sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Sfinxul din Bucegi - Crucea energetica a Terrei



Iata-ma din nou intr-o calatorie astrala, prin aceeasi metoda a bilocatiei, a dedublarii si separarii corpului astral de cel fizic si deplasari prin diferite dimensiuni spatiale in spatiu si timp. Intrucat in ultimele zile ma preocupa, ma urmarea imaginea Sfinx-ului si a Babelor, a vibratiei lor am luat contact printr-o fotografie a acestora si am simtit atunci acea vibratie in corpul meu astral si mi-am amintiti de ceea ce ma preocupa in Planul Fizic. Atunci am intrebat:

- INVATATORULE, as vrea sa cunosc taina Sfinxului si ceea ce noi numim Babele, aflate in Muntii Bucegi, Romania.

-Da, este bine sa stii si sa comunici semenilor tai, este vremea sa se stie ca Sfinxul are varsta de 26 de mii de ani terestri, si ca intr-adevar nu este format, construit de mana omului, ci de Puterea Mentala a unor oameni ai acelor vremuri. Sfinx-ul are aceeasi provenienta si tehnica de constructie ca Piramida Luminii Celeste, cea in care ne aflam si careia voi, pamantenii ii spuneti Marea Piramida sau Piramida lui Kheops.

Sfinxul are rolul de a indica locul unde se afla o Mare Taina, in Zona Romaniei. El mai are rolul de a transmite peste vremi, celor ce vor veni, loculunde se afla Marea Taina, care tie ti-a fost data prin vrere Divina, sa cunosti, sa comunici, locul unde se afla Taina cea mai mare din Zona Romaniei.

Pentru descoperirea acesteia se vor face calcule matematice referitoare la Sfinx si Babe,cunosc acele calcule, iar rezultatul il da Sfinxul. El nu se afla intamplator acolo, a fost pus anume de cei care au avut misiunea construirii lui. La construirea lui s-a calculat si gradul de eroziune in timp ca acesta sa nu-si schimbe forma si sa poata fi recunoscut ca atare de catre cei care vor trebui sa-l recunoasca, pentru a ajunge acolo unde trebuie sa si scoata la lumina Taina.

Constructorii stiau exact peste cat timp Tainele care sunt inca necunoscute trebuie aduse la cunostinta lumii folosindu-le numai in scopuri benefice pentru omenire. Constructorii Sfinxului stiau ca pamantenii vor ajunge la un asemenea grad de cunoastere numai la finele Erei Pestilor si in pragul Erei Varsatorului, stiau cat trebuie sa dureze lucrarea lor.

-INVATATORULE as vrea sa cunosc Taina sau ceea ce reprezinta Babele!

- Babele au avut si au rolul de a incurca lucrurile si de a distrage atentia, de a deturna de la adevar pe cei interesati in descifrarea enigmelor, dar nepregatiti inca si neaveniti in a primi tainele Sfinxului. Ele au reusit sa distraga atentia celor ce ajungeau la inaltimile amplasarii lor, sa-i determine sa se multumeasca cu ceea ce vedeau prin ochii fizici si cu ceea ce simteau in corp material.

Cu alte cuvinte sa se multumeasca cu ceea ce si cu cat au binevoit Babele sa le arate si sa le comunice. Ele au avut menirea sa transmita ca Sfinxul din Bucegi nu este construit de mana omului.... Dupa cum bine se stie, ca nimic nu este intamplator, ca nimic nu se afla la voia intamplarii in Univers, chiar si cel mai minuscul fir de nisip este si afla acolo unde este prevazut sa fie, atunci cum ar fi posibil ca aceste blocuri mari de piatra sa se afle asa la voia intamplarii si unde, tocmai in varf de munte si aratand astfel.

Sfinxul nu este construit de mana omului, acesta este adevarul transmis de ele si prin ele, dar nici la voia intamplarii nu se afla acolo, nici el si nici ele. Marii initiati atlanti care au savarsit aceste opere durabile, Sfinxul si Babele precum si Piramida Luminii Celeste ( Piramida lui Kheops), au luat in calcul coroziunile precum si dimensiunile la care trebuiau efectuate aceste sacre lucrari pentru durata de 26 mii de ani terestri.

Acum se apropie timpul descifrarii tainelor existente pe Terra, in Zona Romaniei, taine care au asteptat pana entitatile umane vor ajunge la un anumit grad de cunoastere pentru a fi competente sa primeasca aceste Taine fara sa le distruga si fara sa le foloseasca in scopuri negative. Gradul de cunoastere comptenetnta consta in EVOLUTIE SPIRITUALA bazata pe stiinte ezoterice, metafizice,oculte, cunoasteri parapsihologice, paranormale cumle spuneti voi, dar carora mult timpnu le-ati acordat atentia cuvenita.

Constructorii acestor obective stiau ca entitatile umane terestre nu vor ajunge sa cunoasca si sa infaptuiasca stiinte ezoterice decat la finalul Erei Pestilor. Ei stiau ca numai atunci, in pragul Erei Varsatorului, la schimbarea civilizatiilor, abia atunci lacatele ce inchid Marile Taine ale trecutului, ale civilizatiilor demult apuse ( civilizatii care au depasit cu mult pe cea actala) vor fi deschise celor doritori de asemenea cunoasteri.

Marii Initiati ai neamului vostru au avut un grad inalt de cunoastere oculta, stiau despre existenta Tainelor ascunse pe teritoriul vechii Dacii si nu la voia intamplarii isi aveau capitala in apropierea Piramidei Nordice. Nu intamplator aveau grupate locuintele in zona montana, dar despre aceste Taine stiau doar Marii Initiati, Marii Preoti, nu poporul...Este bine sa faci cunoscute informatiile pe care ti le-am dat cat mai grabnic. Nu tine informatiile stocate, nu pentru asta le primesti.

Energiile Sfinxului se reantorc si sunt oferite celor alesi sa le foloseasca spre Slava Divinitatii si spre iluminarea semenilor sai. Venind dintr-o calatorie astrala din Spatii Inalte, am fost condusa de Mil si Gal, ghizii mei astrali, ghizi de inalta vibratie si lumina, deasupra Sfinxului din Muntii Bucegi. Deodata am vazut un culoar de Lumina, o gura energetica, un fluid energetic  aflat in permanenta miscare dus intors, iar acest fluid unea Cerul cu Pamantul.

Acest fluid, acest culoar energetic venea dinspre Soare spre Sfinx si mergea dinspre Sfinx spre Soare. Privindu-l am simtit chemarea lui. Chemarea acelui cordon energetic care ma atragea  ca un magnet caruia nu-i puteam si nu doream sa-i opun rezistenta. Astfel, am fost absorbita de acea forta fuidica, de acea Coloana de Lumina  de energie cosmica, am ajuns in interiorul acelei Coloane, am vazut ca exista doua sensuri, era o banada transportoare impartita in doua pe toata lungimea si verticalitatea ei. Am fost atrasa de portiunea care venea dinspre Soare pe Pamant.

Eram in interiorul Sfinxului si totodata pe banda de lumina transportoare. Am vazut cum am intrat in Sfinx, prin crestetul lui pe verticala  si cum coboram in interiorul lui. Am trecut mult sub baza lui, sub nivelul bazei terestre. Am ajuns intr-o incapere placata cu aur. Acolo se vedea clar cum banda transportoare face o curba de intoarcere. Acolo este ceea ce putem numi capatul liniei transportoare. In aceasta curba, cad multe scantei de raze, scantei de aur, care raman acolo, se aseaza  in acea incapere, sub forma de pulbere de aur fina. Am luat in maini acea pulbere, acele scantei de aur pur si m-am jucat cu ele, le treceam rasfirandu-le dintr-o mana in alta, le rasfiram peste mine, le aruncam spre Inalt si cadeau ca o ploaie catre mine. M-am jucat ca un copil si m-am bucurat de aceste clipe. Era atat de frumos in acea Sala, iar eu, eram, parca redevenisem, Copilul Soarelui.

Deodata privirea mi-a fost atrasa, directionata spre peretele dinspre Rasarit, unde am vazut un Soare imens, mult mai stralucitor ca acele pulberi, sau ca benzile transportoare, benzi de energie solara. Am simtit chemarea acelui Soare, am renuntat la joaca mea astrala cu pulberea de aur si m-am indreptat spre acel Soare. M-am apropiat de El dar acesta nu mi-a deschis nicio intrare, ci mi-a atras inspre El mana mea, palma mea dreapta care s-a lipit de acel Soare. Am simtit pana in corpul fizic, terestru, o presiune si o fulgerare care m-a patruns prin acea atingere. Dintr-o data fara sa gandesc, sa doresc, am constientizat ca a deplasam de-a lungul peretului cu mana lipita de perete si de o raza care se rasfrangea din Soare.

M-am deplasat asa cu mana lipita de raza de Soare spre dreapta incaperii, spre miazazi si am mers pana in capatul Salii la punctul unde sfarsea raza la capatul careia era un simbol. Cand palma mea s-a suprapus peste acel simbol am simtit ca o strafulgerare si am ramas nemiscata un timp neputand     sa-mi desprind mana, palma din acel patrat si fara sa ma misc din acel loc.

 Simteam, traim coplesirea, o coplesire a Luminii. Eram dominata de Lumina si energia solara, energie cosmica provenind din Soare. Era ceva ce parca nu mai trasem pana acum cu atata intensitate. Deodata am auzit o voce care a spus:

- Fiii Luminii au un semn in palma dreapta. Acum ti s-a oferit acest semn. Ti s-a oferit un semn pentru a-l folosi cum se cuvine. Priveste-ti mana dreapta!

Am vazut in palma mea dreapta un semn de care m-am bucurat, o figura geometrica, un simbol despre care cu ani in urma mi se spusese ca este benefic si ocrotitor al casei mele terestre si urmasilor mei. Acum acel semn era atat de stralucitor in palma mea, iar din el tajneau raze de lumina.

- Cand vei vrea sa oferi cuiva ajutor o poti face prin intermediul acestui simbol si prin puterea Luminii care ti s-a dat odata cu el. Va trebui doar sa directionezi palma spre cel caruia vei dori sa-i oferi ajutor si din palma ta va tajni lumina care va invesmanta pe cei carora vei dori sa le-o oferi,  sa-i ajuti si sa-i cureti de intuneric. Din palma ta ca un reflector  va tajni lumina si astfel vei putea sa iti ajuti semenii. vei incepe aceasta cu insusi trupul tau terestru, cand te vei afla in fata lui si astfel te voi convinge de puterea Luminii care ti s-a dat astazi.

Am fost din nou condusa in prima sala a Soarelu , apoi pe raza transportoare am fost condusa din nou deasupra Sfinxului. Am iesit din unda fluidica energetica, de pe banda transportoare, am vazut cum o raza subtire s-a desprins din unda transportoare si s-a lipit de palma mea dreapta, urmandu-ma de parca era un fir elastic, dar era un fir de lumina.

Ghizii mei ma ma asteptau si m-au condus pana in trupul meu carnal. Mi-au amintit ce mi s-a cerut in Sala Soarelui. Am executat cele cerute acolo. Am inceput sa-mi luminez cei 7 centrii energetici ai corpului....Am simtit trait energizarea atat in trupul fizic-carnal, cat si in corpurile energetice si in spirit. In acelasi timp imi energizam toate corpurile deodata.....

Am multumit apoi celor doi ghizi spirituali, ghizi de inalta vibratie si de aleasa lumina si tuturor entitatilor de lumina intalnite in calatoria astrala pana la intrarea in interiorul Sfinxului. Am multumit apoi Sfinxului pentru bunavointa Sa si pentru acceptarea de a intra in tainele sale, in Salile luminoase unde sunt ascunse comorile care asteapta sa fie scoase la lumina. ....O voce interioara mi-a spus: "acum scrie cele cunoscute si traite de tine in aceasta calatorie"

...Iata-ne intr-o alta incapere, un loc special, un loc de inalta vibratie unde ne retrageam pentru asemenea calatorii prin decorporalizare. Am intrat in starea de meditatie, ne-am reglat (ridicat) vibratiile pana la parametrii necesari deschiderii culoarului de Lumina, prin care sa se elibereze spiritul de trup. Cand frecventa vibrationala a fost cea adecvata, iata ca spiritul a tajnit din trup, s-a eliberat de greutatea trupului si a pornit spre Inalt.

Dintr-o data eram spirite invesmantate in corpuri imateriale, in corpuri energetice, corpuri luminase. In fata noastra se afla Zen, avea si el un corp asemanator corpurilor noastre. Zen ne-a spus:

Da sunt si eu in corp asemanator corpurilor voastre ,numai ca eu a trebuit sa cobor vibratiile pentru a ma folosi de corp energetic, pe cand voi a trebuit sa va ridicati vibratiile pentru a primi acelasi corp. Este bine ca suntem impreuna si ne continuam studiile initiatice. Acum sa va lasati condusi de mine, pentru a va oferi anumite informati de care aveti acum nevoie.

Deodata s-a format un triunghi de lumina care ne-a cuprins in interiorul lui, apoi acel triunghi ne-a transportat spre alte spatii, unde Zen stia ca trebuie sa ne conduca si sa ajungem. la reantoarcere cand reveneam in spatiul gravitational terestru, Zen ne-a cerut sa iluminam Pamantul sa oferim lumina din lumina primita de la spatiile de inalta vibratie. Ne-am apropiat de Pamant, pe urma am cautat continetul Europa si in sfarsit tara noastra. Acolo in vazduh am inteles micimea pamanteana chiar din impartirea Pamantului in continente, tari, orase, judete, sate, gospodarii familiale si in sfarsit indivizii, entitatile umane. Iata pana unde duce limitarea terestra, pana la egoismul individual si individualizat.

Am oferit lumina intregului Pamant, apoi ne-am apropiat de zona tarii noastre, granitele energetice ale ei, granite create de stramosii nostri de Mari Preoti ai sanctuarelor din vechime. Zen ne-a condus deasupra Muntilor Bucegi, mai precis desupra Sfinxului. Am intrat prin unde energetico-fluidica si pe banda ei transportoare patrunzand in interiorul Sfinxului.....Zen ne-a condus pe o scara in spirala unde la un nivel mai jos am intrat intr-o sala mare, rece , cenusie, parca sapata direct in stanca.

Dupa cateva clipe de acomodare am zarit ceva ce semana cu un sarcofag de piatra. Zen mi-a cerut sa ma apropii de acel sarcofag si sa actionez dispozitivul de deschidere. Cunosteam acest sistem si din alte locuri secrete si am inteles ca functioneaza la fel. Am actionat dispozitivul si la capatul sarcofagului, la baza lui, am avut confirmarea ca functioneaza la fel ca cel din Marea Piramida, Piramida Luminii Celeste si ca cel din Piramida Nordica din Muntii Retezat.

Capacul sarcofagului s-a rulat spre dreapta si dintr-o data in incapere a tajnit lumina , astfel incat toata incaperea era luminata. Ne-am apropiat de sarcofag toti trei si priveam in interiorul lui. Era o feerie, un joc feeric de lumina si culoare, o multitudine de nuante si culori emise de cele ce se aflau in sarcofag. Am privit obiectele care emiteau lumina si acestea erau: cranii de cristal, piramide de cristal si ametist , o multime de talismane si figuri geometrice si simboluri, toate fiind executate din cele mai alese pietre pretioase, precum rubinul, smaraldul, jadul,onixul si altele. Toate emiteau lumini multicolore si iluminau in intregime sala imensa in care ne aflam.

Zen ne-a cerut telepatic sa luam fiecare cate un Craniu de Cristal in mana. Am luat craniul in mainile astrale. Ne-a cerut sa il energizam si in acel moment Craniul de Cristal a inceput sa emita lumina si scantei. Zen ne-a cerut sa demontam maxilarul inferior al Craniului de Cristal si  sa-l punem pe capetele noastre astrale. Noi efectuam cele indicate de Zen. Craniile de Cristal erau asemeni unor casti pe capetele noastre si iata ca deoadata vedeam-simteam cum din Craniul de Cristal se emit spre mentalurile noastre unde energetice-luminoase si odata cu ele primeam informatii iar noi eram capatatorii. Era ceva foarte asemenantor inregistrarilor facute in plan fizic pe benzi magnetice.

Cand Craniile de Cristal au incetat sa mai emita unde fluidice, sageti de lumina, Zen ne-a cerut sa luam, sa indepartam de pe capetele noastre astrale Craniile de Cristal si sa le montam maxilarele inferioare la loc. Am executat aceasta apoi am depus Craniile de Cristal in sarcofag. Am actionat dispozitivul si capacul sarcofagului s-a inchis  ruland dinspre dreapta spre stanga.  Din nou imensa sala era rece si cenusie.

Zen ne-a cerut sa-l urmam, am urcat scara in spirala si am ajuns iar pe culoarul de lumina, pe banda care urca la iesirea din Sfinx si astfel am iesit toti trei prin crestetul Sfinxului in spatiu, in vazduh. La un semn al lui Zen, iata ca pe fiecare din noi ne incadra un triunghi de lumina, apoi toti trei am fost incadrati intr-un triunghi eram in acelasi timp triunghiuri individuale dar si incadrati intr-un alt triunghi  de unda luminoasa.

Ne-am indepartat astfel de Sfinx urcand pe raza energetico-fluidica si Zen ne-a condus in fata trupurilor noastre terestre. ne-a cerut sa ne energizam corpurile carnale. Cu palma dreapta am emis unde fluidice luminoase peste trupurile noastre, apoi am lucrat asupra fiecaruit centru energetic  principal energizandu-le. Am fost apoi invitati sa ne reluam locurile in trupurile noastre.

Iata-ne din nou in aceste vehicule terestre. Ce pacat ca multi se confunda cu vehiculul carnal, desi este la fel e gresit cum s-ar confunda un pamantean cu masina in care calatoreste. Iata cum aici pe pamant putem calatori cu masina, cu avionul, cu vaporul, cu trenul sau cu masina, tot la fel si in planuri subtile spiritul nostru poate calatorii in diferite corpuri astrale, eterice, mentale si in altele mai subtile.

Zen mi-a cerut sa descriu cele intamplate in aceasta calatorie astrala pentru ca aceasta este de ajutor celor doritori de Lumina si Adevar. Zen doreste  sa ajutam cat mai multi pamanteni sa se trezeasca si sa nu se mai confunde  cu vehiculul terestru, cu corpul fizic. Tuturor cititorilor,   celor treziti, Pace si Iubire !" Melfior Ra, Crucea energetica a Terrei

Cartea Crucea energetica a Terrei AICI !






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu