vineri, 14 iunie 2019

Barbara Lamb, MS, MFT, CHP - Part 1 "Extraterrestrial Beings"

Barbara este specialist în terapia prin regresie, fiind antrenată de mai mulți ani în anii 1980 de către Asociația pentru Cercetare și Terapie pentru Viața din trecut (APRT). Timp de mulți ani, ea a asistat pe oameni prin efectuarea terapiei de regresie: aducându-le la sursa originală a problemelor și îngrijorărilor lor, care include uneori reluarea evenimentelor semnificative din timpul vieții anterioare.
În 1991 Barbara a început să lucreze cu experți ET (oameni care se confruntă cu ființe extraterestre). Ea a sfătuit și a condus regresii cu mai mult de 1400 dintre acești oameni, totalizând cel puțin 3000 de regresii. Douăzeci și cinci dintre aceste cazuri sunt incluse în cartea sa ALIEN EXPERIENCES, o lucrare colaborativă cu scriitorul și ilustratorul Nadine Lalich (2008). Ea este profesoară în cadrul Departamentului de UFOlogie al Universității Metafizice Internaționale Internaționale.





Un cercetător proeminent al Cercului de Crop din 1990, Barbara studiază și efectuează tururi în cercurile de cultură din Anglia în fiecare vară. Ea a coautor al cărții CROP CIRCLES REVEALED: LANGUAGE OF THE SYMBOLS LUMINĂ cu Judith K. Moore (2001). Ea este un lector extrem de căutat pe tema fenomenului extraterestrial și pe tema fenomenului Cerc Circle. A prezentat la numeroase conferințe naționale și internaționale, MUFON (Rețele Mutuale UFO Network) și alte evenimente cunoscute.
A predat extensiv tema extraterestră, subiectul ET-Human Hybrid, și subiectul cercului de cultură care a fost supus la numeroase conferințe naționale din SUA și din alte țări și a fost intervievat în multe emisiuni radio și în emisiuni de televiziune și film. Predă un curs despre "Soiurile întâlnirilor extraterestre" pentru Universitatea Metafizică Internațională Internațională. Ea organizează un grup lunar de sprijin pentru persoanele care se confruntă cu contactul cu ET, și a inițiat și a condus aceste grupuri de sprijin la multe conferințe importante despre OZN.
Barbara a primit premiul "Lifetime Achievement Award" pentru realizări remarcabile în domeniul ufologiei, de la Congresul internațional al OZN din februarie 2016.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu