sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Circuitul spiralat din Piramida lui Kheops



“Peste cele zece camere, inchise dupa crearea nervurilor in blocurile de piatra, Nava Nor a adus cubul axial, l-a asezat peste celalalt apoi s-a facut impartirea spatiului, dupa asezarea blocurilor care configureaza peretii exteriori. La acest nivel se afla 13 incaperi.

Aceste incaperi nu au in ele nimic vizibil ochiului fizic, dar sunt mai incarcate decat oricare incapere de pe pamant. Aceste incaperi sunt incarcate in asa masura cu energie celesta, incat corpul uman s-ar volatiliza in contact cu ea. Dupa ce s-au facut zidurile despartitoare si s-a realizat acoperirea lor, ca dealtfel la fiecare nivel, din Nava Nor a tasnit o lumina puternica prin cubul axa si astfel au fost incarcate cu energie celesta cele 13 incaperi.

Aceasta Energie-Lumina este intr-o continua miscare, se simte ca fierbe, ca punerea ei in functiune este foarte aproape, ca i se apropie clipa cand va fi folosita, dupa cum este proiectul Divin.

Punerea ei in functiune se va face cand se va da mesajul  Divin, concomitent cu o conjunctura favorabila a astrelor. Conjunctura favorabila punerii in functiune a Piramidei, consta in acel punct  forte al Universului nostru, care se manifesta o data la 26 de mii de ani terestri si este angrenat de Inalte Forte Spirituale care supravegheaza pamantul si circuitul spiralat al intregului Univers.

Acum se apropie clipa schimbarii sensului circuitului spiralei universal si odata cu acestea se va declansa si Reenergizarea Piramidei Luminii Celeste.

Din clipa schimbarii sensului Circuitului Spiralat nimic nu va mai fi ca inainte . Altele vor fi bazele vietii terestre si nu numai terestre. Dar asa cum dupa noapte vine zi, tot asa va arata si Universul nostru dupa acea noapte a noptilor. Lumina Celesta va straluci, Lumina care acum nu este vizibila de catre fiintele fizice, atunci va strabate Terra, curatata de negura care acum o inconjoara, negura emanate de formele gand negre ale pamantenilor.

Dupa incarcarea celor 13  incaperi cu Energie Pura, 3 zile nici un pamantean nu se putea atinge de piramida in lucru. Atlantii stiau aceasta, simteau, auzeau, vedeau si se conformau, cand nu era permisa apropierea pamantenilor de Piramida Luminii Celeste, cand locul, terenul lor de lucru, fiind sacralizat nu permitea atingerea, pana la ridicarea Puterii Divine.

Datorita cunostintelor lor despre puterea intregii Piramide, pe care le-au primit in orele de vizionare, stiau ce au de facut, cand au voie sa lucreze si cand nu a voie nici macar sa priveasca lucrarea care se materializa datorita lor.  Abia dupa ridicarea Puterii Divine, dupa ce aceasta se volatiliza, disparea, se ridica, si primeau aprobarea entitatilor de lumina din Navele Nor, dupa aceea fiintele terestre continuau lucrul.

Pe o perioada de mii de ani de la terminarea constructiei nici o entitate impura nu a atins locul sau piramida. Sclavii care aduceau blocurile de piatra de la mari departari, le transportau pana la locul indicat de atlanti. De acolo atlantii le transportau acolo unde aveau nevoie, le urcau sau le coborau prin puterea gandului. Sclavii, lucratori impuri le taiau si le nivelau la dimensiunile cerute de atlanti.

Orice sclav care dorea purtificarea era ajutat, initiat si apoi trecut in locul sacru, dar cei trecuti odata acolo, erau rupti pentru toata viata lor terestra de cei impuri, erau inchinati Divinitatii si din acea clipa, erau egalii celor care i-au ajutat spre purificare.

De-a lungul celor 100 de ani cat a durat constructia piramidei, au fost mii de fiinte impure care au cerut purificarea inchinandu-si viata DivinitatiiS-a lucrat cate 7 ani si 14 zile la fiecare nivel astfel incat  cele 14 nivele, 7 subterane si 7 de suprafata au fost construite in 100 de ani terestri.

Nu a fost graba, cei care initiasera aceasta lucrare nu se grabeau deoarece viata lor nu depindea de un anumit numar de ani, ci au vrut sa faca ceva de durata in timp.

Dupa terminarea nivelului unde se aflau cele 13 camere incarcate energetic, dupa asezarea platformelor lor, Nava Nor a lansat un nou cub axial  Piatra de Cristal de provenienta extraterestra si astfel se puneau bazele nivelului urmator  avand un numar de 17 incaperi.

FIII LUMINII AU SEMN IN PALMA DREAPTA

Iata-ma din nou deasupra Piramidei Luminii Celeste condusa de ghidul meu astral Zen.

INVATATORUL mi-a spus:

Cel de-al 5-lea nivel al  partii de jos al piramide, pornind de jos in sus cuprinde 17 incaperi. La acest nivel ca de altfel si la echivalentul lui de deasupra, exista o camera cubica numita Camera Regala.

In aceasta camera se afla un sarcofag gol in care intra toti cei care se initiaza in tainele lumilor nevazute…

Tu, Melfior Ra ai fost in el de mai multe ori de-a lungul vietilor tale anterioare , iti este cunoscut acum, in aceasta viata, cand ai intrat in el pentru prima data, ai avut o teama cumplita ca nu cumva cineva sa puna capacul peste sarcofag si sa ramai acolo.

Ai uitat ca in acest sarcofag nu se poate sta mai mult de cateva clipe terestre, dar dupa ce ti-ai invins teama, ai intrat, ti-ai reluat in acea clipa cunoasterea avuta, toata stiinta acumulata de-a lungul vietilor tale anterioare.

Acum vei intra din nou in Sarcofagul Regal. Am intrat, m-am asezat in el, s-a pus capacul peste sarcofag,nu imi mai era frica si m-am gandit “ eu totusi pot iesi din el”si in acea clipa am vazut si am iesit din sarcofag si iar am intrat.

Ma amuza aceasta posibilitate, aceasta putere de intrare–iesire, ma amuza faptul ca material grea pentru mine, parca nici nu exista, desi o vedeam, ii percepeam duritatea si densitatea.

Stiam - simteam ca nu trebuie sa-mi fie teama de ea. Stiam-simteam ca pentru mine nu exista niciun obstacol. As vrea sa cunoasca oricine aceasta certitudine a oricarei posibilitati a implinirii dorintei, cand se va aflain planul astral.

INVATATORUL a spus:

La acest nivel exista pe langa Camera Regala ,inca 16 camere si cu Camera Regala 17. Pe fiecare latura a Piramidei Luminii Celeste exista 4 camere in care se afla inmagazinata toata stiinta lumii acumulata de-a lungul mileniilor, de catre Mari Initiati care s-au ocupat de tainele stiintei Luminii Celeste.

Marele Ra supravegheaza ca cele acumulate si tainuite in aceste incaperi sa nu fie descoperite si descifrate de altcineva decat de Fiii Luminii.

Nimeni altcineva nu poate patrunde acolo, nimeni in corp grosier si impur, fiindca nu va vedea nimic chiar daca ar patrunde in aceste incaperi. Asa cum stau cartile pe rafturile bibliotecilor terestre,tot asa stau si in aceste incaperi cu deosebita atentie cele vazute si stiute, intelese si inmagazinate de Marii Initiati ai tuturor vremurilor. Dar numai cei care le-au asezat aici, numai aceia le vor putea lua si face cunoscute pamantenilor cand va sosi vremea cunoasterii lor.

Cele 4 camere dinspre apus au inmagazinte in ele stiinte, dar toate difera unele de celelate. Aici in aceste incaperi sunt inmagazinate stiintele intunericului. Vai de cei care vor patrunde aceste incaperi fara sa poata stapani puterile intunericului.

Numai Fiii Luminii au puterea necesara de a stapani si dirija aceste forte, de a nu lasa sa se amplifice prin iesirea lor in spatiul terestru unde si-ar gasi forte de aliere si regenerare.

Daca cineva ar patrunde in corp fizic acolo, nu ar vedea  nimic cu ochii fizici, dar ar fi stapanit de fortele intunericlui carora nu li se vor putea distrage.

Neavand puterea de a se distrage ar deveni sclavii acestor forte pentru vietile lor viitoare Intunericul inmagazinat acolo, contine cunoasterea si metodele care s-au folosit de-a lungul vremurilor demult apuse,pentru realizarea dorintelor celor care se inchinau si astfel deveneau robi.

Cele 4 incaperi dinspre miazazi contin realizarile infaptuite de Fiii Luminii cu ajutorul Luminii Celeste de-a lungul timpului. Asa cum intr-o fonoteca, filmoteca existau inregistrarile celor mai valoroase lucrari, tot asa si aici in cele 4 incaperi dinspre miazazi sunt inmagazinate cele mai valoroase realizari ale Fiilor Luminii, prin Puterea Luminii Celeste, prin puritatea lor spirituala.

Entitatile care dispun de pregatire clarvazatoare, de claraauditie, numai aceste entitati care au aceste daruri dobandite in vietile anterioare  si acum le-au redesoperit, numai acestea au posibilitatea de a vedea, auzi si simti ceea ce se afla depus aici cu atata iubire pura.

In zadar altcineva ar patrunde aici, ar ramane dezamagit si nu ar descoperi nimic. Cei care nu au gasit nimic este pentru ca nu venise clipa, sau pentru ca ei nu reusisera sa acumuleze trecand prin vietile anterioare ceea ce ar fi trebuit. Nu au realizat evolutia spirituala, nu si-au indeplinit misiunile pentru care venisera aici pe Pamant.

Cele 4 incaperi dinspre miazanoapte sunt arhipline, intestate cu tot felul de cunoasteri invizibile, insesizabile de catre cei nepregatiti  sa le poata percepe si pricepe.

Numai ca in aceste 4 incaperi sunt inmagazinate “realizarile” celor care foloseau intunericulAceste nefaste fapte au fost inregistrate si inmagazinate aici pentru a fi scoase la lumina, atunci si numai atunci cand nu va mai exista pericolul repetarii lor si nici pericolul folosirii fortelor intunericului, ci atunci cand va exista si va predomina lumina, iar toate aceste intunecimi vor fi volatilizate, anihilate si sterse din istoria trecutului prin Puterea Luminii Celeste.

Aceste asa zise incaperi goale sunt pline si mai valoroase decat cele in care se mai gaseste cate ceva de pipait si atins sau de vazut cu ochii fizici. Cum se poate considera ca cineva care a avut posibilitatea sa construiasca ceva gigant a construit-o asa fara rost? Nu s-a ajuns pana in prezent la cunoasterea, perceperea si priceperea altor civilizatii care au trecut prin vremi lasandu-si amprenta stiintei lor.

Toate acele stiinte inmagazinate in cele patru camere ale celor 4 laturi ale Piramidei, au fost folosite in cele 4 dimensiuni ale spatiului fizic pamantean, Mineral-Vegetal-Animal-Uman si totodata Vii-Morti-Plan Fizic-Plan Spiritual.

Toate acestea s-au cunoscut in cele 4 civilizatii terestre. Candva iti voi descrie fiecare civilizatie in parte si cele 4 lumi existente pe Terra.

1.Lumea existenta in spatiul cuprins din interorul pamantului
2.Lumea existenta in scoarta pamantului
3. Lumea existenta pe sol
4. Lumea existenta in vazduh,dar despre toate astea in viitor…” 

Melfior Ra, Enigma sarcofagului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu