luni, 23 ianuarie 2017

Floarea de Cristal - Enigma Sarcofagului



Din nou am fost invitata de ghidul meu spiritual sa-l urmez in Planul Astral , deoarece INVATATORUL vrea sa-mi comunice cele ce urmeaza sa fie aduse la cunostinta semenilor mei.  Astfel mi-am urmat ghidul spiritual Zen, pana la intrarea in Piramida Luminii Celeste.

Acolo ma astepta INVATATORUL. L-am urmat prin intrarea aflata la 2/3 din inaltimea Piramidei, intrare la care ma astepta intotdeauna. L-am urmat apoi pe culoarul orizontal in Camera Rugaciunii si apoi in Camera Recunostintei, unde am multumit intotdeauna Tatalui Ceresc, pentru cele trei daruri primite in Camera Intelepciunii, de fiecare data cand am primit comunicarile cuprinse in aceasta carte, am trecut prin cele trei camere urmanadu-l pe INVATATOR .

Si de data aceasta s-a petrecut la fel prin culoarul in spirala, pana deasupra platformei existente ca terminatie a Piramidei Luminii Celeste. Aici INVATATORUL a spus:

-Priveste, lucrarea este incheiata. Asa ar trebui sa ramana si iata au trecut 26 de mii de ani de asteptari. Iata ca acum urmeaza sa se infaptuiasca  cele pentru care a fost ridicata, inaltata aceasta Opera Divina. Iata ce urmeaza.
Aici pe platforma urmeza sa fie asezat cristalul, echivalentul celui de la baza constructiei, in capatul opus al coloanei axiale a constructiei. Cristalul destinat, ca incheiere a coloanei-axa, va fi depus pe acesta platforma cand se va da semnalul infaptuirii acestei operatii.

Nimic nu se va misca decat din Ordin Divin. Cand se va intampla asta nu trebuie sa stiti. Ceea ce trebuie sa se stie in Plan Fizic sunt urmatoarele:

 Cristalul se afla pe Terra, el este ingropat in Muntii Pirinei, la o adancime de 26 de metri de pamant. Cristalul va fi descoperit astfel: un grav accident aviatic se va produce deasupra locului unde este ingropat cristalul

Cand se vor efectua cercetarile pentru elucidarea cauzei  accidentului, atunci cei insarcinati cu acele cercetari vor descoperi, vor sesiza cu aparatele cu care vor fi dotati, anumite vibratii, anumite unde energetice care nu vor putea fi ignorate.

Apoi alti cercetatori vor veni si vor studia acele vibratii, pana le vor putea localiza punctual de emitere si apoi vor face sapaturi. Odata cu descoperirea cristalului, se va sapa in jur si se va incerca ridicarea lui dar nu va fi posibila.

 Nimic din ceea ce se bazeaza pe cunoastere fizica nu va clinti din loc acel cristal. Atunci isi vor aduce aminte, gratie unor imprejurari, ca a scris cineva nu cu mult timp in urma despre descoperirea cristalului.

Vor fi chemati fel de fel de oameni de stiinta care studiaza parapsihologia. Se va incerca prin diferite metode sa clinteasca cristalul, dar va fi un efort zadarnic, apoi vor fi invitati ocultisti-metafizicieni, cei care se ocupa cu aceste stiinte prin metode ezoterice.

Atunci se va gasi cheia-cheilor. Se va forma un cerc de 12 entitati. Acestea vor proceda la ridicarea si transportarea cristalului, pana la locul destinat lui. Din acesti 12 Mari Intiati aflati la acea data pe Terra  6 sunt romani, locuiesc in Romania.

Multi se vor prezenta pentru a fi inclusi in acel cerc, dar in acesta nu se patrunde in raport de….functii accumulate in Planul Fizic sau pe baza de diploma si inalte titluri. In acel cerc se intra doar pe baza de Credinta, Vibratie Inalta, Purificare atat trupeasca cat si spirituala.

Multi amatori, detinatori de inalte titluri se vor prezenta pentru a a face parte din cercul celor 12, dar singuri se vor elimina, vor intelege ca nu au menirea, cunostintele necesare pentru ceea ce trebuie acolo. Atatia si atatia se vor perinda prin acel cerc, pana intr-adevar vor ajunge primii 12 Mari Initiati in Plan Terestru.

Cei 12 alesi care au fost desemnati de Inalta Putere Divina, sa infaptuiasca cele ce trebuie infaptuite, cei 12 Mari Initiati nu vor altii decat cei care in urma cu 26 de mii de ani in urma erau si atunci 12 Mari Initiati altanti care comunicau cu entitatile din Nava Nor si conduceau lucrarile ridicarii Piramidei Luminii Celeste.

Aceiasi, dar reancarnati aici pe Terra, vor forma cercul celor 12 care vor infaptui ridicarea si transportarea cristalului. Ei sunt cei incarnati acum special pentru a infaptui acea operatie spre Slava Divinitatii.

Deci, cand in cerc se vor gasi cele 12 entitati alese pentru aceasta, atunci isi va face aparitia Nava Nor, avand la bord entitati care vor comunica cu cei 12 initiati din actualul Plan Terestru. Ei le vor transmite instructiuni de lucru asa cum procedau in urma cu 26 de mii de ani. Atunci cristalul,va fi ridicat prin puterea gandului, prin concentrarea celor 12 initiati si va fi preluat de 4 nave aeriene descinse din Nava Nor.

Aceste aeronave vor transporta si depune cristalul pe platforma Piramidei. La inceput el va fi opac, dar aceasta numai pentru cei din Planul Fizic.

Dupa depunerea lui aici, timp de 7 zile, entitatile din Nava Nor se vor ocupa de pregatirea cristalului, pentru repunerea lui in functiune.  Dupa 7 zile de pregatiri, Nava Nor se va indeparta si cristalul va fi cuprins de un jet de lumina venit din Inalt, care va tine 3 zile si 3 nopti.

Dupa disparitia acestui jet de Lumina Pura, cristalul va avea stralucirea asemanatoare Puterii Soarelui, doar ca lumina pe care el o va emite va fi de un alb-argintiu, nemaivazuta in ultimii 26 de mii de ani pe Terra.

Abia dupa 7 zile de asemenea stralucire, manunchiuri de fulgere se vor abate si vor atinge punctul terminus din varful cristalului timp de 3 zile. Atunci cristalul va incepe rotirea.

Prin acele fulgere se va face imbinarea, sudarea canalelor energetice existente in cuburile axei, prin cele 7 spirale ale partii de sursa Piramidei si cele 7 spirale existente in partea de jos, deci legatura cu cristalul existent la capatul opus al varfului Piramidei si a coloanei axa.

 Tot atunci se va face imbinarea canalelor energetice existente in peretii exterior ai Piramidei, canale care strabat Piramida  prin cele 12 spirale ale partii vizibile a Piramidei si 12 spirale existente in partea subterana, nevazute.

Imbinarea canalelor energetice la Energia Cosmica  Pura va produce repunerea in functiune a Piramidei Luminii Celeste prin inceperea invartirii cristalului, aflat de curand pe aceasta platforma.

Se vor face 12 rotiri ale cristalului in sens orar. Fiecare rotire va dura o ora terestra, apoi se vor face 12 rotiri ale cristalului in sens antiorar. Aceste rotiri vor dura 7 zile terestre.

In toata aceasta perioada de timp, cristalul va emite imagini. Cate o imagine pe ora, imaginea emisa va putea fi vazuta, aceeasi imagine din indiferent ce parte a Piramidei Luminii Celeste.

Apoi, dupa 7 zile de imagini transmise prin cristal, din nou se vor abate fulgere asupra cristalului din Inalt, atingand timp de 3 zile punctul lui terminal aflat in partea superioara, apoi dupa incetarea fulgerelor, cristalul va incepe sa se DESCHIDA. Da. Deschiderea lui va fi asemanatoare cu deschiderea unei flori de lotus


Cand Floarea de Cristal va fi deschisa, se va vedea in mijlocul Florii de Cristal, faptura, imaginea, chipul Fiului Omului, emanand o mare iubire, bucurie, implinire si astfel cristalul, Floarea de Cristal va incepe din nou sa se roteasca avand in mijlocul ei acel chip, pe cel al Mantuitorului  Nostru, al Fiului Omului, al INVATATORULUI tuturor Invatatorilor, tuturor Lumilor Vazute cat si nevazute, ISUS CHRISTOS, FIUL Preaiubit AL UNICULUI DUMNEZEU.

Trebuie sa se stie ca in imaginile de cristal se vor putea vedea secvente din viata lui Isus Christos necunoscute omenirii. Iata deci scopul ,ridicarii din Ordin Divin a acestei lucrari. Iata deci ca Invatatorul Invatatorilor Tuturor Lumilor Vazute si nevazute se va face cunoscut voua asa cum Tatal Ceresc doreste.

Dupa scurgerea celor 26 de mii de ani terestri si …a acestor 26 de capitol a acestei expuneri, comunicari prin care Tatal Ceresc a dorit sa faca cunoscute unele taine spre marea cinstire si bucurie a Fiului Sau Preaiubit, prin puterea Duhului Sfant , ca multumire adusa Fiului pentru Jertfa Sa Preasfanta, pentru rascumpararea semintiei omenesti, pentru care Fiul Omului a fost dispus sa-si ofere viata, prin rastignirea sa pe cruce. Iata  rasplata Tatalui facuta Fiului Sau Preaiubit pentru jertfa Sa.

Multumesc Tatalui Ceresc pentru Inalta si nesperata cinste facuta mie, umilului sau slujitor, prin alegerea mea in calitate de canal de transmisie,  pentru a aduce la cunostinta semenilor mei, cele dorite de Tatal Ceresc. Slava Divinitatii Absolute! “


Melfior Ra, Enigma sarcofagului, Editura Misiunea Romania 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu