miercuri, 26 iunie 2019

Cum să împaci viața spirituală cu cea materială



Viata traita constient: Cum impacam viata spirituala cu cea materiala. Traind intr-un plan dens cum este cel al Pamantului bineanteles ca este nevoie si de bani, deoarece nu putem materializa ceea ce ne este de folos asa cum se intampla in alte spatii dimensionale.
Banul este o forma de energie care trebuie sa circule si sa serveasca socpurilor noastre mai inalte. Daca eu imi doresc o carte buna si nu mi-o permit, este frustrant, nu-i asa?
Depinde cum atragem si cum folosim aceasta resursa, care este o oglinda a caracterului unui om, atunci cand banul primeste o valoare mai mare decat omul insusi.
Banul este o resursa universala, care ne ajuta sa parcurgem drumul experientelor noastre dintr-o viata.
Este evident ca este nevoie de ei, chiar foarte mare, pentru a trai o viata dincolo de bine si de rau ( de frustrari si neputinte), pentru a trai o viata calitativa. Se spune da-i unui om ( barbat in general, dar am cunoscut si cateva femei) puterea si banul si vezi ce face cu ele.
Oare de ce credeti ca exista aceasta expresie?
Pentru ca atunci cand puterea nu mai este in om, cand omul nu mai stapaneste resursa, sfarseste prin a fi devorat de aceasta.
Am vazut cum se transforma oamenii care nu au avut inainte resurse si cat de dominati sunt de aceste energii care nu mai sunt in controlul lor si nu mai servesc cauzei lor spirituale.
De ce se spune ca nu e important cum faci banii, ci ceea ce devii cand ai acei bani, pentru ca drumul este spiritual si cel care da examenul este caracterul / sufletul omului in relatia cu cei din jur.
Suntem o civilizatie care traieste in abundenta, suntem invatati sa atragem aceasta abundenta si chiar e permis de Sus sa o manifestam in vietile noastre, dar daca sufletul este gaunos consecintele le vedeti in vietile voastre, in relatiile voastre profesionale, eu am avut parte de suficiente astfelde experiente.
Modul cum oamenii se lasa condusi de obtinerea resurselor si le gestioneaza spune totul despre ei. Pentru cunoscatori, este un indicator al identificarii rapide al spectrului evolutiv la care se afla acel om,acel suflet.
Cand ai foarte multi bani pe langa faptul ca poti trai viata visurilor tale fara sa te pierzi pe tine, dar poti oferi ajutor celor care au nevoie si aici ma refer la actele de caritate, intotdeauna vei avea ceva de facut pe pamant cand vei avea un surplus de resurse si imediat poti sa iti dai seama unde se situeaza un om daca doar se pozeaza pe Facebook etalandu-si posibilitatile pe care le gestioneaza doar pentru el, sau stie sa traiasca in armonie cu el si cu ceilalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu