miercuri, 26 iunie 2019

Experimentarea Ritmului Pământului, Creatorului și a Esenței Voastre

"The electric energy which motivates us is not within our bodies at all. It is a part of the universal supply which flows through us from the Universal Source with an intensity set by our desires and our will." – Walter Russell





Să activați ritmul natural al Pământului și ființa voastră, este relativ ușor deoarece este pur și simplu nevoie să vă îndreptați intenția sau gândurile spre manifestarea activării ritmului vostru natural. Noi, Vulturul Alb și Mesteacănul Argintiu, dorim să vă susținem în experimentarea ritmului Pământului și a propriei voastre ființe.

”Chem energia unei lumini portocalii, roșie și aurie să pătrundă în corpul meu și să-mi învăluie întreaga ființă.” Simțiți conștiința, lumina și energiile protectoare ale vibrațiilor pozitive străvechi ale Pământului, acestea vă vor învigora ființa și vă vor trezi simțurile.

Imaginați-vă că un sanctuar sacru se extinde din ființa voastră împrejurul vostru și, noi, Mesteacănul Argintiu și Vulturul Alb, pășim în sanctuarul vostru sacru. O lumină unită argintie și albă strălucește cu putere în fața voastră, un val imens de iubire curge în ființa voastră din sufletele noastre.

În timp ce respirați în prezența și în lumina noastră s-ar putea să simțiți sau chiar să auziți ritmul nostru străvechi cum se integrează în ființa voastră și vă susține energia.

”Chem energiile străvechi, inspirația și înțelepciunea străbunilor noștri pozitivi și iubitori și energiile sacre străvechi ale Pământului să-mi amplifice cererea către Creator. Preaiubit Creator, te rog să mă scalzi în lumina ta pură, las-o să se reverse din ceruri ca o binecuvântare pentru Pământ și omenire. Chem ritmul complet al Creatorului să învăluie Pământul și să restabilească ritmul natural al Pământului în sincronizare divină pentru a susține bunăstarea și sănătatea pozitivă și absolută a Pământului și a tuturor manifestărilor vieții. Fie ca ritmul Creatorului să împuternicească ritmul natural al Pământului, răsunând în toate ființele și corpurile pentru a susține integrarea în continuare cu sursa și sufletul Mamei Pământ și cu frumoasele tărâmuri ale naturii ale Pământului. Prin acest proces și activare cer cu precădere ca echilibrul și pacea pe Pământ să fie restaurate la cel mai potrivit nivel pentru a susține cu blândețe dezvoltarea spirituală a omenirii. Cer ca melodia Pământului și a Creatorului să se manifeste din nou pe Pământ ca energii abundente. Îmi așez intențiile și energia iubitoare în mâinile Creatorului ca să supravegheze activarea și restaurarea ritmului natural al Pământului.”

Acordați-vă un moment ca să vă dați voie să simțiți ritmul sacru al Creatorului și al Pământului construindu-se în jurul vostru. Este important să fiți conștienți că Pământul deține deja un ritm înalt vibrațional și restaurat la o dimensiune mai înaltă și asta este ceea ce chemăm și ancorăm în Pământ.

”Am activat acum ritmul natural al Creatorului în mine pentru a duce echilibru, bunăstare și sănătate perfectă precum și o puternică legătură divină cu energia Creatorului. Simt, aud și percep ritmul sufletului meu construindu-se în mine.”

Imaginați-vă că Pământul și întreaga voastră ființă zbârnâie cu energia și vibrațiile sunetului Pământului, aveți încredere că vibrația sunetului Creatorului pe care îl dețineți în ființa voastră se activează și lăsați alte vibrații ale sunetului Creatorului să se amestece cu energiile voastre pentru a susține o mai mare unire și integrare a voastră cu Creatorul.

Pământul și corpul vostru sunt încărcate cu vitalitate, vigoare și vivacitate. Acordați-vă timp să ascultați liniștea deoarece ea conține ritmul și melodia Creatorului care vă ghidează să acceptați noi melodii care susțin melodia completă a Creatorului să se manifeste în ființa voastră.


Cu multe mulțumiri și apreciere,

Vulturul Alb și Mesteacănul Argintiu

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu