duminică, 23 iunie 2019

Dr Elena Gabor - Acasa la Arborele Vietii - Terapia Subconstientului




DR ELENA GABOR - ACASA  LA  ARBORELE  VIETII
" Aceasta constiinta este eterna. Ea nu se naste odata cu corpul fizic si nu moare odata cu el. Aceasta noua paradigma o va inlocui treptat pe cea veche. Multi se opun deoarece majoritatii oamenilor nu le place sa isi schimbe sistemul de convingeri cu care s-au obisnuit. Max Planck laureat cu premiul Nobel spunea: " Stiinta avanseaza cu fiecare inmormantare"

CONVERSATIILE IULIEI LA ARBORELE VIETII : " Vad multe flori in jurul unui copac masiv, dar nu e un copac cum stim noi cu lemn si frunze. este doar LUMINA, are multe vene mici de LUMINA care impreuna formeaza COPACUL. Nu stiu de unde incepe si unde se termina. este ca si cum ar avea vene de LUMINA, de VIATA, curgand prin el, la fel cum celulele sanguine sunt transportate prin venele noastre....
Cheama-ti GHIZII. Cum arata?
Sunt ca niste SFERE de ENERGIE ...
Cu cat te apropii de SURSA, cu atat identitatea individuala se diminueaza.Nu mai exista nicio separatie, SURSA este ETERNA.
Va rog sa imi descrieti cascada, RAUL VIETII .
Este ca si CREIERUL, cu multe trasee si cotituri.
Ce altceva exista in Universul ACASA, in afara de ARBORELE VIETII si RAUL VIETII?
Acestea sunt doar forme in care voi intelegeti si interpretati legatura dintre suflete. Exista multe niveluri de VIBRATIE si de EVOLUTIE si exista diferite pasaje in functie de "locul" in care doresti sa mergi.
Conexiunea cu SURSELE care va ghideaza, cu GHIZII vostri SPIRITUALI va este intotdeauna disponibila, dar MINTEA UMANA ALEGE SA NU O VADA.
VIETILE ANTERIOARE sunt indiciile modului in care piesele puzzleului se potrivesc unelecu altele. Cu fiecare piesa are loc o EXPERIENTA din care se invata o LECTIE care trebuie sa fie invatata si care duce la EVOLUTIE SPIRITUALA. Nimeni nu hotaraste pentru tine cand anume sa te intorci, sa evoluezi, sa iti ridici vibratia. Tu esti acela care alegi o NOUA OPORTUNITATE pentru a face pasul urmator.
VIATA FIZICA este EXPERIMENTUL.
O parte din SCOPUL SUFLETELOR este de a REDESCOPERI ceea CE STITI DEJA si DE A CREA.
Sunteti parte din experiment, Intrun fel este chiar asa cum iti scrii tu cartea. Tu deja posezi cunostintele, dar ai nevoie de alte vehicule pentru a ti le confirma, ca om de stiinta care trebuie sa dovedeasca ceea ce stie deja. Tu in esenta, efectuezi propriul experiment pentru a confirma aceste cunostinte, insa TU DEJA LE DETII IN CONSTIINTA TA.
Acesta este motivul pentru care intram in contact cu voi, pentru ca in vremurile in care oamenii realizau ca stiu si obisnuiau sa aiba incredere in cunostintele lor sunt demult apuse.
MINTEA UMANA CANDVA NU SE INDOIA.
Oamenii stiau cu certitudine absoluta si ne permiteau noua sa fim vibratiile care curgeau prin ei.
Oamenii sunt acum impovarati de lumea fizica din jurul lor, rolul nostru este de a aduce oportunitati, pentru ca ei sa le poata vedea, dar dupa cum am spus LUMEA FIZICA ESTE UN EXPERIMENT, si UNII ALEG SA VADA si ALTII NU.
Sufletele continua sa revina pentru a-si invata lectiile, dar din pacate, doar pentru ca fac aceasta alegere, nu inseamna si ca vor reusi.

Cu toate acestea, OMENIREA INCEPE DIN NOU SA SE TREZEASCA.
ESTE TIMPUL ! ( A SOSIT TIMPUL - MELFIOR RA )
SPIRITUALITATEA VA EVOLUA DIN NOU. "

Cartea ACASA LA ARBORELE VIETII scrisa de Dr. ELENA GABOR poate fi cumparata de AICI http://bit.ly/31LEbcx





Sunt evidente sufletele, sferele, corpurile de lumina, care plutesc in jurul planetei Pamant?:))) Este simulat Procesul Ascensiunii sufletelor catre o dimensiune superioara.

DR ELENA GABOR - ACASA LA ARBORELE VIETII

" Prima data i-ai aratat Miei ARBORELE VIETII si RAUL VIETII, i-ai aratat de asemeni si o CASCADA. Ce este CASCADA?
Este Energia CHI, DUMNEZEU ( Energia Reiki, Sfantul Duh )
Iulia s-a indreptat spre o cascada de culori,ulterior ea a vazut o energie mare aurie, luminoasa ca o stea, care a devenit instantaneu lipsita de lumina si apoi stralucitoare din nou si cu care noi am intrat in conversatie.
A fost cumva acea energie aurie, angelica CASCADA, adica ENERGIA CHI?
Da a fost ENERGIA CHI cea cu care ai vorbit, da,pentru ca ENERGIA CHI poate fi GHIDUL SPIRITUAL al tuturor.
Cum ai descrie UNIVERSUL INFINIT din care venim noi ca suflete, astfel incat o minte umana sa poata sa inteleaga mai bine?
Mi-e ca n-ai sa intelegi daca iti voi spune in cuvinte. ACASA nu este o lume care sa intre in tiparele niciunei stiinte sau religii. Este dincolo de regulile si setarile facute de umanitate.
ACASA nu are implicatiile sentimentale pamantesti. ACASA tot ceea ce se face se face din altruism. Aici se aflacel fara de inceput si sfarsit, ALFA & OMEGA, DUMNEZEU, ENERGIA CHI, CREATORUL, SURSA VIETII.
Noi aici suntem intr-un fel sau altul cu totii DUMNEZEI pentru ca suntem cu totii ENERGIE CHI. Nu exista o descriere pe care mintea umana sa o poata intelege. Probabil ca nu este inca lasat sa fie perceput ceea ce este AICI.
Aici nu exista reguli, limitare, nu exista timp,nu exista numere, nici viteza. Noi aici nu suntem oameni in trupuri fizice ca sa ne gasim o ocupatie sa ne umplem timpul.
Nu exista timpaici si nici o regula anume, cum ar fi JUSTITIA voastra pamanteasca, pentru ca aici TOTUL ESTE INTR-O ARMONIE PERFECTA.
De exemplu ceea ce fac eu, este sa fiu de acord cu cei care doresc sa se reancarneze pentru A EVOLUA SPIRITUAL. De asemenea atunci cand cineva doreste sa se intoarca intr-o viata fizica, eu trebuie sa stiu despre sufletul respectiv. Asta nu inseamna ca numai eu am acces la acea informatie. Toti cei de ACASA stiu, nu numai eu sau ENERGIA CHI sau cei din planul lor vibrational de existenta,
Poti sa imi spui cateva cuvinte despre cele mai evoluate suflete?
BUDDHA, IISUS, KRISHNA, MAHOMED si celelalte constiinte extrem de evoluate de pe nivelurile lor sunt provatuitori care au promovat invataturile despre DUMNEZEU la nivelul cunoasterii umane care a existat in timpurile lor, pentru ca in acele vremuri nu exista multa deschidere inspre UNIVERSUL de ACASA.
Ei continua sa existe in acest moment ca BUDDHA, IISUS, KHRISHNA si MAHOMED in vietile respective, in planurile de existenta care sunt paralele cu viata ta actuala. Ceea ce reprezinta sufletelelor este pur si simplu imposibil pentru mintea umana, limitata, sa conceapa, sa inteleaga si pentru ochii mintii sa vada.
Pentru a ne forma o idee despre marimea acestor suflete foarte evoluate, spune-mi te rog daca unul din ele, KHRISHNA ar vrea sa se reancarneze si sa-si imparta energia spiritului sau cu cat mai multi oameni, ar fi posibil? cam in cati oameni s-ar reancarna?
S-ar putea reancarna in toti oamenii de pe Planeta pamant si ar mai ramane o parte din CONSTIINTA lui pentru a se reancarna si pe alte planete.
Ce ne poti spune despre RAI si IAD?
RAIUL si IADUL care sunt adanc implantate in constiinta umana nu exista decat in voi. Starile de beatitudine pe care le simtiti uneori sunt RAIUL , isar momentele de disperare si de depresie reprezinta IADUL.
Este UNIVERSUL de ACASA cel mai apropiat de RAIUL la care noi visam?
Este un fel de RAI, dar cuvantul rai este prea limitat. este ACASA. Cuvantul rai nu poate descrie ce este ACASA, nu poate defini magnitudinea acestui UNIVERS INFINIT. Este ACASA. "
..............

"Ce fel de energie suntem noi, pentru ca exista mai multe feluri de energie electrica, magnetica, termica, etc."

M: " Nu s-a nascut inca fizicianul care sa descopere energia noastra. Ai putea spune ca este o combinatie a tuturor energiilor.

Suntem energia electrica. Da. Ti s-a intamplat sa pui mana pe cineva si sa simti un soc electric?

 Ti s--a intamplat sa te indragostesti sa te simti acea atractie ca un magnet sa vrei sa fii in permanenta cu persoana de care te-ai indragostit?

 Asta suntem, o energie complexa spirituala, inteligenta, cu caracteristici si proprietati speciale, energia vietii.

Dr: Care este scopul incarnarii?

M: " Pentru a creste in energie si a pentru a ne ajuta unii pe altii."

Dr:" De ce este atat de important sa crestem in energie?"

M:" Pentru ca sa cream mai multe Universuri."

Dr:" Ce suntem noi de fapt?"

M:" Suntem energie care se hraneste cu energie."

Dr: " Cum ne putem creste energia?"

M:" Venind in viata pe care noi o stim, in viata fizica si traind acel timp limitat, ajungem sa culegem dragoste si sentimente pozitive.

Cu cat reusim intr-o viata sa acumulam mai multe sentimente pozitive si sa oferim si altora sentimente pozitive, cu atat energia pozitiva a Universului creste.

Suntem de asemenea pe Pamant pentru a deschide noi cai  si experiente. Fiecare femeie are dreptul la a da nastere si fiecare barbat si femeie au dreptul la a aduce copii pe acesata lume. De fapt, el spune ca este unul din rolurile noastre principale pe Pamant."

Cartea ACASA LA ARBORELE VIETII scrisa de Dr. ELENA GABOR poate fi cumparata de AICI http://bit.ly/31LEbcx


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu