miercuri, 26 iunie 2019

Masculin și feminin în lumina spiritualităţii - cu Sri Vasudeva




MARE FLUX DE ENERGII SI FRECVENTE FEMININE
Din momentul in care a inceput accelerarea procesului am observat si experimentand ca tot ceea ce nu mai serveste devine ejectat si astfel daca ziua incepe cu sentimentul plin de bucuria unei noi saptamani de inceput, plin de iubire, lucrurile s-ar putea sa nu se termine asa .
Avem un mare aflux de frecvențe feminine, iar Jupiter se alătură pentru a extinde totul.
Când suntem în acea idee masculină despre iubire, atașament, dependență, control și manipulare, ajungem să vedem că dragostea pe care am crezut-o nu este altceva decât atașament condiționat și așteptări.
Majoritatea nu au nici-o idee despre ce înseamnă dragostea sau despre cum să se iubească pe ei înșiși și acest mic tranzit mascat,chiar daca Neptun este nou în retrograd, are energia să devină o oglindă gigantică pentru tine, pentru a vedea adevărul despre Sine și, prin urmare, relațiile pe care le aveți.
Noii treziți vor avea "noaptea aparent întunecată a sufletului", în timp ce vor experimenta relații in care sunt catapultați din câmpurile lor în realitati adesea bizare sau incredibil de rapide.
Oricine se confruntă cu acest lucru vă recomand să vă îndepărtați de vechile credințe despre această "noapte întunecată a sufletului", nu este nimic de genul acesta și cuvintele cresc nivelul fricii. Nu este altceva decât o sortare cosmică, care se simte în acest moment ca "moarte", deoarece declanșează toate programele asociate, pentru ca tu să realizezi și să eliberezi și să începi călătoria spre calea luminii.
Cei deja în curs de curățare cosmică vor trai cam acelasi lucru numai că de această dată mai adânc, acest lucru se poate manifesta în moduri subtile, mai ales dacă ochiul tău este acum invatat cu mecanica modului despre cum funcționează toate acestea, si este posibil să se manifeste cu acea persoană pe care pur și simplu nu ați vrut să vedeți adevărul în ea și el vine acum.
Surferii cosmici stiu ca este timpul sa creeze, sa construiasca, sa contribuie si sa devina activi, aducand modele de unificare pentru a echilibra campurile si a asista in lumea energetica nevazuta.
Ne-am extins în noile coduri timp de câteva săptămâni, în mod constant, ceea ce ne spune că Trezirea se accelereaza, realizarea rapidă a eliberării și recalibrarea, care odată s-ar fi putut face in săptămâni sau luni, pot fi acum finalizate în momente mai mici de timp.
Suntem într-o perioadă foarte puternica de energii cosmice de LUMINĂ (greu pentru unii), aceste frecvențe vă actualizează în permanență prin intermediul ADN-ului dvs. gata pentru următoarele activări de intrare de la sursa noastră solara.
După tot acest timp în lumina fotonică, mulți încep să se simtă leneși, ca o senzatie de prea-plin îmi amintesc foarte clar înainte de procesul meu de unificare și învățând să lucrez cu aceste energii din interior, că după o lungă perioadă de frecvențe cosmice, simțeam ca și cum aș fi mâncat mai multe feluri de mancare la aceeasi masa, dorința de a ma mișca era inexistentă totuși această încetinire evidentiaza întotdeauna lucrurile pe care nu vrem sa le vedem.
Lumina fotonică este Lumina Sufletească, ea intră în corpul fizic și reverberează în corpul celular, e ca un fel de clopot care suna și răstoarnă câmpul tău, creând energia pentru a începe să se manifeste în realitatea ta ceea ce nu vrei să vezi .
Totuși, aceasta este pentru SCOPUL vostru, Scopul vostru Divin, care este să vă unificați cu lumina și să veniți acasă la Iubire, iubire adevărată, iubire necondiționată de tip Sursă.
Această energie este în curs de desfășurare, suntem într-un minim solar și acest lucru va continua până acum până în jurul anului 2022 - 2023, totul depinde de noua modelare a Soarelui nostru, suntem intr-o accelerare.
Când începe noul ciclu solar, veți vedea toate găurile, lipsurile pe care ați ales să le ignorați și, după cea mai mare conjuncție din 12 ianuarie 2020, vă sugerez foarte mult să luați masuri ordinate.
Scena mondială va fi în curând diferită și, fie vă veți alătura brigadei de teamă si frica și veți deveni o parte a haosului, fie va alăturati brigăzii de lumină și farul dvs. va fi aprins atât de luminos încât să ajute toate navele pierdute pe mare." ... Andrea Cutlan 


Traducere Aurelia Popescu , Sursa Daniel Gaucan 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu