duminică, 22 ianuarie 2017

Stonehenge - Locul de intalnire a zeilor



Candva am trait acolo. Acum am vizualizat doar ceea ce s-a petrecut acolo in toamna anului 2005, precum si atunci, cu mult mult timp in urma….

A aparut o coloana de oameni imbracati in vesminte albe. In frunte erau purtatorii de stindarde. Multi altii veneau in urma lor. S-a efectuat printr-un ritual, o initiere a cunoasterilor oculte, prin care toti participantii trebuiau sa-si primeasca sceptrul, puterea si demnitatea.

Iata ca s-au prins cate patru maini, si-au unit mainile si fortele, astfel s-a format Crucea Malteza. S-au rotit spre dreapta de patru ori, apoi s-au oprit, iar dupa cateva clipe s-au rotit la stanga  tot de patru ori, din nou s-au oprit. Apoi s-au desprins si s-au asezat, toti cei care formau Crucile Malteze in semicerc.

A venit in fata lor, la mijloc, Marele Zeu, purtatorul Luminii. A facut miscari bruste cu mainile avand in maini Sabia Sa fluida si maleabila si totodata au coborat din cer lumini, fulgere prin varful Sabiei Sale, l-au patruns si l-au impresurat. Deasupra sa s-a format un ochi imens. Marele Zeu s-a rotit, iar cu varful Sabiei Sale a trecut peste umerii celor prezenti, incat s-a format un semicerc de Lumina static.



Apoi, fiecare din cei aflati acum in semicercul Luminii a venit pe rand in fata Marelui Zeu si a fost atins de aceasta, cu Sabia de Foc si Lumina pe umarul drept si apoi pe umarul stang, apoi pe crestet. Apoi  s-a produs Initierea si accesarea in Cercul Luminii, a celor alesi din Inalt.

S-a iscat ceva din senin, ceva ca o furtuna, ca un nor care a trecut peste acel loc si a stres tot, de fapt a luat cu el energia coborata din cer, energia care inca mai plutea peste zona. A ramas doar energia care a patruns prin atingerea cu sabia in cei alesi si atinsi de Marele Zeu, cu Sabia Sa de Foc si Lumina.

Toti cei aflati acolo s-au regasit ca dupa o calatorie, ca dupa o absenta. Se priveau si nu le venea sa creada ceea ce vedeau. Toti aveau acum trei ochi. Dar ochiul cel din mijlocul fruntii era intens si neobisnuit de luminos. Era un ochi de un albastru in care se vedea albastrul infinitului, albastrul cerului, albastrul pacii si a cerului, era ca o bijuterie, era ca un inel. Toti cei atinsi de Sabia de Foc si Lumina mai aveau pe piept Crucea Malteza si mai toti aveau maini albe, pline de Lumina, de o lumina care le invaluia mainile…

Maestre tu erai printre ei, aveai numarul 148, erai acolo maestre….

Lumina te invesmanta in intreaga ta fiinta emitea Lumina.

Acolo nu exista spatiu si timp. Acolo era locul initierilor sacre. Acolo era locul de intalnire a Zeilor care acum se afla pe Pamant.

Fericiti cei atinsi de Sabia de Foc si Lumina a Arhanghelului Mihail, astazi 17.11.2005.”


Melfior Ra, Revarsarea luminii , Editura Misiunea Romania
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu