miercuri, 26 iunie 2019

Diferenta dintre 3D si 4D in relatiile interumane

Cand te stabilizezi in 4D, tu continui sa “vezi” ce se intampla in 3D, nu te muti pe un alt Pamant. Tu vibrezi la un nivel mai inalt decat vibrai cand erai in 3D, insa vezi ce se intampla cu oamenii care sunt inca in 3D, in jurul tau.

 Experientele tale sunt insa diferite de cele ale unui om care traieste in 3D, adevarurile tale sunt diferite de cele ale unui om care traieste in 3D, reactiile tale sunt diferite de cele ale unui om care traieste in 3D, relatiile tale sunt diferite de cele ale unui om care traieste in 3D - viata/realitatea ta este este diferita de cea a unui om care traieste in 3D, dar esti inconjurat in continuare de oameni 3D. 

Tu poti sa te uiti la televizor impreuna cu un om care traieste in 3D - teoretic, vedeti acelasi lucru, dar de fapt, voi vedeti/intelegeti lucruri diferite si veti reactiona diferit la ceea ce vedeti. Cel care traieste in 3D poate sa se infurie, sa se sperie, sa tipe, ca reactie la ceea ce vede la televizor. Nu e nimic in neregula, acesta este nivelul sau de Constiinta/ intelegere, aceasta este o reactie “normala” pentru 3D. 


Tu, insa, poti privi cu compasiune situatiile/ discutiile/ persoanele pe care le vezi la televizor, poti intelege niste lucruri/semnificatii mai profunde legate de persoanele/ situatiile respective, poti avea dubii legate de informatiile prezentate in acel program, insa nu judeci persoanele/ situatiile respective. (Lorie Ladd)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu