luni, 23 ianuarie 2017

Craniile de Cristal si ADN-ul



“Craniile de Cristal detin informatii care vor fi dezvaluite atunci cand omenirea va fi pregatita pentru aceasta. Sunt cateva Cranii de Cristal pe Terra, ele sunt arhive ale civilizatiilor care au vietuit pe Terra cu mii si milioane de ani in urma. Si in tara noastra sunt cateva Cranii de Cristal. Despre unele se stie doar locul unde se afla Sfinx iar despre altele doar anumite persone au cunostinta unde se afla.

S-au descoperit la nivel de Terra cateva si urmeaza sa mai fie descoperite si altele, dar pana cand omenirea nu va ajunge la un anumit nivel de evolutie spirituala, informatiile din aceste cranii nu pot fi descifrate.

Ce ii este necesar omului pentru a avea sansa de a accesa informatiile din Craniile de Cristal? Nimic mai simplu si mai sacru decat TRANFORMAREA. Transformarea care se produce prin asimilarea noii energii care se revarsa acum pe Terra.

Cand transformarea s-a produs, AND-ul fiintei umane este si arata altfel ca pana atunci. Stim bine ca AND-ul uman a avut de-a lungul acestei civilizatii 2 spirale. Iata ca acum se produce o transformare in adancul si in profunzimea fiintei umane si aceasta se poate distinge cel mai bine prin AND-ul uman.

Sunt la ora actuala fiinite pe Terra care au 3 sau 4 spirale de ADN si din ce in ce vor fi mai multe care vor avea si mai multe spirale pana cand omenirea va ajunge la 12 spirale de ADN.

Iata semnul, diploma, licenta noastra dar oferita de la Divinitate celor care vor avea competenta si pregatirea spirituala sa citeasca si sa descifreze informatiile din interiorul Craniilor de Cristal. Acestea sunt deocamdata taine de nepatruns pentru fiintele umane care au inca 2 spirale in ADN-ul lor. 

Cand va sosi timpul potrivit, toate acestea vor fi cunoscute si omenirea se va folosi de informatiile cuprise in Craniile de Cristal, ca doar pentru omenire au fost stocate informatiile in acele arhive speciale si astfel s-au pastrat de-a lungul timpului.”


Melfior Ra, Revarsarea Luminii, Editura Misiunea Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu