luni, 2 ianuarie 2017

Copacul Recunostintei - Melfior Ra




" Iisus Christos ofera omenirii in fiecare zi daruri si haruri celeste.

Aflandu-ma in casa Nicoletei Pasat, si fiind in meditatie, mi s-a aratat deodata un copac foarte frumos si armonios, cu o corolă minunata. Mi-am pus intrebarea ce reprezinta copacul , deoarece vizualizam doar un copac foarte frumos si frunzos ?

Si deodata a aparut imaginea Mantuitorului Iisus Christos si mi-a transmis atat telepatic cat si prin imagini urmatoarele :

“ Este Copacul Recunostintei. Priveste. Vezi că are şapte crengi. Fiecare creangă reprezintă o zi din saptamana si un dar din partea mea. Astfel :

Luni = vă ofer iubirea izvorâtă din Inima Mea.
Marţi = vă ofer belşug .
Miercuri = vă ofer sănătate.
Joi = vă ofer pace.
Vineri = vă ofer înţelepciune.
Sâmbătă = vă ofer împlinire.
Duminică = vă ofer spiritualitate. “

In timp ce mi se transmiteau acestea, vedeam luminiscenţa, strălucindă, creanga care reprezenta ziua numita si darul celest. Crengile s-au luminat începând din partea stângă si mergand spre dreapta unde era ultima creangă care reprezenta ziua de Duminică

“ Iata Melfior, acesta este ,

COPACUL RECUNOSTINTEI , care trebuie sa primeasca si el zilnic hrana Recunostintei din inimile voastre. Omenirea ar trebui ca in fiecare zi sa fie recunoscatoare si sa ofere recunostinta sa astfel:

Luni, sa multumeasca si sa transmita recunostinta pentru Iubirea care o emit.

Marti, multumiri si recunostinta pentru belsugul primit.

Miercuri, multumiri si recunostinta pentru sanatate .

Joi, multumiri si recunostinta pentru pace.

Vineri, multumiri si recunostinta pentru intelepciunea oferita.

Sambata, multumiri si recunostinta pentru implinire.

Duminica, multumiri si recunostinta pentru spiritualitate 
.
Transmite-le acestea, Melfior Ra, ca multi au uitat de COPACUL RECUNOSTINTEI ! “

Iata, va transmit .

Am transmis toate acestea chiar in ziua urmatoare 26.06.2016, in workshopul sustinut la Sibiu, impreuna cu Nicoleta Pasat, cand in mijlocul grupului s-a aratat Lumina imaginii Mantuitorului Iisus Christos, si a fost vizualizat de mai multe persoane din grup, care au recunoscut imaginea si Inalta vibratie a Mantuitorului nostru Iisus Christos.

Melfior Ra

MEDITATIA COPACULUI STRAMOSESC

(Aceasta meditatie sa se faca in noptile cu Luna Plina )

Relaxeaza-te, respira adanc, imagineaza-ti ca esti un copac. Ramurile tale se inalta spre cer, in timp ce radacinile tale patrund din ce in ce mai adanc in pamant fiind bine ancorate in el.

Pe masura ce patrunzi in pamant radacinile tale se directioneaza catre stramosul tau care a avut cele mai mari probleme energetice din linia stramosilor tai. 

Aceste radacini pot cobori pana la sute de generatii in urma, dar la un moment dat, pur si simplu, fara prea multe explicatii, vei simti cum te conectezi efectiv la energia acelui stramos.

 Sa nu fii surprinsa de trairile pe care le vei avea, deoarece pot fi intense, profunde si extrem de corecte! In momentul conectarii la vibratia stramosului tau, poti identifica daca acesta este femeie sau barbat, ce tip de suferinta a avut.

Imagineaza-ti acum ca prin radacinile tale transmiti prin vointa si iubirea ta o lumina de culoare aurie catre stramosul tau, si lasa-o sa curga pana cand energia acestuia s-a echilibrat, s-a luminat. Rosteste apoi in gand urmatoarele :

“Iti multumesc ca existi in linia mea stramoseasca, eu sunt astazi aici datorita tie! Iiti sunt recunoscatoare.

 Esti parte a familiei mele, din care fac si eu parte! Voi face ceva de valoare cu viata mea, sunt pregatita acum sa dau un sens pozitiv vietii mele, si aceasta datorita tie drag stramos”

Apoi, mentalizeaza ca energia din radacinile copacului care esti, urca luminand radacina, trunchiul si ramurile.Intreg copacul este de lumina aurie, de energie, vitalitate, sanatate si stabilitate. 

Te bucuri de echilibru in viata ta. Imagineaza-ti ca tu reprezinti trunchiul, in timp ce ramurile reprezinta urmasii care ii ai precum si cei care vor veni in viitor. 

Imagineaza-ti cum trunchiul este plin de lumina aurie si cum ramurile si coroana copacului devine din ce in ce mai mare, mai luminoasa si mai stralucitoare. Bucura-te si traieste bucuria IMPLINIRII.

Pastrand aceasta imagine in mental, revino in lumea reala, in clipa prezenta, energizata si plina de armonie si ganduri bune.

Multumeste Divinitatii pentru realizarea dorintei tale.

In cazul in care nu poti avea copii, liniile stramosesti au atat de multe ramificatii iar linia familiei continua pe relatiile adiacente, iar ritualul pe care il faci te influenteaza atat pe tine cat si pe urmasii care vor duce mai departe linia genetica a familiei, dar acum mult mai luminata si echilibrata.

Asa sa fie! Si asa si este ! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu