luni, 16 ianuarie 2017

Shambala - Teleportarea si lumea subpamanteana cu Melfior Ra



“Iata-ma din nou intr-o calatorie astrala de dedublare. Am iesit din trupul carnal si in acelasi timp am fost incadrata de triunghiul de lumina si am inceput calatoria. Mi s-a comunicat mental cuvantul Tibet, cand deodata eram in Tibet.

 Eram pe acea platforma de deasupra muntelui. Aici, mi-am inceput initierea in tainele cunoasterii, aici am primit de la o entitate de lumina o cheie care deschide sapte lacate, care pe vremea aceea nu intelegeam ce reprezinta.

Si acum acea entitate se afla in acelasi loc, ma astepta, stia ca voi fi “condusa” directionata acolo. Ma aflam in triunghiul, piramida de lumina, m-am apropiat ca niciodata de acea entitate si iata ca entitatea a fost asmilata de acel triunghi, de piramida si ne-am contopit cu triunghiul de lumina.

Atunci parca s-a deschis pamantul sub noi si am inceput o coborare vertigionoasa, vertical si extraordinar de rapida. Ma aflam in adancul pamantului. Aici piramida triunghi care ne transportase pana aici s-a transformat intr-o masa plata, intr-un disc pe suprafata caruia ne aflam si care ne transporta in acel loc intr-o plutire usoara si silentioasa.

Eram condusi, dirijati  de ceva, cineva ce inca nu constientizam. Astfel calatoream cu acel disc la o oarecare distanta de sol, parcurgeam niste tuneluri, niste strazi era vag sa descriu ceea ce vedeam acolo.

In aceasta calatorie vedeam ceva foarte ciudat, din loc in loc niste copaci ciudati, nu aveau frunze sau flori, ci erau numai trunchi si crengi, dar acestia erau de LUMINA si emiteau lumina. 

Emiteau o lumina uniforma pe o raza mare, iar unde se incheia raza lor de emitere, acolo se intrepatrundeau lumina cu campul, raza urmatorului arbore de lumina. Acesti arbori erau …iluminatorii strazilor din acel spatiu subpamantean. Acesti arbori erau inglobati in peretele lateral si de acolo raspandeau lumina

Arborii aveau trunchiurile complet alb – argintii. Erau minunati si se asemanau foarte mult cu arborii terestri incarcati de zapada dupa o ninsoare abundenta. Ghidul meu mi-au explicat ca aceste lampioane, generatoare, functionau in baza energiei solare.

Aceasta energie este captata din undele energiei telurice care la randul  lor sunt captate de catre PIRAMIDA LUMINII CELESTE si apoi emisa atat unor piramide aflate la suprafata pamantului, cat si in interiorul pamantului. Iata cum avem noi aici lumina Soarelui si cum ne folosim de ea pentru a trai chiar mai bine decat voi cei de la suprafata pamantului. Noi o folosim astfel si nu ducem lipsa de energie soalara sau cosmica.

Noi reglam aceste generatoare ca ele sa emita frecventa energetica anumitor necesitati. Un fel de frecventa energetica ne trebuie pentru ceea ce voi numiti agricultura si o alta frecventa necesita anumite laboratoare in care se lucreaza tot prin intermediul energiei cosmice si solare.

Tu, Melfior Ra ai vazut acum generatoarele care ne asigura in pemanenta iluminatul. Acest iluminat transmite toate fluidele energetice necesare pentru a se produce mentinerea in cele mai bune conditii a vietii si a sanatatii celor care traiesc aici in corpuri  materiale si nu numai acestora. 

Prin aceasta captare si transmitere a energiei cosmice si prin stiinta noastra noi nu putem fi afectati de anumite radiatii la care voi sunteti predispusi din exterior.

Stiinta noastra este mult mai evoluata, incat noi avem posibilitatea de a nu primi razele solare care ne-ar dauna, pe cand voi pamantenii nu cunoasteti metoda  inca prin care sa anihilati, sau sa dirijati la o oarecare distanta de pamant radiatiile energiei cosmice si solare care nu va favorizeaza.

Cand stiinta pamantenilor exteriori va cunoaste aceste metode, atunci multe din neajunsurile voastre vor fi rezolvate, neajunsuri care acum  va predispun la boli si la recolte din ce in ce mai nestisfacatoare. 

Chiar si circuitele cerebrale si energetice umane au suferit din cauza multor frecvente energetice inadecvate corpurilor umane. Cand aceste scurtcircuite se produc, omul e bolnav si de multe ori medicii si medicina terestra exterioara nu gasesc remediul.

Cu timpul stiinta va evolua si se vor cunoaste si aceste taine, dar va mai trece putin timp pana se va ajunge la aceasta cunoastere care va fi dovedita stiintific pentru a fi acceptata.

 Despre aceste generatoare pot sa-ti spun ca ele sunt din cristal de cuart. Iata la ce poate fi folosit cristalul de cuart, materie pe care voi pamanteni exterioriri folositi foarte putin si inca nu-i cunoasteti posibilitatile si puterea.

In timp ce imi comunica toate acestea, in fata noastra a aparut un zid energetic. Am intrat in interiorul acelui zid energetic, dar acesta marca o incinta, o imensa incapere. Acolo lucrau multi oameni. 

Nu as putea spune ce lucrau si daca erau barbati sau femei. Toti erau imbracati in halate albe, iar pe cap aveau niste bonetele de culori diferite: alba, galbene, portocalii turcoaza, albastru inchis, bleomarin.

Am inteles ca gradele lor, sau functiile lor erau date de aceste bonete. Toti oamenii care lucrau acolo nu ne-au dat nicio atentie, parca nici nu ne-au vazut. Aveau ceva in maini, tavite asemanatoare sertarelor de birou. 

In acele tavite primeau ceva pe care il aranjau si il transmiteau mai departe…Apoi tavita nu stiu cum se dematerializa.

La un moment dat m-am gandit ca acei oameni care lucreaza sunt roboti, atunci ghidul meu m-a atentionat si mi-a comunicat ca acestia nu sunt roboti, ci fiinte umane dar ei stiu ca nu au voie sa priveasca in alta parte deoarece munca lor era de importanta majora si nu isi permiteau sa perecliteze vietile semenilor.

M-am gandit ca ceea ce am vazut semana foarte mult cu laboratoarele vazute in Atlantida.  Atunci ghidul meu mi-a spus:

Aici nu este Altlantida, aici este ceea ce voi numit Shambala. Aici este sediul spiritelor superioare care supravegheaza pamantul, viata si evolutia spirituala a pamantenilor.

Noi tinem legatra cu cei din Inalt, exista o Shambala si in Inalt si noi cei de aici suntem in permanenta in legatura cu Inaltul pentru  a primi anumite date informationale pe care va trebui sa le comunici semenilor tai cu privire la ceea ce facem noi aici pentru voi cei de la suprafata pamantului.

Deasupra zonei numita Pamant, se afla o mare Piramida de Lumina. Aceasta este de fapt un spatiu in care se afla Sediul Spiritelor Superioare care Supravegheaza Pamantul. Entitatile din acel spatiu numit Shambala Superioara, sunt in legatura si conlucreaza cu entitatile din Shambala Inferioara

Acestea din adancul pamantului sunt cele care au misiunena sa execute anumite lucrari cerute de cei din Shambala Superioara. Aceste lucrari sunt unele care trezesc spiritele adormite, aflate la suprafata pamantului, adica omenirea care a uitat de Dumnezeu.

Shambala Superioara are forma unei piramide, iar Shambala Inferioara este de aceleasi dimensiuni, dar ea are pe mijlocul ei acel culoar prin care se poate intra in acea lume si spatiu aflat in interiorul Pamantului si acel spatiu intrapamantean are forma unei piramide, dar ea se afla cu varful in jos si intre aceasta piramida spatiu din inalt este un plafon foarte dens de pamant si straturi energetice de cea mai joasa frecventa si densitate.

Shambala Inferioara este impartita in mijlocul ei pe vertical de acel culoar. Acel culoar are o deschizatura spre Inalt care corespunde Tibetului, acele platforme de deasupra muntelui Sacru, unde foarte putini sunt alesi sa ajunga in corp fizic fiind.

Plafonul care separa cele doua Shambale are trei straturi de vibratii joase si dense, dar prin toate acestea s-a creat un culoar de lumina prin voia Parintelui Luminilor, pentru a nu se pierde legatura cu cei aflati pe Pamant si in interiorul planetei, pentru a se putea reinstaura Lumina pe pamant.

Din Shambala Superioara, cand este cazul se desprind alte piramide-nave de dimensiuni mai mici si acestea se deplaseaza acolo unde este ceruta Lumina. Deasupra zonei numita Romania se afla o asemenea piramida nava din care suntem vegheati indeaproape si ajutati sa urmam Calea Luminii.

In Shambala Superioara se afla o putere Luminica, o entitate de lumina sub forma unui porumbel cu aripile deschise, aceasta entitate lumineaza si ofera lumina Tatalui Creator, prin intermediul piramidei-spatiu nava celor care cer, doresc  Lumina.

Locurile insemnate de pe Pamant sunt vizitate de acele nave – piramida cand se doreste conclucrarea si colaborarea intre cei aflati in aceste spatii limitate. 

Iata ca inca o data mi se confirma aparitia navelor –piramida vazute in Muntele Retezat in vara anului 1995 cand impreuna cu un grup am fost martorii unei intamplari descrisa in cartea Misiunea Romania.

Dupa primirea informatiilor, am multumit Tatalui Ceresc pentru cele oferite mie, umilei Sale Slujitoare si am pus pe hartie toate acestea. 

Pace si iubire tuturor cititorilor! "Melfior Ra, Crucea energetica a Terrei 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu