duminică, 22 ianuarie 2017

Cercetatorii, Co-Creatorii si Creatia



"Ma trezisem din somn, eram in starea de veghe si somn vis. Deodata decorporalizarea si iata eram pe un flux energetic, dar surprinzator pentru mine, nu era faptul ca ma vizualizam intr-o alta infatisare, pe care nu o mai vazusem pana acum. Eram tot o femeie de statura inalta, as zice, chiar foarte inalta, imbracata intr-o rochie neagra. Ii spun rochie dar era un echipament de lucru.

Surprinzator pentru mine nu era statura, sau culoarea vesmantului, ci faptul ca pe acea unda flux energetica ma deplasam mergand cu spatele inainte si oarecum impotriva vointei mele, iar tot ce vedeam, vedeam din trecut, era ceva ce ramanea in urma. Simteam si percepeam, imi era clar ca acea deplasare era impotriva voii mele, deoarece percepeam nemultumirea, impotrivirea din interiorul meu manifestata la vedere.

Ma deplasam cu o viteza deosebit de mare, parca eram intr-un current de aer care ma absorbea fara voia mea, ca printr-un tunel. Eram undeva in trecut si nu ma puteam opune acelui curent puternic. Am ajuns undeva intr-un loc cunoscut mie. Eram intr-un interior. Intr-o sala imensa, unde vedeam ca am trait candva. In mentalul meu se derulau urmatoarele: Adresasem o intrebare unui superior ierarhic si astepam raspunsul pe care l-am si primit:

“ Fizica cuantica, este accesarea sinapselor din creier, a conexiunilor efectuate prin care gasim cunoasterile trecute si viitoare”

Apoi a aparut in fata mea un tip, o cunostinta de-a mea din aceasta viata si deodata in mentalul meu rasunau urmatoarele:

“Nu te mira atat. Cu Traian D. S. ai mai lucrat intr-un centru de cercetari din alte spatii dimensionale. Ai lucrat intr-un institut de cercetari a constiintei si constientei spiritului. Apoi ati plecat intr-o expeditie, adica ati venit aici, unde vietuiti acum, si unde el a continuat cercetarea pe firul stiintific iar tu ai continuat cercetarea pe firul spiritualitatii, adica nefondata stiintific. 

El are menirea sa confirme stiintific rezultatele cercetarilor, dar El mai are nevoie si doreste, sa-i dezvalui esenta in profunzime a descoperirilor la care ajungi tu. El trebuie sa poata folosi, dispune si include in cercetarea sa stiintifica, pentru  argumentare, toate descoperirile tale, intrucat in plan terestru baza cercetarilor este fundamentul si argumentul stiintific. Iata de ce trebuie o conlucrare, o colaborare si sutinere a celor doua ramuri de cercetari”

Apoi o pauza si vocea a spus:

“Creeaza-ti ziua in care traiesti – conform dorintei si fericirii vazuta de tine. Asa sa fie si asa este!”

Dupa toate acestea dintr-odata, m-am regasit in acest plan terestru, in corp fizic si imi era foarte clar ca trebuie sa transmit toate acestea lui T.D.S. Acum stiu unde si cand am mai colaborat cu el. De asemeni mai stiu ca am venit aici pentru a continua cercetarile, dar fiecare pe cai diferite, dar care trebuie totusi sa se imbine, sa se ajute pentru a indeplini scopul misiunii pentru care am venit aici in plan terestru."

Melfior Ra, Revarsarea Luminii, Editura Misiunea Romania 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu