miercuri, 12 iunie 2019

Revelatii - Uma Kumari


"Revelații – Revelații - Revelații
Activarea genetică a rasei umane
Umanitatea este rasa divină de aur, rasa hibridă maestru, oamenii sunt gardienii acestei Creatii, având la dispozitie toate instrumentele ADN interioare pentru a duce la îndeplinire aceasta sarcină, ei sunt sustinuți de întregul serviciu (ajutorul) acordat de celelalte rase din toate dimensiunile acestui Pământ.
În interiorul ADN-ului uman se află matrița divină a tuturor raselor din aceasta galaxie. Aceasta este ceea ce noi numim ADN rezidual. Umanitatea este capabilă să restaureze orice deteriorare genetică produsă în procesul de coborăre al tuturor raselor galactice. Rasele de aur, frecvențele Conștiinței cosmice sunt în toate universurile, deoarece ele au potențialul de a vibra la cea mai înaltă frecvență de vibrație și de a restaura deteriorările ADN-ului, ele sunt soluția la conștiința tridimensională manipulată genetic pentru a nu mai acționa pentru binele cel mai înalt al tuturor. Principiul rezonanței încarnate efectiv. Oamenii sunt primii capabili să ascensioneze din interior conectandu-se la inimile lor, dintre toate rasele tridimensionale. Purtând tot ADN-ul galactic ele asistă ascensiunea tuturor raselor. Acest proces nu poate fi oprit odata ce a fost inițiat de rasa umană ca și colectiv. Oamenii au abilitatea de a genera schimbarea de conștiință și de a asista în ascensiunea tuturor raselor galactice. Aceasta face ca umanitatea să fie cea mai cautată rasă de către toți cei care nu pot să ascensioneze din această dimensiune a treia prin ei înșiși, deoarece ei nu își pot repara propriul ADN deteriorat, deoarece nu se pot ridica la o frecventa de vibrație mai înaltă și nu pot accesa soluțiile necesare pentru a readuce rasele lor înapoi la matrița genetică originală. Realitățile bazate pe serviciul pentru sine nu sunt capabile să subziste etern, eventual nu sunt capabile să continue și trebuie să se transforme sau se va recurge la extincția lor. Ca și conștiințe inferioare ele nu doresc ca alte rase să se trezească și să iasă din dualitate și de sub controlul lor. Cea mai mare teamă a lor este ca Umanitatea să se trezeasca la Adevarul a ceea ce este. De aceea este aceasta continuă bătălie pentru controlul asupra Pământului, deoarece rasa umană este o rasa a Creatorilor, creată de pe cea mai înalta frecvență a conștiinței – iubirea necondiționată a Sursei.
Oamenii pot să manifeste fără a le fi necesar ajutorul niciunor mașini, prin intermediul emoțiilor, ceea ce face din ei cea mai puternică rasă din punctul lor de vedere. Se tem de noi din acest motiv și fac tot ce pot pentru a ne ține departe de adevăr. Rasele aflate în serviciu pentru sine ascund abilitățile noastre și energia noastra îi hrănește, pentru că ei nu pot merge în interior pentru a-și găsi resursele acolo. Ei nu pot să primeasca, nu pot să continue fără un combustibil exterior.
Umanitatea este rasa Salvatoare. Daca salvarea este iluzia aleasa, putem spune ca umanitatea s-a aflat sub iluzia necesității de a fi salvată, când de fapt ea este Salvatoarea!"
Sursa: Uma Kumari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu