luni, 16 ianuarie 2017

Politia Sanitara Extraterestra - Melfior Ra



“ Iata-ma din nou intr-o calatorie astral. Am fost condusa de cei doi ghizi astral Mil si Gal in spatii de inalta vibratie si luminozitate.

Iata-ma asadar in compania lor intr-un Templu in forma de piramida din spatiul dimensional Solar, in Templul Solar. La intrarea in acest templu, intotdeauna se face un ritual de inchinare si supunere Parintelui Luminii, tatalui ceresc, Dumnezeului Atotputernic si unic.

Dupa acest ritual am fost condusa intr-o sala anume, numita Sala Comunicarilor si acolo mi s-au transmis urmatoarele:

-Ti-am mai spus Melfior Ra sa comunici ca pamantul este inconjurat de o tesatura energetica si ca, pana pamantenii, mai ales cei care dirijeaza,, conduc aparatele de zbor nu se pregatesc sa poata sesiza aceasta tesatura se vor lovi de ea ca de un zid. Iata de ce au loc atatea accidente aviatice in plan dimensional terestru, dar pamantenii nu vor sa inteleaga si isi suporta consecintele incapatanarii lor.

- Melfior Ra ti s-a mai comunicat ca intre Soare si oricare planeta din acest sistem solar exista o legatura fluidico-energetica prin care sunt actionate planetele. Satelitii naturali ai planetelor nu au acest cordon ombilical planetar, dar ei au un cordon de legatura cu planeta mama, in jurul careia se roteste, sau in apropierea careia se afla.
Acest contact permanent dintre soare si planetele care le guverneaza se produce prin acel cordon energetic si piramidele capatatoare de energii, piramidele existente in fiecare planeta, din sistemul solar din care faceti parte.

Aceste piramide capatatoare de energii transmit la randul lor fluidul energetic prin varful partii inferioare a piramidei capatatoare, varf care se afla in interiorul planetei, pentru ca aceste piramide captatoare de energii sunt construite in forma dubla, iar piramida aflata la suprafata planeti capteaza si transmite piramidei din interiorul planetei fluidul energetic captat. Varful piramidei din interiorul planetei si opus celui din exterior, transmite fluidul energetic Crucii energetice telurice.

Aceasta elice telurica energetica are ca terminatii cate o piramida ascunsa in interiorul fiecarei planete, din acest sistem solar. Aceste fluide energetice de contact intre Soare si planetele existente in sistemul solar, desigur ca sunt un obstacol pentru zborurile aviatice terestre.

Aceste cordoane de legatura sunt putine la numar, dar din ele s-au format niste ramnificatii care au impanzit atmosfera inconjuratoare a planetei pamant, in cazul vostru. Aceste ramnificatii au fost executate de catre cei pe care voi ii numiti extraterestrii. Aceste ramnificatii sunt dese si de aceea se ciocnesc avioanele voastre si produc accidentele aviatice terestre.

Aceasta tesatura energetica s-a facut intentionat  pentru ca voi sa nu mai poluati atmosfera inconjuratoare la infinit. Aceasta tesatura se tot strange in jurul Pamantului pana cand pamantenii nu se vor mai putea ridica de la sol si vor intelege ca gresesc si vor remedia greseala.

Poluarea produsa de pamanteni deranjeaza la nivel de Univers, deranjeaza pe vecinii vostri de galaxii si s-au luat masuri, pentru ca aceasta poluare nu este numai de ordin ethnic si manifestat prin gazel ejectate, ci este si de ordin vibrational.

Sunt fiinte terestre care nu ar trebui sa se ridice de la sol. In fiecare avion care se prabuseste sunt persoane care au o vibratie, un camp energetic infect. Aceasta nu se mai permite in spatiile inalte, ca fiinte de joasa vibratie sa patrunda in spatii pure, pentru ca aceasta este mult mai daunator decat poluarea fonica si gazoasa, nu se mai permite poluarea Universului, pentru ca cea mai neplacuta si nedorita poluare este poluarea vibrationala.

Melfior Ra, daca te vei uita intr-un avion cu atentie cine se mai urca, pentru ca se face o uniformizare a vibratiilor tuturor celor aflat iin aparatul de zbor si daca aceasta tinuta vibrationala nu este acceptata de “Politia Sanitara Extraterestra” atunci avionul nu are sansa sa ajunga la destinatie, nu va fi lasat sa se deplaseze in spatiu, se va tampona de acel zid energetic de o densitate accentuata si se va prabusi.

Nu este nevoie sa se mai caute defectiunile aparatului, e bine se stie ca la cele mai multe accidente, cutia neagra nu a elucidat accidental dar acestea se trec sub tacere pentru a nu se crede incompetenta  celor care cerceteaza accidentele aviatice.

Cei care acum se ocupa de curatenia si puritatea Universului, a Cosmosului, vor permite din ce in ce mai putine iesiri in spatiul gravitational terestru, dar ei se bucura nespus cand sesizeaza calatorii si iesiri in exteriorul spatiului terestru care nu tulbura cu nimic puritatea marelui ocean cosmic.

Dar iata, nu asa s-a intamplat in anul terestru 1986 cu nava spatial Challanger, care pe langa poluarea fonica, gazoasa, radioactiva mai avea la bord o incarcatura de vibratie negativa, de vibratie joasa care nu era dorita in spatii inalte.



Acea incarcatura negativa era de fapt starea vibrationala a unui cosmonaut. Daca acela nu ar fi fost la bord, ar fi fost acceptata calatoria . Acel cosmonaut, era ca un nor negru, din cauza lui au fost sacrificati si ceilalti, intrucat vibratia lor pozitiva nu putea anihila vibratia negative a celui care nu ar fi trebuit sa se afle la bordul navei.

Daca intr-un echipaj starea vibrationala inalt pozitiva va predomina si aceasta va anihila vibratia negativa, atunci vehiculul va primi ünda verde” si va trece de “radarul“cosmic extraterestru, astfel va fi intors din drum, fiind considerat necorespunzator pentru calatoria in spatii inalte, in spatii de inalta puritate si vibratie.
Cand cei de pe nava Challanger si-au dat seama ce se intampla unul din ei a spus: 

“Numai Dumnezeu ne va mai salva”. Atunci cel de joasa vibratie a spus :”Care Dumnezeu?” si a ras sarcastic, transmitand ganduri si cuvinte atat de joase vibrational, incat au fost scosi din circuit si intorsi din drum prin acea explozie a navei si anihilarea vibratiei negative de catre “ Politia Sanitara Extraterestra”.

Cand pe Terra se vor controla la urcarea in avioane si nave spatial starile vibrationale ale pasagerilor si echipajelor si cei de joasa frecventa vor fi respinsi, atunci nu se vor mai intampla accidente aviatice.

Acea tesatura energetica care inconjoara pamantul  nu este altceva decat puncte de control pentru circulatia in spatii. Ce care se incadreaza normelor de circulatie cosmic se vor deplasa in spatii, iar cei care nu se incadreaza sunt trimisi inapoi.

Exista posibilitatea ca aceste accidente sa nu se mai repete, sa nu se mai produca, dar pentru aceasta ar trebui ca cei care conduc marile companii aeriene sa inteleaga ceea ce le-am transmis prin tine Melfior Ra, dar deoacmdata nu sunt pregatiti sa accepte cele ce le vei aduce la cunostinta prin aceste informatii. Noi regretam sincer, limitarea pamantenilor si refuzul multira din ei, de a nu crede in lumile nevazute ochilor fizici. Cu prietenie, un prieten astral..

Aceste informatii le-am primit de la un prieten care face parte din Politia Sanitara Extraterestra, pentru a le transmite prietenilor pamanteni.” Melfior Ra, Crucea energeticA a Terrei


Cumpara cartea AICI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu