sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Meditatia transcedentala in evolutia spirituala


Trebuie stiut ca meditatia este metoda ezterica-oculta prin care fiinta umana terestra prin intermediul inteligentei, a senzatiilor trupului, sufletului si spiritului, se conecteaza la stari vibrationale inalte. 

Prin aceasta conectare, fiinta umana se conecteaza totodata la spatii dimensionale de inalta frecventa si la entitati de Inalta Sfintenie si frecventa vibrationala si intra in comunicare mentala si vibrationala cu acestea.

Astfel, fiinta umana terestra ajunge sa comunice cu fiinte imateriale pe care le numim : ingeri, sfinti, arhangheli precum si toate fiintele de lumina pura, ca Iisus Christos, Fecioara Maria. Asa se intampla ca cei carora li se reveleaza fiinte imateriale ex. Seuca, Ionesti la Medjugorje, Fatima unde se produce aparitia si comunicarile Fecioarei Maria.

Cand omul a ajuns in acest stadiu de evolutie spirituala, prin interiorizare, adica prin meditatii, pentru el nu mai exista taine si nici frica de moarte, intrucat, vede, stie, comunica mental si cu fiintele imateriale, spiritele dezantrupate despre care se spune ca au murit.

Prin meditatie, fiinta umana terestra se pune in legatura cu SINELE SUPERIOR, cu SUPRACONTIINTA SA.

Meditatia are rolul de a transfigura trupul, sufletul si spiritul si trezeste ego-ul fiinitei umane terestre la starea de constiinta si supraconstiinta. Prin practicarea meditatiei si conectarea la stari vibrationale inalte, practicantul devine mai bun, mai iubitor fata de semenii sai, mai ingaduitor cu acestia.

Meditatia este cheia propulsarii spre schimbarea si ridicarea starii vibrationale a celor care o practica. A transcede, a-ti ridica starea vibrationala prin metoda si practicarea meditatiei este o realizare a evolutiei spirituale. 

Meditatia este o forma superioara de realizare a rugaciunii, o metoda de conectare directa prin spirit, prin spiritul aflat in interiorul fiintei umane, cu Divinitatea, cu Tatal Creator, cu Dumnezeul Absolut-Atoatestiutor si Atoatevazator.

Prin practicarea meditatiei, prin ridicarea starii vibrationale se declanseaza in practicant asa zisele capacitati paranormale, adica se pune in functiune o parte din circuitul sistemului neurocerebral, care pana atunci era inactiv.

 Se mai face o conexiune in sinapsele circuitelor neurocerebrale ale creierului uman, conexiune prin care inca o particica din creier devine functional si astfel se produce declansarea capacitatilor de care omul nu era constient ca le detine si nu dispunea inainte. Astfel acceseaza pacea interioara, revelatia si apoi extazul si odata cu extazul eliberarea.

Prin realizarea pacii interioare, practicantul dispune de linistea, forta profunda datorita careia cu mare usurinta trece prin toate probele si examenele acestei vieti, intelegerea lui este alta acum.

Prin revelatii, practicantului i se arata entitati de inalta lumina si sfintenie, precum si multe fenomene care s-au intamplat candva, sau care urmeaza sa se intample. Deasemeni primeste raspunsuri la toate intrebarile lui si ale celor care ii cer ajutorul.

Prin extazul produs ca urmare a conexiunii cu fiinte si spatii de inalta stare vibrationala, practicantul traiste sublimul, sublimul care nu poate fi redat in cuvinte si nici nu poate fi inteles decat de cei care au avut parte de asemenea trairi speciale si de inalta sfintenie, adica frecventa vibrationala."

Melfior Ra, Enigma Sarcofagului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu