duminică, 29 ianuarie 2017

Constantin Brancusi a fost un mare initiat roman



"Am fost ivitata marti 15 februarie 2011, la emisiunea Sanatate Spirituala la TV Eveniment Sibiu. Dupa ce am inchis telefonul, am facut o meditatie si am cerut ingerilor ghidare, referitor la informatiile pe care sa le aduc la cunostinta semenilor care urmaresc emisiunea.

 Primul raspuns care mi-a venit in gand a fost un mesaj pe care l-am primit cu un an in urma, in februarie 2010 si pentru cateva clipe am retrait ceea ce mi s-a aratat in zona Tg. Jiu din Inalt, caci am vazut o priveliste tare frumoasa, in care vedeam Jiul cum curge lin, operele brancusiene care emanau lumina stralucitoare si un flux de lumina care trecea prin vazduh, de la aliniamentul operelor brancusiene peste Jiu si se unea cu muntii in departare.

Mi s-a transmis, “Vei scrie si vei canta despre acest loc”. Sincer nu prea imi venea  sa cred aceasta si ma intrebam in sinea mea : Ce sa scriu despre acest loc? Insa ingerii au avut dreptate, caci am scris cartea “Sunet Divin” despre operele brancusiene si zona Tg. Jiu si am vorbit la conferinta sibiana , la emisiunea “Conspiratia tacerii” despre aceasta.

Si astfel am amintit sibienilor despre faptul ca  Brancusi a fost un mare initiat al neamului romanesc, care a modelat in piatra idealul pe care il traia in sufletul sau luminos si care a simbolizat in operele sale, drumul evolutiei spirituale. In ianuarie 2010, cand Brancusi mi-a transmis ca  : ”Prin Constantin Brancusi oamenii se pot vindeca indiferent de ce boala ar suferi” eu am fost putin neancrezatoare, pentru ca nu imi venea sa cred ca poate fi atat de usor, insa intelegand simbolistica operelor sale, realizez cate draptate avea Brancusi.

Prin rugaciune prin care se formeaza COLOANA INFINITULUI coloana de lumina intre om si divinitate, prin iubire neconditionata pentru toata creatia divina POARTA SARUTULUI, mergand prin constientizare pe aleea vietii ALEEA SCAUNELOR  drumul ne duce la MASA TACERII din altarul sufletului nostru, unde prin meditatie reusim unirea cu sinele divin si astfel reusim inaltarea spirituala, zborul spre alte spatii celeste ZBORUL MAIASTREI.



Am indemnat telespectatorii sa mearga pe drumul luminii si ca sa fie siguri de reusita, sa-si ia ca aliati iubirea si constientizarea. De ce iubirea? Pentru ca iubirea vindeca si alina tot ce atinge. Spunea Brancusi in cartea pe care mi-a daruit-o : “Vedeti voi iubirea? Nu o vedeti, dar cand ea curge in inimile voastre, ea va vindeca !” Si asa este. Cand prin inima omului se revarsa iubirea, celulele vibreaza, mintea se lumineaza, sufletul se inalta, iar corpul devine fizic sanatos, pentru ca daca sufletul este in lumina si corpul fizic, care este supus corpului energetic, va fi in lumina.

De ce sa nu luam ca aliat iertarea? Iertarea este un mare Dar pe care  ni-l oferim in primul rand noua insine, chiar daca in aparenta credem  ca-l oferim altor personane.

Cand noi traim sentimente de neiertare fata de alte prsoane, intre noi si acele persoane se creeaza firicele de energie neluminoasa si iata avem cu X , avem cu Y, dar de fapt noi ne tinem inlantuiti de aceste persoane.

Cand noi am iertat si binecuvantat persoanele respective, se ard firicelele de nelumina si noi suntem liberi sa ne inaltam spre lumina.

Deci iubirea vindeca, iar iertarea ne elibereaza si ne inalta.

Zilnic sa ne facem o autoanaliza si sa ne intrebam:

“ Ne-am hranit noi astazi corpul fizic? “Da“. Dar corpurile emotional si mental, le-am hranit, sau le-am flamanzit?”

Adica ce sentimente si ganduri am emis? Daca am emis lumina, iubire, recunostinta inseamna ca ne-am hranit corpurile. 

Daca am emis energii neluminoase de neiubire, de neiertare, de dispret, de nerecunostinta, de teama, inseamna ca ne-am flamanzit corpurile. Daca am constientizat aceasta, maine sa fim atenti cum le hranim, sa nu le mai secatuim.



Noi suntem trup, suflet si spirit si avem o datorie nu numai fata de trup, care este vehiculul nostru terestru, ci mai ales de suflet si spirit. Tineti minte ca hrana sufletului este lumina si iubirea

Cand plecam din planul fizic, lasam pe Pamant toate bogatiile terestre, dar luam cu noi bogatiile spirituale, lumina si iubirea, care ne vor calauzi in spatii celeste.

Am indemnat telespectatorii sa ofere daruri de lumina si zilnic sa ofere un gand de lumina, o rugaciune pentru iubire si pace pe Pamant.

Dupa ce am ajuns acasa de la emisiune, inainte de a duce copiii la culcare am spus o rugaciune impreuna in camera de zi. Eu eram la mijloc, Gheorghe in dreapta mea si Andrei in stanga mea.


Deodata in fata mea, la aproximativ un metru distanta, a aparut o sfera de lumina de culoare aurie, care pulsand atat de frumos, a stat in acel loc pana am terminat de spus rugaciunea.

M-am intrebat: “Oare cine este”si am aflat raspunsul de la Daniela de la Constanta, care mi-a trimis un material in care mi-a amintit ca in urma cu 135 de ani, in 17 februarie a venit pe pamant Brancusi.

 In acel moment am revazt sfera de lumina ce parea aur, galbena stralucitoare, care a pulsat o clipa in fata mea si a disparut. Lacrimi fierbinti de emotie si bucurie mi s-au prelins pe obraji.

In inima mea am simtit iubirea spirituala a lui Brancusi, chiar daca eu nu am stiut ca este ziua lui, ingerii m-au ghidat sa spun semenilor despre opera sa initiatica. Realizam cat de frumos se leaga totul si cum ne sunt ghidati pasii vietii terestre de fratii nostri mai mari din lumea nevazuta.

Tuturor va daruiesc frumusetea acestor clipe de mare inaltare sufleteasca si va transmit iubirea spiritual a fratelui nostru Brancusi!


Am scris acest capitol astazi 11 februarie 2011, ora 17:00, intr-o stare de bucurie si recunostinta, mai ales ca simt alaturi de mine prezenta entitatilor care ma sustin in lucrarea de luminare din 21.” Nicoleta Pasat , 21 darul meu pentru tine 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu