miercuri, 26 iunie 2019

Noua Inițiere a Abundenței



Noua Inițiere a Abundenței

Eu, Lord Buddha, vă invit să stați liniștiți focalizându-vă asupra respirației voastre și relaxându-vă corpul. Pentru a vă conecta cu energia mea, repetați în tăcere ”Eu sunt Lord Buddha; Îl onorez pe Buddha din mine.” (De trei ori)

Imaginați-vă energia roșie, aurie și roz a Maeștrilor Ascensionați ancorându-se în ființa voastră. Ea va coborî ca un cilindru de lumină peste corpul și aura voastră. Imaginați-vă că acolo se află o mare intensitate a aceleiași energii care intră în chakra voastră coroană, prin mintea voastră și zona pieptului vostru. Lăsați lumina să se clădească ca o sursă magnifică și puternică în zona pieptului vostru unde culminează și energia curge prin brațele voastre și în chakrele palmelor voastre. Imaginați-vă, simțiți sau știți că în timp ce energia curge în mod continuu în ființa voastră și din chakrele palmelor voastre, voi creați o minge de energie roșie, aurie și roz între palmele voastre. Cu cât mai multă lumină se ancorează în ființa voastră, cu atât mingea sau sursa de lumină dintre palmele voastre se expansionează.

Repetați în minte afirmația pe care ați creat-o în timp ce o așezați în sursa de lumină dintre palmele voastre. Când sunteți gata, ridicați-vă mâinile imaginându-vă că energia continuă să curgă prin corpul vostru și așezați-vă palmele peste chakra celui de-al treilea ochi al vostru. Imaginați-vă lumina roșie, aurie și roz care conține afirmația aleasă de voi, topindu-se în chakra celui de-al treilea vostru ochi.

Așezați-vă mâna stângă în spatele capului vostru în aceiași linie cu fruntea voastră pentru a canaliza energia abundenței a Maeștrilor Ascensionați în fața și în spatele sistemului vostru de chakre. Activați această chakră astfel încât ea să dețină o mai mare influență în viața voastră, ancorând în același timp afirmația în chakra voastră astfel încât aceasta este emanată împreună cu energia chakrei în aura și în realitatea voastră.

Lăsați sursa abundenței să se clădească din nou între palmele voastre și apoi așezați-le pe chakra gâtului vostru (în fața și în spatele gâtului vostru). Apoi repetați pentru fiecare chakră: chakra inimii (fața și spatele zonei pieptului sau a osului pieptului), chakra plexului solar (în fața și în spatele liniei taliei), chakra sacrală (în față și în spate sub linia taliei), chakra rădăcină (aceasta se află la baza coloanei voastre vertebrale, va trebui să vă așezați mâinile între picioare). Ați putea dori, de asemenea, să vă imaginați o sursă a abundenței care este așezată în chakra Steaua Sufletului aflată deasupra capului vostru și în chakra voastră Steaua Pământului aflată sub tălpile voastre. Acest lucru vă va alinia toate chakrele astfel încât ele să lucreze simultan pentru a obține o mai mare manifestare a energiei abundente și iubitoare în viața voastră.

În abundență divină,

Lord Buddha

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu