joi, 13 iunie 2019

Cercul Gratiei - Edna G. Frankel


"Cercul gratiei. Frecvente si corp fizic. Informatii primite de la Fratia Luminii Ştiaţi că avem un mecanism de curăţare, inclus în sistemul nostru nervos, care îndepărtează stresul, tensiunile şi durerea?
„Cercul graţiei” este o meditaţie simplă şi activă, care te ajuta să eliberezi tensiunea internă şi să-ţi reenergizezi corpul cu energie universală nouă, ori de câte ori este nevoie. Îngrijirea şi repararea aurei sunt vitale pentru sănătate fizică!
Învăţaţi cum să vă reconectaţi, în mod conştient, la Sinele vostru conştient. Învăţaţi ce înseamnă pre-Înălţarea, cum să identificaţi blocajele eterice şi care este localizarea reală a Vălului Iertării.
Această carte oferă, de asemenea, o trecere concisă în revistă a metafizicii, a modului în care să folosim Legile Universale şi o privire energetică asupra formei umane, aşa cum nu au mai fost încă prezentate într-o carte.. „Cercul Graţiei” este o modalitate minunată pentru a avea grijă de corpul vostru de Lumină şi pentru a crea viitorul luminos şi fericit pe care-l meritaţi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu