerirea dimensiunilor inalte, in timp ce voi pamantenii lucrati pentru dimensiunea spatiului in care va aflati. 

Voi nu va straduiti, nu actionati sa va depasiti conditia. Si asta ne intristeaza ca nu pricepeti esentialul. Voi pamantenii ati deviat foarte mult de la calea dreapta, de la adevar si astfel ati regresat, mult, mult de tot, insa va veti opri in cadere in foarte scurt timp. 

Noi va ajutam, aveti ajutorul nostru , ajunge doar sa-l doriti si atunci il primiti. dar numai daca il doriti, altfel noi nu vom interveni in intimitatea voastra.

Noi avem posibilitatea sa fim de gen feminin, masculin si androgin. Androginii au posibilitatea de reglare prin vibratie interioara, pentru a dispune de organele sexului pe care il prefera. Mai trebuie sa stiti ca aici nimeni nu se imperecheaza  de dragul senzatiei de placere. 

Asa ceva este exclus aici. Imperecherile se fac doar daca este necesar, daca este nevoie sa se reproduca specia  sau sa se reechilibreze numarul de entitati din acest spatiu, Atat. Doar la asta se rezuma imperecherea aici. 

Noi nu suntem robii senzatiilor grosiere, ca voi pamantenii. Voi cei de pe Pamant daca nu v-ati fi lasat robiti de sexualitate , altfel ati fi evoluat, iar acum nu ar fi pe Pamant negura, jalea si amarul care este. 

Voi pamantenii ati inteles gresit o lectie, Lectia Iubirii . Numai dupa ce veti putea indrepta aceasta greseala fatala a voastra, numai atunci vor disparea neajunsurile voastre. Tindeti spre Inalt, nu va lasati prada noroiului. Cautati fericirea in spirit si nu in materie! Cand veti intelege oare lucrurile acestea? 

Trebuie sa mai stiti ca aici nimeni nu lucreaza pentru recompensa, nu exista locuri de munca platite. Singura dorinta a vamfienilor este ca toti locuitorii acestei dimensiuni spatiale sa fie fericiti. Scopul, telul lor suprem este FERICIREA TUTUROR....

Vom merge in Zona Sfincsilor.  Tu trebuie sa mai stii  ca Marea Piramida numita de voi pamantenii, Piramida lui Kheops, poate fi reenergizata si va fi...Are aceasta posibilitate. Trebuie sa stii ca platforma de deasupra ei, acolo unde trebuia sa fie varful Marii Piramide, acea platforma a fost special construita pentru acest scop. Ea va fi reenergizata si isi va relua functia avuta initial. 

Se va descoperi in curand acel CRISTAL imens din Muntii Pirinei. El va fi descoperit concomitent cu un eveniment aerian. La aceasta va vom ajuta noi, Vamfienii. 

Cum? Nu e necesar acum sa stiti. Apoi va fi asezat acolo unde ii este locul, pe acea platforma din varful Marii Piramide. Dupa un anumit timp se va produce reenergizarea acesteia incepand de sus in jos pana va atinge baza ei. 

La anumite intervale de timp cand conjunctia astrilor va fi cea prevazuta, Cristalul se va deschide ca o floare de nufar si din interiorul lui va tajni catre inalt un jet puternic de Lumina Pura, un jet de forma trapezoidala cu deschiderea spre Inalt. 

Dupa ce se va inchide floarea de cristal, acesta va fi mult mai stralucitor decat inainte, iar in mijlocul lui va straluci chipul INVATATORULUI terestru , care va fi vazut de cei cu sufletul curat.

 Apoi,iar se va deschide floarea de cristal si INVATATORUL INVATATORILOR TUTUROR LUMILOR va putea fi vazut in mijlocul florii de cristal. Fericiti cei ce vor vedea deschiderea florii de cristal. Numai cei buni, cei curati si cei alesi vor putea vedea toate acestea! 

Apoi Cristalul se va inchide dar chipul INVATATORULUI TUTUROR LUCRURILOR  se va vedea indiferent din ce parte a Marii Piramide, intrucat la inchiderea florii de cristal, Cristalul se va pune in miscare, se va invarti in sens orar si la fiecare ora se va vedea alta imagine a chipului lui ISUS HRISTOS cel care este INVATATORUL INVATATORILOR TUTROR LUMILOR VAZUTE SI NEVAZUTE.

- Aici la aceste izvoare ale noastre vin cei insetati de Lumina Cunoasterii, astfel primesc Lumina Cunoasterii cei insetati de Adevar. Fac aceasta de trei ori, la trei rasarituri,intr-o viata vamfiana. 

Pelerinelelor sunt confectionate special pentru acest prilej,le folosesc numai in asemenea ritualuri. Fiecare familie are una sau doua pelerine, depinde de numarul membrilor familiei.

Acum vom merge sa vizitezi Zona Cimitirelor. Aceste corpuri neansufletite au fost ale entitatilor care nu au vrut sa se impartaseasca din izvoarele Luminii Cunoasterii. 

Astfel trupurile lor nu s-au purificat, iar la trecerea spiritului in alte dimensiuni, aceste trupuri nu au fost volatilizate. Noi dupa un anumit timp le acoperim cu o tesatura de fire de IUR

Aceste trupuri neansufletite nu putrezesc si deci nu miroase dezagreabil, atata doar nu mai au suflet, daca le acoperim cu tesatura de iur, se schimba situatia..In timp movila acoperita cu tesatura de IUR scade pana se contopeste cu solul.

Voi pamantenii trebuie sa stiti ca Principiile noastre sunt IUBIREA, ADEVARUL si CREDINTA.

Aceste trei mari principii ne calauzesc in viata , aceste principii formeaza triunghiul nostru de Lumina a Cunoasterii, acesta este triunghiul vietii noastre. Trebuie sa mai stiti ca aici iubirea nu degenereaza ca la voi pamantenii, aici sentimentul nu-si schimba intensitatea si nici placerea grosiera nu are prioritate. 

Aici unirile intre sexe se fac cu totul pentru alte considerente  si nu din placerea simturilor. La noi, iubirea inseamna cu totul si cu totul altceva decat placerea fizica. Pe cand la voi , cei mai multi realizeaza iubirea intre sexe din pura placere grosiera, senzuala si nu din dorinta perpetuarii speciei. Asa cum ti-am mai spus, noi nu suntem robii placerii simturilor. 

Bucuriile noastre tin de spirit si nu de trup, dar putini pamanteni vor intelege aceasta, mai precis vor putea intelege in acest moment toate acestea. La acest capitol, ati inteles voi pamantenii Lectia gresit si e una din cele mai importante Lectii, necesare evolutiei speciei umane. Pacat! "

Melfior Ra , Crucea energetica a terrei 

Cumpara cartea AICI



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu